!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Αλιόσα έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:31
nik_killthemall έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:28 Η ίδια η κυβέρνηση έιναι ο ορισμός του μπετόστοκου βλάκα
H κυβέρνηση θα ειναι μπετοστοκος έαν το χειμώνα μαζί με τους ψέκες ανεμβολίαστους κλεισει μέσα και τους εμβολιασμένους. Αλλά δεν τους έχω για τοσο αυτοκτονικούς τύπους.
Αυτό.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:24
adon99 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:11 Εδω οι ψεκες που κάνουν το πειραματικο μπολι δεν αποζημειωνονται?
Φυσικα εκει τα λεφτα τα δωσε το κρατος
Η εταιριαρες δεν εχουν καμια ευθυνη κ δεν δινουν φραγκο :smt005:

Κορωνοϊός - Νορβηγία: Η κυβέρνηση αποζημιώνει εμβολιασμένους που παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες μετά το AstraZeneca

https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... eneca/AMP/
Καλή τύχη το φθινόπωρο.
Kαλυ τυχη σε μερικα χρονια χαμστερακι :smt005:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Highlander έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:03 Το ότι υπάρχουν ψεκασμένοι δε σημαίνει ότι η κυβέρνηση είναι άμοιρη ευθυνών για τη διαχείριση της κατάστασης. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν ψεκασμένοι.
Εσύ γιατί νομίζεις πως είσαι αψέκαστος ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά...
Να εμβολιαστούν μόνο όσοι πραγματικά χρειάζεται.Οκ ποιοί πραγματικά χρειάζεται όμως;
Κι εδώ αρχίζει το γαϊτανάκι,ανάλογα με το ποιός το προτείνει:
Οι ηλικιωμένοι άνω των 70 (αν είσαι κάτω των 70).
Οι άνω των 60 (αν είσαι κάτω των 60).
Οι συνταξιούχοι (ακόμη κι αν είναι 58 όπως οι οικοδόμοι ή 52~ όπως θα μπορούσαν οι στρατιωτικοί πχ).
Όσοι έχουν "υποκείμενα νοσήματα".Εδώ γίνεται ακόμη πιό ενδιαφέρον.
Ποιοί είναι αυτοί;Προφανώς δεν εννοούμε μόνο τους εμφραγματίες ή τους καρκινοπαθείς πχ,αλλά απλώνει πολύ το πράγμα...Οι υπερτασικοί,οι διαβητικοί,όσοι έχουν χοληστερίνη,οι (μη μεταμοσχευμένοι) νεφροπαθείς,όσοι έχουν περάσει πνευμονία (εύκολα) στα μικράτα τους,όσοι έχουν άσθμα,οι καπνιστές,οι χοντροί,οι πολύ αδύνατοι (με υποψία ή σιγουριά αναιμίας),οι έχοντες το στιγμα της Μεσογειακής αναιμίας,ποιοί τελικά;
Όλα τα παραπάνω, και άλλα εκατό ίσως, είναι "υποκείμενα νοσήματα" που υποδηλώνουν ότι ο οργανισμός δεν λειτουργεί σωστά και άρα είναι ευάλωτος.
Οπότε ας καταλήξουν οι "εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά.." που θέτουμε τα όρια και μόλις το κάνουμε αυτό,να συζητήσουμε και την υποχρέωση στον εμβολιασμό για όσους καταλήξαμε.
Αυτά γενικά,και τώρα θα το κάνω και προσωπικό.Δεν μπορεί πχ ο hellegennes να έχει σοβαρό πρόβλημα με βρογχικό άσθμα (πάθηση των πνευμόνων,αν δεν κάνω τεράστιο λάθος),και να θεωρεί ότι δεν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες απέναντι σ`έναν ιό που χτυπάει πρώτα απ`όλα τα πνευμόνια,οπότε πρέπει να εμβολιαστούν οι υπόλοιποι εκτός απ`τον ίδιο.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Scouser έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:49
nik_killthemall έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:392) Όπως και το μνη - αντιμνη έτσι και το εμβολιαστές - αντιεμβολιαστές είναι λαϊκίστικες ταμπέλες που αποκρύπτουν την ουσία. Μέσα στους αντιεμβολιαστές π.χ. μπορεί να τσουβαλιάζονται αυτοί που λένε πως κολλάνε πιρούνια στο χέρι ... με αυτούς που λένε πως όλα τα εμβόλια έχουν άδεια ως τώρα μόνο για ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ε και το fatality ratio 0,05% στους κατω των 50 ετών ε δεν είναι έκτατη ανάγκη. Έκτακτη ανάγκη είναι σίγουρα το 9% στους άνω των 65 ! Και οι δεύτεροι αντιβαξ τσουβαλιάζονται σε επίπεδο ταμπέλας ...
Με το μαλακό την κοινή λογική φίλε, βλέπεις ότι το φόρουμ είναι γεμάτο από φανατικούς πρετεντερόπληκτους και δαπιτοπληγμένους που είναι αλλεργικοί.
Το νήμα δεν έχει θέμα το εμβολιασμενοι εναντίον αντιεμβολιαστων.

Το θέμα ειναι: πρέπει να υπάρχουν οριζόντια μέτρα για όλους, π.χ. λοκντάουν, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για οικονομία, υγεία σωματική και ψυχολογική, παιδεία κλπ μόνο και μόνο εξαιτίας των ανεμβολίαστων;

Εγώ λέω όχι. Εσύ τι λες;

Αυτό που προτείνει ο κιλδεμολ δεν μπορεί να γίνει. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:37
Scouser έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:49
nik_killthemall έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:392) Όπως και το μνη - αντιμνη έτσι και το εμβολιαστές - αντιεμβολιαστές είναι λαϊκίστικες ταμπέλες που αποκρύπτουν την ουσία. Μέσα στους αντιεμβολιαστές π.χ. μπορεί να τσουβαλιάζονται αυτοί που λένε πως κολλάνε πιρούνια στο χέρι ... με αυτούς που λένε πως όλα τα εμβόλια έχουν άδεια ως τώρα μόνο για ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ε και το fatality ratio 0,05% στους κατω των 50 ετών ε δεν είναι έκτατη ανάγκη. Έκτακτη ανάγκη είναι σίγουρα το 9% στους άνω των 65 ! Και οι δεύτεροι αντιβαξ τσουβαλιάζονται σε επίπεδο ταμπέλας ...
Με το μαλακό την κοινή λογική φίλε, βλέπεις ότι το φόρουμ είναι γεμάτο από φανατικούς πρετεντερόπληκτους και δαπιτοπληγμένους που είναι αλλεργικοί.
Το νήμα δεν έχει θέμα το εμβολιασμενοι εναντίον αντιεμβολιαστων.

Το θέμα ειναι: πρέπει να υπάρχουν οριζόντια μέτρα για όλους, π.χ. λοκντάουν, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για οικονομία, υγεία σωματική και ψυχολογική, παιδεία κλπ μόνο και μόνο εξαιτίας των ανεμβολίαστων;

Εγώ λέω όχι. Εσύ τι λες;

Αυτό που προτείνει ο κιλδεμολ δεν μπορεί να γίνει. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή.
Είμαι κατά των οριζόντιων μέτρων, περιλαμβανομένου και του γενικού εμβολιασμού, γιατί πολύ απλά αποδείχτηκε στην πράξη πως πέρα από εν πολλοίς βλακώδη ή self defeating, δεν γίνεται να εφαρμοστούν. Έχω πει τι πρεσβεύω κατ'επανάληψη: προαιρετικός (και στη θεωρία και στην πράξη) εμβολιασμός για τους πάντες και συστηματική παρότρυνση και από το κράτος και από την κοινωνία όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν. Οτιδήποτε πέρα από αυτό παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, θέτει σε κίνδυνο την κοινωνική ειρήνη, είναι άχρηστο για τον σκοπό που προορίζεται και είναι ανεφάρμοστο στην πράξη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

waldorf έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:35 ...Οπότε ας καταλήξουν οι "εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά.." που θέτουμε τα όρια και μόλις το κάνουμε αυτό,να συζητήσουμε και την υποχρέωση στον εμβολιασμό για όσους καταλήξαμε...
εσένα ποια είναι τα όρια σου?
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Τελικά τι σκτα έγινε; Εγώ που θέλω αύριο να πάω Λάρισσα γίνεται ή πρέπει να κάνω τεστ; Θα μας τρλένανει ο μιζοτάκις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 03 Ιούλ 2021, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Πρετεντέρης,έλα,κάτι για να χαρείς :

Μήνυμα Γεωργιάδη σε ανεμβολίαστους: Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι θα κάθονται το χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά

https://www.protothema.gr/politics/arti ... oun-lefta/

Εντάξει ; Καλλίτερα τώρα ;
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

nowhere έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:43 ...
εσένα ποια είναι τα όρια σου?
Eγω ακολουθώ ό,τι μου λέει ο γιατρός μου.
Νομίζω ότι κανείς απ`μας στο παρελθόν δεν έχει αμφισβητήσει την αγωγή που του έδωσε ο γιατρός του.
"Waldorf κάθε πρωί θα παίρνεις ένα micardis των 80.
Α όχι γιατρέ δεν θα πάρω το micardis,να μου γράψεις το Αbesyl ,γιατί εγώ ξέρω καλύτερα από`σένα".
Ο παραπάνω διάλογος δεν έγινε ποτέ και ούτε πρόκειται να γινεί.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Scouser έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:03
Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 16:59
foscilis έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:10

Αυτή είναι η μοναδική έγνοια των νεοδημοκρατών γενικώς. Πρόκειται περί ορδής αληταράδων.
Όποιος τα ρίχνει στους ψεκ είναι ΝΔ αληταράς.

Αυτή είναι η Λογική του Φοσιλι.

Α ρε μαλάκα, Αριστοτέλη, είσαι ξεπερασμένος.
Όποιος τα ρίχνει στους ψεκ ίσως όχι, αλλά όποιος γράφει με ψευδώνυμο και άβαταρ ''Πρετεντέρης'' είναι δύσκολο να είναι κάτι διαφορετικό από δαπιτομπότ.
Κάνε μου μια αντιπρόταση. Με ποιο όνομα θα ήθελες να γράφω; :smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Φωτια στα τοπια ακουγεται καλο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:06
Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 16:56 Αυτό που μπορεί να γίνει είναι λοκντάουν μόνο για αυτούς που κινδυνεύουν.
Ιδέα Αρίστου. :D Οι ηλικιακοί διαχωρισμοί είναι ανέφικτοι για τον πολύ απλό λόγο ότι οι άνθρωποι ζουν μέσα σε οικογένειες.Μόνο τα ορφανά μπορούν να πουν είμαι νέος και δεν κινδυνεύω.Όλοι όσοι έχουν γονείς πρέπει να εμβολιασθούν διότι ακόμη και εάν δεν κινδυνεύουν οι ίδιοι,κάτι που δεν είναι σίγουρο,κινδυνεύουν οι γονείς τους από τους ίδιους.
Ωχ, δεν είναι καλό αυτό. :lol:

Σοβαρά, δε μίλησα για ηλικιακό διαχωρισμό, αλλά για διαχωρισμό με βάση το αν έχεις κάνει εμβόλιο. Αν προκύψει ανάγκη για λοκντάουν, θα πρέπει να προστατευτούν αυτοί που κινδυνεύουν, δηλ. οι ανεμβολίαστοι. Οι εμβολιασμενοι που θα κινδυνεύουν πολύ λιγότερο, γιατί να μπουν σε λοκντάουν;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

adon99 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:31
Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:24
adon99 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:11 Εδω οι ψεκες που κάνουν το πειραματικο μπολι δεν αποζημειωνονται?
Φυσικα εκει τα λεφτα τα δωσε το κρατος
Η εταιριαρες δεν εχουν καμια ευθυνη κ δεν δινουν φραγκο :smt005:

Κορωνοϊός - Νορβηγία: Η κυβέρνηση αποζημιώνει εμβολιασμένους που παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες μετά το AstraZeneca

https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... eneca/AMP/
Καλή τύχη το φθινόπωρο.
Kαλυ τυχη σε μερικα χρονια χαμστερακι :smt005:
Ψεκ detected.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

waldorf έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:53 Eγω ακολουθώ ό,τι μου λέει ο γιατρός μου.
Νομίζω ότι κανείς απ`μας στο παρελθόν δεν έχει αμφισβητήσει την αγωγή που του έδωσε ο γιατρός του.
"Waldorf κάθε πρωί θα παίρνεις ένα micardis των 80.
Α όχι γιατρέ δεν θα πάρω το micardis,να μου γράψεις το Αbesyl ,γιατί εγώ ξέρω καλύτερα από`σένα".
Ο παραπάνω διάλογος δεν έγινε ποτέ και ούτε πρόκειται να γινεί.
για ηλικίες μιλούσες πριν.σου φαίνεται καλή ιδέα ή μαλακία να το κάνει ένα 5χρονο?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”