Γιατί ενώ είπα ότι είσαι φεμινίστρια δεν λες "δεν είμαι φεμινίστρια". Πολύ μελετημένα το αποφεύγεις να το πεις.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:00 Γιατί; εφόσον δεν το έχω γράψει, από που αποκομίσες αυτή την αίσθηση ότι είμαι φεμινιστρια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Άλλο σε ρωτάω.
"εφόσον δεν το έχω γράψει, από που αποκομίσες αυτή την αίσθηση ότι είμαι φεμινιστρια;"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νόμιζα ότι το είχες γράψει. Δεν είσαι;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:14Άλλο σε ρωτάω.
"εφόσον δεν το έχω γράψει, από που αποκομίσες αυτή την αίσθηση ότι είμαι φεμινιστρια;"
Κατά τη δήλωση σου, εφόσον δεν έχω διαβάσει μανιφέστο δεν είμαι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κατά δική σου;
(όχι δικό μου)
Φαντάζεστε όταν θα βγει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Αμερικής πόσο θα αφήνουν οι φεμινίστριες τον σύζυγό της να μιλάει; Ξεχάστε όλη την φάση Μισέλ Ομπάμα και Χίλαρι Κλίντον στην επί Κλίντον προεδρία. "Γεια" θα λέει και θα τον αρχίζουν "τι θες και μιλάς; εσύ είσαι που εκλέχθηκες; βούλωνε"
Φαντάζεστε όταν θα βγει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Αμερικής πόσο θα αφήνουν οι φεμινίστριες τον σύζυγό της να μιλάει; Ξεχάστε όλη την φάση Μισέλ Ομπάμα και Χίλαρι Κλίντον στην επί Κλίντον προεδρία. "Γεια" θα λέει και θα τον αρχίζουν "τι θες και μιλάς; εσύ είσαι που εκλέχθηκες; βούλωνε"
Έλα τώρα, αυτά είναι κλισεδιές.Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:25 (όχι δικό μου)
Πόσο επηρέασε τη νοοτροπία του Πακιστάν η Μπεναζίρ Μπούτο και της τουρκικής ενδοχώρας η Τσιλέρ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σημασία για σένα έχει η δική σου. Αλλά ας μην επεκταθούμε κι άλλο και χαλάσουμε κι άλλο το νήμα του Bp.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Βρε μαλάκα. Άει γαμήσου.
Είχα πάει βόλτα με τα κορίτσια κι η γυναίκα μου έκατσε και διάβασε το νήμα. "Τι ωράίοοοος! Τα λέει πολύ ωραία. Οι άλλοι του την πέφτουν έτσι και τους αντιμετωπίζει ωραία.Ψύχραιμος και εύστοχος" κλπ κλπ.
Της λέω τον έχω βρίσει στο παρελθόν. "Ε τι καλύτερο θα έκανες εσύ;" μου λέει. "Για ποιο πράγμα;".
Της λέω έκραζε τους πελάτες που πάνε μπουρδέλα. "Καλά σας έκανε μαλάκες" μου λέει.
Αστοδιάλο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ο Μπλακι είναι, είναι αααχΧαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:56Βρε μαλάκα. Άει γαμήσου.
Είχα πάει βόλτα με τα κορίτσια κι η γυναίκα μου έκατσε και διάβασε το νήμα. "Τι ωράίοοοος! Τα λέει πολύ ωραία. Οι άλλοι του την πέφτουν έτσι και τους αντιμετωπίζει ωραία.Ψύχραιμος και εύστοχος" κλπ κλπ.
Της λέω τον έχω βρίσει στο παρελθόν. "Ε τι καλύτερο θα έκανες εσύ;" μου λέει. "Για ποιο πράγμα;".
Της λέω έκραζε τους πελάτες που πάνε μπουρδέλα. "Καλά σας έκανε μαλάκες" μου λέει.
Αστοδιάλο![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κομματαρα! Εν τω μεταξύ στο περιοδικό νόμιζα είναι δυο γυναίκες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στόδιαλο μωρή κι εσύNaida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:59Ο Μπλακι είναι, είναι αααχΧαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:56Βρε μαλάκα. Άει γαμήσου.
Αστοδιάλο![]()
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 22:02Στόδιαλο μωρή κι εσύNaida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:59Ο Μπλακι είναι, είναι αααχΧαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:56
Βρε μαλάκα. Άει γαμήσου.
Αστοδιάλο![]()
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...