Να το κλείοσυμε λέγοντας ότι αυτό που ισχύει για τις γκόμενες ισχύει ΚΑΙ για τους γκόμενους στο άσμα του Μούτση; Το βρίσκω απολύτως δίκαιο δε νομίζεις;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:29Δεν ξέρω κανέναΒλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:25Πόσο δύσκολο είναι να προτείνεις ένα βιβλίο ακόμα κι αν δεν το διαβάσω;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:22 Όχι. Ότι και να ακούσεις είσαι σε φάση για όλα φταιν' οι γκόμενές οι πριν και οι επόμενες.
Καταλαβαίνω να βαριέσαι να απαντάς σε κόσμο που θεωρείς ότι έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, στο πχόρουμ είμαστε, όλοι το έχουμε περάσει. Ένα γαμημένο βιβλίο σου ζητάω. Άρθρο έστω. Υπόσχομαι να το διαβάσω (αν είναι λιγότερες από 800 σελίδες, όχι πολύ πυκνογραμμένο).![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Αύγ 2020, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νταιοον κούκου .Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:16Γιατί Κική μου όταν γράφουν ο οδηγός δεν λένε ο άντρας οδηγός; σωφερ είναι άλλο πράγμα Κική μου, δεν είναι ο/η οδηγός. Επίσης λέμε ο άνθρωπος οδηγός Κική μου. Ανεξαρτήτως αν φέρει πουτσα, πούτσο, πουτσακι ή μουνί, μούνα ή μουνακι. Ναι;Kiki mat έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:11Είναι διευκρίνηση ναιδα . Είναι σαν να λέμε η πουτσα ,ο πουτσος και το πουτσακι . Αυτό ναιδα γιατί υπάρχει σε όλα τα γένη ; Γιατί πρόκειται περί ηλιθιότητας να στραβωνεις γιατι λέμε ο οδηγός ή η οδηγός . Και η πουτσα είναι ανδρικό προνόμιο και ανακαλύφθηκε προ φεμινισμού .Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:42 Βλέπω τώρα στον Alpha ρεπορτάζ που λέει
"τρόμος με γυναίκα οδηγό" προκάλεσε 2 ατυχήματα.
Πόσες φορές είδατε να λέει τίτλος "τρόμος με άντρα οδηγό"; να βάζουν μέσα και το φυλο;
Να λένε Σωφερίνα
Μα δεν είπα δεν είμαι.
Το ότι δεν το διάβασες γραμμένο από μένα, θεωρείς ότι μου αφαιρεί τον χαρακτηρισμό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σου αφαιρεί τον χαρακτηρισμό το ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε κάποιο μανιφέστο, ούτε κάποιο καταστατικό, ούτε τίποτα. Για να δηλώσεις μια πολιτική ταυτότητα πρέπει να ξέρεις καλά τι εκφράζει.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:38 Μα δεν είπα δεν είμαι.
Το ότι δεν το διάβασες γραμμένο από μένα, θεωρείς ότι μου αφαιρεί τον χαρακτηρισμό;
Εγώ προσωπικά θέλω να μαι στον κοσμο μου .Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:41Σου αφαιρεί τον χαρακτηρισμό το ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε κάποιο μανιφέστο, ούτε κάποιο καταστατικό, ούτε τίποτα. Για να δηλώσεις μια πολιτική ταυτότητα πρέπει να ξέρεις καλά τι εκφράζει.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:38 Μα δεν είπα δεν είμαι.
Να γυρίσετε να μου δώσετε και εισιτήριο για την πρώτη προβολή.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:35Να το κλείοσυμε λέγοντας ότι ισχύει για τις γκόμενες ισχύει ΚΑΙ για τους γκόμενους στο άσμα του Μούτση; Το βρίσκω απολύτως δίκαιο δε νομίζεις;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:29Δεν ξέρω κανέναΒλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:25
Πόσο δύσκολο είναι να προτείνεις ένα βιβλίο ακόμα κι αν δεν το διαβάσω;
Καταλαβαίνω να βαριέσαι να απαντάς σε κόσμο που θεωρείς ότι έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, στο πχόρουμ είμαστε, όλοι το έχουμε περάσει. Ένα γαμημένο βιβλίο σου ζητάω. Άρθρο έστω. Υπόσχομαι να το διαβάσω (αν είναι λιγότερες από 800 σελίδες, όχι πολύ πυκνογραμμένο).![]()
![]()
Εντάξει αφαιρεσε τον μου, θα κλάψω λίγο αλλά θα μου περάσει. Εσύ; έχεις διαβάσει κανένα μανιφέστο σεξιστή;Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:41Σου αφαιρεί τον χαρακτηρισμό το ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε κάποιο μανιφέστο, ούτε κάποιο καταστατικό, ούτε τίποτα. Για να δηλώσεις μια πολιτική ταυτότητα πρέπει να ξέρεις καλά τι εκφράζει.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:38 Μα δεν είπα δεν είμαι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρω λεβέντη μου. Το Βλήμα μου αφαίρεσε το χαρακτηριστικό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι, ο σεξιστής δεν είναι πολιτική ταυτότητα, οπότε δεν χρειάζεται μανιφέστο. Είναι σαν να με ρωτάς αν έχω διαβάσει μανιφέστο για τον αλκοολισμό.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:44 Εντάξει αφαιρεσε τον μου, θα κλάψω λίγο αλλά θα μου περάσει. Εσύ; έχεις διαβάσει κανένα μανιφέστο σεξιστή;
Δηλαδή πού ξέρεις ότι δεν υπάρχει μια παράγραφος να λέει "μια φορά την εβδομάδα θα ξυπνάμε τους άνδρες βάζοντάς τους ένα ρόπαλο στον κώλο";
Μα δεν γίνεται να μην ξέρεις καν να μου πεις πού λέει τι είναι φεμινίστρια, αλλά να δηλώνεις φεμινίστρια.
Να προτείνω εγώ κάποια βιβλία της μεγιστοτεράστιαςΒλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:25Πόσο δύσκολο είναι να προτείνεις ένα βιβλίο ακόμα κι αν δεν το διαβάσω;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:22 Όχι. Ότι και να ακούσεις είσαι σε φάση για όλα φταιν' οι γκόμενές οι πριν και οι επόμενες.
Καταλαβαίνω να βαριέσαι να απαντάς σε κόσμο που θεωρείς ότι έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, στο πχόρουμ είμαστε, όλοι το έχουμε περάσει. Ένα γαμημένο βιβλίο σου ζητάω. Άρθρο έστω. Υπόσχομαι να το διαβάσω (αν είναι λιγότερες από 800 σελίδες, όχι πολύ πυκνογραμμένο).
Εκτός απο το "Δεύτερο φύλο" φυσικά.
Μπορώ να κάνω και περίληψη των απωθημένων που εκφράζουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν το ξέρωΒλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:47Όχι, ο σεξιστής δεν είναι πολιτική ταυτότητα, οπότε δεν χρειάζεται μανιφέστο. Είναι σαν να με ρωτάς αν έχω διαβάσει μανιφέστο για τον αλκοολισμό.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:44 Εντάξει αφαιρεσε τον μου, θα κλάψω λίγο αλλά θα μου περάσει. Εσύ; έχεις διαβάσει κανένα μανιφέστο σεξιστή;
Δηλαδή πού ξέρεις ότι δεν υπάρχει μια παράγραφος να λέει "μια φορά την εβδομάδα θα ξυπνάμε τους άνδρες βάζοντάς τους ένα ρόπαλο στον κώλο";
Δεν ξέρω τι είναι φεμινιστρια παιδί μου. Εγώ δεν το δήλωσα. Εσύ γιατί με λες φεμινιστρια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
1. Το δεύτερο φύλλο το έχω διαβάσει, πολύ ωραίο βιβλίο, δεν ασχολούνταν με τέτοιους ορισμούς όμως. Δεν θυμάμαι τουλάχιστον (αλλά θα το θυμόμουν, το γράφω για να υποκριθώ τον μετριοπαθή).ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:51Να προτείνω εγώ κάποια βιβλία της μεγιστοτεράστιαςΒλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:25Πόσο δύσκολο είναι να προτείνεις ένα βιβλίο ακόμα κι αν δεν το διαβάσω;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:22 Όχι. Ότι και να ακούσεις είσαι σε φάση για όλα φταιν' οι γκόμενές οι πριν και οι επόμενες.
Καταλαβαίνω να βαριέσαι να απαντάς σε κόσμο που θεωρείς ότι έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, στο πχόρουμ είμαστε, όλοι το έχουμε περάσει. Ένα γαμημένο βιβλίο σου ζητάω. Άρθρο έστω. Υπόσχομαι να το διαβάσω (αν είναι λιγότερες από 800 σελίδες, όχι πολύ πυκνογραμμένο).Σιμόν, που έχω διαβάσει;
Εκτός απο το "Δεύτερο φύλο" φυσικά.
Μπορώ να κάνω και περίληψη των απωθημένων που εκφράζουν.![]()
2. Έχω μεγάλη αμφιβολία για το κατά πόσον καλύπτεται μια σημερινή φεμινίστρια από την Σιμόν Ντε Μποβουάρ.
Δήλωσες ότι σου αφαίρεσα τον χαρακτηρισμό.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:53 Δεν ξέρω τι είναι φεμινιστρια παιδί μου. Εγώ δεν το δήλωσα. Εσύ γιατί με λες φεμινιστρια;
Πώς σου τον αφαίρεσα αν δεν τον είχες;
Ποιον χαρακτηρισμό σου αφαίρεσα;
Αυτόν που νόμιζες ότι είχα. Εσύ μου τον είχες δώσει. Γιατί; εφόσον δεν το έχω γράψει, από που αποκομίσες αυτή την αίσθηση ότι είμαι φεμινιστρια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...