!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:29
Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:25
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:22 Όχι. Ότι και να ακούσεις είσαι σε φάση για όλα φταιν' οι γκόμενές οι πριν και οι επόμενες.
Πόσο δύσκολο είναι να προτείνεις ένα βιβλίο ακόμα κι αν δεν το διαβάσω;
Καταλαβαίνω να βαριέσαι να απαντάς σε κόσμο που θεωρείς ότι έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, στο πχόρουμ είμαστε, όλοι το έχουμε περάσει. Ένα γαμημένο βιβλίο σου ζητάω. Άρθρο έστω. Υπόσχομαι να το διαβάσω (αν είναι λιγότερες από 800 σελίδες, όχι πολύ πυκνογραμμένο).
Δεν ξέρω κανένα :102:
Να το κλείοσυμε λέγοντας ότι αυτό που ισχύει για τις γκόμενες ισχύει ΚΑΙ για τους γκόμενους στο άσμα του Μούτση; Το βρίσκω απολύτως δίκαιο δε νομίζεις; :wink

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Αύγ 2020, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

:+1:
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:16
Kiki mat έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:11
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:42 Βλέπω τώρα στον Alpha ρεπορτάζ που λέει
"τρόμος με γυναίκα οδηγό" προκάλεσε 2 ατυχήματα.
Πόσες φορές είδατε να λέει τίτλος "τρόμος με άντρα οδηγό"; να βάζουν μέσα και το φυλο;
Είναι διευκρίνηση ναιδα . Είναι σαν να λέμε η πουτσα ,ο πουτσος και το πουτσακι . Αυτό ναιδα γιατί υπάρχει σε όλα τα γένη ; Γιατί πρόκειται περί ηλιθιότητας να στραβωνεις γιατι λέμε ο οδηγός ή η οδηγός . Και η πουτσα είναι ανδρικό προνόμιο και ανακαλύφθηκε προ φεμινισμού .
Να λένε Σωφερίνα
Γιατί Κική μου όταν γράφουν ο οδηγός δεν λένε ο άντρας οδηγός; σωφερ είναι άλλο πράγμα Κική μου, δεν είναι ο/η οδηγός. Επίσης λέμε ο άνθρωπος οδηγός Κική μου. Ανεξαρτήτως αν φέρει πουτσα, πούτσο, πουτσακι ή μουνί, μούνα ή μουνακι. Ναι;
Νταιοον κούκου .
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:34
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:33
Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:31

Δεν υπάρχει κάποιο μανιφέστο που να διάβασες και να συμφώνησες μαζί του; Ε, τότε πώς ξέρεις ότι είσαι φεμινίστρια;
Είπα εγώ ότι είμαι φεμινιστρια;
:o
Θα έπαιρνα όρκο ότι το έχεις γράψει.
Δεν είσαι; Γράψε λάθος τότε.
Μα δεν είπα δεν είμαι.
Το ότι δεν το διάβασες γραμμένο από μένα, θεωρείς ότι μου αφαιρεί τον χαρακτηρισμό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:38 Μα δεν είπα δεν είμαι.
Το ότι δεν το διάβασες γραμμένο από μένα, θεωρείς ότι μου αφαιρεί τον χαρακτηρισμό;
Σου αφαιρεί τον χαρακτηρισμό το ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε κάποιο μανιφέστο, ούτε κάποιο καταστατικό, ούτε τίποτα. Για να δηλώσεις μια πολιτική ταυτότητα πρέπει να ξέρεις καλά τι εκφράζει.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Εμμέσως πλην σαφώς.
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:41
Σου αφαιρεί τον χαρακτηρισμό το ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε κάποιο μανιφέστο, ούτε κάποιο καταστατικό, ούτε τίποτα. Για να δηλώσεις μια πολιτική ταυτότητα πρέπει να ξέρεις καλά τι εκφράζει.
Εγώ προσωπικά θέλω να μαι στον κοσμο μου .
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:35 Naida πρέπει να γυρισουμε ταινία. Κάτι σαν το 8 miles high.
Να γυρίσετε να μου δώσετε και εισιτήριο για την πρώτη προβολή.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:35
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:29

Καταλαβαίνω να βαριέσαι να απαντάς σε κόσμο που θεωρείς ότι έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, στο πχόρουμ είμαστε, όλοι το έχουμε περάσει. Ένα γαμημένο βιβλίο σου ζητάω. Άρθρο έστω. Υπόσχομαι να το διαβάσω (αν είναι λιγότερες από 800 σελίδες, όχι πολύ πυκνογραμμένο).
Δεν ξέρω κανένα :102:
Να το κλείοσυμε λέγοντας ότι ισχύει για τις γκόμενες ισχύει ΚΑΙ για τους γκόμενους στο άσμα του Μούτση; Το βρίσκω απολύτως δίκαιο δε νομίζεις; :wink

:lol:
Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:41
Εντάξει αφαιρεσε τον μου, θα κλάψω λίγο αλλά θα μου περάσει. Εσύ; έχεις διαβάσει κανένα μανιφέστο σεξιστή;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Imperium έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:42
Εμμέσως πλην σαφώς.
Δεν ξέρω λεβέντη μου. Το Βλήμα μου αφαίρεσε το χαρακτηριστικό.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:44 Εντάξει αφαιρεσε τον μου, θα κλάψω λίγο αλλά θα μου περάσει. Εσύ; έχεις διαβάσει κανένα μανιφέστο σεξιστή;
Όχι, ο σεξιστής δεν είναι πολιτική ταυτότητα, οπότε δεν χρειάζεται μανιφέστο. Είναι σαν να με ρωτάς αν έχω διαβάσει μανιφέστο για τον αλκοολισμό.
Δηλαδή πού ξέρεις ότι δεν υπάρχει μια παράγραφος να λέει "μια φορά την εβδομάδα θα ξυπνάμε τους άνδρες βάζοντάς τους ένα ρόπαλο στον κώλο";
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:45
Imperium έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:42
Εμμέσως πλην σαφώς.
Μα δεν γίνεται να μην ξέρεις καν να μου πεις πού λέει τι είναι φεμινίστρια, αλλά να δηλώνεις φεμινίστρια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:22 Όχι. Ότι και να ακούσεις είσαι σε φάση για όλα φταιν' οι γκόμενές οι πριν και οι επόμενες.
Να προτείνω εγώ κάποια βιβλία της μεγιστοτεράστιας :lol: Σιμόν, που έχω διαβάσει;

Εκτός απο το "Δεύτερο φύλο" φυσικά.

Μπορώ να κάνω και περίληψη των απωθημένων που εκφράζουν. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:47
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:44 Εντάξει αφαιρεσε τον μου, θα κλάψω λίγο αλλά θα μου περάσει. Εσύ; έχεις διαβάσει κανένα μανιφέστο σεξιστή;
Όχι, ο σεξιστής δεν είναι πολιτική ταυτότητα, οπότε δεν χρειάζεται μανιφέστο. Είναι σαν να με ρωτάς αν έχω διαβάσει μανιφέστο για τον αλκοολισμό.
Δηλαδή πού ξέρεις ότι δεν υπάρχει μια παράγραφος να λέει "μια φορά την εβδομάδα θα ξυπνάμε τους άνδρες βάζοντάς τους ένα ρόπαλο στον κώλο";
Δεν το ξέρω :102:
Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:51
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:45
Imperium έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:42 Εμμέσως πλην σαφώς.
Μα δεν γίνεται να μην ξέρεις καν να μου πεις πού λέει τι είναι φεμινίστρια, αλλά να δηλώνεις φεμινίστρια.
Δεν ξέρω τι είναι φεμινιστρια παιδί μου. Εγώ δεν το δήλωσα. Εσύ γιατί με λες φεμινιστρια;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:51
Να προτείνω εγώ κάποια βιβλία της μεγιστοτεράστιας :lol: Σιμόν, που έχω διαβάσει;

Εκτός απο το "Δεύτερο φύλο" φυσικά.

Μπορώ να κάνω και περίληψη των απωθημένων που εκφράζουν. :P
1. Το δεύτερο φύλλο το έχω διαβάσει, πολύ ωραίο βιβλίο, δεν ασχολούνταν με τέτοιους ορισμούς όμως. Δεν θυμάμαι τουλάχιστον (αλλά θα το θυμόμουν, το γράφω για να υποκριθώ τον μετριοπαθή).
2. Έχω μεγάλη αμφιβολία για το κατά πόσον καλύπτεται μια σημερινή φεμινίστρια από την Σιμόν Ντε Μποβουάρ.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:53 Δεν ξέρω τι είναι φεμινιστρια παιδί μου. Εγώ δεν το δήλωσα. Εσύ γιατί με λες φεμινιστρια;
Δήλωσες ότι σου αφαίρεσα τον χαρακτηρισμό.
Πώς σου τον αφαίρεσα αν δεν τον είχες;
Ποιον χαρακτηρισμό σου αφαίρεσα;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:57
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:53 Δεν ξέρω τι είναι φεμινιστρια παιδί μου. Εγώ δεν το δήλωσα. Εσύ γιατί με λες φεμινιστρια;
Δήλωσες ότι σου αφαίρεσα τον χαρακτηρισμό.
Πώς σου τον αφαίρεσα αν δεν τον είχες;
Ποιον χαρακτηρισμό σου αφαίρεσα;
Αυτόν που νόμιζες ότι είχα. Εσύ μου τον είχες δώσει. Γιατί; εφόσον δεν το έχω γράψει, από που αποκομίσες αυτή την αίσθηση ότι είμαι φεμινιστρια;

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”