!!! DEVELOPMENT MODE !!!
JOKER
Re: JOKER
Ηταν ωραια ταινιουλα και δυστυχως εχω αρχισει ν'αντιπαθω οτι εχει σχεση με αυτη, αφου εχει γινει πολυ της μοδας.
Ορισμενα πραγματα πρεπει να μενουν μεταξυ μας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- The Great Leader
Δυστυχώς παραήταν καλή ώστε να αρχίσει ο κάθε μυρωδιάς να σου σπάει τα @@ με το πόσο γαμάτη ερμηνεία και πόσο τεράστιο και σκεπτόμενο έργο ήταν, ενώ από την άλλη, σκάνε και οι μυρωδιάδες haters που το κράζουν για να φανούν κουλ ως διαφορετικοί με το ρεύμα. Ευτυχώς την είδα στην πρεμιέρα, πριν αρχίσει ο ντόρος ο τρελός.Daje έγραψε: 25 Οκτ 2019, 11:05 Ηταν ωραια ταινιουλα και δυστυχως εχω αρχισει ν'αντιπαθω οτι εχει σχεση με αυτη, αφου εχει γινει πολυ της μοδας.
Έτσι ακριβώς!The Great Leader έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:29Δυστυχώς παραήταν καλή ώστε να αρχίσει ο κάθε μυρωδιάς να σου σπάει τα @@ με το πόσο γαμάτη ερμηνεία και πόσο τεράστιο και σκεπτόμενο έργο ήταν, ενώ από την άλλη, σκάνε και οι μυρωδιάδες haters που το κράζουν για να φανούν κουλ ως διαφορετικοί με το ρεύμα. Ευτυχώς την είδα στην πρεμιέρα, πριν αρχίσει ο ντόρος ο τρελός.Daje έγραψε: 25 Οκτ 2019, 11:05 Ηταν ωραια ταινιουλα και δυστυχως εχω αρχισει ν'αντιπαθω οτι εχει σχεση με αυτη, αφου εχει γινει πολυ της μοδας.
Πάντως και τη δεύτερη φορά που την είδα στο σινεμά, δεν άλλαξα καθόλου την αρχική μου γνώμη (βλ. πρώτη δημοσιευση)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Την ακούσαμε για δισεκατομμυριοστή φορά τη μαλακία του καθένα που θεωρεί ότι το δίκιο είναι συγγενής του. κατηγοριοποιήσεις ανθρώπων που έχουν άλλη γνώμη. Μάλιστα.
Η ταινία ήταν μια παπάρα και μισή. Κι έκοψε εισιτήρια ακριβώς για τον ίδιο λόγο που είχε κόψει εισιτήρια το βασικό ένστικτο. ίδια ψυχολογία κοινού, ίδιο προϊόν. Κάτι που το έχεις δίπλα σου και το θεωρείς ξένο, στο εκθειάζουν σε μια τελετουργική κατάσταση που λέγεται "Πάω να ταινία". Πάει και κανένας άτυχος και περιμένει να αδράξει ερεθίσματα και παίρνει τ΄αρχίδια του.
Η ταινία ήταν μια παπάρα και μισή. Κι έκοψε εισιτήρια ακριβώς για τον ίδιο λόγο που είχε κόψει εισιτήρια το βασικό ένστικτο. ίδια ψυχολογία κοινού, ίδιο προϊόν. Κάτι που το έχεις δίπλα σου και το θεωρείς ξένο, στο εκθειάζουν σε μια τελετουργική κατάσταση που λέγεται "Πάω να ταινία". Πάει και κανένας άτυχος και περιμένει να αδράξει ερεθίσματα και παίρνει τ΄αρχίδια του.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Δεν έχω πείσει τον εαυτό μου να πάω.
Φοβάμαι πως πρόκειται περί σατανολατρείας. Όχι τόσο το να κάνεις κακό στους άλλους αλλά το να βρίσκεις δικαιολογίες γιά αυτό
Φοβάμαι πως πρόκειται περί σατανολατρείας. Όχι τόσο το να κάνεις κακό στους άλλους αλλά το να βρίσκεις δικαιολογίες γιά αυτό
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Eθνικοκοινωνιστης
μια λεξη αρκει για να παςΜπίστης έγραψε: 27 Οκτ 2019, 11:27 Δεν έχω πείσει τον εαυτό μου να πάω.
inceldom
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Την είδα χτες, ενδιαφέρουσα οπτική και σκιαγράφηση της Γκόθαμ Σίτυ. Ο Χοακίν πολύ καλός, είμαι σίγουρος πως θα τσιμπήσει βραβεία και σιγουρεύτηκα στη σκηνή που τον δείχνει να φεύγει από τον ηλεκτρικό ενώ πίσω του γίνεται πανικός. Όσκαρ ίσως να μην πάρει επειδή έχουν βγει οι "σοβαροί σκηνοθέτες" και λένε ότι οι ταινίες με υπερήρωες ή που βασίζονται σε κόμικς δεν είναι καλό σίνεμα - και μέχρι ένα σημείο συμφωνώ.
Θλιβερό το ότι οι ίνσελς και οι μιγκιτάου συνασπίσθηκαν πίσω από μία ταινία που δεν τους χαρακτηρίζει, αλλά αυτός είναι ο κόσμος μας πλέον, όλοι ψάχνουν αποκούμπι.
Σπόιλερ αλλά και απορία:
Θλιβερό το ότι οι ίνσελς και οι μιγκιτάου συνασπίσθηκαν πίσω από μία ταινία που δεν τους χαρακτηρίζει, αλλά αυτός είναι ο κόσμος μας πλέον, όλοι ψάχνουν αποκούμπι.
Σπόιλερ αλλά και απορία:
Spoiler
Τη σκοτώνει τη μαύρη με την κόρη της;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Εμπεδοκλής
Λεγεών έγραψε: 27 Οκτ 2019, 11:31 Την είδα χτες, ενδιαφέρουσα οπτική και σκιαγράφηση της Γκόθαμ Σίτυ. Ο Χοακίν πολύ καλός, είμαι σίγουρος πως θα τσιμπήσει βραβεία και σιγουρεύτηκα στη σκηνή που τον δείχνει να φεύγει από τον ηλεκτρικό ενώ πίσω του γίνεται πανικός. Όσκαρ ίσως να μην πάρει επειδή έχουν βγει οι "σοβαροί σκηνοθέτες" και λένε ότι οι ταινίες με υπερήρωες ή που βασίζονται σε κόμικς δεν είναι καλό σίνεμα - και μέχρι ένα σημείο συμφωνώ.
Σπόιλερ αλλά και απορία:
Spoiler
Spoiler
Είναι ρατσιστικό να σκοτώσει λευκός αράπη επί σκηνής. Και στο τέλος την μαύρη κοινωνική λειτουργό δεν στη δείχνει να δολοφονείται αλλά το υπονοεί.
- Philip Mortimer
- Eθνικοκοινωνιστης
Λεγεών έγραψε: 27 Οκτ 2019, 11:31 Την είδα χτες, ενδιαφέρουσα οπτική και σκιαγράφηση της Γκόθαμ Σίτυ. Ο Χοακίν πολύ καλός, είμαι σίγουρος πως θα τσιμπήσει βραβεία και σιγουρεύτηκα στη σκηνή που τον δείχνει να φεύγει από τον ηλεκτρικό ενώ πίσω του γίνεται πανικός. Όσκαρ ίσως να μην πάρει επειδή έχουν βγει οι "σοβαροί σκηνοθέτες" και λένε ότι οι ταινίες με υπερήρωες ή που βασίζονται σε κόμικς δεν είναι καλό σίνεμα - και μέχρι ένα σημείο συμφωνώ.
Σπόιλερ αλλά και απορία:
Spoiler
και οι συστημικοι θεωρουν κατι τετοιο εξ'ου και η αγρια καταστολη εκ μερους του συστηματος
εμεις απλα σπαμε πλακα με τις ερμηνειες τους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν υπαρχει ουτε 1/1.000000 να μην παρει οσκαρ Α’ ανδρικου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- Eθνικοκοινωνιστης
https://bleedingfool.com/blogs/joker-tr ... or-incels/
οι ινσελς κανουν την συνδεση
τοσο προβλεψιμοι πλεον
οι ινσελς κανουν την συνδεση
τοσο προβλεψιμοι πλεον
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo