!!! DEVELOPMENT MODE !!!

JOKER

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: JOKER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ηταν ωραια ταινιουλα και δυστυχως εχω αρχισει ν'αντιπαθω οτι εχει σχεση με αυτη, αφου εχει γινει πολυ της μοδας.
Ορισμενα πραγματα πρεπει να μενουν μεταξυ μας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
The Great Leader

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Great Leader »

Daje έγραψε: 25 Οκτ 2019, 11:05 Ηταν ωραια ταινιουλα και δυστυχως εχω αρχισει ν'αντιπαθω οτι εχει σχεση με αυτη, αφου εχει γινει πολυ της μοδας.
Δυστυχώς παραήταν καλή ώστε να αρχίσει ο κάθε μυρωδιάς να σου σπάει τα @@ με το πόσο γαμάτη ερμηνεία και πόσο τεράστιο και σκεπτόμενο έργο ήταν, ενώ από την άλλη, σκάνε και οι μυρωδιάδες haters που το κράζουν για να φανούν κουλ ως διαφορετικοί με το ρεύμα. Ευτυχώς την είδα στην πρεμιέρα, πριν αρχίσει ο ντόρος ο τρελός.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

The Great Leader έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:29
Daje έγραψε: 25 Οκτ 2019, 11:05 Ηταν ωραια ταινιουλα και δυστυχως εχω αρχισει ν'αντιπαθω οτι εχει σχεση με αυτη, αφου εχει γινει πολυ της μοδας.
Δυστυχώς παραήταν καλή ώστε να αρχίσει ο κάθε μυρωδιάς να σου σπάει τα @@ με το πόσο γαμάτη ερμηνεία και πόσο τεράστιο και σκεπτόμενο έργο ήταν, ενώ από την άλλη, σκάνε και οι μυρωδιάδες haters που το κράζουν για να φανούν κουλ ως διαφορετικοί με το ρεύμα. Ευτυχώς την είδα στην πρεμιέρα, πριν αρχίσει ο ντόρος ο τρελός.
Έτσι ακριβώς!

Πάντως και τη δεύτερη φορά που την είδα στο σινεμά, δεν άλλαξα καθόλου την αρχική μου γνώμη (βλ. πρώτη δημοσιευση)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Την ακούσαμε για δισεκατομμυριοστή φορά τη μαλακία του καθένα που θεωρεί ότι το δίκιο είναι συγγενής του. κατηγοριοποιήσεις ανθρώπων που έχουν άλλη γνώμη. Μάλιστα.

Η ταινία ήταν μια παπάρα και μισή. Κι έκοψε εισιτήρια ακριβώς για τον ίδιο λόγο που είχε κόψει εισιτήρια το βασικό ένστικτο. ίδια ψυχολογία κοινού, ίδιο προϊόν. Κάτι που το έχεις δίπλα σου και το θεωρείς ξένο, στο εκθειάζουν σε μια τελετουργική κατάσταση που λέγεται "Πάω να ταινία". Πάει και κανένας άτυχος και περιμένει να αδράξει ερεθίσματα και παίρνει τ΄αρχίδια του.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Δεν έχω πείσει τον εαυτό μου να πάω.

Φοβάμαι πως πρόκειται περί σατανολατρείας. Όχι τόσο το να κάνεις κακό στους άλλους αλλά το να βρίσκεις δικαιολογίες γιά αυτό
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Μπίστης έγραψε: 27 Οκτ 2019, 11:27 Δεν έχω πείσει τον εαυτό μου να πάω.

Φοβάμαι πως πρόκειται περί σατανολατρείας. Όχι τόσο το να κάνεις κακό στους άλλους αλλά το να βρίσκεις δικαιολογίες γιά αυτό
μια λεξη αρκει για να πας

inceldom :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Την είδα χτες, ενδιαφέρουσα οπτική και σκιαγράφηση της Γκόθαμ Σίτυ. Ο Χοακίν πολύ καλός, είμαι σίγουρος πως θα τσιμπήσει βραβεία και σιγουρεύτηκα στη σκηνή που τον δείχνει να φεύγει από τον ηλεκτρικό ενώ πίσω του γίνεται πανικός. Όσκαρ ίσως να μην πάρει επειδή έχουν βγει οι "σοβαροί σκηνοθέτες" και λένε ότι οι ταινίες με υπερήρωες ή που βασίζονται σε κόμικς δεν είναι καλό σίνεμα - και μέχρι ένα σημείο συμφωνώ.

Θλιβερό το ότι οι ίνσελς και οι μιγκιτάου συνασπίσθηκαν πίσω από μία ταινία που δεν τους χαρακτηρίζει, αλλά αυτός είναι ο κόσμος μας πλέον, όλοι ψάχνουν αποκούμπι.

Σπόιλερ αλλά και απορία:
Spoiler
Τη σκοτώνει τη μαύρη με την κόρη της;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Λεγεών έγραψε: 27 Οκτ 2019, 11:31 Την είδα χτες, ενδιαφέρουσα οπτική και σκιαγράφηση της Γκόθαμ Σίτυ. Ο Χοακίν πολύ καλός, είμαι σίγουρος πως θα τσιμπήσει βραβεία και σιγουρεύτηκα στη σκηνή που τον δείχνει να φεύγει από τον ηλεκτρικό ενώ πίσω του γίνεται πανικός. Όσκαρ ίσως να μην πάρει επειδή έχουν βγει οι "σοβαροί σκηνοθέτες" και λένε ότι οι ταινίες με υπερήρωες ή που βασίζονται σε κόμικς δεν είναι καλό σίνεμα - και μέχρι ένα σημείο συμφωνώ.

Θλιβερό το ότι οι ίνσελς και οι μιγκιτάου συνασπίσθηκαν πίσω από μία ταινία που δεν τους χαρακτηρίζει, αλλά αυτός είναι ο κόσμος μας πλέον, όλοι ψάχνουν αποκούμπι.

Σπόιλερ αλλά και απορία:
Spoiler
Spoiler
Είναι ρατσιστικό να σκοτώσει λευκός αράπη επί σκηνής. Και στο τέλος την μαύρη κοινωνική λειτουργό δεν στη δείχνει να δολοφονείται αλλά το υπονοεί.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Λεγεών έγραψε: 27 Οκτ 2019, 11:31 Θλιβερό το ότι οι ίνσελς και οι μιγκιτάου συνασπίσθηκαν πίσω από μία ταινία που δεν τους χαρακτηρίζει, αλλά αυτός είναι ο κόσμος μας πλέον, όλοι ψάχνουν αποκούμπι.
Υπάρχουν συνδέσεις.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Στο μόνο που συμφωνώ κάπως με την ταινία είναι στο: κοίτα γύρω σου να δεις τους τζόκερ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Λεγεών έγραψε: 27 Οκτ 2019, 11:31 Την είδα χτες, ενδιαφέρουσα οπτική και σκιαγράφηση της Γκόθαμ Σίτυ. Ο Χοακίν πολύ καλός, είμαι σίγουρος πως θα τσιμπήσει βραβεία και σιγουρεύτηκα στη σκηνή που τον δείχνει να φεύγει από τον ηλεκτρικό ενώ πίσω του γίνεται πανικός. Όσκαρ ίσως να μην πάρει επειδή έχουν βγει οι "σοβαροί σκηνοθέτες" και λένε ότι οι ταινίες με υπερήρωες ή που βασίζονται σε κόμικς δεν είναι καλό σίνεμα - και μέχρι ένα σημείο συμφωνώ.

Σπόιλερ αλλά και απορία:
Spoiler

και οι συστημικοι θεωρουν κατι τετοιο εξ'ου και η αγρια καταστολη εκ μερους του συστηματος

εμεις απλα σπαμε πλακα με τις ερμηνειες τους :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
bedouin024
Phorum.gr user: beduin024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bedouin024 »

5128C7DC-47FD-4583-AC84-1E0AF900A437.jpeg
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Δεν υπαρχει ουτε 1/1.000000 να μην παρει οσκαρ Α’ ανδρικου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

https://bleedingfool.com/blogs/joker-tr ... or-incels/

οι ινσελς κανουν την συνδεση

τοσο προβλεψιμοι πλεον :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”