Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:42
Εγώ έχω καταλήξει ότι και το σεξ γενικά είναι μια μαλακία. Πρώτα απ' όλα πασαλείβεται η πούτσα και μετά αν δεν πλυθείς αμέσως μπορεί να κάνει και κρούστα. Πας να κατουρήσεις, τον πιάνεις και αισθάνεσαι τη λίγδα.
Moυ θύμισες ένα επικό δίστιχο που ήταν γραμμένο στα αποδυτήρια του λυκείου που πήγαινα:
Δε γαμώ κώλο που χέζει και μουνί που κατουρεί
μου την παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή
Το ότι φτάνουν λύκειο και μπερδεύουν την ουρήθρα με τον κόλπο, δεν μας κάνει εντύπωση, αλλά το θεωρούμε και έξυπνο.. Μάλιστα.
Ξερουν ομως οτι ο Αβρααμ ειναι γεναρχης τους και για τον Κατακλεισμο του Νωε.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Οι ψήφοι σας καταγράφονται και θα προωθηθούν στις συζύγους για τα περαιτέρω. Spoiler
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.