Μα μου αρέσουν οι δύσκολες καταστάσεις! Αλλιώς βαριέμαι του θανατά!Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 12:12για πεθερα θα ηταν πολυ καλη - ο γαμβρος θα επρεπε να ειναι παντα σε επαγρυπνηση -αριστη σωματικη κατασταση κ πνευματικη διαυγεια συνεχως + κρανος -εξαρτυση -οπλο κ το μαχαιρι στα δοντια ακομα κ στον υπνο του
σαν κορη θα ηταν ιδανικη
σαν συζυγος απλα ακαταλληλη
σαν fb εξαιρετικη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Η Εσθήρ είναι πιο δύσκολη.Bandit59 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:39Μα μου αρέσουν οι δύσκολες καταστάσεις! Αλλιώς βαριέμαι του θανατά!Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 12:12για πεθερα θα ηταν πολυ καλη - ο γαμβρος θα επρεπε να ειναι παντα σε επαγρυπνηση -αριστη σωματικη κατασταση κ πνευματικη διαυγεια συνεχως + κρανος -εξαρτυση -οπλο κ το μαχαιρι στα δοντια ακομα κ στον υπνο του
σαν κορη θα ηταν ιδανικη
σαν fb εξαιρετικη![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ιδέα για νέο Poll: Ποιά φορουμίτισα θεωρείτε την πιο δύσκολη!vagabondo έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:44Η Εσθήρ είναι πιο δύσκολη.Bandit59 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:39Μα μου αρέσουν οι δύσκολες καταστάσεις! Αλλιώς βαριέμαι του θανατά!Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 12:12
για πεθερα θα ηταν πολυ καλη - ο γαμβρος θα επρεπε να ειναι παντα σε επαγρυπνηση -αριστη σωματικη κατασταση κ πνευματικη διαυγεια συνεχως + κρανος -εξαρτυση -οπλο κ το μαχαιρι στα δοντια ακομα κ στον υπνο του
σαν κορη θα ηταν ιδανικη
σαν fb εξαιρετικη![]()
Γιατί δεν ρωτάτε "Με ποιες δύο φορουμίτισσες θα θέλατε να κάνετε παρτούζα;";
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και τότε με τι κριτήριο θα επιλέξει ο αινιαν;;Μηχανικός έγραψε: 18 Απρ 2019, 01:14 Μετράει μόνο το άτομο.
Δεν λαμβάνετε υπόψη η περιουσιακή κατάσταση.![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Η Εσθηρ κατω απο τον μανδυα της Τιγρης κρυβει μια οδαλισκη που περιμενει τον καταλληλο πασα για να αποκαλυφθειvagabondo έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:44Η Εσθήρ είναι πιο δύσκολη.Bandit59 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:39Μα μου αρέσουν οι δύσκολες καταστάσεις! Αλλιώς βαριέμαι του θανατά!Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 12:12
για πεθερα θα ηταν πολυ καλη - ο γαμβρος θα επρεπε να ειναι παντα σε επαγρυπνηση -αριστη σωματικη κατασταση κ πνευματικη διαυγεια συνεχως + κρανος -εξαρτυση -οπλο κ το μαχαιρι στα δοντια ακομα κ στον υπνο του
σαν κορη θα ηταν ιδανικη
σαν fb εξαιρετικη![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
επειδη σιγουρα εχεις κανει τριο με γυναικες - γνωριζεις καλα πως ειναι μια μαλακια - ασε τους αλλους να το ονειρευονται σαν την πεμπτουσια του σεξ κ να λιγωνονται στην ιδεαΧαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:52 Γιατί δεν ρωτάτε "Με ποιες δύο φορουμίτισσες θα θέλατε να κάνετε παρτούζα;";
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ έχω καταλήξει ότι και το σεξ γενικά είναι μια μαλακία. Πρώτα απ' όλα πασαλείβεται η πούτσα και μετά αν δεν πλυθείς αμέσως μπορεί να κάνει και κρούστα. Πας να κατουρήσεις, τον πιάνεις και αισθάνεσαι τη λίγδα.Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:39επειδη σιγουρα εχεις κανει τριο με γυναικες - γνωριζεις καλα πως ειναι μια μαλακια - ασε τους αλλους να το ονειρευονται σαν την πεμπτουσια του σεξ κ να λιγωνονται στην ιδεαΧαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:52 Γιατί δεν ρωτάτε "Με ποιες δύο φορουμίτισσες θα θέλατε να κάνετε παρτούζα;";
Τότε γιατί γράφεις σαν 15χρονο; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μπράβο άγη.πλάγιο γλείψιμο συνδυασμένο με μούρη.καλή προσπάθεια αλλά μπορείς και καλύτερα
αυτο ειναι απο τη χρονια απλυσια αναρχορεμαλε - αν δεν εκανες σεξ μια φορα στο τοσο εστω - θα ηταν σαν κρεμμυδι με στρωματα σκληρυμενης λιγδαςΧαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:42Εγώ έχω καταλήξει ότι και το σεξ γενικά είναι μια μαλακία. Πρώτα απ' όλα πασαλείβεται η πούτσα και μετά αν δεν πλυθείς αμέσως μπορεί να κάνει και κρούστα. Πας να κατουρήσεις, τον πιάνεις και αισθάνεσαι τη λίγδα.Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:39επειδη σιγουρα εχεις κανει τριο με γυναικες - γνωριζεις καλα πως ειναι μια μαλακια - ασε τους αλλους να το ονειρευονται σαν την πεμπτουσια του σεξ κ να λιγωνονται στην ιδεαΧαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:52 Γιατί δεν ρωτάτε "Με ποιες δύο φορουμίτισσες θα θέλατε να κάνετε παρτούζα;";![]()
κατι σαν να πηγαινεις σε πλυντηριο ειναι το γαμησι για σενα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Moυ θύμισες ένα επικό δίστιχο που ήταν γραμμένο στα αποδυτήρια του λυκείου που πήγαινα:Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:42
Εγώ έχω καταλήξει ότι και το σεξ γενικά είναι μια μαλακία. Πρώτα απ' όλα πασαλείβεται η πούτσα και μετά αν δεν πλυθείς αμέσως μπορεί να κάνει και κρούστα. Πας να κατουρήσεις, τον πιάνεις και αισθάνεσαι τη λίγδα.![]()
Δε γαμώ κώλο που χέζει και μουνί που κατουρεί
μου την παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Cecily Anne
Το ότι φτάνουν λύκειο και μπερδεύουν την ουρήθρα με τον κόλπο, δεν μας κάνει εντύπωση, αλλά το θεωρούμε και έξυπνο.. Μάλιστα.Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:57Moυ θύμισες ένα επικό δίστιχο που ήταν γραμμένο στα αποδυτήρια του λυκείου που πήγαινα:Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:42
Εγώ έχω καταλήξει ότι και το σεξ γενικά είναι μια μαλακία. Πρώτα απ' όλα πασαλείβεται η πούτσα και μετά αν δεν πλυθείς αμέσως μπορεί να κάνει και κρούστα. Πας να κατουρήσεις, τον πιάνεις και αισθάνεσαι τη λίγδα.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σε σκοπιά στην 110 Π.Μ εγχάρακτο δίστιχο( ιαμβικό;) :Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:57Moυ θύμισες ένα επικό δίστιχο που ήταν γραμμένο στα αποδυτήρια του λυκείου που πήγαινα:Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:42
"Του μουνιού σου τα γλωσσίδια
μού 'δωσαν κλωτσιά στ' αρχίδια"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές