!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Τελικά τους καταγράψαμε και τους τρείς θανάτους σε σύνολο χιλιάδων (αν όχι εκατομμυρίων) εμβολιασμών,ή να περιμένουμε ακόμη μπας και υπάρξει και τέταρτος;
waldorf έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 18:47 Τελικά τους καταγράψαμε και τους τρείς θανάτους σε σύνολο χιλιάδων (αν όχι εκατομμυρίων) εμβολιασμών,ή να περιμένουμε ακόμη μπας και υπάρξει και τέταρτος;
Νομιζω οτι εχουμε καταγραψει πανω απο 10 θανατους απο Astra στην Ελλαδα και γυρω στους 10 απο Pfizer. Στο πχορουμ φυσικα γιατι οι ιστοσελιδες της ΕΜΑ και του CDC δινουν πολυ μεγαλυτερα νουμερα.
.
Δηλαδή, ας πούμε πιστεύεις ότι στα υπόλοιπα φάρμακα που είναι εγκεκριμένα "άνευ όρων" δεν καταγράφονται και δεν μελετώνται οι θάνατοι και οι λοιπές παρενέργειες χρήσης;Αρίστος έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 18:44
Τελαληδες της προειδοποιησης. Και μην ξεχνας πως την ιδια δουλεια με μας κανει και η ΕΜΑ καθως τα εμβολια εχουν εγκριση υπο ορους και χρειαζεται φαρμακοεπαγρυπνηση με καταγραφη και αναφορα ολων των θανατων και παρενεργειων.
.
Κάπως έτσι το φαντάζεσαι;
Πχ. γνώριζες ότι στις παρενέργειες των αντισυλληπτικών χαπιών περιλαμβάνονται 30 επιπλέον θρομβώσεις ανά 100.000 γυναίκες;
https://www.nikolaosvlahos.gr/el/faq/%C ... E%BF%CE%B9
Φαρμακοεπαγρύπνηση, καταγραφή, αναφορά, μελέτη κλπ. υπάρχει σε όλα τα φάρμακα ανεξαιρέτως. Το αντίθετο θα ήταν τρομακτικό!
Η διαφορά βρίσκεται στο γεγονός ότι τα εμβόλια εφαρμόζονται σε πολλά άτομα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι δεν προλαβαίνουμε να καταγράψουμε μία παρενέργεια πριν εμφανιστεί μία άλλη με τους συνήθεις ρυθμούς καταγραφής κι έρευνας. Έτσι, οι διεθνείς οργανισμοί ελέγχου πέρασαν τα εμβόλια σε κατάσταση αυξημένης ευαισθησίας, προκειμένου να καταγράφονται, να διερευνώνται και να λαμβάνονται μέτρα κατά προτεραιότητα έναντι όλων των υπολοίπων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 26 Ιούλ 2021, 18:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Aργόσχολος είσαι έτσι κι αλλιώς,οπότε κάτσε και μάζεψε αυτούς τους πάνω από δέκα θανάτους από το κάθε εμβόλιο και παρουσίασε τους μας αναλυτικά (και μετά να τους συγκρίνεις και με τα εκατοντάδες χιλιάδες-εκατομμύρια εμβόλια που έγιναν).
Μπορεί και να έχεις και δίκιο.
Φυσικα αλλα η φαρμακοεπαγρυπνηση πρεπει να γινεται εξ ορισμου ακομη περισσοτερο στις περιπτωσεις εμβολιων με εγκριση υπο ορους. Το γραφει εξαλλου το ιδιο το κειμενο της ΕΕ που ανεβασες το πρωι.
.
.
waldorf έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 18:55 Aργόσχολος είσαι έτσι κι αλλιώς,οπότε κάτσε και μάζεψε αυτούς τους πάνω από δέκα θανάτους από το κάθε εμβόλιο και παρουσίασε τους μας αναλυτικά (και μετά να τους συγκρίνεις και με τα εκατοντάδες χιλιάδες-εκατομμύρια εμβόλια που έγιναν).
Αν εννοεις αργοσχολο εναν τυπο που ειναι εξωτερικος συνεργατης σε δυο διαφημιστικες, που εχει δικη του εταιρεια παραλληλα, που αρθρογραφει σε εφημεριδες, περιοδικα και βγαζει και δικα του βιβλια, που καθημερινα αθλειται στη φυση, κι ολα αυτα στα 62 του που αλλοι ειναι συνταξιουχοι και στεναζουν τα ταβλια, τοτε μακαρι να ηταν ετσι ολοι οι αργοσχολοι.
.
Τους εχω παρουσιασει τους 10 θανατους ισως και 500 φορες για καθε εμβολιο.
.
.
Και επίσης τον τουιτάρει η Ρώσικη πρεσβεία.Να τα λέμε όλα.Αρίστος έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 18:57 ...
Αν εννοεις αργοσχολο εναν τυπο που ειναι εξωτερικος συνεργατης σε δυο διαφημιστικες, που εχει δικη του εταιρεια παραλληλα, που αρθρογραφει σε εφημεριδες, περιοδικα και βγαζει και δικα του βιβλια, που καθημερινα αθλειται στη φυση, κι ολα αυτα στα 62 του που αλλοι ειναι συνταξιουχοι και στεναζουν τα ταβλια, τοτε μακαρι να ηταν ετσι ολοι οι αργοσχολοι.
.
Ναί,αυτόν θεωρώ αργόσχολο.
waldorf έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 19:01Και επίσης τον τουιτάρει η Ρώσικη πρεσβεία.Να τα λέμε όλα.Αρίστος έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 18:57 ...
.
Ναί,αυτόν θεωρώ αργόσχολο.
Συ ειπας.
.
Όχι, Αρίστο.Αρίστος έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 18:57 Τους εχω παρουσιασει τους 10 θανατους ισως και 500 φορες για καθε εμβολιο.
.
Κάνεις Χελετζιά.
Όπως ο Χελετζές παρουσιάζει όλους τους θανάτους από γριπώδη συνδρομή ως θανάτους από ιό της γρίπης, έτσι κι εσύ παρουσιάζεις όλες τις υποθέσεις που ερευνώνται ως πιθανοί θάνατοι από εμβόλια, σαν πραγματικούς θανάτους από εμβόλια.
Αν θέλεις να είσαι ελάχιστα σωστότερος του Χελετζέ, τότε απλά να καταθέτεις τους διαπιστωμένους θανάτους από εμβόλια, κι όχι τους ερευνώμενους ως πιθανούς.
stavmanr έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 19:19Όχι, Αρίστο.Αρίστος έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 18:57 Τους εχω παρουσιασει τους 10 θανατους ισως και 500 φορες για καθε εμβολιο.
.
Κάνεις Χελετζιά.
Όπως ο Χελετζές παρουσιάζει όλους τους θανάτους από γριπώδη συνδρομή ως θανάτους από ιό της γρίπης, έτσι κι εσύ παρουσιάζεις όλες τις υποθέσεις που ερευνώνται ως πιθανοί θάνατοι από εμβόλια, σαν πραγματικούς θανάτους από εμβόλια.
Αν θέλεις να είσαι ελάχιστα σωστότερος του Χελετζέ, τότε απλά να καταθέτεις τους διαπιστωμένους θανάτους από εμβόλια, κι όχι τους ερευνώμενους ως πιθανούς.
Ποιος μιλαει. Παρουσιαστε πρωτα εσεις τους πραγματικους θανατους απο Covid και οχι τους θανατους με Covid.
.
...Τελάληδες της ΕΜΑ;Αρίστος έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 18:44Τελαληδες της προειδοποιησης. Και μην ξεχνας πως την ιδια δουλεια με μας κανει και η ΕΜΑ καθως τα εμβολια εχουν εγκριση υπο ορους και χρειαζεται φαρμακοεπαγρυπνηση με καταγραφη και αναφορα ολων των θανατων και παρενεργειων.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Για να τα προτείνεις θα τα έχεις διαβάσει. Ίσως τα διάβασες μάλιστα πολλές φορές και παραμορφώθηκες.Leporello έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 18:31Οχι ρε χαζούλη, αυτά γιά σένα τα δείχνω να διαβάσεις μπας και μορφωθείς λίγο.hellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 23:06 Και τις γνώσεις σου στην βιολογία από εκεί τις έχεις; Έτσι εξηγείται που υιοθετείς πράγματα αντίθετα στην επιστήμη. Δεν αρκεί ένα τέτοιο βιβλίο για να εμπεδώσεις τα βασικά ή θέλει να το ξαναδιαβάσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ρε σεις τώρα που είπατε βιολογία. Νομίζω έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν θυμάμαι την απάντηση.
Αν οι γονείς σου είναι στείροι, τι πιθανότητες έχεις κι εσύ να είσαι στείρος;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ξέρω εγώ, ο hellegennes είναι ειδικός σε τέτοιαΧαοτικός έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 22:58 Ρε σεις τώρα που είπατε βιολογία. Νομίζω έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν θυμάμαι την απάντηση.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 2 Απαντήσεις