!!! DEVELOPMENT MODE !!!

η απάτη της ηλεκτροκίνησης

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Allah έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:58 Φίλος αγόρασε το BYD Atto 3, το έχει σχεδόν 1 χρόνο και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος, το χρησιμοποιεί για οικογενειακό αμάξι, έχουν 2 μικρά παιδιά.

Δεν φαίνεται άσχημο για Κινέζικο, και είναι λέει καλό σκυλί. Ψιλοψευτοψήνομαι να δοκιμάσω.
Γιατί όχι; Αν σε βολεύει από φορτίσεις, κοστος, εμβέλεια κλπ μια χαρά είναι τα ΒΥΔ. Αν μιλάγαμε για θερμικό με 300 ζουμια, κιβώτια, εκκεντροφορους, πιστόνια, ιμάντες, φιλτρα κλπ κι εγώ δε θα εμπιστευομουνα ακόμα τους Κινεζους, αλλά τα EV είναι απλές συσκευές, κατι σαν καφετιέρα/πλυντήριο. Τι να σου χαλάσει; Οι υαλοκαθαριστήρες;

Θα σου χαλάσουν πιθανώς τα ηλεκτρονικά, αλλά αυτά ειναι σκατα και χαλανε σε όλα τα αυτοκίνητα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Allah έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:58 Φίλος αγόρασε το BYD Atto 3, το έχει σχεδόν 1 χρόνο και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος, το χρησιμοποιεί για οικογενειακό αμάξι, έχουν 2 μικρά παιδιά.

Δεν φαίνεται άσχημο για Κινέζικο, και είναι λέει καλό σκυλί. Ψιλοψευτοψήνομαι να δοκιμάσω.
Καλα,δεν ειμαστε και σε εποχη που οτιδηποτε κινεζικο το σνομπαρανε ως φτηνια.Nα σημειωσουμε εδω οτι η συνεργασια Toyota-BYD,κατι λεει για την ΒYD,δεν ειναι τυχαιο οτι οι τογιοταιοι θα δανειστουν τεχνολογια απο τους κινεζους.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγορά ηλεκτρικού(εκτός μίνικαρς όπως το yoyo) ίσον πέταμα χρημάτων
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ερμής έγραψε: 22 Αύγ 2024, 14:18 Αγορά ηλεκτρικού(εκτός μίνικαρς όπως το yoyo) ίσον πέταμα χρημάτων
Φωστηρα!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Οργισμένος έγραψε: 22 Αύγ 2024, 14:22
Ερμής έγραψε: 22 Αύγ 2024, 14:18 Αγορά ηλεκτρικού(εκτός μίνικαρς όπως το yoyo) ίσον πέταμα χρημάτων
Φωστηρα!!!
Μανμου εδώ και κάποιους μήνες, ηλεκτρικό οδηγώ.
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Ερμής έγραψε: 22 Αύγ 2024, 14:23
Φωστηρα!!!
Ποιο, αν επιτρέπεται; (τουλάχιστον να ξέρουμε τι να αποφύγουμε)
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Allah έγραψε: 22 Αύγ 2024, 16:35
Ερμής έγραψε: 22 Αύγ 2024, 14:23
Φωστηρα!!!
Ποιο, αν επιτρέπεται; (τουλάχιστον να ξέρουμε τι να αποφύγουμε)
Model3 long range.
Και πίστεψε με είναι μακράν(με χαώδη διαφορά) το καλύτερο από όσα ηλεκτρικά έχω οδηγήσει έως τώρα
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ερμής έγραψε: 22 Αύγ 2024, 17:01
Model3 long range.
Και πίστεψε με είναι μακράν(με χαώδη διαφορά) το καλύτερο από όσα ηλεκτρικά έχω οδηγήσει έως τώρα
Byd έχεις οδηγήσει;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Maspoli έγραψε: 22 Αύγ 2024, 17:14
Ερμής έγραψε: 22 Αύγ 2024, 17:01
Model3 long range.
Byd έχεις οδηγήσει;
Όχι. Δεν ασχολούμαι με Ασία.
Ασία μόνο μικρά εταιρικά για να γίνονται δουλειές εντός πόλης.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Γερμανικές αυταπάτες

https://twitter.com/giulio_mattioli/sta ... 7152118985
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Chilloutbuddy έγραψε: 22 Αύγ 2024, 04:44

Γιατί όχι; Αν σε βολεύει από φορτίσεις, κοστος, εμβέλεια κλπ μια χαρά είναι τα ΒΥΔ. Αν μιλάγαμε για θερμικό με 300 ζουμια, κιβώτια, εκκεντροφορους, πιστόνια, ιμάντες, φιλτρα κλπ κι εγώ δε θα εμπιστευομουνα ακόμα τους Κινεζους, αλλά τα EV είναι απλές συσκευές, κατι σαν καφετιέρα/πλυντήριο. Τι να σου χαλάσει; Οι υαλοκαθαριστήρες;

Θα σου χαλάσουν πιθανώς τα ηλεκτρονικά, αλλά αυτά ειναι σκατα και χαλανε σε όλα τα αυτοκίνητα.
Οδική συμπεριφορά; Κράτημα, φρένα, ασφάλεια, παθητική και ενεργητική; Αυτά κι αν μετράνε.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

sharp έγραψε: 24 Αύγ 2024, 20:23 Οδική συμπεριφορά; Κράτημα, φρένα, ασφάλεια, παθητική και ενεργητική; Αυτά κι αν μετράνε.
Νομίζω Αγγλία είναι ο άνθρωπος, με 60 θα πηγαίνει.
Εξάλλου τα είπαμε αυτά, στον περισσότερο κόσμο δεν αρέσει η οδήγηση έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό θα μας την αφαιρέσουν (και δε θα παραπονεθεί και κανένας). Ποιός ασχολείται σήμερα με οδική συμπεριφορά...εσύ κι εγώ, οι υπόλοιποι συζητάνε πόσες οθόνες και ραντάρ έχει τ'αμάξι. Άκουσες ποτέ τον Ταλαίπωρο να μιλάει για κρατήματα;

Για τα περί ασφάλειας προσέχει το κράτος έτσι κι αλλιώς, αν το αμάξι είναι πραγματικά επικίνδυνο είναι πρακτικά αδύνατο να εισαχθεί Ευρώπη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
sharp

Chilloutbuddy έγραψε: 25 Αύγ 2024, 05:04
sharp έγραψε: 24 Αύγ 2024, 20:23 Οδική συμπεριφορά; Κράτημα, φρένα, ασφάλεια, παθητική και ενεργητική; Αυτά κι αν μετράνε.
Νομίζω Αγγλία είναι ο άνθρωπος, με 60 θα πηγαίνει.
Εξάλλου τα είπαμε αυτά, στον περισσότερο κόσμο δεν αρέσει η οδήγηση έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό θα μας την αφαιρέσουν (και δε θα παραπονεθεί και κανένας). Ποιός ασχολείται σήμερα με οδική συμπεριφορά...εσύ κι εγώ, οι υπόλοιποι συζητάνε πόσες οθόνες και ραντάρ έχει τ'αμάξι. Άκουσες ποτέ τον Ταλαίπωρο να μιλάει για κρατήματα;

Για τα περί ασφάλειας προσέχει το κράτος έτσι κι αλλιώς, αν το αμάξι είναι πραγματικά επικίνδυνο είναι πρακτικά αδύνατο να εισαχθεί Ευρώπη.
Δεν ξέρω τι λες, εδώ που είμαι πάω με 200 και νόμιμα, αυτό δεν πρόκειται να το κάνω με ΒΥΔ :P

Έχεις δίκιο πάντως, δεν αρέσει στον κόσμο γι' αυτό θα μας την πάρουν (ίδια περίπτωση με το χαρτονόμισμα), αλλά μέχρι να το κάνουν έχουμε δρόμο και μέχρι τότε θα έχουμε σφαχτεί μεταξύ μας για άλλους λόγους, οπότε αυτό είναι το λιγώτερο που φοβάμαι. :lol:
sharp

Ford Shrinks Its EV Rollout Plans as Demand Lags
Automaker cancels large electric SUV and expects to take $1.9 billion in related special charges and write-downs

Ford Motor is canceling plans for a large electric sport-utility vehicle and expects to take $1.9 billion in related special charges and write-downs, as automakers continue adjusting their EV plans because of softer-than-expected demand.
https://www.wsj.com/business/autos/ford ... v-44817367
Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης »

Βρέθηκα σε μια ορεινή διαδρομή και είχα ένα tesla model 3 μπροστά μου. Είχα παιχνιδιάρικη διάθεση και ευτυχώς είχε και ο οδηγός του tesla. Να σημειώσω οτι δεν διαθέτω όχημα κατάλληλο για ορεινές διαδρομές και στροφιλίκια, αλλά ένα κλασικό motorway cruiser (insignia 2009, 1.8 ατμοσφαιρικό). Ξεκίνησα να του γεμίζω τους καθρέφτες για να τον πιέσω να μου δείξει λίγο τις ικανότητες του ηλεκτρικού και πράγματι στις ευθείες είναι σίφουνας, άπιαστο (τουλάχιστον για τα 140 κουτσά άλογά μου). Παρατήρησα όμως αυτό που γράφτηκε και σ' αυτό το νήμα, πως στις στροφές είναι τελείως φλόμπα (κόντεψε να του φύγει σε μια). Φρέναρε πολύ νωρίτερα στις στροφές και το κρατούσε μέχρι να βγει απ' τη στροφή (ακόμη και σε στροφές που εγώ δεν χρειάστηκε καν να πατήσω φρένο - θυμίζω οτι το δικό μου είναι σαν βάρκα). Το αποτέλεσμα ήταν να μου φεύγει στις ευθείες και να τον φτάνω στις στροφές.

Υγ.1: Ο δρόμος ήταν έρημος για μια διαδρομή σχεδόν 30 χιλιομέτρων όπου και χωριστήκαμε (δεν κινδύνεψε κανείς και δεν παραβιάστηκαν όρια ταχύτητας - εντάξει, όχι πολύ τουλάχιστον).
Υγ.2: Μεταξύ μας, ήθελα να τον κάνω να καταναλώσει μπαταρία :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”