!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Σωστές είναι οι θερμοκρασίες και στο μετεο.
Έρχεται δύσκολη περίοδος συγκριτικά χειρότερη με το προηγούμενο διάστημα.
Παρατεταμένη διάρκεια με πάνω από 40 βαθμούς για κάνα 5μερο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό να το θυμάσαι κάθε φορά που θα σου τα χώνω.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 18:03Αν θελεις σεβασμο πρέπει να τον κερδισεις αγαπητή μου.Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:01Είσαι ψεύτης και διαστρεβλωτής.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:21 Φωτό σταλμένη από φίλο ταρίφα στα Τρίκαλα πριν καμμια ώρα.
Και η άλλη η σαύρα μας λέει ότι δεν είναι φυσιολογικό να ιδρώνεις σαν πουστης και να νιώθεις βρώμικος!
![]()
Η συντονίστρια, την οποία θα σεβαστείς για να μη σε πάρει ο διάλος, έγραψε ΆΠΕΙΡΕΣ φορές πως η εφίδρωση το καλοκαίρι είναι φυσιολογική. Η μπόχα συνδέεται με βρωμιά, όχι ο ιδρώτας.
Μάθε λοιπόν να κάνεις ντους και να χρησιμοποιείς αποσμητικό για να μην νιώθεις σαν γρνι στη λάσπη επειδή έδειξε το θερμόμετρο 25+.
Με τις ανοησίες,και κυρίως με τις απειλές,το μόνο που καταφέρνεις είναι να γελάνε μαζί σου.
Όλοι βλέπουν τι γράφει ο καθένας μας οπότε ξέρουν και ποιος λέει ψεμματα και προπάντων ποιος ξεκίνησε να προσβάλλει ποιον με χαρακτηρισμούς.
Όλοι βλέπουν αλλά δεν ξέρουν πως τις μλκιες τις ξεκίνησες εσύ για να κάνεις πλάκα.
Μάντεψε λοιπόν, δεν είσαι αστείος, ένας άξεστος τυρόγαλος είσαι.
Σαύρα να πεις τη γυναίκα σου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξεχάσατε τους γεωργούς και θα σας μαλώσω.waldorf έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 18:00Ρε`συ κόφτο,δεν είναι αστείο πιά.vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:16 Να υποθέσω πως όλοι ιδρωνετε σαν γαϊδούρια στο λιοπυρι επειδή με 40+ βαθμούς τη βγάζετε με κάτι ανεμιστηρακια τσέπης με μπαταρίες, φοβούμενοι να ανάψετε τα ερκοντισχια επειδή είναι του δγιαβολου και καίνε 1500€ τη μέρα σε ΔΕΗ, ε ψεκιες?
Δεν υπάρχουν μόνο οι άστεγοι και τα αδέσποτα σε συνθήκες καύσωνα.
Ούτε όλοι οι εργαζόμενοι δουλεύουν με κοντίσιο (πως το λέτε το ρημάδι).
Υπάρχουν οικοδόμοι,εργάτες οδοποιίας,εργάτες καθαριότητας,λιμενεργάτες,ντελιβεράδες,λαχαναγορίτες,χαμαλαραίοι,μεταφορείς και χιλιοιδυό άλλοι που βλαστημάνεμε την ώρα και τη στιγμή που μας ξημέρωσε.
Και να ξέρεις όλοι οι παραπάνω δεν την βγάζουν με ανεμιστηράκια για να μην κάψουν ρεύμα,την βγάζουν στους 60+ βαθμούς για να βγει το μεροκάματο.
Γάμησε μας λοιπόν και βγάλε φώτο στο γραφείο σου και στις παραλίες σου.
Σα βασιλιάς πάντα.vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 01:33Γουσταρα κυρίως το γεγονός ότι έβγαζα αρκετό κασέρι, αλλά ξενερωνα άσχημα που δεν μπορούσα να το ζήσω μέσα στο καλοκαίρι.Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 00:33 Ψυχτικος να βάζει μονάδες στους 40 βαθμούς και να γουστάρει τη ζέστη. Δλδ σουμπης, δλδ μισό βήμα δρόμος από το γκεϊλικι
Πες μου κάτι φρεσκο
Μπορούσα να το ζήσω χειμώνα βέβαια και μάλιστα σαν βασιλιάς, αλλά ο χειμώνας δεν μου λέει τίποτα. Διακοπές χειμώνα δεν είχαν ποτέ νοστιμιά για μένα.
Έβαζα μονάδες αλλά είχα μάθει να διορθώνω και 2-3 σημαντικές βλάβες στα οικιακά a/c που ήταν 10 λεπτά δουλειά (αντί 2 ώρες που είναι η εγκατάσταση), τύπου αλλαγή πυκνωτή, που κόστιζαν όσο περίπου η εγκατάσταση. 50-60€ κόστιζε η επισκευή αυτή, και ίσα με καμία 70-80αρια η εγκ/ση ενος 9000btu αν θυμάμαι καλά.
Με τουλάχιστον 5 βλαβουλες τέτοιες τη μέρα (που σε μέρες με 40+ βαθμούς παίζει να καθονταν οι διπλασιες) ήσουν άρχοντας.
Από ένα σημείο και μετά μονο αυτά κυνηγούσα. Όταν εσκαγαν εγκαταστασεις (αντι για -literally- πυκνωτές) αγκομαχουσα.
Ομοίως και με το σερβιτοριλικι σε μπιτσομπαρο. Λεφτά που δεν είχα ούτε το χρόνο ούτε την όρεξη να τα ζήσω εκείνη τη στιγμή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παρατεταμένος καύσωνας και μετά αέρας σημαίνει φωτιές.taliban έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 09:29 Σωστές είναι οι θερμοκρασίες και στο μετεο.
-
stergiosbik
Καταλαβαινω το κομπλεξ σου να παραδεχθεις οτι πετας ανοησιες και οτι προσβαλλεις.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 09:57Αυτό να το θυμάσαι κάθε φορά που θα σου τα χώνω.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 18:03Αν θελεις σεβασμο πρέπει να τον κερδισεις αγαπητή μου.Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:01
Είσαι ψεύτης και διαστρεβλωτής.
Η συντονίστρια, την οποία θα σεβαστείς για να μη σε πάρει ο διάλος, έγραψε ΆΠΕΙΡΕΣ φορές πως η εφίδρωση το καλοκαίρι είναι φυσιολογική. Η μπόχα συνδέεται με βρωμιά, όχι ο ιδρώτας.
Μάθε λοιπόν να κάνεις ντους και να χρησιμοποιείς αποσμητικό για να μην νιώθεις σαν γρνι στη λάσπη επειδή έδειξε το θερμόμετρο 25+.
Με τις ανοησίες,και κυρίως με τις απειλές,το μόνο που καταφέρνεις είναι να γελάνε μαζί σου.
Όλοι βλέπουν τι γράφει ο καθένας μας οπότε ξέρουν και ποιος λέει ψεμματα και προπάντων ποιος ξεκίνησε να προσβάλλει ποιον με χαρακτηρισμούς.
Όλοι βλέπουν αλλά δεν ξέρουν πως τις μλκιες τις ξεκίνησες εσύ για να κάνεις πλάκα.
Δεν θα κατσω ομως να ασχοληθω μαζι σου γιατι σου δινω τροφη να συνεχισεις τα χαζα που κανεις.
Ουτε βεβαια προκειται να προσβληθω γιατι πολυ απλα δεν δινω σημασια σε ανυπαρκτους που ζητανε αυτοεπιβεβαιωση με το να προσβαλλουν αλλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 18 Ιούλ 2023, 11:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά πρέπει να γουστάρεις να ιδρώνεις και να ζεσταίνεσαι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Δικτατορια των παλαβων.Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:00 Δε καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά πρέπει να γουστάρεις να ιδρώνεις και να ζεσταίνεσαι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτά τα λες εσύ, που θεωρούσες πως το να με μειώνεις είναι μια πλάκα και έπρεπε εγώ απλά να δέχομαι τις μλκιες που μου έγραφες γιατί πλάκα είναι ρε άνθρωπε, πώς κάνεις έτσι;stergiosbik έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 10:59Καταλαβαινω το κομπλεξ σου να παραδεχθεις οτι πετας ανοησιες και οτι προσβαλλεις.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 09:57Αυτό να το θυμάσαι κάθε φορά που θα σου τα χώνω.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 18:03
Αν θελεις σεβασμο πρέπει να τον κερδισεις αγαπητή μου.
Δεν θα κατσω ομως να ασχοληθω μαζι σου γιατι σου δινω τροφη να συνεχισεις τα χαζα που κανεις.
Ουτε βεβαια προκειται να προσβληθω γιατι πολυ απλα δεν δινω σημασια σε ανυπαρκτους που ζητανε αυτοεπιβεβαιωση με το να προσβαλλουν αλλους.
Όταν λοιπόν γράφεις για ανοησίες και κόμπλεξ να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη για να καταλαβαίνεις τι ακριβώς είσαι.
Τα λέμε τυρόγαλε.
-
stergiosbik
Βρε μπελα που βρηκα!Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:13Αυτά τα λες εσύ, που θεωρούσες πως το να με μειώνεις είναι μια πλάκα και έπρεπε εγώ απλά να δέχομαι τις μλκιες που μου έγραφες γιατί πλάκα είναι ρε άνθρωπε, πώς κάνεις έτσι;stergiosbik έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 10:59Καταλαβαινω το κομπλεξ σου να παραδεχθεις οτι πετας ανοησιες και οτι προσβαλλεις.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 09:57
Αυτό να το θυμάσαι κάθε φορά που θα σου τα χώνω.
Όταν λοιπόν γράφεις για ανοησίες και κόμπλεξ να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη για να καταλαβαίνεις τι ακριβώς είσαι.
Τα λέμε τυρόγαλε.
Γιατι συνεχιζεις να ασχολεισαι μαζι μου κυρα μου;
Αν με γουσταρεις τζαμπα παιδευεσαι.Εκπτωσεις στην συναισθηματικη-ερωτικη μου ζωη δεν εκανα ποτε για να σου δωσω σημασια εσενα τωρα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτά να τα πεις σε κανένα γιουγκοσλάβικο πτυελοδοχείο, απ' αυτά που είσαι συνηθισμένος, όχι σ' εμένα.stergiosbik έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:16Βρε μπελα που βρηκα!Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:13Αυτά τα λες εσύ, που θεωρούσες πως το να με μειώνεις είναι μια πλάκα και έπρεπε εγώ απλά να δέχομαι τις μλκιες που μου έγραφες γιατί πλάκα είναι ρε άνθρωπε, πώς κάνεις έτσι;stergiosbik έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 10:59
Καταλαβαινω το κομπλεξ σου να παραδεχθεις οτι πετας ανοησιες και οτι προσβαλλεις.
Τα λέμε τυρόγαλε.
Αν με γουσταρεις τζαμπα παιδευεσαι.Εκπτωσεις στην συναισθηματικη-ερωτικη μου ζωη δεν εκανα ποτε για να σου δωσω σημασια εσενα τωρα.
-
stergiosbik
Nταξ,καταλαβα.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:19Αυτά να τα πεις σε κανένα γιουγκοσλάβικο πτυελοδοχείο, απ' αυτά που είσαι συνηθισμένος, όχι σ' εμένα.stergiosbik έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:16Βρε μπελα που βρηκα!Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:13
Αυτά τα λες εσύ, που θεωρούσες πως το να με μειώνεις είναι μια πλάκα και έπρεπε εγώ απλά να δέχομαι τις μλκιες που μου έγραφες γιατί πλάκα είναι ρε άνθρωπε, πώς κάνεις έτσι;
Τα λέμε τυρόγαλε.
Συγγνωμη αλλα δεν θα μπορεσω.
Εκλεισα,ειμαι παντρεμενος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στα πτυελοδοχεία σου τυρόγαλε.stergiosbik έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:26Nταξ,καταλαβα.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:19Αυτά να τα πεις σε κανένα γιουγκοσλάβικο πτυελοδοχείο, απ' αυτά που είσαι συνηθισμένος, όχι σ' εμένα.stergiosbik έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:16
Βρε μπελα που βρηκα!
-
stergiosbik
Μην κλαις,θα σου περασει!Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:27Στα πτυελοδοχεία σου τυρόγαλε.stergiosbik έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:26Nταξ,καταλαβα.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:19
Αυτά να τα πεις σε κανένα γιουγκοσλάβικο πτυελοδοχείο, απ' αυτά που είσαι συνηθισμένος, όχι σ' εμένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis