Ε όχι δα, δεν θα γίνουμε και τράπερςGherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 17:27Φόρα και γούνα, δεν κάνει καμία διαφορά.Sid Vicious έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 17:02Αρα στο ντους να φοραμε ενα κασκολ;Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 17:00
Αδερφέ μην μπερδεύεσαι, το αποσμητικό χρησιμοποιείται στη μασχάλη. Οι φερομόνες είναι στον αυχένα και εκπέμπουν δυνατά είτε είναι η περίοδος ζευγαρώματος είτε όχι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Sid Vicious
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Να το δοκιμάσει ο kappa αυτό και να μας ενημερώσει για τα αποτελεσματαenterprise-psi έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 17:49 Βάζεις το δάκτυλο σου, ανάμεσα στα άπλυτα δάκτυλα των ποδιών σου, και μετά το τρίβεις στην μασχάλη σου για μάξιμουμ μπουστ φερομονης, και μετα της στέλνεις ινστα![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ρε`συ κόφτο,δεν είναι αστείο πιά.vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:16 Να υποθέσω πως όλοι ιδρωνετε σαν γαϊδούρια στο λιοπυρι επειδή με 40+ βαθμούς τη βγάζετε με κάτι ανεμιστηρακια τσέπης με μπαταρίες, φοβούμενοι να ανάψετε τα ερκοντισχια επειδή είναι του δγιαβολου και καίνε 1500€ τη μέρα σε ΔΕΗ, ε ψεκιες?
Δεν υπάρχουν μόνο οι άστεγοι και τα αδέσποτα σε συνθήκες καύσωνα.
Ούτε όλοι οι εργαζόμενοι δουλεύουν με κοντίσιο (πως το λέτε το ρημάδι).
Υπάρχουν οικοδόμοι,εργάτες οδοποιίας,εργάτες καθαριότητας,λιμενεργάτες,ντελιβεράδες,λαχαναγορίτες,χαμαλαραίοι,μεταφορείς και χιλιοιδυό άλλοι που βλαστημάνεμε την ώρα και τη στιγμή που μας ξημέρωσε.
Και να ξέρεις όλοι οι παραπάνω δεν την βγάζουν με ανεμιστηράκια για να μην κάψουν ρεύμα,την βγάζουν στους 60+ βαθμούς για να βγει το μεροκάματο.
Γάμησε μας λοιπόν και βγάλε φώτο στο γραφείο σου και στις παραλίες σου.
-
stergiosbik
Αν θελεις σεβασμο πρέπει να τον κερδισεις αγαπητή μου.Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:01Είσαι ψεύτης και διαστρεβλωτής.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:21 Φωτό σταλμένη από φίλο ταρίφα στα Τρίκαλα πριν καμμια ώρα.
Και η άλλη η σαύρα μας λέει ότι δεν είναι φυσιολογικό να ιδρώνεις σαν πουστης και να νιώθεις βρώμικος!
![]()
Η συντονίστρια, την οποία θα σεβαστείς για να μη σε πάρει ο διάλος, έγραψε ΆΠΕΙΡΕΣ φορές πως η εφίδρωση το καλοκαίρι είναι φυσιολογική. Η μπόχα συνδέεται με βρωμιά, όχι ο ιδρώτας.
Μάθε λοιπόν να κάνεις ντους και να χρησιμοποιείς αποσμητικό για να μην νιώθεις σαν γρνι στη λάσπη επειδή έδειξε το θερμόμετρο 25+.
Με τις ανοησίες,και κυρίως με τις απειλές,το μόνο που καταφέρνεις είναι να γελάνε μαζί σου.
Όλοι βλέπουν τι γράφει ο καθένας μας οπότε ξέρουν και ποιος λέει ψεμματα και προπάντων ποιος ξεκίνησε να προσβάλλει ποιον με χαρακτηρισμούς.
Στο έχω πει πως σε πάω, ετσι δεν είναι;waldorf έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 18:00Ρε`συ κόφτο,δεν είναι αστείο πιά.vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:16 Να υποθέσω πως όλοι ιδρωνετε σαν γαϊδούρια στο λιοπυρι επειδή με 40+ βαθμούς τη βγάζετε με κάτι ανεμιστηρακια τσέπης με μπαταρίες, φοβούμενοι να ανάψετε τα ερκοντισχια επειδή είναι του δγιαβολου και καίνε 1500€ τη μέρα σε ΔΕΗ, ε ψεκιες?
Υπάρχουν οικοδόμοι,εργάτες οδοποιίας,εργάτες καθαριότητας,λιμενεργάτες,ντελιβεράδες,λαχαναγορίτες,χαμαλαραίοι,μεταφορείς και χιλιοιδυό άλλοι που βλαστημάνεμε την ώρα και τη στιγμή που μας ξημέρωσε.
Και να ξέρεις όλοι οι παραπάνω δεν την βγάζουν με ανεμιστηράκια για να μην κάψουν ρεύμα,την βγάζουν στους 60+ βαθμούς για να βγει το μεροκάματο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τα καταλαβαίνω όλα αυτά. Κι εγώ από κει έχω ξεκινήσει άλλωστε. Αλλά και πάλι καλοκαιρακιας καλοκαιριστης* ήμουν από τότε.waldorf έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 18:00Ρε`συ κόφτο,δεν είναι αστείο πιά.vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:16 Να υποθέσω πως όλοι ιδρωνετε σαν γαϊδούρια στο λιοπυρι επειδή με 40+ βαθμούς τη βγάζετε με κάτι ανεμιστηρακια τσέπης με μπαταρίες, φοβούμενοι να ανάψετε τα ερκοντισχια επειδή είναι του δγιαβολου και καίνε 1500€ τη μέρα σε ΔΕΗ, ε ψεκιες?
*θα λανσαρω νέα ορολογία. Θα στείλω και μεηλ στο Μπαμπινιώτη να την εισάγει στο λεξικό. Το "καλοκαιρ-ακιας" δεν έχει τόσο θετική/φιλοσοφική χροιά.
- vantono
Ψυκτικός, σερβιτόρος μπιτσομπαρου και ντελιβερας έχω δουλέψει για πολλά χρόνια (και καλοκαίρια) ακόμα και κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μου.
Χεστε μας ρε φτωχοδιαβολοι, όλοι εδώ μέσα μαζευτηκατε και εμάς βρήκατε.
Άλλο να δουλεύεις για την καβλαντα σου και για να πας με μπουκάλι στο Ανάκτορο και άλλο να δουλεύεις να ζήσεις.vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 00:09 Ψυκτικός, σερβιτόρος μπιτσομπαρου και ντελιβερας έχω δουλέψει για πολλά χρόνια (και καλοκαίρια) ακόμα και κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μου.
- vantono
Και για τα δύο δουλευα. Και σιγά μην πήγαινα ανάκτορο, μεταλας ήμουν τότε.Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 00:19Άλλο να δουλεύεις για την καβλαντα σου και για να πας με μπουκάλι στο Ανάκτορο και άλλο να δουλεύεις να ζήσεις.vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 00:09 Ψυκτικός, σερβιτόρος μπιτσομπαρου και ντελιβερας έχω δουλέψει για πολλά χρόνια (και καλοκαίρια) ακόμα και κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μου.
Αλλά επειδή κάποιοι δεν καθόμαστε να το παίζουμε Παπαμιχαήλ στο πχορουμ, δεν σημαίνει ότι κι εμείς δεν έχουμε φάει σκατο στη ζωή μας. Δεν είμαστε γόνοι Βαρδινογιαννολατσεων.
Ψυχτικος να βάζει μονάδες στους 40 βαθμούς και να γουστάρει τη ζέστη. Δλδ σουμπης, δλδ μισό βήμα δρόμος από το γκεϊλικι 
Πες μου κάτι φρεσκο
Πες μου κάτι φρεσκο
εσυ και το cu της βονταφονε

- vantono
Γουσταρα κυρίως το γεγονός ότι έβγαζα αρκετό κασέρι, αλλά ξενερωνα άσχημα που δεν μπορούσα να το ζήσω μέσα στο καλοκαίρι.Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 00:33 Ψυχτικος να βάζει μονάδες στους 40 βαθμούς και να γουστάρει τη ζέστη. Δλδ σουμπης, δλδ μισό βήμα δρόμος από το γκεϊλικι
Πες μου κάτι φρεσκο
Μπορούσα να το ζήσω χειμώνα βέβαια και μάλιστα σαν βασιλιάς, αλλά ο χειμώνας δεν μου λέει τίποτα. Διακοπές χειμώνα δεν είχαν ποτέ νοστιμιά για μένα.
Έβαζα μονάδες αλλά είχα μάθει να διορθώνω και 2-3 σημαντικές βλάβες στα οικιακά a/c που ήταν 10 λεπτά δουλειά (αντί 2 ώρες που είναι η εγκατάσταση), τύπου αλλαγή πυκνωτή, που κόστιζαν όσο περίπου η εγκατάσταση. 50-60€ κόστιζε η επισκευή αυτή, και ίσα με καμία 70-80αρια η εγκ/ση ενος 9000btu αν θυμάμαι καλά.
Με τουλάχιστον 5 βλαβουλες τέτοιες τη μέρα (που σε μέρες με 40+ βαθμούς παίζει να καθονταν οι διπλασιες) ήσουν άρχοντας.
Από ένα σημείο και μετά μονο αυτά κυνηγούσα. Όταν εσκαγαν εγκαταστασεις (αντι για -literally- πυκνωτές) αγκομαχουσα.
Ομοίως και με το σερβιτοριλικι σε μπιτσομπαρο. Λεφτά που δεν είχα ούτε το χρόνο ούτε την όρεξη να τα ζήσω εκείνη τη στιγμή.
Μασερ και πουλμποι επρεπε να πεις αντι για ψυκτικος και ντελιβερας,τωρα παει χαλασε το ιματζ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις