!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:47 Γιατι θα πρεπει να διαλεξεις πλευρα κ γιατι θα πρεπει να κανεις υποθεσεις ;
Πλευρά δεν είναι απαραίτητο να διαλέξεις. Αλλά υποθέσεις είναι αναπόφευκτο να γίνουν. Είναι ένα σοβαρό θέμα της επικαιρότητας και θα ασχοληθούν όλοι. Προφανώς θα γραφτούν άπειρες ανοησίες και ανακρίβειες αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα όλα αυτά να απασχολούν τις αρχές και τη δικαιοσύνη και να μην μαθαίνει κανείς μας τίποτα από λεπτομέρειες παρά μόνο το αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:44
Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:39
mao mao έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:26

Ήταν κατηγορούμενος δλδ για βιασμό και έκανε χαβαλέ με τους φίλους του. Όπως θα έκανε ο καθένας μας :D
Σε αυτό συμφωνώ. Εγώ θα αντιδρούσα χειρότερα, αν με κατηγορούσαν για βιασμό και ήμουν αθώα. ΠΧ άνετα θα έστελνα στον Τριανταφυλλόπουλο κουτάκια κόκα κόλα ζίρο κερασμένα και θα ανέβαζα φωτό με το δελτίο αποστολής και το καφάσι και από κάτω λεζάντα κερνάω πόνο και θα το ανέβαζα σε όλα τα σόσιαλ.
αυτη ειναι η αλλη μαλακια που διακινειται
αν σε κατηγορησουν ενω εισαι αθωος - θα πρεπει να σκυψεις την κεφαλα κ να τρως φαπες αδιαμαρτυρητα απο καθε μαλακομπουκωμα κοινωνικο αγωνιστη της μπουτζας αντι να τους γαμησεις τα πρεκια - οπως τους χρειαζεται
Μα εννοείται, αν είσαι αθώος και κατηγορείσαι άδικα, μετά την αθώωση τους γαμάς τα πρέκια. ΠΧ. Στην περίπτωση του Τζόνυ Ντεπ, που υπέστη τρελή οικονομική φθορά (1.5 χρόνος γάμος του κόστισε κοντά 15 μύρια πλας χασούρα από 2 ταινίες σίκουελ + διαφημίσεις) έκανε ολόκληρη μάχη να βάλει τα μίντια στο δικαστήριο και να την κάνει ρόμπα, διότι φοβόταν ότι δε θα δικαιωθεί, όπως έγινε με την εφημερίδα στην Αγγλία. Η τύπισσα του έκοψε το δάχρυλο και του έχεσε μέχρι και το μαξιλάρι. :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

mao mao έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:51
Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:39
Σε αυτό συμφωνώ. Εγώ θα αντιδρούσα χειρότερα, αν με κατηγορούσαν για βιασμό και ήμουν αθώα. ΠΧ άνετα θα έστελνα στον Τριανταφυλλόπουλο κουτάκια κόκα κόλα ζίρο κερασμένα και θα ανέβαζα φωτό με το δελτίο αποστολής και το καφάσι και από κάτω λεζάντα κερνάω πόνο και θα το ανέβαζα σε όλα τα σόσιαλ.
έχεις πάει ποτέ σε δικαστήριο κατηγορούμενη; Να ξέρεις οτι και αθώος να είσαι σου κόβεται η μαγκιά. Το οτι εσύ θεωρείς οτι είσαι αθώος και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου δε λέει κάτι. Πρέπει να αντικρούσεις κατηγορίες και να πείσεις το δικαστήριο.

Αν δε ,βρεθείς κατηγορούμενος για κακούργημα, ο μέσος άνθρωπος που δεν είναι καθυστερημένος χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δεν κάθεται να χαβαλεδιάζει λες και είναι κάτι αστείο. Αλλά αυτοι ξέρουν οτι δεν τους πιάνει τίποτα. Είναι πάμπλουτοι σε μια μπανανία που όλοι είναι δικοί τους και εξαγοράσιμοι.
Όχι και ούτε θέλω να πάω. Αλλά αν περιμένεις να αυτοκτονήσω γιατί ένας τυχαίος άδικα με κατηγόρησε, ξέχνα το. Γαμήσι δίχως σάλιο. (Παίρνω ως δεδομένο ότι είμαι αθώα ε).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ST48410

mao mao έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:51 έχεις πάει ποτέ σε δικαστήριο κατηγορούμενη; Να ξέρεις οτι και αθώος να είσαι σου κόβεται η μαγκιά. Το οτι εσύ θεωρείς οτι είσαι αθώος και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου δε λέει κάτι. Πρέπει να αντικρούσεις κατηγορίες και να πείσεις το δικαστήριο.

Αν δε ,βρεθείς κατηγορούμενος για κακούργημα, ο μέσος άνθρωπος που δεν είναι καθυστερημένος χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δεν κάθεται να χαβαλεδιάζει λες και είναι κάτι αστείο. Αλλά αυτοι ξέρουν οτι δεν τους πιάνει τίποτα. Είναι πάμπλουτοι σε μια μπανανία που όλοι είναι δικοί τους και εξαγοράσιμοι.
Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου και αν είχα κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν ήμουν σίγουρος πως θα αποδείξω την αθωότητά μου, θα ήθελα να χωθώ μέσα στη γη. Αλλά κατανοώ ότι δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο και ότι ακόμα και αν κάποιος είναι προκλητικός και παλιοχαρακτήρας δεν είναι λόγος αυτός να του φορτώσω την κατηγορία του βιαστή. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:54

Όχι και ούτε θέλω να πάω. Αλλά αν περιμένεις να αυτοκτονήσω γιατί ένας τυχαίος άδικα με κατηγόρησε, ξέχνα το. Γαμήσι δίχως σάλιο. (Παίρνω ως δεδομένο ότι είμαι αθώα ε).
έστω οτι σε κατηγορώ για κατι χοντρο. Τι γαμίσι χωρίς σάλιο θα μου κάνεις δλδ; Οτι κάνεις θα γυρίσει εναντίον σου στο δικαστήριο.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

mao mao έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:56

έστω οτι σε κατηγορώ για κατι χοντρο. Τι γαμίσι χωρίς σάλιο θα μου κάνεις δλδ; Οτι κάνεις θα γυρίσει εναντίον σου στο δικαστήριο.
Εξαρτάται τη ζημιά που μου έκανες. Αν δεν είναι βαριά θα σε τραβάω στα δικαστήρια μέχρι να βελάξεις οικονομικά. Αν μου καταστρέψεις τη ζωή, θα μου κοστίσεις 3000 και στ'αρχίδια μου, έτσι κι αλλιώς δε θα έχω να χάσω κάτι άλλο.
mao mao

Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:58

Εξαρτάται τη ζημιά που μου έκανες. Αν δεν είναι βαριά θα σε τραβάω στα δικαστήρια μέχρι να βελάξεις οικονομικά. Αν μου καταστρέψεις τη ζωή, θα μου κοστίσεις 3000 και στ'αρχίδια μου, έτσι κι αλλιώς δε θα έχω να χάσω κάτι άλλο.
αυτά τα σκέφτεσαι τώρα. Στην πράξη θα δεις οτι είναι αλλιώς τα πράγματα. Πχ τραβόντας με στα δικαστήρια θα χάνουμε και οι δυο μας λεφτά. Μη νομίζεις οτι κερδίζοντας στο δικαστήριο θα πάρεις τίποτα πίσω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ST48410 έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:52
Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:47 Γιατι θα πρεπει να διαλεξεις πλευρα κ γιατι θα πρεπει να κανεις υποθεσεις ;
Πλευρά δεν είναι απαραίτητο να διαλέξεις. Αλλά υποθέσεις είναι αναπόφευκτο να γίνουν. Είναι ένα σοβαρό θέμα της επικαιρότητας και θα ασχοληθούν όλοι. Προφανώς θα γραφτούν άπειρες ανοησίες και ανακρίβειες αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα όλα αυτά να απασχολούν τις αρχές και τη δικαιοσύνη και να μην μαθαίνει κανείς μας τίποτα από λεπτομέρειες παρά μόνο το αποτέλεσμα.
ελα ομως που διαλεγετε - φανατικα

το τελευταιο ειναι εντελως για γελια - η δικαιοσυνη μας ανακοινωνει μονο αποτελεσμα :smt005: ; Οι δικες γινονται κεκλεισμενων των θυρων κ χωρις πρακτικα ;
Η θα επρεπε να βγαζουν καθημερινα δελτια οι ανακριτικες -εισαγγελικες αρχες για την πορεια των υποθεσεων με καθε λεπτομερεια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

mao mao έγραψε: 15 Μάιος 2022, 00:00
Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:58

αυτά τα σκέφτεσαι τώρα. Στην πράξη θα δεις οτι είναι αλλιώς τα πράγματα. Πχ τραβόντας με στα δικαστήρια θα χάνουμε και οι δυο μας λεφτά. Μη νομίζεις οτι κερδίζοντας στο δικαστήριο θα πάρεις τίποτα πίσω.
Ποιός σου είπε ότι θα χάνουμε και οι 2 μας λεφτά εφόσον είμαι αθώα;
mao mao

Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2022, 00:01

και εγώ έτσι πίστευα, οτι αν κερδίσεις το δικαστήριο παίρνεις τα λεφτά πίσω. Δε λειτουργεί έτσι.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

mao mao έγραψε: 15 Μάιος 2022, 00:02
Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2022, 00:01

και εγώ έτσι πίστευα, οτι αν κερδίσεις το δικαστήριο παίρνεις τα λεφτά πίσω. Δε λειτουργεί έτσι.
Μια χαρά λειτουργεί.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Είναι ένα σοβαρό θέμα της επικαιρότητας και θα ασχοληθούν όλοι.
Ελπίζω να τρολλάρεις.
Αν αυτό είναι σοβαρό θέμα για να ασχολείται μία κοινωνία εδώ και πέντε μήνες,τότε κάτι οπωσδήποτε δεν πάει καλά,καθόλου καλά.
Γαμήθηκε μία φτωχιά με έναν πλούσιο και ξεχνάμε όλα τα άλλα.
Ρε που έχουμε μπλέξει.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Αγις έγραψε: 15 Μάιος 2022, 00:00 ελα ομως που διαλεγετε - φανατικα

το τελευταιο ειναι εντελως για γελια - η δικαιοσυνη μας ανακοινωνει μονο αποτελεσμα :smt005: ; Οι δικες γινονται κεκλεισμενων των θυρων κ χωρις πρακτικα ;
Η θα επρεπε να βγαζουν καθημερινα δελτια οι ανακριτικες -εισαγγελικες αρχες για την πορεια των υποθεσεων με καθε λεπτομερεια ;
Δεν ζήτησα τίποτα τέτοιο. Το ίδιο λέμε ελαφρώς διαφορετικά. Εφόσον οι δίκες δεν γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη τι περιμένεις μετά; Να μην συζητηθεί το θέμα καθόλου; Είναι μάλλον κόντρα στην ανθρώπινη φύση κάτι τέτοιο. Να έχεις δηλαδή ένα θέμα της επικαιρότητας και να μπαίνουμε όλοι εδώ και να λέμε απλώς "θα αποφανθεί η δικαιοσύνη σε 5 χρόνια και θα δούμε". Δεν θα υπήρχε ούτε πολιτική συζήτηση ούτε τίποτα με τέτοιο τρόπο.

Να ξέρεις δε ότι καλώς ή κακώς ο πολίτης καλείται να αποφασίσει για όσα τον αφορούν με πολύ περιορισμένη και στενή ενημέρωση και περισσότερο με εντυπώσεις παρά με απτά στοιχεία. Ανθρώπινο είναι όσο και αν ενέχει προβλήματα και ατέλειες. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
ST48410

BigChiefWahoo έγραψε: 15 Μάιος 2022, 00:05
Είναι ένα σοβαρό θέμα της επικαιρότητας και θα ασχοληθούν όλοι.
Ελπίζω να τρολλάρεις.
Αν αυτό είναι σοβαρό θέμα για να ασχολείται μία κοινωνία εδώ και πέντε μήνες,τότε κάτι οπωσδήποτε δεν πάει καλά,καθόλου καλά.
Γαμήθηκε μία φτωχιά με έναν πλούσιο και ξεχνάμε όλα τα άλλα.
Ρε που έχουμε μπλέξει.
Δεν ξεχάσαμε όλα τα άλλα. Υπήρχε μία συγνώμη από αυτόν που διοργάνωσε το πάρτι ότι μία κοπέλα πιέστηκε να παραστεί και "η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά"

Δεν είναι κάτι αστείο. Προφανώς και υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα ή τέλος πάντων θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας πιο άμεσα. Αλλά καλώς συζητήθηκε και καλώς έλαβε έκταση προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα τη γλιτώσει κάποιος απλά και μόνο λόγο ισχύος.
Αν αποδειχθεί ψευδής η καταγγελία, καλώς να πληρώσει επίσης όποιος ψεύδεται.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

μαλλον τα πονταρισματα - πως η υποθεση ηταν χρυση ευκαιρια για προπαγανδα κ προωθηση ατζεντας η απλα ξεσπασμα κομπλεξικων κ ταξικων αγωνιστων - ηταν μια ατυχη επιλογη κ η φοραδα αποδειχθηκε αστραχαν
λογικο να αφριζουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”