!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

mao mao έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:15 Ο άλλος από το Αχίλλειο γιατί ανέβαζε στόρυ τρομοκρατημένος αν δεν είχε γίνει τίποτα; Σε κάποια φάση εμφανίστηκε σε στόρυ και χτυπημένος.
Μπορεί απλά να είναι χαζοβιόλης και φοβούμενος ότι όντως έγινε βιασμός επειδή έτσι του είπε η κοπέλα άρχισε να παίρνει αποστάσεις.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Το ψευδώς και με δόλο καταλαβαίνετε ότι είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο; Δεν έβαλε απλά μία υπόθεση στο αρχείο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:18
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:13
Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:11

Δεν έχει σημασία το μαγαζί, αλλά η λάσπη και ο κανιβαλισμός από αυτόκλητους δικαστές των social, δηλαδή ο κάθε πεταμενος με πρόσβαση στο ίντερνετ.

Όσο για την Coca Cola, πάντα και μόνο την αυθεντική. Εναλλακτικά την Pepsi.
κάτι ύποπτο έγινε σίγουρα, σύμφωνα με τα στοιχεία. άλλο που δεν υπήρξαν αποδείξεις. για τσογλάνια μιλάμε σίγουρα. καμία λύπη. ας είναι έξω, απλά μην το παίζουν ιστορία.
Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Μιλάς για αθώους που τους διαπόμπευσαν και επικροτείς λόγω ταξικών κριτηρίων
Και ο Μαρινακης αθωώθηκε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 13 Μάιος 2022, 20:55
Ασέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2022, 18:32
Beria έγραψε: 13 Μάιος 2022, 16:44
Εσύ δηλαδή, εάν σε κατηγορούσαν για βιασμό και σε κρεμούσαν στα μανταλάκια, θα έβγαινες με το πρωτοσέλιδο ανα χείρας και ειρωνικό χαμόγελο;
Οκ, έχουμε άλλη κοινωνική συμπεριφορά
αν ημουν αθωος; και σιγουρος οτι μπορω να το αποδειξω;

με τον πουτσο εξω θα εβγαινα, και μια ταμπελα κρεμασμενη πανω του "ειμαι αθωος"
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την υπόθεση και δεν μπορώ να έχω μια ξεκάθαρη θέση, ωστόσο νομίζω πως τη συγκεκριμένη φωτογραφία ο κατηγορούμενος δεν την πόσταρε δημόσια αλλά σε κάποιο τσατ ή κρυφό γκρουπ από όπου και διέρρευσε.

Ήταν κατηγορούμενος δλδ για βιασμό και έκανε χαβαλέ με τους φίλους του. Όπως θα έκανε ο καθένας μας :D
Άβαταρ μέλους
ST48410

Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:21
ST48410 έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:12
Gherschaagk έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:09 Δλδ μπουρδελοποίησαν όλα τα στοιχεία και τους έβγαλαν λάδι.
Δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί απλά να μην αναζητήθηκαν ενδελεχώς τα στοιχεία που θα έδεναν την υπόθεση. Μπορεί τελικά και να μην υπήρξε βιασμός αλλά αυτή να συναίνεσε όντας σε κατάσταση προχωρημένης μέθης (δεν ξέρω νομικά τι ισχύει για αυτό). Ένα ναι τότε δεν ξέρω τι αξία έχει. Απλά όταν ξύπνησε το πρωί και κατάλαβε τι έχει γίνει μπορεί να σχημάτισε μια πολύ διαφορετική εικόνα στο κεφάλι της.
Κοίτα. Για να της λένε οι δικές της να την πάρουν μαζί της καλά καλά δεν θα ήταν. Για να κάνει και οκτάρια θα ήταν αρκετά πιωμένη. Για να δώσει επίσης ένα σεβαστό ποσό για δωμάτιο μια κοπέλα χωρίς πλάτες οικογένειας με μια απλή δουλειά, μάλλον δεν θα αισθανόταν και καλά στα πόδια της.

Ακόμα και να δεν ήταν τέρμα μεθυσμένη ο άλλος δεν θα έπρεπε να την πάει στο κρεβάτι καταλαβαίνοντας ότι το ναι εκείνης της ώρας (αν υποτεθεί ότι συναίνεσε) το λέει εν μέρη το αλκοόλ. Και τώρα δεν θα είχαμε να λέγαμε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:23 Το ψευδώς και με δόλο καταλαβαίνετε ότι είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο; Δεν έβαλε απλά μία υπόθεση στο αρχείο.
ναι, και σε μένα κάνει αυτό εντύπωση. Ίσως υπάρχουν στοιχεία που την καίνε πέρα από αυτά που δημοσιεύθηκαν. Αν ξαναγύρισε στο πάρτι υπήρχαν τόσα άτομα. Την έχει άραγε κάποιος σε φώτο ή video να δούμε την ώρα λήψης; Τα έψαξαν ενδελεχώς αυτά ή έμειναν σε καταθέσεις;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ST48410 έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:30
Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:23 Το ψευδώς και με δόλο καταλαβαίνετε ότι είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο; Δεν έβαλε απλά μία υπόθεση στο αρχείο.
ναι, και σε μένα κάνει αυτό εντύπωση. Ίσως υπάρχουν στοιχεία που την καίνε πέρα από αυτά που δημοσιεύθηκαν. Αν ξαναγύρισε στο πάρτι υπήρχαν τόσα άτομα. Την έχει άραγε κάποιος σε φώτο ή video να δούμε την ώρα λήψης; Τα έψαξαν ενδελεχώς αυτά ή έμειναν σε καταθέσεις;
γιατι φιλτατε δεν περιμενεις να δεις την εξελιξη της υποθεσης ;
γιατι αγχωνεσαι να βρεις καπου να πιαστεις κ να πιστεψεις την μια πλευρα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

mao mao έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:26
Ασέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2022, 18:32

αν ημουν αθωος; και σιγουρος οτι μπορω να το αποδειξω;

με τον πουτσο εξω θα εβγαινα, και μια ταμπελα κρεμασμενη πανω του "ειμαι αθωος"
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την υπόθεση και δεν μπορώ να έχω μια ξεκάθαρη θέση, ωστόσο νομίζω πως τη συγκεκριμένη φωτογραφία ο κατηγορούμενος δεν την πόσταρε δημόσια αλλά σε κάποιο τσατ ή κρυφό γκρουπ από όπου και διέρρευσε.

Ήταν κατηγορούμενος δλδ για βιασμό και έκανε χαβαλέ με τους φίλους του. Όπως θα έκανε ο καθένας μας :D
Σε αυτό συμφωνώ. Εγώ θα αντιδρούσα χειρότερα, αν με κατηγορούσαν για βιασμό και ήμουν αθώα. ΠΧ άνετα θα έστελνα στον Τριανταφυλλόπουλο κουτάκια κόκα κόλα ζίρο κερασμένα και θα ανέβαζα φωτό με το δελτίο αποστολής και το καφάσι και από κάτω λεζάντα κερνάω πόνο και θα το ανέβαζα σε όλα τα σόσιαλ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:36
ST48410 έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:30

γιατι φιλτατε δεν περιμενεις να δεις την εξελιξη της υποθεσης ;
Έλα ντε :102:
Πολύ πατριωτικά το έχει πάρει ο Στάθης.
Εντωμεταξύ ούτε τα μισά δεν ξέρουμε από αυτά που ξέρουν μπάτσοι/εισαγγελείς,αλλά τα πορίσματα και οι ποινές στο φλόρουμ πέφτουν βροχή.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:36 γιατι φιλτατε δεν περιμενεις να δεις την εξελιξη της υποθεσης ;
Δεν έχω διαλέξει ξεκάθαρα πλευρά μέχρι στιγμής. Κουβέντα κάνουμε. Δεν αποφασίζουμε εμείς για κάτι ούτε έχουν καμία αξία οι υποθέσεις μας.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

ST48410 έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:42
Δεν έχω διαλέξει ξεκάθαρα πλευρά μέχρι στιγμής. Κουβέντα κάνουμε. Δεν αποφασίζουμε εμείς για κάτι ούτε έχουν καμία αξία οι υποθέσεις μας.
Δηλαδή έχουμε 381 σελίδες γεμάτες αρλούμπες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:39
mao mao έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:26

Σε αυτό συμφωνώ. Εγώ θα αντιδρούσα χειρότερα, αν με κατηγορούσαν για βιασμό και ήμουν αθώα. ΠΧ άνετα θα έστελνα στον Τριανταφυλλόπουλο κουτάκια κόκα κόλα ζίρο κερασμένα και θα ανέβαζα φωτό με το δελτίο αποστολής και το καφάσι και από κάτω λεζάντα κερνάω πόνο και θα το ανέβαζα σε όλα τα σόσιαλ.
αυτη ειναι η αλλη μαλακια που διακινειται
αν σε κατηγορησουν ενω εισαι αθωος - θα πρεπει να σκυψεις την κεφαλα κ να τρως φαπες αδιαμαρτυρητα απο καθε μαλακομπουκωμα κοινωνικο αγωνιστη της μπουτζας αντι να τους γαμησεις τα πρεκια - οπως τους χρειαζεται
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ST48410

BigChiefWahoo έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:43 Δηλαδή έχουμε 381 σελίδες γεμάτες αρλούμπες.
Όχι απαραίτητα. Είχες και παράθεση κάποιων στοιχείων και μια προσπάθεια να γίνει ερμηνεία τους. Επίσης δεδομένου ότι από τη μια μεριά έχεις κάποιον επώνυμο και ισχυρό υπάρχει μια λογική απαίτηση της κοινωνίας να ελεγχθεί το θέμα κάπως παραπάνω και να μην πέσει στα μαλακά λόγω γνωριμιών και χρημάτων.

Το ίδιο κάνουμε πάνω κάτω σε όλα τα θέματα. Όταν συζητάμε για πολιτική ή οικονομία ή την πανδημία ως τι μιλάμε; Ως ειδικοί επιστήμονες;
Άβαταρ μέλους
Αγις

ST48410 έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:42
Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:36 γιατι φιλτατε δεν περιμενεις να δεις την εξελιξη της υποθεσης ;
Γιατι θα πρεπει να διαλεξεις πλευρα κ γιατι θα πρεπει να κανεις υποθεσεις ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2022, 23:39
έχεις πάει ποτέ σε δικαστήριο κατηγορούμενη; Να ξέρεις οτι και αθώος να είσαι σου κόβεται η μαγκιά. Το οτι εσύ θεωρείς οτι είσαι αθώος και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου δε λέει κάτι. Πρέπει να αντικρούσεις κατηγορίες και να πείσεις το δικαστήριο.

Αν δε ,βρεθείς κατηγορούμενος για κακούργημα, ο μέσος άνθρωπος που δεν είναι καθυστερημένος χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δεν κάθεται να χαβαλεδιάζει λες και είναι κάτι αστείο. Αλλά αυτοι ξέρουν οτι δεν τους πιάνει τίποτα. Είναι πάμπλουτοι σε μια μπανανία που όλοι είναι δικοί τους και εξαγοράσιμοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”