Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
...Σε ένα φόρουμ που παίζουμε 15 χρόνια τώρα, κάποιοι παίκτες έχουν δηλώσει ότι δεν τους πειράζει ακόμα και να ξαναδούν ένα κομμάτι που μπήκε στο προηγούμενο παιχνίδι, και αν τους αρέσει θα το βαθμολογήσουν και πάλι καλά. Το ίδιο και με τα πασίγνωστα κομμάτια, κάποιοι τα βαθμολογούν πολύ καλά, άλλοι όχι. Υπάρχουν κάποιοι που ποτέ δεν θα βαθμολογήσουν καλά ένα πολύ γνωστό κομμάτι, και επίσης θα βάλουν μηδέν αν το κομμάτι έχει ξαναμπεί σε παλιότερο παιχνίδι.
Οσον αφορά τον ρολο που παιζει η σύνθεση των παικτων σε καθε παιχνίδι να συμπληρώσω εδώ ότι πρόσφατα, πριν μερικούς μήνες, σε δύο διαφορετικά παιχνίδια είχε μπει το Mark Bernes - The Cranes στον μεν 1ο πηγε πολυ μέτρια και στο 2ο σάρωσε, πηρε πρωτιά με πολύ υψηλή βαθμολογία, τρεις παικτες ειχαν παιξει και στα δύο, μαλιστα η μια παικτρια που ειχα βαλει το κομματι στο πρωτο φορουμ και δεν πηγε καλά μουρμουριζε στο 2ο εμ σε λαθος παιχνιδι το έβαλες καλή μου
Με το πρώτο πέρασμα που έκανα, κατάλαβα ότι πρόκειται για ακόμα έναν δύσκολο γύρο (μπορεί και τον δυσκολότερο μέχρι τώρα).
Επίκειται σφαγή. Κρίμα κι αδικία για τα περισσότερα τραγουδάκια...
GoBack έγραψε: 07 Απρ 2025, 01:08
Ο 6 δεν πρεπει να αποκλειστει;1ο γυρο το χα βαλει το paranoid σε διασκευη.Τι λενε οι κανονες;
Σύμφωνα με κάτι παραδείγματα-ιστορίες που μας είχε αφηγηθεί κάποια στιγμή ο διοργανωτής του παιχνιδιού micmic, επιτρέπεται.
Όχι μόνο η διασκευή, αλλά και το ίδιο τραγούδι, αρκεί να μην είναι στον ίδιο γύρο.
Έχει αναφερθεί και περίπτωση που στον ίδιο γύρο μπήκε το ίδιο κομμάτι (Hooverphonic - Vinegar and salt) και το παιχνίδι (με 21 παίκτες) συνεχίστηκε κανονικά και σε αυτόν τον γύρο, το ένα ήταν από λάιβ και το άλλο από στουντιο και μάλιστα οι δύο παίκτριες δεν αντάλλαξαν πολύ μεγάλους βαθμούς, 6 έβαλε η μία και 7 η άλλη. Εγώ πάντως και στα δύο μηδέν είχα βάλει
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχαν έρθει Ελλαδα οι Hooverphonic αυτό το διάστημα,
Ο 6 δεν πρεπει να αποκλειστει;1ο γυρο το χα βαλει το paranoid σε διασκευη.Τι λενε οι κανονες;
Σύμφωνα με κάτι παραδείγματα-ιστορίες που μας είχε αφηγηθεί κάποια στιγμή ο διοργανωτής του παιχνιδιού micmic, επιτρέπεται.
Όχι μόνο η διασκευή, αλλά και το ίδιο τραγούδι, αρκεί να μην είναι στον ίδιο γύρο.
Έχει αναφερθεί και περίπτωση που στον ίδιο γύρο μπήκε το ίδιο κομμάτι (Hooverphonic - Vinegar and salt) και το παιχνίδι (με 21 παίκτες) συνεχίστηκε κανονικά και σε αυτόν τον γύρο, το ένα ήταν από λάιβ και το άλλο από στουντιο και μάλιστα οι δύο παίκτριες δεν αντάλλαξαν πολύ μεγάλους βαθμούς, 6 έβαλε η μία και 7 η άλλη. Εγώ πάντως και στα δύο μηδέν είχα βάλει
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχαν έρθει Ελλαδα οι Hooverphonic αυτό το διάστημα,
Στα χαρτιά θες να το πάρεις βρε αθεοφοβε χάρτινε;
Μια ενσταση εκανα.Αγνωστη λεξη λογικα για τον μπασκετικο ολυμπιακο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
aLiCat έγραψε: 07 Απρ 2025, 10:23
Με το πρώτο πέρασμα που έκανα, κατάλαβα ότι πρόκειται για ακόμα έναν δύσκολο γύρο (μπορεί και τον δυσκολότερο μέχρι τώρα).
εγω παλι εχω να πω οτι πρωτη φορα εδωσα 12αρι σε γνωστο μου κομματι και μονο ενα αγνωστο μπηκε στην τριαδα ..
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
aLiCat έγραψε: 07 Απρ 2025, 10:23
εγω παλι εχω να πω οτι πρωτη φορα εδωσα 12αρι σε γνωστο μου κομματι και μονο ενα αγνωστο μπηκε στην τριαδα ..
Δηλαδή ήταν για σένα μια αναγκαστική επιλογή η επιβράβευση του γνωστού κομματιού, επειδή δεν σου άρεσε το μοναδικό άγνωστό σου
ή
σου άρεσε τόσο το γνωστό σου που έλαβε επάξια το 12ρι σου;
aLiCat έγραψε: 08 Απρ 2025, 01:26Δηλαδή ήταν για σένα μια αναγκαστική επιλογή η επιβράβευση του γνωστού κομματιού, επειδή δεν σου άρεσε το μοναδικό άγνωστό σου
ή σου άρεσε τόσο το γνωστό σου που έλαβε επάξια το 12ρι σου;
ναι αυτο . συνηθως πριμοδοτω καποιο που δεν το ξερω και ως τωρα εχουν μπει ουκ ολιγα αγνωστα που μου αρεσαν πολυ . σ' αυτο τον γυρο δεν ενθουσιαστηκα με καποιο οπως σε αλλους γυρους ωστε να ανεβει στην πρωτη θεση οποτε ενα μονο αγνωστο που μ αρεσε μπηκε τριαδα .
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
aLiCat έγραψε: 08 Απρ 2025, 01:26Δηλαδή ήταν για σένα μια αναγκαστική επιλογή η επιβράβευση του γνωστού κομματιού, επειδή δεν σου άρεσε το μοναδικό άγνωστό σου
ή σου άρεσε τόσο το γνωστό σου που έλαβε επάξια το 12ρι σου;
ναι αυτο . συνηθως πριμοδοτω καποιο που δεν το ξερω και ως τωρα εχουν μπει ουκ ολιγα αγνωστα που μου αρεσαν πολυ . σ' αυτο τον γυρο δεν ενθουσιαστηκα με καποιο οπως σε αλλους γυρους ωστε να ανεβει στην πρωτη θεση οποτε ενα μονο αγνωστο που μ αρεσε μπηκε τριαδα .
Λειτουργώ αντίθετα εγώ: συνήθως πριμοδοτώ κάποιο από εκείνα που ξέρω και μου αρέσουν, παρεκτός αν βρεθεί κάποιο άγνωστό μου που μου αρέσει εξίσου και βέβαια εκείνο θα μπει στην πρώτη τριάδα.
Εννοώ όχι άγνωστο/καινούργιο να'ναι, κι ό,τι να'ναι.
Ηξερα 7 τραγουδια σε αυτο το γυρο,δεν εχει ξαναγινει.Ερχομαστε ολο και πιο κοντα
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.