!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:09 Το θέμα είναι ότι αν ισχύει κάποιου είδους "μυστική συμφωνία" σύμφωνα με την οποία να ανεβάζουμε άγνωστα /νέα/περίεργα κομμάτια, δεν θα'πρεπε να ήταν εξ αρχής στους όρους του διαγωνισμού;
και βεβαια θα έπρεπε, νομιζω υπάρχει σκευωρία εδώ, ίσως ειναι ολοι μέσα στο κόλπο.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

enaon έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:12
aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:09 Το θέμα είναι ότι αν ισχύει κάποιου είδους "μυστική συμφωνία" σύμφωνα με την οποία να ανεβάζουμε άγνωστα /νέα/περίεργα κομμάτια, δεν θα'πρεπε να ήταν εξ αρχής στους όρους του διαγωνισμού;
και βεβαια θα έπρεπε, νομιζω υπάρχει σκευωρία εδώ, ίσως ειναι ολοι μέσα στο κόλπο.
:fp: Από αλλού περίμενα, από αλλού μου ήρθε. :011:

Και δεν εννοώ κανενός είδους συνομωσία βέβαια. :hammer:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 24 Οκτ 2024, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
enaon

aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:13 :fp: Από αλλού περίμενα, από αλλού μου ήρθε. :011:
τις κυλιόμενες πέτρες έβαλες; Ο Μπίστης σε τριγκαρε;
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:09Το θέμα είναι ότι αν ισχύει κάποιου είδους "μυστική συμφωνία" σύμφωνα με την οποία να ανεβάζουμε άγνωστα /νέα/περίεργα κομμάτια, δεν θα'πρεπε να ήταν εξ αρχής στους όρους του διαγωνισμού;
Γιατί είπαμε να ελπίζουμε σ έναν βαθμουδάκο (σε νίκη δεν προσμένουμε βέβαια), αλλά όχι και να πατώσουμε. :P :102:
Δεν υπάρχει κανενός είδους "συμφωνία". Σε ένα φόρουμ που παίζουμε 15 χρόνια τώρα, κάποιοι παίκτες έχουν δηλώσει ότι δεν τους πειράζει ακόμα και να ξαναδούν ένα κομμάτι που μπήκε στο προηγούμενο παιχνίδι, και αν τους αρέσει θα το βαθμολογήσουν και πάλι καλά. Το ίδιο και με τα πασίγνωστα κομμάτια, κάποιοι τα βαθμολογούν πολύ καλά, άλλοι όχι. Υπάρχουν κάποιοι που ποτέ δεν θα βαθμολογήσουν καλά ένα πολύ γνωστό κομμάτι, και επίσης θα βάλουν μηδέν αν το κομμάτι έχει ξαναμπεί σε παλιότερο παιχνίδι.

Από αυτή την άποψη και μόνο είναι πιο "ασφαλές" να είναι ένα κομμάτι σχετικά άγνωστο. Όχι επειδή υπάρχει κάποια "συμφωνία", αλλά επειδή όλο και κάποιοι θα βρεθούν που δεν θα βαθμολογούν καλά τα "γνωστά". Ενώ το να μη βαθμολογεί κάποιος καλά κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι άγνωστο, αυτό δεν μου έχει τύχει ακόμα :003:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
enaon

πολλά γράφει ο μικμικ, όπως κανουν οσοι εχουν μυστικές συμφωνίες και θελουν να τα μπαλώσουν.
Άβαταρ μέλους
micmic

Μην ξεχάσω, επίσης παίζει ρόλο και το είδος.... έχουν βγει πρώτα και πασίγνωστα κομμάτια. Αλλά αυτά συνήθως δεν είναι ποπ ή ροκ. Πχ έχει βγει πρώτο το Ederlezi.

Αλλά μπορεί και να είναι. :003: Πχ έχει βγει πρώτο και το Honey Bee των Madrugada.

Γενικά δεν είναι τίποτα στάνταρ, εξαρτάται με ποιούς παίζεις. Αν αλλάξουν οι μισοί παίκτες, λογικό είναι να αλλάξει και όλη η κατάταξη ενός γύρου ακόμα κι αν τα τραγούδια είναι τα ίδια. Οπότε βλέπεις τί αρέσει, διερευνητικά στην αρχή, και αναλόγως διαλέγεις από κει και πέρα.΄

Εκτός βέβαια κι αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η βαθμολογία :003:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
aLiCat

micmic έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:15
aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:09Το θέμα είναι ότι αν ισχύει κάποιου είδους "μυστική συμφωνία" σύμφωνα με την οποία να ανεβάζουμε άγνωστα /νέα/περίεργα κομμάτια, δεν θα'πρεπε να ήταν εξ αρχής στους όρους του διαγωνισμού;
Γιατί είπαμε να ελπίζουμε σ έναν βαθμουδάκο (σε νίκη δεν προσμένουμε βέβαια), αλλά όχι και να πατώσουμε. :P :102:
Δεν υπάρχει κανενός είδους "συμφωνία". Σε ένα φόρουμ που παίζουμε 15 χρόνια τώρα, κάποιοι παίκτες έχουν δηλώσει ότι δεν τους πειράζει ακόμα και να ξαναδούν ένα κομμάτι που μπήκε στο προηγούμενο παιχνίδι, και αν τους αρέσει θα το βαθμολογήσουν και πάλι καλά. Το ίδιο και με τα πασίγνωστα κομμάτια, κάποιοι τα βαθμολογούν πολύ καλά, άλλοι όχι. Υπάρχουν κάποιοι που ποτέ δεν θα βαθμολογήσουν καλά ένα πολύ γνωστό κομμάτι, και επίσης θα βάλουν μηδέν αν το κομμάτι έχει ξαναμπεί σε παλιότερο παιχνίδι.

Από αυτή την άποψη και μόνο είναι πιο "ασφαλές" να είναι ένα κομμάτι σχετικά άγνωστο. Όχι επειδή υπάρχει κάποια "συμφωνία", αλλά επειδή όλο και κάποιοι θα βρεθούν που δεν θα βαθμολογούν καλά τα "γνωστά". Ενώ το να μη βαθμολογεί κάποιος καλά κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι άγνωστο, αυτό δεν μου έχει τύχει ακόμα :003:
Από αυτή την άποψη και μόνο είναι πιο "ασφαλές" να είναι ένα κομμάτι σχετικά άγνωστο. Όχι επειδή υπάρχει κάποια "συμφωνία", αλλά επειδή όλο και κάποιοι θα βρεθούν που δεν θα βαθμολογούν καλά τα "γνωστά". Ενώ το να μη βαθμολογεί κάποιος καλά κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι άγνωστο, αυτό δεν μου έχει τύχει ακόμα
Αυτοί που σνομπάρουν τα γνωστά ή τα λίγο γνωστά, δεν διαφέρουν και τόσο από τους άλλους που λες που δεν βάζουν καλό βαθμό μόνο και μόνο επειδή είναι άγνωστο το κομμάτι (σίγουρα θα υπάρχουν ακόμα κι αν δεν σου έχει τύχει σε διαγωνισμό ακόμα). Για μένα δεν υπάρχει "ασφαλές" και "μη ασφαλές" κριτήριο, αλλά ωραίο η μη ωραίο τραγούδι (υποκειμενικό το κριτήριο πάντα).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

enaon έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:15
aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:13 :fp: Από αλλού περίμενα, από αλλού μου ήρθε. :011:
τις κυλιόμενες πέτρες έβαλες; Ο Μπίστης σε τριγκαρε;
Επιτρέπεται να ανακοινώνουμε πριν φανερωθούν από το παιχνίδι τι βάλαμε; :xena:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:09 Γιατί είπαμε να ελπίζουμε σ έναν βαθμουδάκο (σε νίκη δεν προσμένουμε βέβαια), αλλά όχι και να πατώσουμε. :P :102:
ω εγώ είμαι προετοιμασμένη πια, θα πατώσω
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
micmic

aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:26Αυτούς που σνομπάρουν τα γνωστά ή τα λίγο γνωστά, δεν διαφέρουν και τόσο από τους άλλους που λες που δεν βάζουν καλό βαθμό μόνο και μόνο επειδή είναι άγνωστο το κομμάτι (σίγουρα θα υπάρχουν ακόμα κι αν δεν σου έχει τύχει σε διαγωνισμό ακόμα). Για μένα δεν υπάρχει "ασφαλές" και "μη ασφαλές" κριτήριο, αλλά ωραίο η μη ωραίο τραγούδι (υποκειμενικό το κριτήριο πάντα).
Το θέμα είναι ότι ακόμα και ανάμεσα σε αυτούς που βάζουν κακό βαθμό σε γνωστά, δεν έχουν όλοι το ίδιο σκεπτικό. Κάποιοι απλά τα λατρεύουν και τα θεωρούν εκτός συναγωνισμού, γι'αυτό τους βάζουν μηδέν. Άλλοι πολύ απλά τους βάζουν μηδέν επειδή τα έχουν βαρεθεί. Άλλοι λένε ότι παίζουν με σκοπό να μάθουν καινούρια κομμάτια, οπότε το να ακούν ήδη γνωστά δεν τους εκπληρώνει αυτή την ανάγκη. Και βέβαια, υπάρχουν πάντα και αυτοί που πολύ απλά δεν τους αρέσει το κομμάτι γενικά, όχι επειδή είναι γνωστό.
Άβαταρ μέλους
micmic

aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:30 Επιτρέπεται να ανακοινώνουμε πριν φανερωθούν από το παιχνίδι τι βάλαμε; :xena:
Όχι :003:
Άβαταρ μέλους
enaon

aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:30
Επιτρέπεται να ανακοινώνουμε πριν φανερωθούν από το παιχνίδι τι βάλαμε; :xena:
δεν ξερω, δεν νομιζω, αλλά τι σημασία εχει, αφου ειναι στημένο για να πατώσεις. :lol: :003:

μην πεις, να εχουμε αγωνία.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:26Για μένα δεν υπάρχει "ασφαλές" και "μη ασφαλές" κριτήριο, αλλά ωραίο η μη ωραίο τραγούδι (υποκειμενικό το κριτήριο πάντα).
κι εγώ έτσι αισθάνομαι και έτσι θα αξιολογώ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
aLiCat

micmic έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:24 Μην ξεχάσω, επίσης παίζει ρόλο και το είδος.... έχουν βγει πρώτα και πασίγνωστα κομμάτια. Αλλά αυτά συνήθως δεν είναι ποπ ή ροκ. Πχ έχει βγει πρώτο το Ederlezi.

Αλλά μπορεί και να είναι. :003: Πχ έχει βγει πρώτο και το Honey Bee των Madrugada.

Γενικά δεν είναι τίποτα στάνταρ, εξαρτάται με ποιούς παίζεις. Αν αλλάξουν οι μισοί παίκτες, λογικό είναι να αλλάξει και όλη η κατάταξη ενός γύρου ακόμα κι αν τα τραγούδια είναι τα ίδια. Οπότε βλέπεις τί αρέσει, διερευνητικά στην αρχή, και αναλόγως διαλέγεις από κει και πέρα.΄

Εκτός βέβαια κι αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η βαθμολογία :003:
Δεν πτοούμαι εγώ. :) Βάζω τα τραγουδάκια που μου αρέσουν κι όχι εκείνα που νομίζω ότι θα άρεσαν στους άλλους. Αν τώρα τύχει να αρέσουν και στους άλλους, ακόμα καλύτερα! :D
Όσο για τα σκορ, με ενδιαφέρει η βαθμολογία μέχρι του σημείου να έχω μια ¨αξιοπρεπή". :8)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

νύχτα έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:34
aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:26Για μένα δεν υπάρχει "ασφαλές" και "μη ασφαλές" κριτήριο, αλλά ωραίο η μη ωραίο τραγούδι (υποκειμενικό το κριτήριο πάντα).
κι εγώ έτσι αισθάνομαι και έτσι θα αξιολογώ
:hebit: :hebit: :hebit: :hebit: :hebit:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”