Δεν εξετάζω την Σ.Ε.Α.Π., παίρνω τις ημέρες μου ως νεοσύλλεκτος. Είχαμε κάθε μέρα πορεία στο πεδίο ασκήσεων, κι εκεί τεχνική εκπαίδευση, κι ατομική τακτική. Κάθε μέρα. Τι άλλο να μου έκαναν, να με ρίχναν με αλεξίπτωτο στο Κουρδιστάν να οργανώσω το αντάρτικο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:36Μια μέρα το "έμαθαν" και μάλλον το θυμάσαι ακόμα. Από τις άλλες μέρες γιατί δεν θυμάσαι τίποτα παρά μόνο κουφούς διαλόγους; Μήπως γιατί απλά εργαζόσουν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς
Ordem e Progresso.
Από ποιόν, μωρέ;Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:32Εδω τα τσακαλια το βγαλανε αχρηστο - οπως εγραψα , ειναι η γραμμη που εχει πέσει τετοια .
Ordem e Progresso.
Απο οποιον - οποιους εξυπηρετει η απαξιωση κ στο βαθος η καταργηση της θητειας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:51Επρεπε να σε χρεωσουν για το αδυνατισμα .Στύγιος έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:43enterprise-psi έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 18:54 Μαλακες εμένα πήγαν να με κάνουν δόκιμο και ενώ είχα υπογράψει ότι δεν θέλω .
Αναγκαστικά στις εξετάσεις πέταξα την σφαίρα 5 πόντους μακριά![]()
Μλκ εμένα με κάνανε + 2 μήνες +1 μήνας μετεκπαίδευση( από 88 κιλά > 76)
Mε 1.92 ρε μαλάκα;
- Dwarven Blacksmith
Ε άμα παίρνεις μόνο τις μέρες που βολεύουν ΟΚ. Κι εγώ μια πέρα πήδηξα, άρα η ζωή μου είναι σαν του Χιου ΧεφνερCavaliere έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:54Δεν εξετάζω την Σ.Ε.Α.Π., παίρνω τις ημέρες μου ως νεοσύλλεκτος. Είχαμε κάθε μέρα πορεία στο πεδίο ασκήσεων, κι εκεί τεχνική εκπαίδευση, κι ατομική τακτική. Κάθε μέρα. Τι άλλο να μου έκαναν, να με ρίχναν με αλεξίπτωτο στο Κουρδιστάν να οργανώσω το αντάρτικο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:36Μια μέρα το "έμαθαν" και μάλλον το θυμάσαι ακόμα. Από τις άλλες μέρες γιατί δεν θυμάσαι τίποτα παρά μόνο κουφούς διαλόγους; Μήπως γιατί απλά εργαζόσουν;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και εγώ έχασα γύρω στα 20 κιλά στο ΚΕΔΒ αλλά ευτυχώς τα πήρα γρήγορα πίσω στην μονάδα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ειδες σε ψηλωσαν κιόλας
Μα αφού έχει κάθε μέρα εκπαίδευση. Το πρόγραμμα κάθε μέρα είναι εκπαίδευση ως το μεσημέρι, το απόγευμα απογευματινή, και κάθε Τρίτη νυχτερινή , αυτά στον καιρό μου. Ως να φύγω για τη Σ.Ε.Α.Π. είχα κάνει ένα σωρό βολές με τυφέκιο, και μία με χειροβομβίδα αμυντική. Ήξερα κάλυψη-απόκρυψη-παραλλαγή, λογχομαχία, χειρισμό οπλοπολυβόλου, πυρ και κίνηση, ε, τι άλλο να προλάβαινα να μάθω, να πετάω Mirage?Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:03Ε άμα παίρνεις μόνο τις μέρες που βολεύουν ΟΚ. Κι εγώ μια πέρα πήδηξα, άρα η ζωή μου είναι σαν του Χιου Χεφνερ
Ordem e Progresso.
και παλι ευχαριστημενος δεν θα ηταν .Cavaliere έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:09Μα αφού έχει κάθε μέρα εκπαίδευση. Το πρόγραμμα κάθε μέρα είναι εκπαίδευση ως το μεσημέρι, το απόγευμα απογευματινή, και κάθε Τρίτη νυχτερινή , αυτά στον καιρό μου. Ως να φύγω για τη Σ.Ε.Α.Π. είχα κάνει ένα σωρό βολές με τυφέκιο, και μία με χειροβομβίδα αμυντική. Ήξερα κάλυψη-απόκρυψη-παραλλαγή, λογχομαχία, χειρισμό οπλοπολυβόλου, πυρ και κίνηση, ε, τι άλλο να προλάβαινα να μάθω, να πετάω Mirage?Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:03Ε άμα παίρνεις μόνο τις μέρες που βολεύουν ΟΚ. Κι εγώ μια πέρα πήδηξα, άρα η ζωή μου είναι σαν του Χιου Χεφνερ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Κι εγώ ως νεοσύλλεκτος παίρνω συν τα ΣΠΕΝ. 2 μήνες εκπαίδευση. Τώρα καταργήθηκαν τα κέντρα νεοσυλλέκτων βέβαια οπότε παίζει να είναι και 1 μήνας.Cavaliere έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:09Μα αφού έχει κάθε μέρα εκπαίδευση. Το πρόγραμμα κάθε μέρα είναι εκπαίδευση ως το μεσημέρι, το απόγευμα απογευματινή, και κάθε Τρίτη νυχτερινή , αυτά στον καιρό μου. Ως να φύγω για τη Σ.Ε.Α.Π. είχα κάνει ένα σωρό βολές με τυφέκιο, και μία με χειροβομβίδα αμυντική. Ήξερα κάλυψη-απόκρυψη-παραλλαγή, λογχομαχία, χειρισμό οπλοπολυβόλου, πυρ και κίνηση, ε, τι άλλο να προλάβαινα να μάθω, να πετάω Mirage?Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:03Ε άμα παίρνεις μόνο τις μέρες που βολεύουν ΟΚ. Κι εγώ μια πέρα πήδηξα, άρα η ζωή μου είναι σαν του Χιου Χεφνερ
Οι υπόλοιποι τι είναι και ποια είναι η νέα "ύλη" που θέλουν να μπει στους 3 επιπλέον μήνες;
Καμία φυσικά.
Cavaliere έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:09Μα αφού έχει κάθε μέρα εκπαίδευση. Το πρόγραμμα κάθε μέρα είναι εκπαίδευση ως το μεσημέρι, το απόγευμα απογευματινή, και κάθε Τρίτη νυχτερινή , αυτά στον καιρό μου. Ως να φύγω για τη Σ.Ε.Α.Π. είχα κάνει ένα σωρό βολές με τυφέκιο, και μία με χειροβομβίδα αμυντική. Ήξερα κάλυψη-απόκρυψη-παραλλαγή, λογχομαχία, χειρισμό οπλοπολυβόλου, πυρ και κίνηση, ε, τι άλλο να προλάβαινα να μάθω, να πετάω Mirage?Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:03Ε άμα παίρνεις μόνο τις μέρες που βολεύουν ΟΚ. Κι εγώ μια πέρα πήδηξα, άρα η ζωή μου είναι σαν του Χιου Χεφνερ
Γω τα έχω κάνει όλα αυτά που λες + βολή με αντιαεροπορικό skyguard + πτήση με Α7-Η CORSAIR.
Η διαρκεια της θητείας δεν εχει σχεση με τον απαιτουμενο χρονο εκπαιδευσης .Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:17Κι εγώ ως νεοσύλλεκτος παίρνω συν τα ΣΠΕΝ. 2 μήνες εκπαίδευση. Τώρα καταργήθηκαν τα κέντρα νεοσυλλέκτων βέβαια οπότε παίζει να είναι και 1 μήνας.Cavaliere έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:09Μα αφού έχει κάθε μέρα εκπαίδευση. Το πρόγραμμα κάθε μέρα είναι εκπαίδευση ως το μεσημέρι, το απόγευμα απογευματινή, και κάθε Τρίτη νυχτερινή , αυτά στον καιρό μου. Ως να φύγω για τη Σ.Ε.Α.Π. είχα κάνει ένα σωρό βολές με τυφέκιο, και μία με χειροβομβίδα αμυντική. Ήξερα κάλυψη-απόκρυψη-παραλλαγή, λογχομαχία, χειρισμό οπλοπολυβόλου, πυρ και κίνηση, ε, τι άλλο να προλάβαινα να μάθω, να πετάω Mirage?Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:03Ε άμα παίρνεις μόνο τις μέρες που βολεύουν ΟΚ. Κι εγώ μια πέρα πήδηξα, άρα η ζωή μου είναι σαν του Χιου Χεφνερ
Οι υπόλοιποι τι είναι και ποια είναι η νέα "ύλη" που θέλουν να μπει στους 3 επιπλέον μήνες;
Καμία φυσικά.
Υπάρχουν ανάγκες επάνδρωσης συγκεκριμενες για να αντιδρασουν αμεσα .
Εκτος αν πιστευεις οτι θα μας ειδοποιησουν τυχον επιτιθέμενοι η οτι θα γινει επιστρατευση θα εισαι διακοπες και θα πας με διακτινηση στο προκαθορισμενο κεντρο απο Λευκαδα στην Ξανθη πχ η οτι με την ησυχια μας θα στειλουμε ενισχυσεις σε νησι - οταν δεν θα περναει κουνουπι στο Αιγαιο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Αυτό έλεγα κι εγώ. Εργατοώρες είναι η θητεία.Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:29Η διαρκεια της θητείας δεν εχει σχεση με τον απαιτουμενο χρονο εκπαιδευσης .Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:17Κι εγώ ως νεοσύλλεκτος παίρνω συν τα ΣΠΕΝ. 2 μήνες εκπαίδευση. Τώρα καταργήθηκαν τα κέντρα νεοσυλλέκτων βέβαια οπότε παίζει να είναι και 1 μήνας.Cavaliere έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:09 Μα αφού έχει κάθε μέρα εκπαίδευση. Το πρόγραμμα κάθε μέρα είναι εκπαίδευση ως το μεσημέρι, το απόγευμα απογευματινή, και κάθε Τρίτη νυχτερινή , αυτά στον καιρό μου. Ως να φύγω για τη Σ.Ε.Α.Π. είχα κάνει ένα σωρό βολές με τυφέκιο, και μία με χειροβομβίδα αμυντική. Ήξερα κάλυψη-απόκρυψη-παραλλαγή, λογχομαχία, χειρισμό οπλοπολυβόλου, πυρ και κίνηση, ε, τι άλλο να προλάβαινα να μάθω, να πετάω Mirage?
Καμία φυσικά.
Εκτος αν πιστευεις οτι θα μας ειδοποιησουν τυχον επιτιθέμενοι η οτι θα γινει επιστρατευση θα εισαι διακοπες και θα πας με διακτινηση στο προκαθορισμενο κεντρο απο Λευκαδα στην Ξανθη πχ η οτι με την ησυχια μας θα στειλουμε ενισχυσεις σε νησι - οταν δεν θα περναει κουνουπι στο Αιγαιο.
και ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:31Αυτό έλεγα κι εγώ. Εργατοώρες είναι η θητεία.Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:29Η διαρκεια της θητείας δεν εχει σχεση με τον απαιτουμενο χρονο εκπαιδευσης .Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:17
Κι εγώ ως νεοσύλλεκτος παίρνω συν τα ΣΠΕΝ. 2 μήνες εκπαίδευση. Τώρα καταργήθηκαν τα κέντρα νεοσυλλέκτων βέβαια οπότε παίζει να είναι και 1 μήνας.
Καμία φυσικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση