Γιατί να μην την κάνει; Κατευθυνόμενος πύραυλος είναι, όχι τόσο μεγάλος όσο ο TOW, αλλά δεν ξέρω τι άλλα έχουν βγει, είμαι εφεδρεία της εφεδρείας πια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς
Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω πως σχετίζονται μεταξύ τους αυτά, αλλά από την καριέρα εξαρτώνται πολλά, από τη θητεία τίποτα.Cavaliere έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:11 Τέλος πάντων, είναι μεγάλη φλωριά να κλαίγεσαι για τη θητεία, και μετά να κάνεις πίπες για μια καριέρα. Οι περισσότεροι που κάναν τον πονηρίδη γιατί τους έβαζαν να καθαρίζουν τουαλέτες, καθάριζαν τουαλέτες των αφεντικών τους μετά, με τη γλώσσα τους. Όποιος δεν είναι σοβαρός στον στρατό, δεν θα είναι πουθενά.
Λογω συστηματος λειτουργιας δεν τζαμαρεται - εχουμε παρα πολλους εκτοξευτες και προσωπικο να τους εκμεταλλευτει .Οτι πρεπει ειναι για συγχρονο περιβαλλον που θα γινει της κολασης απο ηλεκτρονικο πόλεμο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Tòτε να λέει, Δε με ενδιαφέρει, όχι να ασκεί υψηλή κριτική στην εκπαίδευση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:21Δεν ξέρω πως σχετίζονται μεταξύ τους αυτά, αλλά από την καριέρα εξαρτώνται πολλά, από τη θητεία τίποτα.
Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Το πρόβλημα αρχίζει επειδή την έχουν ονομάσει "εκπαίδευση". Όπως έχω εξηγήσει είναι απλά υποχρεωτική εργασία.Cavaliere έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:23Tòτε να λέει, Δε με ενδιαφέρει, όχι να ασκεί υψηλή κριτική στην εκπαίδευση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:21Δεν ξέρω πως σχετίζονται μεταξύ τους αυτά, αλλά από την καριέρα εξαρτώνται πολλά, από τη θητεία τίποτα.
ΣΕ επίπεδο κοντινών αποστάσεων και μαχών, όσο και ανταρτοπολέμου, μια χαρά είναι. Αν είναι καλοί οι χειριστές, το όπλο είναι εύχρηστο και ελαφρύ. Αν παρακολουθήσει κανείς τους σημερινούς πολέμους μια χαρά βλέπει πως το ΠΖ είναι το κυριότερο Όπλο.Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:22Λογω συστηματος λειτουργιας δεν τζαμαρεται - εχουμε παρα πολλους εκτοξευτες και προσωπικο να τους εκμεταλλευτει .Οτι πρεπει ειναι για συγχρονο περιβαλλον που θα γινει της κολασης απο ηλεκτρονικο πόλεμο.
Ordem e Progresso.
Όταν σου μαθαίνουν να μη ρίχνεις στον γάμο του καραγκιόζη, τι είναι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:25Το πρόβλημα αρχίζει επειδή την έχουν ονομάσει "εκπαίδευση". Όπως έχω εξηγήσει είναι απλά υποχρεωτική εργασία.
Ordem e Progresso.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Το μιλαν ειναι φορητο και μεσου βεληνεκους ,το Τοου ειναι πιο βαρυ οπλο με μεγαλυτερο βεληνεκες
Εδω τα τσακαλια το βγαλανε αχρηστο - οπως εγραψα , ειναι η γραμμη που εχει πέσει τετοια .Cavaliere έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:29ΣΕ επίπεδο κοντινών αποστάσεων και μαχών, όσο και ανταρτοπολέμου, μια χαρά είναι. Αν είναι καλοί οι χειριστές, το όπλο είναι εύχρηστο και ελαφρύ. Αν παρακολουθήσει κανείς τους σημερινούς πολέμους μια χαρά βλέπει πως το ΠΖ είναι το κυριότερο Όπλο.Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:22Λογω συστηματος λειτουργιας δεν τζαμαρεται - εχουμε παρα πολλους εκτοξευτες και προσωπικο να τους εκμεταλλευτει .Οτι πρεπει ειναι για συγχρονο περιβαλλον που θα γινει της κολασης απο ηλεκτρονικο πόλεμο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Μια μέρα το "έμαθαν" και μάλλον το θυμάσαι ακόμα. Από τις άλλες μέρες γιατί δεν θυμάσαι τίποτα παρά μόνο κουφούς διαλόγους; Μήπως γιατί απλά εργαζόσουν;Cavaliere έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:30Όταν σου μαθαίνουν να μη ρίχνεις στον γάμο του καραγκιόζη, τι είναι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:25Το πρόβλημα αρχίζει επειδή την έχουν ονομάσει "εκπαίδευση". Όπως έχω εξηγήσει είναι απλά υποχρεωτική εργασία.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και το g3a3 είναι πρωτόγονο , αλλά μια χαρά διαμελιζει στα 400 μέτρα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
μια χαρα τυφεκιο ειναι - αγωνα αμυνας τοποθεσιας θα δωσουμε . Οτι πρεπει .enterprise-psi έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:37 Και το g3a3 είναι πρωτόγονο , αλλά μια χαρά διαμελιζει στα 400 μέτρα.
οσοι ειναι προορισμενοι για '' εφοδους '' εχουν τα διαφορα Μ .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
enterprise-psi έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 18:54 Μαλακες εμένα πήγαν να με κάνουν δόκιμο και ενώ είχα υπογράψει ότι δεν θέλω .
Αναγκαστικά στις εξετάσεις πέταξα την σφαίρα 5 πόντους μακριά![]()
Μλκ εμένα με κάνανε + 2 μήνες +1 μήνας μετεκπαίδευση
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μας μοίρασαν χαρτιά αν θέλουμε ή όχι ΔΕΑ , έγραψα όχι δεν θέλω και μετά από μια εβδομάδα μου είπαν να πάω για εξετάσεις ΔΕΑ 
The business man whose master plan controls the world each day,
Επρεπε να σε χρεωσουν για το αδυνατισμα .Στύγιος έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 19:43enterprise-psi έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 18:54 Μαλακες εμένα πήγαν να με κάνουν δόκιμο και ενώ είχα υπογράψει ότι δεν θέλω .
Αναγκαστικά στις εξετάσεις πέταξα την σφαίρα 5 πόντους μακριά![]()
Μλκ εμένα με κάνανε + 2 μήνες +1 μήνας μετεκπαίδευση( από 88 κιλά > 76)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση