Θα παραγγειλω και φανελες να το βαλουμε στην πλατη οπως εχουν οι ποδοσφαιριστες τα νουμερα.
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
υ.γ. αν μας αφησουν ησυχους οι ανεραστοι Νταγκλης και Λοξιας
Daje έγραψε: 29 Φεβ 2024, 13:01 Εκτυπωσε το αυτο να το εχουμε για ψηστηρι στα μουνακια το καλοκαιρι.
Θα παραγγειλω και φανελες να το βαλουμε στην πλατη οπως εχουν οι ποδοσφαιριστες τα νουμερα.
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ![]()
υ.γ. αν μας αφησουν ησυχους οι ανεραστοι Νταγκλης και Λοξιας![]()
H αστοχία που δείχνω είναι σύνθλιψη του σκυροδέματος λόγω υψηλού θλιπτικού φορτίου στις παρειές. Εσύ ασκείς διπλάσιο!!!!seismic έγραψε: 29 Φεβ 2024, 12:27 Αυτή η αστοχία που δείχνεις είναι ο συνδυασμός ηλίθιων υπολογισμών και τέμνουσας βάσης και κάμψης και θλίψης σκυροδέματος
Με την μέθοδό μου και σωστό σχεδιασμό διατομών αυτή η αστοχία δεν θα υπήρχε. Τις δικές σας βλακείες τις χρεώνεις σε εμένα.![]()
Ααα, θα την πατήσεις λέμε..Daje έγραψε: 29 Φεβ 2024, 13:01 Εκτυπωσε το αυτο να το εχουμε για ψηστηρι στα μουνακια το καλοκαιρι.
Άσε τα σάπια Θες να σου την βάλω εσένα την μανιβέλα και ντρέπεσαι να μου το πεις.Λοξίας έγραψε: 29 Φεβ 2024, 18:12Ααα, θα την πατήσεις λέμε..Daje έγραψε: 29 Φεβ 2024, 13:01 Εκτυπωσε το αυτο να το εχουμε για ψηστηρι στα μουνακια το καλοκαιρι.
Θα σε βάλει να γυρνάς την μανιβέλα για να κουνάει το σκυλόσπιτό του...και θα σου υπόσχεται ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Εγώ σε προειδοποίησα και αμαρτία ουκ έχω...
![]()
Εσύ που δεν ξέρεις ότι υπάρχουν ποιοτικά σκυροδέματα τα οποία όχι μόνο μπορούν να αναλάβουν διπλάσια φορτία αλλά και οκταπλάσια.Νταγκλης έγραψε: 29 Φεβ 2024, 16:07H αστοχία που δείχνω είναι σύνθλιψη του σκυροδέματος λόγω υψηλού θλιπτικού φορτίου στις παρειές. Εσύ ασκείς διπλάσιο!!!!seismic έγραψε: 29 Φεβ 2024, 12:27 Αυτή η αστοχία που δείχνεις είναι ο συνδυασμός ηλίθιων υπολογισμών και τέμνουσας βάσης και κάμψης και θλίψης σκυροδέματος
Με την μέθοδό μου και σωστό σχεδιασμό διατομών αυτή η αστοχία δεν θα υπήρχε. Τις δικές σας βλακείες τις χρεώνεις σε εμένα.![]()
Μάντεψε ποιος κάνει ηλίθιους υπολογισμούς!![]()
Μετά από τόσες σβουριχτές φάπες που έχεις φάει (για άλλη μια φορά), μόνο για πλακίτσα είσαι, διότι κάτι σαν το παρακάτω...seismic έγραψε: 01 Μαρ 2024, 13:49Άσε τα σάπια Θες να σου την βάλω εσένα την μανιβέλα και ντρέπεσαι να μου το πεις.Spoiler
Λοξίας έγραψε: 29 Φεβ 2024, 18:12Ααα, θα την πατήσεις λέμε..Daje έγραψε: 29 Φεβ 2024, 13:01 Εκτυπωσε το αυτο να το εχουμε για ψηστηρι στα μουνακια το καλοκαιρι.
Θα σε βάλει να γυρνάς την μανιβέλα για να κουνάει το σκυλόσπιτό του...και θα σου υπόσχεται ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Εγώ σε προειδοποίησα και αμαρτία ουκ έχω...
![]()
![]()
...κάνεις πως δεν τα βλέπεις και τα "ξεχνάς".Λοξίας έγραψε: 28 Φεβ 2024, 17:06Δηλαδή για να καταλάβω...seismic έγραψε: 28 Φεβ 2024, 15:28 Αυτά όλα που λες δείχνουν έναν άνθρωπο που προσπαθεί εδώ και χρόνια.
Δεν με πιστεύεις δικό σου πρόβλημα.
Σου υπενθυμίζω τα διάφορα ψέματα που έχεις πει κατά καιρούς......και η δικαιολογία σου είναι πως αυτά δείχνουν έναν άνθρωπο που προσπαθεί εδώ και χρόνια;;Spoiler
Μια έχεις φτιάξει δική σου ομάδα και έχεις τον Καρύδη και καμιά δεκαριά πολιτικούς μηχανικούς να δουλεύουν για εσένα...μια έχεις κάνει εταιρεία με τον Καρύδη και θα σου κάνει τα στατικά και θα βάζετε την πατέντα σου σε μεγάλα έργα...μια είσαι σε διαπραγματεύσεις με μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία...και άλλα πολλά.
Τώρα έχεις ομάδα στο εξωτερικό και μόλις θα σε καλέσει στο εξωτερικό, έφυγες σούμπιτος.
Και μόλις πριν λίγες μέρες, είχες δηλώσει πως είσαι μεγάλος πια και δεν θέλεις να ασχοληθείς άλλο με την εμπορική εκμετάλλευση της πατέντας σου!
Μας γράφεις πως σε υποστηρίζουν καθηγητές και κριτές και "συμφωνούν" μαζί σου.
Αυτό είναι πολύ παραπλανητικό και πολύ κοντά στο μεγάλο ψέμα...
Δεν υπάρχουν ούτε καθηγητές ούτε κριτές που να "συμφωνούν μαζί σου ότι έχεις νικήσει τον σεισμό"!
Στα έγραψα και στο ποστ μου, αλλά δεν απάντησες καθόλου σε αυτά, όμως παραδέχτηκες πως:
"Λοξία σωστά αυτά που λες ναι έτσι γίνονται όμως αυτό είναι λάθος"![]()
Δηλαδή παραδέχεσαι πως αυτά που λέω είναι σωστά, αλλά τα βγάζεις λάθος!![]()
Φάσκεις και αντιφάσκεις μέσα σε λίγα ποστς ή λίγες ημέρες.
Άλλη υπερβολή/ψέμα: "Έχω απευθυνθεί σε όλες τις μεγάλες σεισμικές βάσεις παγκοσμίως και στα @@κια τους."
Αν είχες απευθυνθεί, έστω και σε μία σεισμική βάση παγκοσμίως, θα μας είχες πρήξει τα ούμπαλα με αυτήν σου την κίνηση.
Ποτέ, δεν έχεις αναφέρει κάτι τέτοιο.![]()
![]()
Δηλαδή, επειδή προσπαθείς χρόνια, σου επιτρέπεται να λες ένα σωρό ψέματα και να καυχιέσαι;
Άσε που ποτέ, μα ποτέ, δεν έχεις απαντήσει στην πολύ σοβαρή απορία που καταλήγει σε δικαιολογημένο συμπέρασμα...
Η δε χαρακτηριστικότερη και πολύ μεγάλη ένδειξη, σχεδόν απόδειξη, είναι το γεγονός πως τόσα χρόνια, 12 και βάλε, έχεις κάνει ένα σωρό δημοσιεύσεις τόσο σε Ελληνικα όσο και σε ξένα περιοδικά.
-- Και όμως! Κανείς επιστήμονας, κανένα πανεπιστήμιο, καμιά κατασκευαστική εταιρεία, δεν ενδιαφέρθηκε για την πατέντα σου!
Το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός, δεν δείχνει κάποια παγκόσμια συνωμοσία για να σε βγάλουν από την μέση, αλλά δείχνει, ξεκάθαρα, πως η ευρεσιτεχνία σου δεν είναι εφαρμόσιμη. Δεν είναι λειτουργική.
.
Οκ....δεν ξέρωseismic έγραψε: 01 Μαρ 2024, 13:52
Εσύ που δεν ξέρεις ότι υπάρχουν ποιοτικά σκυροδέματα τα οποία όχι μόνο μπορούν να αναλάβουν διπλάσια φορτία αλλά και οκταπλάσια.
θα αγοράσω ένα για να το έχω εφεδρεία αν τελειώσει το κωλόχαρτο...
αδιαφορο.Daje έγραψε: 01 Μαρ 2024, 16:44 Και γιατί να βάλουμε σκυροδέματα με 8πλασια αντοχή?
Να βάλουμε με 80.000πλασια αντοχή να τελειώνουμε.
Θέλεις να μάθεις πως βγήκε το ρητό ''κούνια που σε κούναγε''Νταγκλης έγραψε: 01 Μαρ 2024, 16:12Οκ....δεν ξέρωseismic έγραψε: 01 Μαρ 2024, 13:52
Εσύ που δεν ξέρεις ότι υπάρχουν ποιοτικά σκυροδέματα τα οποία όχι μόνο μπορούν να αναλάβουν διπλάσια φορτία αλλά και οκταπλάσια.![]()
Αυτό που ξέρω πολύ καλά όμως είναι ότι μειώνεις στο μισό την ικανότητα των τοιχωμάτων να παραλαμβάνουν σεισμό....και τώρα προσπαθείς να μπαλωσεις τις χαζομάρες σου με υψηλής αντοχής σκυροδέματα.![]()
Μπα καλύτερα πάρε γυαλόχαρτο Νο 40taxalata xalasa έγραψε: 01 Μαρ 2024, 16:20θα αγοράσω ένα για να το έχω εφεδρεία αν τελειώσει το κωλόχαρτο...
Εγώ λέω να το βάλουμε από μπρος μην μας παρεξηγήσουν.Daje έγραψε: 29 Φεβ 2024, 13:01 Εκτυπωσε το αυτο να το εχουμε για ψηστηρι στα μουνακια το καλοκαιρι.