!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
The image that Ben Shapiro tried to pass off as a “burnt baby corpse” was an AI-generated fake image!
https://twitter.com/jacksonhinklle/stat ... 4336586081
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Oλα μουφα είναι, φτιαγμένα απο ΑΙ, κανεις Ισραηλινος άμαχος δεν θα σφαγιάστηκε....dna replication έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:52 The image that Ben Shapiro tried to pass off as a “burnt baby corpse” was an AI-generated fake image!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το πιθανότερο να είναι οι μπαρμπι που έκαψε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Kαι τί να κάνει τότε βρε σταθάλο, να κάτσει να πεθάνει? Θα άφηνες το παιδάκι σου να σκοτωθεί εφόσον σου δινεται η ευκαιρία να το σώσεις? Και να σκοτωθεί μονο και μόνο επειδή η κυβέρνηση χρυσαυγιτών που έχεις, κάνει εισβολή στα παράλια της Τουρκίας και αρχίζει να σφάζει και να βιάζει κάτι επικινδυνότατους για το έθνος μας ρειβάδες που παρτάρουν? Και μετά προχωράει στα γυναικόπαιδα, σκυλεύει πτώματα, δημοσιεύει βίντεο φρικαλεοτήτων κτλ?ST48410 έγραψε: 12 Οκτ 2023, 19:09Ούτε σκατόψυχος είσαι, ούτε τίποτα τέτοιο. Ας ρίξουμε λίγο όλοι τους τόνους και τους χαρακτηρισμούς. Απλά δεν μπορεί να θεωρείται λογικό να παίρνει κάποιος την οικογένειά του και να φεύγει επειδή ο αντίπαλος θέλει να ισοπεδώσει την περιοχή του.vantono έγραψε: 12 Οκτ 2023, 19:00 Ενα πράγμα ήθελα να τονίσω μόνο, στο προηγουμενο ποστ μου: Οτι εγώ εντός εμπόλεμης ζώνης, ούτε το σκύλο μου δεν θα κρατούσα μέσα, αν μου δινόταν η ευκαιρία να το στείλω κάπου εκτός για να ειναι ασφαλής. Και αυτό με κανει να απορώ με όσους κρατούν τα παιδιά τους. Αλλά βλέπεις, εγώ ειμαι σκατόψυχος για αυτό βλέπω τα πραγματα από τέτοια σκοπιά, δεν ειμαι σαν τους καλόψυχους που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για ασπίδες.
Κι αν οι της Χαμάς έχουν πιάσει αιχμαλώτους και τους κρατούν εκεί παρά τη θέλησή τους, τι θα πούμε; Καλώς να τους σκοτώσουν κι αυτούς οι Ισραηλινοί με μαζικούς βομβαρδισμούς;
Δεν πάει έτσι. Μια τέτοια "λύση" θυσιάζει ανθρώπους που δεν φταίνε. Δεν μπορεί να γίνει ηθικά αποδεκτή.
Εγω ο ίδιος ρε φιλε, αφού φυγάδευα την οικογένειά μου, θα περνούσα απο λεπίδι όλους τους χρυσαυγίτες. Και μετά ας ερχονταν και οι Τουρκοι να με βομβαρδίσουν, εδω θα ημουν.
Η αληθεια ειναι οτι αν οι Χαμασίτες εισέβαλλαν μονο στις στρατιωτικές βάσεις και έκαναν ό,τι εκαναν, στα αρχιδια του περισσότερου δυτικου κοσμου, όπως και στα δικά μου. Αλλά απ'τη στιγμή που χτυπησαν σε παρτσακλορεϊβάδες φιλειρηνιστές (υποστηρικτές τους ουσιαστικά) έχασαν καθε δίκιο.
Δεν θα προσπαθουμε εδω να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα επειδη... πχορουμ. Ολα πρεπει να εχουν κι ενα οριο.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ποιός ξέρει... με τόσα ψέμματα που είδαμε να σερβίρονται απο το επίσημο ισραήλ και εσάς τους υποστηρικτές του τις τελευταιες μέρες, αμφιβάλλουμε για όλα..Αλιόσα έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:53 Oλα μουφα είναι, φτιαγμένα απο ΑΙ, κανεις Ισραηλινος άμαχος δεν θα σφαγιάστηκε....
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν υποθέσουμε πως οι τουρκοκυπριοι έκαναν φεστιβάλ ανατολίτικης μουσικής στα βαρωσια και πήγαινε η ΕΟΚΑ Γ και πυροβολούσε το πλήθος σκοτώνοντας 60 ατομα ας πούμε, όλοι οι Έλληνες και οι Κύπριοι θα ήταν υπέρ να εκκενωσουμε όλη την Κύπρο και να τους πάρουμε εδώ για να κάνει παρέλαση ο τουρκικός στρατός; δε νομίζω.vantono έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:57Kαι τί να κάνει τότε βρε σταθάλο, να κάτσει να πεθάνει? Θα άφηνες το παιδάκι σου να σκοτωθεί εφόσον σου δινεται η ευκαιρία να το σώσεις? Και να σκοτωθεί μονο και μόνο επειδή η κυβέρνηση χρυσαυγιτών που έχεις, κάνει εισβολή στα παράλια της Τουρκίας και αρχίζει να σφάζει και να βιάζει κάτι επικινδυνότατους για το έθνος μας ρειβάδες που παρτάρουν? Και μετά προχωράει στα γυναικόπαιδα, σκυλεύει πτώματα, δημοσιεύει βίντεο φρικαλεοτήτων κτλ?ST48410 έγραψε: 12 Οκτ 2023, 19:09Ούτε σκατόψυχος είσαι, ούτε τίποτα τέτοιο. Ας ρίξουμε λίγο όλοι τους τόνους και τους χαρακτηρισμούς. Απλά δεν μπορεί να θεωρείται λογικό να παίρνει κάποιος την οικογένειά του και να φεύγει επειδή ο αντίπαλος θέλει να ισοπεδώσει την περιοχή του.vantono έγραψε: 12 Οκτ 2023, 19:00 Ενα πράγμα ήθελα να τονίσω μόνο, στο προηγουμενο ποστ μου: Οτι εγώ εντός εμπόλεμης ζώνης, ούτε το σκύλο μου δεν θα κρατούσα μέσα, αν μου δινόταν η ευκαιρία να το στείλω κάπου εκτός για να ειναι ασφαλής. Και αυτό με κανει να απορώ με όσους κρατούν τα παιδιά τους. Αλλά βλέπεις, εγώ ειμαι σκατόψυχος για αυτό βλέπω τα πραγματα από τέτοια σκοπιά, δεν ειμαι σαν τους καλόψυχους που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για ασπίδες.
Κι αν οι της Χαμάς έχουν πιάσει αιχμαλώτους και τους κρατούν εκεί παρά τη θέλησή τους, τι θα πούμε; Καλώς να τους σκοτώσουν κι αυτούς οι Ισραηλινοί με μαζικούς βομβαρδισμούς;
Δεν πάει έτσι. Μια τέτοια "λύση" θυσιάζει ανθρώπους που δεν φταίνε. Δεν μπορεί να γίνει ηθικά αποδεκτή.
Εγω ο ίδιος ρε φιλε, αφού φυγάδευα την οικογένειά μου, θα περνούσα απο λεπίδι όλους τους χρυσαυγίτες. Και μετά ας ερχονταν και οι Τουρκοι να με βομβαρδίσουν, εδω θα ημουν.
Η αληθεια ειναι οτι αν οι Χαμασίτες εισέβαλλαν μονο στις στρατιωτικές βάσεις και έκαναν ό,τι εκαναν, στα αρχιδια του περισσότερου δυτικου κοσμου, όπως και στα δικά μου. Αλλά απ'τη στιγμή που χτυπησαν σε παρτσακλορεϊβάδες φιλειρηνιστές (υποστηρικτές τους ουσιαστικά) έχασαν καθε δίκιο.
Δεν θα προσπαθουμε εδω να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα επειδη... πχορουμ. Ολα πρεπει να εχουν κι ενα οριο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
Δημοκράτης
Ο Τούρκος δεν θα σε ρωτούσε αν συμφωνούσε ή όχι και δεν θα ρωτήσει ούτε κ ισραηλινόςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 10:02Αν υποθέσουμε πως οι τουρκοκυπριοι έκαναν φεστιβάλ ανατολίτικης μουσικής στα βαρωσια και πήγαινε η ΕΟΚΑ Γ και πυροβολούσε το πλήθος σκοτώνοντας 60 ατομα ας πούμε, όλοι οι Έλληνες και οι Κύπριοι θα ήταν υπέρ να εκκενωσουμε όλη την Κύπρο και να τους πάρουμε εδώ για να κάνει παρέλαση ο τουρκικός στρατός; δε νομίζω.vantono έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:57Kαι τί να κάνει τότε βρε σταθάλο, να κάτσει να πεθάνει? Θα άφηνες το παιδάκι σου να σκοτωθεί εφόσον σου δινεται η ευκαιρία να το σώσεις? Και να σκοτωθεί μονο και μόνο επειδή η κυβέρνηση χρυσαυγιτών που έχεις, κάνει εισβολή στα παράλια της Τουρκίας και αρχίζει να σφάζει και να βιάζει κάτι επικινδυνότατους για το έθνος μας ρειβάδες που παρτάρουν? Και μετά προχωράει στα γυναικόπαιδα, σκυλεύει πτώματα, δημοσιεύει βίντεο φρικαλεοτήτων κτλ?ST48410 έγραψε: 12 Οκτ 2023, 19:09
Ούτε σκατόψυχος είσαι, ούτε τίποτα τέτοιο. Ας ρίξουμε λίγο όλοι τους τόνους και τους χαρακτηρισμούς. Απλά δεν μπορεί να θεωρείται λογικό να παίρνει κάποιος την οικογένειά του και να φεύγει επειδή ο αντίπαλος θέλει να ισοπεδώσει την περιοχή του.
Θα κάνει την Γάζα οικόπεδο και αντε πες του ότι κακώς το έκανε. Είμαι σίγουρος ότι θα υπολογίσει πολύ την άποψη σου και θα στεναχωρεθει πολύ
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
ρε τύπε σε ελάχιστες ώρες το περασμένο σάββατο οι ισλαμιστές τρομοκράτες θανάτωσαν 260 νέους ανθρώπους που δεν τους φταιξαν σε τίποτα, το αντιλαμβανεσαι αυτο; σκέψου αυτο να ειχε συμβεί εδώ στην Ελλάδα τι σοκ θα παθαιναμε και τι θα γινόταν απο εκει και πέρα.dna replication έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:58ποιός ξέρει... με τόσα ψέμματα που είδαμε να σερβίρονται απο το επίσημο ισραήλ και εσάς τους υποστηρικτές του τις τελευταιες μέρες, αμφιβάλλουμε για όλα..Αλιόσα έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:53 Oλα μουφα είναι, φτιαγμένα απο ΑΙ, κανεις Ισραηλινος άμαχος δεν θα σφαγιάστηκε....
και συ για να αλαφρώσεις την θέση των τζιχαντιών μας δειχνεις ένα τυχαίο twit υπέρ των καημένων τζιχαντιών που τους φορτώνουνε κατι που δεν έκαναν αλλά ειναι δημιούργημα Τεχνητης Νοημοσύνης (όπως ισχυριζεται το δημοσιευμα)
Στέκεις καλά; ναι ή όχι;
-
Δημοκράτης
Είπε ο γάιδαρος τον Πεκίνο κεφάλαdna replication έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:58ποιός ξέρει... με τόσα ψέμματα που είδαμε να σερβίρονται απο το επίσημο ισραήλ και εσάς τους υποστηρικτές του τις τελευταιες μέρες, αμφιβάλλουμε για όλα..Αλιόσα έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:53 Oλα μουφα είναι, φτιαγμένα απο ΑΙ, κανεις Ισραηλινος άμαχος δεν θα σφαγιάστηκε....
Έχεις ποσταρει ότι μαλάκια υπάρχει για τον πουτιν και την χαμας και το πρόβλημα σου είναι ο Σαπιρο
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
Και επαναλαμβάνω, τους αφήνεις να πεθάνουν? Και αφήνεις τους χρυσαυγίτες να κρύβονται πουστικα σε υπογεια καταφύγια/σήραγγες, και οι άμαχοι πάνω να ψοφάνε σαν τις μύγες? Γιατί αυτο ακριβώς γινεται τώρα στην Παλαιστίνη. Εχουν υπόγεια καταφύγια και αντί να φυγαδεύσουν άμαχο κόσμο μέσα, κρύβονται οι ίδιοι οι Χαμασίτες, γαμώ τη μάνα που τους πέταξε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 10:02Αν υποθέσουμε πως οι τουρκοκυπριοι έκαναν φεστιβάλ ανατολίτικης μουσικής στα βαρωσια και πήγαινε η ΕΟΚΑ Γ και πυροβολούσε το πλήθος σκοτώνοντας 60 ατομα ας πούμε, όλοι οι Έλληνες και οι Κύπριοι θα ήταν υπέρ να εκκενωσουμε όλη την Κύπρο και να τους πάρουμε εδώ για να κάνει παρέλαση ο τουρκικός στρατός; δε νομίζω.vantono έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:57Kαι τί να κάνει τότε βρε σταθάλο, να κάτσει να πεθάνει? Θα άφηνες το παιδάκι σου να σκοτωθεί εφόσον σου δινεται η ευκαιρία να το σώσεις? Και να σκοτωθεί μονο και μόνο επειδή η κυβέρνηση χρυσαυγιτών που έχεις, κάνει εισβολή στα παράλια της Τουρκίας και αρχίζει να σφάζει και να βιάζει κάτι επικινδυνότατους για το έθνος μας ρειβάδες που παρτάρουν? Και μετά προχωράει στα γυναικόπαιδα, σκυλεύει πτώματα, δημοσιεύει βίντεο φρικαλεοτήτων κτλ?ST48410 έγραψε: 12 Οκτ 2023, 19:09
Ούτε σκατόψυχος είσαι, ούτε τίποτα τέτοιο. Ας ρίξουμε λίγο όλοι τους τόνους και τους χαρακτηρισμούς. Απλά δεν μπορεί να θεωρείται λογικό να παίρνει κάποιος την οικογένειά του και να φεύγει επειδή ο αντίπαλος θέλει να ισοπεδώσει την περιοχή του.
Εγώ ναι, απ'τη στιγμή που μιλάμε για ανθρώπινες και παιδικές ζωές, θα ήμουν υπέρ αυτού που λες. Το τι άποψη θα ειχαν "ολοι οι Ελληνες και οι Κύπριοι" στα παπάρια μου, δεν ειναι και καμιά κάστα ανθρώπων των οποίων υπολογίζω τη γνώμη. Αλλά αυτο δεν σημαινει οτι θα τους ήθελα και νεκρους απο μπόμπες.
- vantono
Φτάνει πια με το μπούλινγκ στο νάνο, παιδιά. Τώρα πατε να το περάσετε και ως υποσυνείδητο μήνυμα. Αφήστε τον πχια.Δημοκράτης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 10:06Είπε ο γάιδαρος τον Πεκίνο κεφάλαdna replication έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:58ποιός ξέρει... με τόσα ψέμματα που είδαμε να σερβίρονται απο το επίσημο ισραήλ και εσάς τους υποστηρικτές του τις τελευταιες μέρες, αμφιβάλλουμε για όλα..Αλιόσα έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:53 Oλα μουφα είναι, φτιαγμένα απο ΑΙ, κανεις Ισραηλινος άμαχος δεν θα σφαγιάστηκε....
Έχεις ποσταρει ότι μαλάκια υπάρχει για τον πουτιν και την χαμας και το πρόβλημα σου είναι ο Σαπιρο![]()
Το πανεπιστήμιο ισλαμικών σπουδών στη Γάζα, αυτό που ισοπεδώνεται στο βίντεο που έβαλα, μια χαρά κτίρια φαίνεται ότι είχε.

-
Δημοκράτης
vantono έγραψε: 13 Οκτ 2023, 10:20Φτάνει πια με το μπούλινγκ στο νάνο, παιδιά. Τώρα πατε να το περάσετε και ως υποσυνείδητο μήνυμα. Αφήστε τον πχια.Δημοκράτης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 10:06Είπε ο γάιδαρος τον Πεκίνο κεφάλαdna replication έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:58
ποιός ξέρει... με τόσα ψέμματα που είδαμε να σερβίρονται απο το επίσημο ισραήλ και εσάς τους υποστηρικτές του τις τελευταιες μέρες, αμφιβάλλουμε για όλα..
Έχεις ποσταρει ότι μαλάκια υπάρχει για τον πουτιν και την χαμας και το πρόβλημα σου είναι ο Σαπιρο![]()

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις