JDAMΝαύτης έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:05 Εν τω μεταξύ, τισταδιάλα πύραυλοι είναι αυτοί και καταρρέουν ολόκληρα κτίρια μ' ένα χτύπημα;
https://twitter.com/IDF/status/17120289 ... grafies%2F
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Όχι εννοώ πως σαν κλάδος της ιατρικής η ανατομία αναπτύχθηκε στην Αναγέννηση. Τι έκαναν οι ταριχευτές με τα σώματα των Φαραώ δεν με αφορά ειδάλλως ταριχευτές και ανατόμοι θα ήταν ένα και το αυτό. Ανατομία δεν είναι να βάζεις το συκώτι του Φαραώ σε αλαβάστρινο δοχείο. Είναι η παρατήρηση στις αλλοιώσεις που υπέστη το συκώτι ενός αλκοολικού που πέθανε στα 37 πχ. Αν εσείς πιστεύετε πως αυτά τα δύο είναι ίδια τι να σας πω; Συνεχίστε.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2023, 13:59Oι Αιγύπτιοι ταριχευτές είχαν πολύ καλύτερες γνώσεις ανατομίας, αιώνες πριν την Αναγέννηση.Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2023, 12:08Κοράνι δεν έχω διαβάσει αλλά έτσι ξέρω.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Οκτ 2023, 11:18
το έχεις ψάξει όντως αυτό ή μου προσφέρεις απλόχερα μπροσάϊενς τύπου έλα μωρέ λογικό είναι; Δεν τρέχει τίποτα, απλά να ξέρω να πάω να το ψάξω εγώ ή όχι.
Η ανατομία είναι κλάδος που αναπτύχθηκε στην Αναγέννηση, δλδ Ευρώπη όχι πιο πριν. Γιατί να μην το κάνουν οι Άραβες και αυτό, ενώ σε άλλους κλάδους η ισλαμική ιατρική ήταν πολύ προχώ.
Αν εννοείς "ανάπτυξη" την διάχυση της όποιας επιστημονικής γνώσης στον απλό κόσμο και όχι στους "ευγενείς" όλων των πολιτισμών, συμφωνώ.
Και μην ξεχνάς ότι ο ισλαμισμός δεν έπαιζε ούτε ως ιδέα πριν τον Μωάμεθ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τερατολογιες και fake news τέλος. Αρκετα χρησιμοποιηθηκαν για την χειραγώγηση του κόσμου. Προτιμώ την τακτική του 902 που καθυστερη να βγάλει μια είδηση μέχρι να την διασταύρωση πάρα όλα αυτά τα Twitter accounts που ποσταρουν το οτιδήποτε χωρίς ελεγχο.nick έγραψε: 11 Οκτ 2023, 13:36Άρα όλα οκ για το σιχαμερό κκε. Αφού δεν αποκεφάλισαν μωρά και η τυπισα με τα ράστα μπορεί να ζει τότε η χαμάς είναι ήρωες και οι ισραηλινοι τους πίνουν το αίμα.zteo έγραψε: 11 Οκτ 2023, 13:27 https://m.902.gr/eidisi/kosmos/343980/k ... dytika-mme
Όσο για τα αποκεφαλισμό βρέφη η δημοσιογράφος που το έβγαλε το θέμα τα γυρίζει τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zteo την 11 Οκτ 2023, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Θενκςkillzone έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:10JDAMΝαύτης έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:05 Εν τω μεταξύ, τισταδιάλα πύραυλοι είναι αυτοί και καταρρέουν ολόκληρα κτίρια μ' ένα χτύπημα;
https://twitter.com/IDF/status/17120289 ... grafies%2F
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αρα ηταν ιδεολογικα προσκειμενοι στην δικια σου ιδεολογιαGolden Age έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:08Δεν θα διαφωνήσω για τις σιωνιστικές οργανώσεις, αλλά τί εννοείς όταν λες αφελείς για τους Άραβες; Όλα τα ηγετικά στελέχη των ενόπλων Παλαιστινίων στον πόλεμο του '48 είχαν θητεύσει στις τάξεις του γερμανικού ναζιστικού στρατού.Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:03 Τις δεκαετιες του 40 και του 50 οι εβραιοι ποου πολεμουσαν, πολεμουσαν εχοντας παρει διδαγματα απο τον Β ΠΠ ενω οι Αραβες ητανε αφελεις.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Νομίζεις, και την δεύτερη Κυριακή τους ίδιους θα βγάλουν.Gherschaagk έγραψε: 10 Οκτ 2023, 21:34Μέχρι την Παρασκευή, βαριά Σάββατο οι περισσότεροι δεν θα έχουν κεφάλι έτσι κι αλλιώς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μήπως το πραγματικό ερώτημα είναι "τισταδιάλα κτίρια είναι αυτά";Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:05 Εν τω μεταξύ, τισταδιάλα πύραυλοι είναι αυτοί και καταρρέουν ολόκληρα κτίρια μ' ένα χτύπημα;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:12Αρα ηταν ιδεολογικα προσκειμενοι στην δικια σου ιδεολογιαGolden Age έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:08Δεν θα διαφωνήσω για τις σιωνιστικές οργανώσεις, αλλά τί εννοείς όταν λες αφελείς για τους Άραβες; Όλα τα ηγετικά στελέχη των ενόπλων Παλαιστινίων στον πόλεμο του '48 είχαν θητεύσει στις τάξεις του γερμανικού ναζιστικού στρατού.Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:03 Τις δεκαετιες του 40 και του 50 οι εβραιοι ποου πολεμουσαν, πολεμουσαν εχοντας παρει διδαγματα απο τον Β ΠΠ ενω οι Αραβες ητανε αφελεις.
.
.
Είναι στην κατηγορία "demolition bombs" που κάνουν ότι λέει το όνομα, αλλά δεν ξέρω ποιες έχει το Ισραήλ.Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:05 Εν τω μεταξύ, τισταδιάλα πύραυλοι είναι αυτοί και καταρρέουν ολόκληρα κτίρια μ' ένα χτύπημα;
Αυτό φταίει, ότι και με τα παιδάκια, δεν φταίνε οι στρατιώτες, τα παιδάκια φταίνε που μπαίνουνε μόνα τους στην τροχιά της σφαίρας.
.
.
https://twitter.com/BrotherRasheed/stat ... 7098316276
O αρχηγος της Χαμας καλει σε Τζιχαντ τους απανταχου μουσουλμανους....
O αρχηγος της Χαμας καλει σε Τζιχαντ τους απανταχου μουσουλμανους....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
seismic, τι συμβουλές έχεις για κτήρια που αντέxουν στις βόμβες;sys3x έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:16Αυτό φταίει, ότι και με τα παιδάκια, δεν φταίνε οι στρατιώτες, τα παιδάκια φταίνε που μπαίνουνε μόνα τους στην τροχιά της σφαίρας.
Τι λες βρε παρλαπίπα, αυτό κατάλαβες ότι ρώτησα;sys3x έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:16Αυτό φταίει, ότι και με τα παιδάκια, δεν φταίνε οι στρατιώτες, τα παιδάκια φταίνε που μπαίνουνε μόνα τους στην τροχιά της σφαίρας.
Από άποψη κατασκευής εννοώ, τι στο διάλο κτίρια είναι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Οκ, έπεσα σε γνώστρια της ανατομίας. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την παρέμβαση.Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:10Όχι εννοώ πως σαν κλάδος της ιατρικής η ανατομία αναπτύχθηκε στην Αναγέννηση. Τι έκαναν οι ταριχευτές με τα σώματα των Φαραώ δεν με αφορά ειδάλλως ταριχευτές και ανατόμοι θα ήταν ένα και το αυτό. Ανατομία δεν είναι να βάζεις το συκώτι του Φαραώ σε αλαβάστρινο δοχείο. Είναι η παρατήρηση στις αλλοιώσεις που υπέστη το συκώτι ενός αλκοολικού που πέθανε στα 37 πχ. Αν εσείς πιστεύετε πως αυτά τα δύο είναι ίδια τι να σας πω; Συνεχίστε.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2023, 13:59Oι Αιγύπτιοι ταριχευτές είχαν πολύ καλύτερες γνώσεις ανατομίας, αιώνες πριν την Αναγέννηση.Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2023, 12:08
Κοράνι δεν έχω διαβάσει αλλά έτσι ξέρω.
Η ανατομία είναι κλάδος που αναπτύχθηκε στην Αναγέννηση, δλδ Ευρώπη όχι πιο πριν. Γιατί να μην το κάνουν οι Άραβες και αυτό, ενώ σε άλλους κλάδους η ισλαμική ιατρική ήταν πολύ προχώ.
Αν εννοείς "ανάπτυξη" την διάχυση της όποιας επιστημονικής γνώσης στον απλό κόσμο και όχι στους "ευγενείς" όλων των πολιτισμών, συμφωνώ.
Και μην ξεχνάς ότι ο ισλαμισμός δεν έπαιζε ούτε ως ιδέα πριν τον Μωάμεθ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παλαιστινιακά, πέφτουν πχιο εύκολα, όπως τα μωράκια τα Παλαιστινιακά ντε.Isildur έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:21Τι λες βρε παρλαπίπα, αυτό κατάλαβες ότι ρώτησα;
Από άποψη κατασκευής εννοώ, τι στο διάλο κτίρια είναι.![]()
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-