Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naranjita έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:22
μετά από 37 σελιδες, τελικά καταλαβαίνω ότι για τα οποια ψυχολογικα μου προβληματα, οφειλονται στο οτι η μανουλα, το παιζε σοβαρη κυρια και δεν με βυζαινε δημόσια.
ευχαριστω παιδια.
Παίζει.
εσενα η μανουλα σε βυζαινε φορα παρτιδα;
Κοίτα επειδή τη ρώτησα την άποψή της για το θέμα μου είπε ότι και παλιά οι γυναίκες θήλαζαν έξω και έβαζαν τη κουβερτούλα στο κεφαλάκι του μωρού ή φρόντιζαν να πάνε κάπου παράμερα ή να είναι ταϊσμένο το μωρό.
Εγώ της είπα για το δημόσιο θηλασμό και πως βλέπει αυτή την ενέργεια και μου είπε "ξετσίπωτες" της είπα γιατί; μου είπε "να αφήσεις αυτά τα αλλοπρόσαλλα και να σοβαρευτείς, να νοικοκυρευτείς " Της έδειξα μια φωτό να θηλάζει μια γυναίκα το μωράκι της και μου είπε καλά κάνει η γυναίκα. Τη ρώτησα αν το έβλεπε αν θα τη θεωρούσε ξετσίπωτη μου είπε όχι. Τότε της είπα γιατί την άποψή μου τη θεωρείς εξτρεμιστική και μου είπε "άντε παιδάκι μου με σένα δε μπορώ να συνεννοηθώ εσύ τον σκας τον άλλο, αλλά δε φταις εσύ εγώ φταίω που δε σε ματσούκωσα μικρή".
Naranjita έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:29
στο χωριο μου το λεγαν αλλιως, οτι θελει να κρυφτει και η σελφι δεν την αφηνει.
Πουτανα το στήθος που θηλάζει;
Δλδ η ξεκωλε γραμματέας που παίρνει όλο το γραφείο τι είναι; Πρότυπο ηθικης;
οχι για αυτο.
για την δημοσιοτητα αναφερομαι. που ξεπουλιουνται τα παντα για τα 15 λαικς της δημοσιοτητας. ακομη και η μητροτητα
Εμένα πάντως γ κατακαημενες μου κάνουν , που απέκτησαν υπόσταση μέσω του θηλασμού . Τις βαρεσε η πετριά εκεί .
Καμία προβολή , τπτ το ηθικά μεμπτό.
Πως βλέπεις έναν παλιο γκόμενο να ποζάρει με μοντέλα ενώ ξέρεις ότι είναι μικροτσουτσουνος; Ε ξέρεις ότι κάτι λείπει αλλά πρέπει ότι κάνει στην καθημερινοτητα του να το δείξει.
vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:32
μετά απ' όλα αυτα τα ποστς, υπάρχει ακόμα και ως απλή υπόνοια πλέον, το ότι εδώ μέσα δεν υπάρχουν άτομα που ενοχλούνται απο τον δημόσιο θηλασμο, και οποιος ισχυριζεται το αντίθετο ειναι αγράμματος και αμορφωτος κτλ?
ίσα ίσα τώρα είναι πιο σίγουρο αυτο που είπα μερικές σελίδες πίσω.
Μόνο ο ριτζέρι δηλώνει κατά και αυτό επειδή του αρέσει να είναι πνεύμα αντιλογίας.
ναι, τωρα μονο ο ριτζερι, μετά μονο ο κωστης, μετά μόνο ο οττο, μετά μόνο εγώ και εσύ κτλ...
Naranjita έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:22
μετά από 37 σελιδες, τελικά καταλαβαίνω ότι για τα οποια ψυχολογικα μου προβληματα, οφειλονται στο οτι η μανουλα, το παιζε σοβαρη κυρια και δεν με βυζαινε δημόσια.
Ίφιδα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:07
Εκει ειναι οκ ή κι εκει ενοχλεί; Να μη το βγαζουμε καθολου το παιδί; Πώς την είδατε ακριβως;
τι λες κοπέλα μου, αφου δεν υπάρχουν άτομα που να ενοχλούνται απο τον δημόσιο θηλασμό εδώ μεσα, μη γινεσαι αμόρφωτη και αγράμματη σε παρακαλώ!
όταν υπονοείς κάτι για εμένα να το χρησιμοποιείς όπως το είπα τουλάχιστον. Δεν είπα αμόρφωτος και αγράμματος, είπα ή ηλίθιος ή αγράμματος ή διαφωνία για τη διαφωνία ή και τα τρία μαζί, το οποίο πιστεύω οτι ισχύει εν τέλει μιας και δε καταλαβαίνετε τα στοιχειώδη που πιθανό μπορείτε να διαβάσετε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:32
μετά απ' όλα αυτα τα ποστς, υπάρχει ακόμα και ως απλή υπόνοια πλέον, το ότι εδώ μέσα δεν υπάρχουν άτομα που ενοχλούνται απο τον δημόσιο θηλασμο, και οποιος ισχυριζεται το αντίθετο ειναι αγράμματος και αμορφωτος κτλ?
ίσα ίσα τώρα είναι πιο σίγουρο αυτο που είπα μερικές σελίδες πίσω.
Μόνο ο ριτζέρι δηλώνει κατά και αυτό επειδή του αρέσει να είναι πνεύμα αντιλογίας.
ναι, τωρα μονο ο ριτζερι, μετά μονο ο κωστης, μετά μόνο ο οττο, μετά μόνο εγώ και εσύ κτλ...
Ξαναδιαβασε τι έχω γράψει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όσες φορές το είδα, είτε εδώ είτε στο εξωτερικό, δεν είπε κάποιος κάτι. Κανείς δεν θα τολμούσε να πει κάτι σε μια μητέρα που διακριτικά ταίζει το παιδί της. Θα τον έκραζαν οι υπόλοιποι, εμού συμπεριλαμβανομένου.
Όπως είπα όμως, άλλο αυτό και άλλο να πετάς το βυζί για να προκαλέσεις και να τραβάς και σέλφι. Και τάχα ότι το κάνεις για το παιδί.
Οσο υπαρχουν αυτοι που ενοχλουντε ξεκαθαρα και οι αλλοι που λενε
δεν εχω προβλημα αλλα να σκεπαζεστε,διακριτικα θα γινονται τετοια ιβεντ
και σελφι θα βγαζουν και βιντεο θα γυρνανε και ολα!
Otto Weininger έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:39
Κουρασατε επαναστατριες των likes και αρσενικές φεμινίστριες που σιγοντάρετε.
Κοίτα όσο υπάρχουν απόψεις σαν τις δικές σου οι ενέργειες αυτές θα γίνονται για να αλλάξουν απόψεις σαν τις δικές σου.
Όταν βγεις τοπλες στο Σύνταγμα μιλώντας για τα οφέλη της βιταμίνης D, του να μην πιέζεται το στήθος κλπ (όλα επιστημονικά αποδεδειγμένα) ίσως πάρω σοβαρά τις σελφι με το μωρό που τάχα τρώει εκείνη την ώρα.
Όσες φορές το είδα, είτε εδώ είτε στο εξωτερικό, δεν είπε κάποιος κάτι. Κανείς δεν θα τολμούσε να πει κάτι σε μια μητέρα που διακριτικά ταίζει το παιδί της. Θα τον έκραζαν οι υπόλοιποι, εμού συμπεριλαμβανομένου.
Όπως είπα όμως, άλλο αυτό και άλλο να πετάς το βυζί για να προκαλέσεις και να τραβάς και σέλφι. Και τάχα ότι το κάνεις για το παιδί.