Εγώ είμαι άνδρας, γιατί να μείνω στο σπίτι;Ίφιδα έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 09:10Το να μεινουνε κλεισμένες στο σπιτι με το παιδι για οσο θηλάζουν δηλαδή μήνες ή χρόνια ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ. Μεινε εσυ ρε παπαρα σπιτι για μια βδομαδα εστω κι ελα να μου πεις μετα πως θα εισαι.ritzeri έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 04:19 Ο θηλασμός είναι ιερό πράγμα.
Αν η ίδια η μάνα δεν μπορεί να το αντιληφθεί αυτό τότε είναι ευθύνη δική μας να την εκπαιδεύσουμε.
Προτείνω να καρφωνομαστε επιδεικτικά ξερογλυφωμενοι σε όποια θηλάζει φόρα παρτίδα .
Η λιγουριαση δεν ανέχεται από καμιά γυναίκα, όποτε λογικά θα έρθει σε δύσκολη θέση.
Και μια συμβουλή, δεν θα πάθετε τίποτα αν παλουκωθειτε για λίγους μήνες στο σπίτι όσες έχετε μωρό.
Αφενός το σουλατσαρισμα δεν πρέπει να είναι προτεραιότητα σας, αφετέρου το παιδί δεν είναι τσαντάκι για να συνοδεύει τη βόλτα σας.
Δηλαδη προτιματε να παθει η γυναικα σας κατάθλιψη, να μη λαμβανει το παιδι καθαρο αέρα, βιταμινη D και ερεθισματα που ειναι απαραιτητα για την αναπτυξη του εγκεφάλου του, γιατι ειστε τοσο σιχαμένοι που δεν μπορείτε απλως να αδιαφορήσετε αν δειτε μια γυναικα να θηλάζει δημόσια.
Ο θηλασμός είναι ιερος φυσικά αλλα για καθε μανουλα που θηλαζςι 15-20φορές τη μέρα ειναι και η καθημερινότητά της. Το ιδιο ιερος ειναι όπου κι αν γινεται
Το παιδί δεν λαμβάνει βιταμίνη d τον χειμώνα, άρα το χειμώνα να μένετε σπίτι. Και όταν το βγάζετε στον ήλιο να μην το έχετε ντυμένο για να έχει νόημα αυτό που λες
Επίσης μιλάμε για δημοσίους χώρους, άρα ποιον καθαρό αέρα μου λες; Να το πηγαίνετε στην εξοχή να το θηλάζετε αν θέλετε καθαρό αέρα , όχι στο κέντρο της πόλης και τα εμπορικά.
Ακόμη, ερεθίσματα δεν είναι οι βιτρίνες των ρούχων και το κουτσομπολιό με τις φίλες.
Τέλος, δύο παιδιά μεγαλώσαμε, 20 φορές την ημέρα δεν έφαγε ποτέ κανένα μας παιδί.