!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γυφτάκι

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 13:52
Γυφτάκι έγραψε: 19 Αύγ 2023, 13:49 Μην ακούς κανένα Kappa, ούτε εμένα ,η λογική είναι για τους μέτριους ..Θες 10άρια και θα τα έχεις γιατί είσαι καλό παιδί ,με λεφτά, με προσωπικότητα κι ας είσαι 6άρι .. Προχώρα στην επόμενη .. Άσε που 1,65 η τύπισα δε τη λες ψηλή με τίποτα οπότε τζούφιο 10άρι ήταν ..
Η αλήθεια είναι πως ίσως εγώ την βλεπω δεκάρι, δεν ξέρω, δεν είμαι καθόλου αντικειμενικός σε αυτά. Ποια είναι τα αντικειμενικά κριτήρια για να είναι καποια δεκαρι;

Στήθος έχει θεϊκό, σώμα ωραίο, θηλυκό, σαν κλεψυδρα, στενη μέση, πλουσιοι γοφοί, όμορφο γλυκό πρόσωπό, με ζυγωματικά, λευκό δέρμα, ματαρες και πραγματικα υπεροχα τονισμένα χειλη. Δεκάρι δεν είναι αυτό;
Δες τα μέτρα των καλλιστείων ..Όλες είναι πάνω απο 1,70 , στήθος ,μέση ,περιφέρεια ,αρμονικά χαρακτηριστικά .. Μια σέξυ γλυκειά γυναίκα μπορεί να είναι 10άρι στα μάτια σου αλλά υπάρχουν τα νούμερα που ορίζουν τα 10άρια..
Γυφτάκι

Ότι δίχτια έχεις τέτοια ψάρια πιάνεις ,λέει η γιαγιά μου .. Εσύ στα 33 ξέρεις πλέον τι δίχτια έχεις ,οπότε προχώρα και καλή ''ψαριά''. :P
Γυφτάκι

Μέχρι σήμερα θεωρούσα εντελώς γυναικεία υπόθεση τον σχολιασμό και τις υπεραναλύσεις σχέσεων - γκομενικών με κάθε λεπτομέρεια .. Με τον Kappa μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω :D
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2023, 16:09
Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 16:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2023, 15:58

Και από που συμπέρανες ότι ΕΤΡΕΞΕ στο καφέ και ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ την κριτική;

Αυτό που λέω για το προφίλ είναι ότι από τη στιγμή που το ψιλοδιασκεδάζεις εσύ, θα το ψιλοδιασκεδάσουμε κι εμείς. Οπότε, χαλάρωσε και δες το θετικά.

Ακόμη και η ψιλοδιασκέδαση ή το ψιλοδράμα, είναι σημαντικό υλικό για τη συγγραφή διαχρονικών βιβλίων.
Δηλαδη; Τι εννοεις για το προφιλ; Ότι το κάνει για να παίξει;

Όχι, εννοώ ότι συνεχίζεις να παίζεις εσύ ενώ τελείωσε ο αγώνας.
:smt005: :smt005: :smt005:

Κορυφαίο...πλήρες ρεζουμέ του νήματος σε δυο γραμμές...
ίσως και ιδανική υπογραφή για τον op....Κ στο προτείνω
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Βατράχι εσύ... σαλαμάνδρα εγώ.... μπορεί να είμαι το πεπρωμένο σου Κάππα, μην με αγνοείς άλλο γι αυτή τη μαγδάλω
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 13:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2023, 13:36
Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 13:21
Για ποιο λόγο λες κάτι και μετά δεν το εξηγείς;
Την ιδιαιτεροτητα του υψους; Σιγά την ιδιαιτεροτητα, λες και ζουμε σε χώρα που είναι όλοι άνω του 1.80
Αυτοί και αυτές που έχουν θέμα με το ύψος, είναι οι κοντοί/κοντές και όχι οι ψηλοί, καλό μου.
Δεν έχω θέμα με το ύψος μου. Αν ήμουν πέντε δέκα εκατοστά πιο ψηλός δεν θα ελεγα όχι, αλλά οι πολύ ψηλοί ανθρωποι δεν μου φαίνονται ελκυστικοι.

Τι εννοεις με τον όρο αμφίδρομη πλακα; Θεωρεις ότι σπαει/έσπαγε πλάκα μαζί μου; Τι κερδιζει ετσι;
Τι 5-10 εκατοστα βρε κεφτε. Λοιπον αν εισαι πελουσιος, κατσε νοικιασε κανα καλο εσκορτακι, καμια φοιτητρια και ασε τα πολλα ονειρα. Μιτζετοεπιβητορα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 13:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2023, 13:36
Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 13:21
Για ποιο λόγο λες κάτι και μετά δεν το εξηγείς;
Την ιδιαιτεροτητα του υψους; Σιγά την ιδιαιτεροτητα, λες και ζουμε σε χώρα που είναι όλοι άνω του 1.80
Αυτοί και αυτές που έχουν θέμα με το ύψος, είναι οι κοντοί/κοντές και όχι οι ψηλοί, καλό μου.
Δεν έχω θέμα με το ύψος μου. Αν ήμουν πέντε δέκα εκατοστά πιο ψηλός δεν θα ελεγα όχι, αλλά οι πολύ ψηλοί ανθρωποι δεν μου φαίνονται ελκυστικοι.

Τι εννοεις με τον όρο αμφίδρομη πλακα; Θεωρεις ότι σπαει/έσπαγε πλάκα μαζί μου; Τι κερδιζει ετσι;
Σαφώς και έχεις θέμα με το ύψος σου. Και αν ήσουν πέντε ή δέκα εκατοστά πιο ψηλός, οι κοντές θα συνέχιζαν να σε θεωρούν κοντό, καλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

1ον τι σημαίνει μαγδαλω;

2ον δεν έχω θέμα με το ύψος μου, οι άλλοι έχουν από ο,τι φαίνεται. Αυτή πάντως είχε δηλώσει ρητώς ότι δεν παίζει ρόλο το ύψος και μάλιστα μου είχε πει και για έναν πρώην της που όταν εβγαζε τα παπούτσια τον περνούσε λίγο. Φαινομαι πιο μακρύς στις φωτογραφίες όμως και ισως θεωρούσε ότι υπερβάλλω όταν της έλεγα ότι είμαι κοντός. Από κοντά τη ρώτησα αρκετές φορές πώς βλέπει το ύψος μου και έλεγε ότι είναι μια χαρά. Την πρώτη μέρα στο ασανσέρ επειδή με ρώτησε πόσο ακριβώς είμαι και δεν της είπα, είπε ότι μπορεί να υπολογισει και ειχε ενα πονηρό παιχνιδιαρικο ύφος. Αυτό βέβαια ήταν την πρώτη μέρα που όλα πήγαιναν καλά, πριν της σπάσω τα νεύρα όπως ισχυρίζεται στο γράμμα επειδή την κοιτουσα (στα μάτια).

3ον πού θα βρω κοπέλα επί πληρωμή να διαβάζουμε μαζι; Μόνο σεξ; Σεξ βρίσκω και τζαπα. Σε αυτή θα έδινα οτιδήποτε μόνο για να μου μιλήσει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:22
2ον δεν έχω θέμα με το ύψος μου, οι άλλοι έχουν από ο,τι φαίνεται.
Ναι, αλλά κατά τα φαινόμενα το πρόβλημα σου είναι η κρίση των άλλων και για την ακρίβεια η κρίση της συγκεκριμένης "άλλης".

Κι εσύ το έβαλες ως υπόθεση απόρριψης από τη πλευρά της, όχι εμείς.

Εμείς απλώς σχολιάζουμε τις υποθέσεις που εσύ παραθέτεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Σιγα μην βρισκεις βρε κεφτε, αν εβρισκες θα σπαμαρες το νημα οπως τωρα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Γυφτάκι έγραψε: 19 Αύγ 2023, 14:59 Μέχρι σήμερα θεωρούσα εντελώς γυναικεία υπόθεση τον σχολιασμό και τις υπεραναλύσεις σχέσεων - γκομενικών με κάθε λεπτομέρεια .. Με τον Kappa μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω :D
Έχουμε 2023, οι αντρες μπορούν να κάνουν τα πάντα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Bazoomba έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:28 Σιγα μην βρισκεις βρε κεφτε, αν εβρισκες θα σπαμαρες το νημα οπως τωρα;
Οι κεφτέδες είναι κάτι νόστιμο.

Δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα χάριν μια ψιλοβίγκαν θεώρησης για τους κεφτέδες, έτσι; :011:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
user0972003

Μωρη μαγδάλω που λεν και στα χωριά μας, που ζεις?? Δεν ξέρω τι είναι, να ναι η πεταχτή?? :003:

Συνεχίζεις να με περιφρονείς όμως, πάλι εστιάζεις στη μαγδάλω. Γιατί κάνεις το παπί, μα τι θέλεις πια να σου κάνω δημόσια πχωρουμική ερωτική εξομολόγηση??? Μην με ταπεινώνεις άλλο σκληρό αγόρι. Αποσύρομαι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:32
Γυφτάκι έγραψε: 19 Αύγ 2023, 14:59 Μέχρι σήμερα θεωρούσα εντελώς γυναικεία υπόθεση τον σχολιασμό και τις υπεραναλύσεις σχέσεων - γκομενικών με κάθε λεπτομέρεια .. Με τον Kappa μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω :D
Έχουμε 2023, οι αντρες μπορούν να κάνουν τα πάντα.
Αυτό είναι σαφές. Μπορούν να επιλέξουν την όποια μουσική υπόκρουση γουστάρουν για τις ναυαρχίδες που σέρνονται από υποτιμημένες για τους αρσενικούς καπετανέους, βαρκούλες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
user0972003

Isildur έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:42
user έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:10 Zούμε μεγάλες στιγμές.

:lol: :hebit:

Τέτοιον θέλω κι εγώ κι ας είναι νάνος. Ή αν γίνεται έναν Αραγκορν πλιζ
Ο Άραγκορν δεν θα σε άρεζε πιστεύω. Ένα από τα πολλά του προσωνύμια ήταν Γοργοπήδαρος.
:smt005: :smt005: :smt005:

Θα μ' άρεζε μην τα παραποιείς :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”