Θα στο κάνω πενηνταράκια.
Λοιπόν, ένας απλός φυσιολογικός άνθρωπος θα έκανε το εξής, άκουγε πρώτα τι λέει ο άνθρωπος και μετά θα κοιτούσε αν είναι πακιστανός ή Έλληνας με εβραϊκό μαύρισμα, θέλω να πω, διάβασε τι λέει ο Κας πχ αφαίρεσε τα ναζί, πακιστανός κτλ και πες κάτι πάνω σε αυτά.
Με λίγα λόγια σε προτρέπω να κάνεις αυτό που κάνω και εγώ, Διάολε, μέχρι και αν είναι Στάλινας ο άλλος το κάνω αυτό, όχι απλά νεοναζιάρα. Ξέρω, θα πεις πόσο μεγαλόψυχος κτλ, όχι φίλε, δεν το κάνω από μεγαλοψυχία, αγαπάω τον άνθρωπο, ελπίζω σε αυτόν.
Gewponos90 έγραψε: 23 Μάιος 2020, 22:31
sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2020, 21:24
Gewponos90 έγραψε: 23 Μάιος 2020, 20:29
Μια χαρά υπάρχουν και οι 2. Και το ποιος είναι φυσιολογικός η όχι είναι μεγάλη κουβεντα και τελείως υποκειμενικό. Για εμένα μπορεί να μην είναι φυσιολογικος κανονικός ο 40αρης σερβιτόρος που το καλοκαίρι δήλωνε πως είναι μεσαία ταξη . Ας μην μπούμε σε αυτή την κουβέντα.
Κανονικός - φυσιολογικός νοείται κατ' έλαχιστον όποιος άνθρωπος στην Ελλάδα δεν είναι οπαδός γενικά και ειδικότερα του Χίτλερ ή του Στάλιν και το βασικότερο θρέφει μίαν υποτυπώδη αγάπη για τον γαμημένο τον τόπο που τον γέννησε.
Επαναλαμβάνω, στην ουσία ο άνακτας σε αυτά που σου είπε δεν έχει λάθος ως προς τον Κας, σε επίπεδο επιχειρημάτων δεν μπορεί να σταθεί καμία αριστεράντζα απέναντι του.
Σε εσάς
Ας σταθούμε λίγο σε αυτό.
Ακούω.