θες να μας πεις ότι η επιτυχία του Κομμουνισμού είναι ότι οι 5 κομμουνιστικές χώρες που έχουν απομείνει δεν είναι χειρότερες από τις χώρες της αφρικής ξέρω γω; Και μετά από αυτό μιλάς για χλεύηDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:38Δηλαδή οι σημερινές 5 σοσιαλιστικές χώρες του πλανήτη, είναι και οι τελευταίες 5 σε επιπέδο ζωής. Οκ, σε παραδίδω στη χλεύη, επόμενος.Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:35Σε είπα ήδη ναιDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:30
Οι σημερινές 5 σοσιαλιστικές χώρες του πλανήτη, περνάνε πολλές καπιταλιστικές σε επίπεδο ζωής.
Λέω ψέμματα; Χωρίς μα και μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Κούβα των λαών
-
Δημοκράτης
Re: Η Κούβα των λαών
-
talaipwros
εχουμε καπου τις μεταναστευτικες ροες προς τις κουμουνιστικες χωρες;
σιγουρα θα υπαρχει κοσμος που θα συνωστιζεται να παει να μεινει εκει αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο νανος
σιγουρα θα υπαρχει κοσμος που θα συνωστιζεται να παει να μεινει εκει αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο νανος
Πολύ αμφιβάλλω, χρειάζονται προφανώς ακόμα αρκετοί Τσαουσέσκου για να καταλάβετε. Βέβαια είναι θλιβερό ότι 30 χρόνια μετά από όσα έγιναν στο τεως ανατολικο μπλοκ δεν έχει βρεθεί πιο πολιτισμένος τρόπος συσυνεννόησης με κομμουνιστές, αλλά τι να κάνεις, that's life.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:33Ότι χρειαζόταν να μάθουμε για τις εκλογές, το μάθαμε επί Αλιέντε.Scouser έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:30 Υπάρχει μια πολύ απλή λύση στο πρόβλημα: να γίνουν εκλογές για να επιλέξει ο λαός μεταξύ κομμουνισμού και καπιταλισμού. Ποιος δεν τη θέλει αυτή;![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Μισό λεπτό, γιατί είχες πει για ψέματα. Το παίρνεις και επισήμως πίσω δηλαδή ή όχι;Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:11θες να μας πεις ότι η επιτυχία του Κομμουνισμού είναι ότι οι 5 κομμουνιστικές χώρες που έχουν απομείνει δεν είναι χειρότερες από τις χώρες της αφρικής ξέρω γω; Και μετά από αυτό μιλάς για χλεύηDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:38Δηλαδή οι σημερινές 5 σοσιαλιστικές χώρες του πλανήτη, είναι και οι τελευταίες 5 σε επιπέδο ζωής. Οκ, σε παραδίδω στη χλεύη, επόμενος.![]()
Από εκεί και πέρα αν αποδεχτούμε ότι δεν όλες οι καπιταλιστικές χώρες καλύτερες από όλες τις κομμουνιστικές, θα έχουμε μια πιο ισορροπημένη βάση συζήτησης με αποχρώσεις του γκριζου και χωρίς αφορισμούς που δεν επιβεβαιώνονται από την πραγματικότητα. Μετά μπορούμε να συνεχίσουμε.
Το ότι για μία από αυτές τις χώρες έχω μεγαλύτερες φιλοδοξίες από το "οκ, τίμια προσπάθεια", είναι γνωστό.
Στην Ευρώπη πριν το 90 όλες οι κομμουνιστικές ήταν χειρότερα από όλες τις καπιταλιστικές. Πως το εξηγείς; Τυχαίο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:35Μισό λεπτό, γιατί είχες πει για ψέματα. Το παίρνεις και επισήμως πίσω δηλαδή ή όχι;Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:11θες να μας πεις ότι η επιτυχία του Κομμουνισμού είναι ότι οι 5 κομμουνιστικές χώρες που έχουν απομείνει δεν είναι χειρότερες από τις χώρες της αφρικής ξέρω γω; Και μετά από αυτό μιλάς για χλεύηDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:38
Δηλαδή οι σημερινές 5 σοσιαλιστικές χώρες του πλανήτη, είναι και οι τελευταίες 5 σε επιπέδο ζωής. Οκ, σε παραδίδω στη χλεύη, επόμενος.![]()
Από εκεί και πέρα αν αποδεχτούμε ότι δεν όλες οι καπιταλιστικές χώρες καλύτερες από όλες τις κομμουνιστικές, θα έχουμε μια πιο ισορροπημένη βάση συζήτησης με αποχρώσεις του γκριζου και χωρίς αφορισμούς που δεν επιβεβαιώνονται από την πραγματικότητα. Μετά μπορούμε να συνεχίσουμε.
Το ότι για μία από αυτές τις χώρες έχω μεγαλύτερες φιλοδοξίες από το "οκ, τίμια προσπάθεια", είναι γνωστό.
-
Δημοκράτης
Άνθρωπε μου δεν μπορείς να συγκρίνεις μια χώρα με 0 φυσικούς πόρους με την Κίνα κια να λες να το επίπεδο ζωής στην μπουργκινα Φάσο είναι χειρότερο το κάθε οικονομικό σύστημα συγκρίνεται με το τι κατάφερε σε σχέση είτε με παρόμοια κράτη είτε στο ίδιο το κράτος πριν την εφαρμογή του. Δεν υπάρχουν κράτη που να τα πήγαν καλύτερα με τον κομμουνισμό. Κανένα όμως. Ακόμα και η Κίνα που επικαλείσαι πλέον έχει απλά κόκκινη χούντα που επιβλέπει την οικονομία και στέλνει πολίτες στις φυλακές αλλά ιδιώτες την τρέχουν την οικονομία. Γιατί πολύ απλά οι Κινέζοι έμαθαν από την αποτυχία της ΕΣΣΔ, Αλβανίας, γιουγκοσλαβιας, Ρουμανίας και τελείωσαν το πείραμα. Η κουβά τώρα από ποια χώρα της περιοχής είναι σε καλύτερη κατασταση: από την αιτη: αυτό είναι το επίτευγμα του καστρο:Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:35Μισό λεπτό, γιατί είχες πει για ψέματα. Το παίρνεις και επισήμως πίσω δηλαδή ή όχι;Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:11θες να μας πεις ότι η επιτυχία του Κομμουνισμού είναι ότι οι 5 κομμουνιστικές χώρες που έχουν απομείνει δεν είναι χειρότερες από τις χώρες της αφρικής ξέρω γω; Και μετά από αυτό μιλάς για χλεύηDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:38
Δηλαδή οι σημερινές 5 σοσιαλιστικές χώρες του πλανήτη, είναι και οι τελευταίες 5 σε επιπέδο ζωής. Οκ, σε παραδίδω στη χλεύη, επόμενος.![]()
- Dwarven Blacksmith
Όχι τυχαίο. Αλλά υπάρχουν πολλοί απολογητές του παλαιού κομμουνισμού, το αφήνω σε άλλον να απαντήσει, εγώ έχω βρεί την αγορά όπου είμαι ανταγωνιστικός, απολογητής του σημερινού υπαρκτού.
Ποσταρε ο Μπιλ Χικς ένα σύνθετο δείκτη όπου η Κούβα περνούσε κι άλλες χώρες, όχι μόνο την Αϊτή. Ειδικά αν δείς μόνο τους αντικειμενικούς υποδεικτες και όχι τους πολιτικά φορτισμένους, βγαίνει κοντά στην κορυφή.Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:41Άνθρωπε μου δεν μπορείς να συγκρίνεις μια χώρα με 0 φυσικούς πόρους με την Κίνα κια να λες να το επίπεδο ζωής στην μπουργκινα Φάσο είναι χειρότερο το κάθε οικονομικό σύστημα συγκρίνεται με το τι κατάφερε σε σχέση είτε με παρόμοια κράτη είτε στο ίδιο το κράτος πριν την εφαρμογή του. Δεν υπάρχουν κράτη που να τα πήγαν καλύτερα με τον κομμουνισμό. Κανένα όμως. Ακόμα και η Κίνα που επικαλείσαι πλέον έχει απλά κόκκινη χούντα που επιβλέπει την οικονομία και στέλνει πολίτες στις φυλακές αλλά ιδιώτες την τρέχουν την οικονομία. Γιατί πολύ απλά οι Κινέζοι έμαθαν από την αποτυχία της ΕΣΣΔ, Αλβανίας, γιουγκοσλαβιας, Ρουμανίας και τελείωσαν το πείραμα. Η κουβά τώρα από ποια χώρα της περιοχής είναι σε καλύτερη κατασταση: από την αιτη: αυτό είναι το επίτευγμα του καστρο:Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:35Μισό λεπτό, γιατί είχες πει για ψέματα. Το παίρνεις και επισήμως πίσω δηλαδή ή όχι;Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:11 θες να μας πεις ότι η επιτυχία του Κομμουνισμού είναι ότι οι 5 κομμουνιστικές χώρες που έχουν απομείνει δεν είναι χειρότερες από τις χώρες της αφρικής ξέρω γω; Και μετά από αυτό μιλάς για χλεύη![]()
-
Δημοκράτης
Και για κάποιο περίεργο λόγο μόνο στην κουβά και στην Βενεζουέλα δεν έχουν να φάνεDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:51Όχι τυχαίο. Αλλά υπάρχουν πολλοί απολογητές του παλαιού κομμουνισμού, το αφήνω σε άλλον να απαντήσει, εγώ έχω βρεί την αγορά όπου είμαι ανταγωνιστικός, απολογητής του σημερινού υπαρκτού.![]()
Ποσταρε ο Μπιλ Χικς ένα σύνθετο δείκτη όπου η Κούβα περνούσε κι άλλες χώρες, όχι μόνο την Αϊτή. Ειδικά αν δείς μόνο τους αντικειμενικούς υποδεικτες και όχι τους πολιτικά φορτισμένους, βγαίνει κοντά στην κορυφή.Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:41Άνθρωπε μου δεν μπορείς να συγκρίνεις μια χώρα με 0 φυσικούς πόρους με την Κίνα κια να λες να το επίπεδο ζωής στην μπουργκινα Φάσο είναι χειρότερο το κάθε οικονομικό σύστημα συγκρίνεται με το τι κατάφερε σε σχέση είτε με παρόμοια κράτη είτε στο ίδιο το κράτος πριν την εφαρμογή του. Δεν υπάρχουν κράτη που να τα πήγαν καλύτερα με τον κομμουνισμό. Κανένα όμως. Ακόμα και η Κίνα που επικαλείσαι πλέον έχει απλά κόκκινη χούντα που επιβλέπει την οικονομία και στέλνει πολίτες στις φυλακές αλλά ιδιώτες την τρέχουν την οικονομία. Γιατί πολύ απλά οι Κινέζοι έμαθαν από την αποτυχία της ΕΣΣΔ, Αλβανίας, γιουγκοσλαβιας, Ρουμανίας και τελείωσαν το πείραμα. Η κουβά τώρα από ποια χώρα της περιοχής είναι σε καλύτερη κατασταση: από την αιτη: αυτό είναι το επίτευγμα του καστρο:Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:35
Μισό λεπτό, γιατί είχες πει για ψέματα. Το παίρνεις και επισήμως πίσω δηλαδή ή όχι;
- Golden Age
Ενδεικτικό της ζωής στην Κούβα ήταν. Δεν διάλεξαν κάποιους επιλεγμένους. Δεν είχαν λόγο τότε να κάνουν κάτι τέτοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 22:01Αυτή που δείχνεις δεν είναι η Κούβα, είναι η ζωή λίγων χιλιάδων.Golden Age έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 21:54 Για να δούμε πως ήταν η Κούβα επι καπιταλισμού (χωρίς φαφλατάδηλκες μαρξιστοαναλύσεις):
Αν σε ικανοποιεί η βιτρίνα όμως, πες μου να σου δείξω κι εγώ "πως είναι επι σοσιαλισμού". Το ίδιο δίκαιο είναι.
Το ΚΚ δεν είχε κάποια επιρροή. Και δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι κάποιοι επίδοξοι μαρξιστές δικτάτορας θα αποβιβαζόντουσαν με μια βάρκα θα υποσχόντουσαν στον κόσμο ότι αν τους ακολουθήσει δεν θα 'χουν πλέον δικτατορία κι ότι μετά θα εγκαθίδρυαν δικό τους μαρξιστικό δικτατορικό φιλοσοβιετικό καθεστώς...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:52Και για κάποιο περίεργο λόγο μόνο στην κουβά και στην Βενεζουέλα δεν έχουν να φάνεDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:51Όχι τυχαίο. Αλλά υπάρχουν πολλοί απολογητές του παλαιού κομμουνισμού, το αφήνω σε άλλον να απαντήσει, εγώ έχω βρεί την αγορά όπου είμαι ανταγωνιστικός, απολογητής του σημερινού υπαρκτού.![]()
Ποσταρε ο Μπιλ Χικς ένα σύνθετο δείκτη όπου η Κούβα περνούσε κι άλλες χώρες, όχι μόνο την Αϊτή. Ειδικά αν δείς μόνο τους αντικειμενικούς υποδεικτες και όχι τους πολιτικά φορτισμένους, βγαίνει κοντά στην κορυφή.Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:41
Άνθρωπε μου δεν μπορείς να συγκρίνεις μια χώρα με 0 φυσικούς πόρους με την Κίνα κια να λες να το επίπεδο ζωής στην μπουργκινα Φάσο είναι χειρότερο το κάθε οικονομικό σύστημα συγκρίνεται με το τι κατάφερε σε σχέση είτε με παρόμοια κράτη είτε στο ίδιο το κράτος πριν την εφαρμογή του. Δεν υπάρχουν κράτη που να τα πήγαν καλύτερα με τον κομμουνισμό. Κανένα όμως. Ακόμα και η Κίνα που επικαλείσαι πλέον έχει απλά κόκκινη χούντα που επιβλέπει την οικονομία και στέλνει πολίτες στις φυλακές αλλά ιδιώτες την τρέχουν την οικονομία. Γιατί πολύ απλά οι Κινέζοι έμαθαν από την αποτυχία της ΕΣΣΔ, Αλβανίας, γιουγκοσλαβιας, Ρουμανίας και τελείωσαν το πείραμα. Η κουβά τώρα από ποια χώρα της περιοχής είναι σε καλύτερη κατασταση: από την αιτη: αυτό είναι το επίτευγμα του καστρο:
Αυτό λέμε. Στις άλλες χώρες τις περιοχής τρώνε με χρυσά κουτάλια
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
Golden Age έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:54Ενδεικτικό της ζωής στην Κούβα ήταν. Δεν διάλεξαν κάποιους επιλεγμένους. Δεν είχαν λόγο τότε να κάνουν κάτι τέτοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 22:01Αυτή που δείχνεις δεν είναι η Κούβα, είναι η ζωή λίγων χιλιάδων.Golden Age έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 21:54 Για να δούμε πως ήταν η Κούβα επι καπιταλισμού (χωρίς φαφλατάδηλκες μαρξιστοαναλύσεις):
Αν σε ικανοποιεί η βιτρίνα όμως, πες μου να σου δείξω κι εγώ "πως είναι επι σοσιαλισμού". Το ίδιο δίκαιο είναι.
Το ΚΚ δεν είχε κάποια επιρροή. Και δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι κάποιοι επίδοξοι μαρξιστές δικτάτορας θα αποβιβαζόντουσαν με μια βάρκα θα υποσχόντουσαν στον κόσμο ότι αν τους ακολουθήσει δεν θα 'χουν πλέον δικτατορία κι ότι μετά θα εγκαθίδρυαν δικό τους μαρξιστικό δικτατορικό φιλοσοβιετικό καθεστώς...
-
Δημοκράτης
δεν ξέρω αν τρώνε με χρυσά κουτάλια αλλά τρώνεGewponos90 έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:59Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:52Και για κάποιο περίεργο λόγο μόνο στην κουβά και στην Βενεζουέλα δεν έχουν να φάνεDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:51
Όχι τυχαίο. Αλλά υπάρχουν πολλοί απολογητές του παλαιού κομμουνισμού, το αφήνω σε άλλον να απαντήσει, εγώ έχω βρεί την αγορά όπου είμαι ανταγωνιστικός, απολογητής του σημερινού υπαρκτού.![]()
Ποσταρε ο Μπιλ Χικς ένα σύνθετο δείκτη όπου η Κούβα περνούσε κι άλλες χώρες, όχι μόνο την Αϊτή. Ειδικά αν δείς μόνο τους αντικειμενικούς υποδεικτες και όχι τους πολιτικά φορτισμένους, βγαίνει κοντά στην κορυφή.
-
Gewponos90
Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 02:01δεν ξέρω αν τρώνε με χρυσά κουτάλια αλλά τρώνεGewponos90 έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:59Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:52
Και για κάποιο περίεργο λόγο μόνο στην κουβά και στην Βενεζουέλα δεν έχουν να φάνε
Σωστά. Είναι γνωστά αυτά.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
10 κομμουνιστές αντάρτες ξεφτελισαν τους φασίστες. Τι ηδονηGolden Age έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:54Ενδεικτικό της ζωής στην Κούβα ήταν. Δεν διάλεξαν κάποιους επιλεγμένους. Δεν είχαν λόγο τότε να κάνουν κάτι τέτοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 22:01Αυτή που δείχνεις δεν είναι η Κούβα, είναι η ζωή λίγων χιλιάδων.Golden Age έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 21:54 Για να δούμε πως ήταν η Κούβα επι καπιταλισμού (χωρίς φαφλατάδηλκες μαρξιστοαναλύσεις):
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δηλαδή μετά το 1990 η Ρουμανία ξεπέρασε την Γαλλία πχ;nick έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:39Στην Ευρώπη πριν το 90 όλες οι κομμουνιστικές ήταν χειρότερα από όλες τις καπιταλιστικές. Πως το εξηγείς; Τυχαίο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:35Μισό λεπτό, γιατί είχες πει για ψέματα. Το παίρνεις και επισήμως πίσω δηλαδή ή όχι;Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 01:11
θες να μας πεις ότι η επιτυχία του Κομμουνισμού είναι ότι οι 5 κομμουνιστικές χώρες που έχουν απομείνει δεν είναι χειρότερες από τις χώρες της αφρικής ξέρω γω; Και μετά από αυτό μιλάς για χλεύη![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 1365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-