!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
- blackpaint
Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
" Κι εγω ξερω μια αναρχικια κορη ευρωβουλευτη με περιουσια εκατομμυριων ευρω που ο πατερας της της αγορασε μια πολυκατοικια στα εξαρχεια, αλλα τωρα απηυδησε με την περιοχη και την εκανε ολη ερ μπι εν μπι και μετακομισε στο Βερολινο"

ο χιτλερ ειχε γοητευθεί απο μια στρεβλή ιδέα του σοσιαλισμού δικής του επινοήσεως διανθισμένη με όλες τις άλλες μαλακίες που ξέρουμε όλοι και δεν χρειάζεται να λέμε.blackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:12και οι ναζι ηταν κινημα της αριστερας, να τα λεμε κι αυτα συναγωνιστη./ςgassim έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:09επίσης όταν απο την μία έχεις μια παράταξη που έβαλε την χώρα στην ευρωπαική ένωση και άνοιξε τα σύνορα προς την ευρώπη και απο την άλλη μια παράταξη που αντιμετωπίζει το λιγότερο φοβικά και με καχυποψία οποιονδήποτε εκτός συνόρων φτάνοντας στο σημείο να φλερτάρει με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά στον εθνικισμό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:04
Αν κάποιος συνέτριψε και νίκησε την Χρυσή Αυγή ήταν.η Νέα Δημοκρατία
Και εκείνος που έδειρε χρυσαυγιτες βουλευτές ήταν ο υιός Μπαλτακου
Δεν ψηφίζω Νέα Δημοκρατία αλλά πρέπει να το παραδεχτώ αυτό
Βλέπεις οτι σου απαντάω σοβαρά ακόμα και όταν προσπαθείς να ειρωνευτείς.
Πρέπει να είναι πρωτόγνωρη εμπειρία να σε αντιμετωπίζουν σοβαρά, πως νιώθεις;
Οι πιο ωραιες περιπτωσεις είναι τα χαζοανάρχια που η οικογενεια τους εχει περιουσια κ εισοδήματα .blackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:33 " Κι εγω ξερω μια αναρχικια κορη ευρωβουλευτη με περιουσια εκατομμυριων ευρω που ο πατερας της της αγορασε μια πολυκατοικια στα εξαρχεια, αλλα τωρα απηυδησε με την περιοχη και την εκανε ολη ερ μπι εν μπι και μετακομισε στο Βερολινο"
![]()
Τους τα τρωνε τα εξυπνοανάρχια κ οι δικηγόροι + φύλακες - και απο καταθέσεις -χτηματα - κ πολυκατοικια 8 διαμερισματων βρισκονται αφραγκοι κ γραμμενοι απο τα συντρόφια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
μα τη σοβαροτητα της αρχικης σου τοποθετησης ειρωνευτηκα, και η απαντηση σου με δικαιωσε.gassim έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:38ο χιτλερ ειχε γοητευθεί απο μια στρεβλή ιδέα του σοσιαλισμού δικής του επινοήσεως διανθισμένη με όλες τις άλλες μαλακίες που ξέρουμε όλοι και δεν χρειάζεται να λέμε.blackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:12και οι ναζι ηταν κινημα της αριστερας, να τα λεμε κι αυτα συναγωνιστη./ςgassim έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:09
επίσης όταν απο την μία έχεις μια παράταξη που έβαλε την χώρα στην ευρωπαική ένωση και άνοιξε τα σύνορα προς την ευρώπη και απο την άλλη μια παράταξη που αντιμετωπίζει το λιγότερο φοβικά και με καχυποψία οποιονδήποτε εκτός συνόρων φτάνοντας στο σημείο να φλερτάρει με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, δεν ξέρω ποιός είναι πιο κοντά στον εθνικισμό.
Βλέπεις οτι σου απαντάω σοβαρά ακόμα και όταν προσπαθείς να ειρωνευτείς.
Πρέπει να είναι πρωτόγνωρη εμπειρία να σε αντιμετωπίζουν σοβαρά, πως νιώθεις;
- blackpaint
...ειπε, κουνωντας με ν ο η μ α το κεφαλι του.Αγις έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:39Οι πιο ωραιες περιπτωσεις είναι τα χαζοανάρχια που η οικογενεια τους εχει περιουσια κ εισοδήματα .blackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:33 " Κι εγω ξερω μια αναρχικια κορη ευρωβουλευτη με περιουσια εκατομμυριων ευρω που ο πατερας της της αγορασε μια πολυκατοικια στα εξαρχεια, αλλα τωρα απηυδησε με την περιοχη και την εκανε ολη ερ μπι εν μπι και μετακομισε στο Βερολινο"
![]()
Τους τα τρωνε τα εξυπνοανάρχια κ οι δικηγόροι + φύλακες - και απο καταθέσεις -χτηματα - κ πολυκατοικια 8 διαμερισματων βρισκονται αφραγκοι κ γραμμενοι απο τα συντρόφια .
είσαι ελεύθερος να σχηματίζεις γνώμη για τα όσα μπορεί να προσάψει κανείς στον ευρύτερο χώρο σου από τους αχυράνθρωπους της Αντεπίθεσης (τι είναι η Αντεπίθεση; ) αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα.blackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:31 παλι καλα που το υποβιβασες λιγο, στην Αντεπιθεση λενε πως ειναι γονοι της πλουτοκρατιας και καθοδηγουνται απο ξενες μυστικες υπηρεσιες.
Με την συναντησή μαςblackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:46...ειπε, κουνωντας με ν ο η μ α το κεφαλι του.Αγις έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:39Οι πιο ωραιες περιπτωσεις είναι τα χαζοανάρχια που η οικογενεια τους εχει περιουσια κ εισοδήματα .blackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:33 " Κι εγω ξερω μια αναρχικια κορη ευρωβουλευτη με περιουσια εκατομμυριων ευρω που ο πατερας της της αγορασε μια πολυκατοικια στα εξαρχεια, αλλα τωρα απηυδησε με την περιοχη και την εκανε ολη ερ μπι εν μπι και μετακομισε στο Βερολινο"
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
δεν ξερω αλλα ειδα κατι μαυροκοκκινους μαιανδρους, οποτε αναμφισβητητα ειναι αναρχοκομμουνιστες της Εκαλης. Μεταξυ μας τωρα γκουγκλισα "αναρχικοι μεγαλοαστοι Εκαλη χαρτζηλικι" και αυτο μου βγαλε πρωτο. Ετσι για να δεις ποιοι τα λενε αυτα που λες.foscilis έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:48είσαι ελεύθερος να σχηματίζεις γνώμη για τα όσα μπορεί να προσάψει κανείς στον ευρύτερο χώρο σου από τους αχυράνθρωπους της Αντεπίθεσης (τι είναι η Αντεπίθεση; ) αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα.blackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:31 παλι καλα που το υποβιβασες λιγο, στην Αντεπιθεση λενε πως ειναι γονοι της πλουτοκρατιας και καθοδηγουνται απο ξενες μυστικες υπηρεσιες.
Αλλα κι εγω ξερω μια αναρχικια που λες μπλα μπλα μπλα..
Eχω γραφείο στα Εξάρχεια και θέλω να εκκαθαριστεί η περιοχή.
Περισσότερο με ενοχλούν οι πρεζάκηδες και οι μαφίες των ναρκωτικών, οι αναρχικοί τους μικρομεσαίους δεν τους πειράζουν συνήθως.
Αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο ψήφου, πρέπει να ανοίξουν οι δουλειές που έχουν κλείσει από το 2010.
Περισσότερο με ενοχλούν οι πρεζάκηδες και οι μαφίες των ναρκωτικών, οι αναρχικοί τους μικρομεσαίους δεν τους πειράζουν συνήθως.
Αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο ψήφου, πρέπει να ανοίξουν οι δουλειές που έχουν κλείσει από το 2010.
- Λίνο Βεντούρα
Έτσι
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Sid Vicious
Από την σχολή Μωραϊτη θα ήταν λογικά και αυτήblackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:33 " Κι εγω ξερω μια αναρχικια κορη ευρωβουλευτη με περιουσια εκατομμυριων ευρω που ο πατερας της της αγορασε μια πολυκατοικια στα εξαρχεια, αλλα τωρα απηυδησε με την περιοχη και την εκανε ολη ερ μπι εν μπι και μετακομισε στο Βερολινο"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ίακχος έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 15:03 Eχω γραφείο στα Εξάρχεια και θέλω να εκκαθαριστεί η περιοχή.
σε λιγο θα αποθρασυνθείς και θα θέλεις επενδυσεις - κερδοφόρες επιχειρησεις - ανάπτυξη - παραγωγή πλούτου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ίακχος έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 15:03 Eχω γραφείο στα Εξάρχεια και θέλω να εκκαθαριστεί η περιοχή.
Δούλευα 1 χρόνο στα Εξάρχεια σε γραφείο το 2013. Ουδέποτε μας δημιούργησαν πρόβλημα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- blackpaint
δεχομαι, υπο προυποθεση πως θα τον ψησει η Μανουλα ή η Συντροφος.Αγις έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:49Με την συναντησή μαςblackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:46...ειπε, κουνωντας με ν ο η μ α το κεφαλι του.Αγις έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:39
Οι πιο ωραιες περιπτωσεις είναι τα χαζοανάρχια που η οικογενεια τους εχει περιουσια κ εισοδήματα .
Τους τα τρωνε τα εξυπνοανάρχια κ οι δικηγόροι + φύλακες - και απο καταθέσεις -χτηματα - κ πολυκατοικια 8 διαμερισματων βρισκονται αφραγκοι κ γραμμενοι απο τα συντρόφια .για καφε τι θα γινει ;
εγινεblackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 15:09δεχομαι, υπο προυποθεση πως θα τον ψησει η Μανουλα ή η Συντροφος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 2871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-