!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Συμφωνειτε με τους γκει γαμους ;

1. ΝΑΙ
70
45%
2. ΌΧΙ
81
52%
3. ΔΞ/ΔΑ
4
3%

Σύνολο ψήφων: 155

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

BILLO έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 03:29
AlienWay έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:50
hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:17

Στην ανθρώπινη σύμβαση φυσιολογικό, ξαναλέω, είναι κάτι που εμπίπτει σε ένα πλαίσιο που έχουμε προκαθορίσει. Έτσι λοιπόν φυσιολογικό σε έναν οργανισμό είναι οποιαδήποτε έκφραση του DNA του. Αν κάτι δεν είναι μέσα σ' αυτές τις προδιαγραφές δεν είναι φυσιολογικό, όπως το να γεννηθείς με 3 δάχτυλα αντί για 5. Βέβαια, λάθη από αντιγραφές στο DNA συμβαίνουν, τις λέμε μεταλλάξεις και είναι ο λόγος που έχουμε εξέλιξη. Όμως σε επίπεδο μιας γενιάς αυτές οι μεταλλάξεις δεν αλλάζουν τίποτα ουσιώδες, οπότε δεν έχει νόημα από παρατηρησιακή πλευρά να πεις ότι δεν είναι φυσιολογικό. Η εξέλιξη είναι κι αυτή η ίδια μια αναδυόμενη ιδιότητα του DNA να μην είναι τέλειο στην αντιγραφή του. Εσύ μπορεί να έχεις μεταλλάξεις σε σχέση με το DNA των γονιών σου, αλλά στην πράξη δεν θα υπάρχει κάποια διαφορά στο πώς λειτουργεί και πώς είναι ο οργανισμός σου σε σχέση με τα υπόλοιπα ανθρώπινα όντα.
Αρα η φύση μπορεί να είναι χαοτική, αλλά διέπεται επίσης από μια κανονικότητα, δηλαδή στις περισσότερες εκφάνσεις της υπάρχει ένας κανόνας.

Μπορούμε λοιπόν να λέμε κανονικός αντί για φυσιολογικός.
Η φυση των οργανισμων δεν ειναι χαοτικη αν μου επιτρεπεις, εκφραζεται μεσα απο καποιες λογικες και μπορει να αναδυεται μεσα απο το χαος αλλα αυτο ειναι αλλη υποθεση. Η λεξη προκυπτει απο την παρατηρηση αυτης της λογικης της φυσης. Η λεξη δεν ειναι ορισμενη στην καθε της λεπτομερια αλλα χρησιμοποιειται εμπειρικα και ανθρωποκεντρικα για να δειξει πραγματα που εμεις θεωρουμε οτι ακολουθουν εναν σχεδιασμο και μια διαφαινομενη ισορροπια και ταξη. Αν ας πουμε εγω καθομαι με το ποδια στο ταβανι και το κεφαλι κατω, ειναι δικη μου επιλογη και οχι του DNA αλλα καποιος μπορει ευκολα να πει πως δεν ειναι φυσιολογικη η συμπεριφορα μου, γιατι δεν ακολουθει τον σχεδιασμο μου και δεν ειναι ισορροπημενη. Η λεξη φυσιολογικο δεν οριζεται απο λεπτομερεις κανονες και κριτηρια που καθοριζουν τη φυσιολογικοτητα αλλα απο μια ευκολα παρατηρησιμη ταξη που σχετιζεται με τους οργανισμους και κατ επεκταση και την ταξη των φυσικων φαινομενων (δε χρησιμοποιειται προφανως μονο για τους ανθρωπους) . Οι λεξεις αυτες εχουν πολυ εμπειρικο υποβαθρο μεν αλλα ακουμπουν και σε αντικειμενικες παρατηρησεις. Υπαρχουν πραγματα καταφανως φυσιολογικα οπως η ετεροφυλοφιλια που ειναι σαφης μηχανισμος της αναπαραγωγης του ειδους, η λειτουργια του ανοσοποιητικου συστηματος που ειναι σαφης μηχανισμος κτλ και πραγματα που μπορει να χαρακτηριστουν φυσιολογικα αναλογα το πως το βλεπει κανεις, οπως ας πουμε το να τρωει καποιος μονο φρουτα η το να εχει καποιος μια πολυ μεγαλη μυτη που ομως δεν προξενει προβλημα και δεν ειναι απαραιτητα εξω απο τα πλαισια καποιου μηχανισμου. Εμεις οπως και να εχει χρησιμοποιουμε τη λεξη για να αξιολογησουμε αν κατι βρισκεται μεσα στην ταξη και στον σχεδιασμο των πραγματων με την εμπειρια μας σε μια κοινη συμβαση μεταξυ μας οπως ειπε ο χελης.
Στα φυτά όμως, υπάρχουν είδη τα οποία διαχωρίστηκαν από το εύρος της μεταβλητότητας που εμφανίζουν, με όριο που τέθηκε από τους ανθρώπους.

Δηλαδή όταν η αλλαγή στο χαρακτηριστικό Χ γίνει μεγαλύτερη από μία συγκεκριμένη τιμή, τότε αποφασίσαμε ότι εμφανίζεται νέο είδος.

Αρα υπάρχουν επαναλαμβανόμενα και τυποποιημένα στοιχεία στη φύση, αλλά υπάρχουν και τα χαοτικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

AlienWay έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:50 Αρα η φύση μπορεί να είναι χαοτική, αλλά διέπεται επίσης από μια κανονικότητα, δηλαδή στις περισσότερες εκφάνσεις της υπάρχει ένας κανόνας.

Σε συνεννόηση μεταξύ ανθρώπων μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε συνώνυμη θέλεις. Δεν θα κολλήσουμε σ' αυτό. Ωστόσο η λέξη "κανονικός" δεν είναι πιο αρμόζουσα. Κανόνας είναι ας πούμε ο μέσος όρος των πραγμάτων, αυτό που θα συναντήσεις συχνότερα, ας πούμε οι δεξιόχειρες είναι ο κανόνας στους ανθρώπους, αλλά μπορεί κάτι να είναι έξω από τον κανόνα, να είναι δηλαδή πιο σπάνιο, χωρίς να είναι αφύσικο.

Στην καθομιλουμένη βέβαια αυτές οι λέξεις είναι συνώνυμες, όπως είπα. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις ποια είναι καλύτερη. Και οι δυο κάνουν για να εκφράσεις αυτό που θες.

Αν θες κι ένα παράδειγμα, ο κανόνας είναι ο άντρας να είναι δυνατότερος από την γυναίκα, ωστόσο υπάρχουν γυναίκες δυνατότες από κάποιους άντρες (τηρουμένων των άλλων αναλογιών, δηλαδή ηλικία, καταγωγή, διατροφή, λάιφσταϊλ, κτλ). Αφύσικο, από την άλλην, είναι αυτό:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

AlienWay έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 03:33
BILLO έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 03:29
AlienWay έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:50

Αρα η φύση μπορεί να είναι χαοτική, αλλά διέπεται επίσης από μια κανονικότητα, δηλαδή στις περισσότερες εκφάνσεις της υπάρχει ένας κανόνας.

Η φυση των οργανισμων δεν ειναι χαοτικη αν μου επιτρεπεις, εκφραζεται μεσα απο καποιες λογικες και μπορει να αναδυεται μεσα απο το χαος αλλα αυτο ειναι αλλη υποθεση. Η λεξη προκυπτει απο την παρατηρηση αυτης της λογικης της φυσης. Η λεξη δεν ειναι ορισμενη στην καθε της λεπτομερια αλλα χρησιμοποιειται εμπειρικα και ανθρωποκεντρικα για να δειξει πραγματα που εμεις θεωρουμε οτι ακολουθουν εναν σχεδιασμο και μια διαφαινομενη ισορροπια και ταξη. Αν ας πουμε εγω καθομαι με το ποδια στο ταβανι και το κεφαλι κατω, ειναι δικη μου επιλογη και οχι του DNA αλλα καποιος μπορει ευκολα να πει πως δεν ειναι φυσιολογικη η συμπεριφορα μου, γιατι δεν ακολουθει τον σχεδιασμο μου και δεν ειναι ισορροπημενη. Η λεξη φυσιολογικο δεν οριζεται απο λεπτομερεις κανονες και κριτηρια που καθοριζουν τη φυσιολογικοτητα αλλα απο μια ευκολα παρατηρησιμη ταξη που σχετιζεται με τους οργανισμους και κατ επεκταση και την ταξη των φυσικων φαινομενων (δε χρησιμοποιειται προφανως μονο για τους ανθρωπους) . Οι λεξεις αυτες εχουν πολυ εμπειρικο υποβαθρο μεν αλλα ακουμπουν και σε αντικειμενικες παρατηρησεις. Υπαρχουν πραγματα καταφανως φυσιολογικα οπως η ετεροφυλοφιλια που ειναι σαφης μηχανισμος της αναπαραγωγης του ειδους, η λειτουργια του ανοσοποιητικου συστηματος που ειναι σαφης μηχανισμος κτλ και πραγματα που μπορει να χαρακτηριστουν φυσιολογικα αναλογα το πως το βλεπει κανεις, οπως ας πουμε το να τρωει καποιος μονο φρουτα η το να εχει καποιος μια πολυ μεγαλη μυτη που ομως δεν προξενει προβλημα και δεν ειναι απαραιτητα εξω απο τα πλαισια καποιου μηχανισμου. Εμεις οπως και να εχει χρησιμοποιουμε τη λεξη για να αξιολογησουμε αν κατι βρισκεται μεσα στην ταξη και στον σχεδιασμο των πραγματων με την εμπειρια μας σε μια κοινη συμβαση μεταξυ μας οπως ειπε ο χελης.
Στα φυτά όμως, υπάρχουν είδη τα οποία διαχωρίστηκαν από το εύρος της μεταβλητότητας που εμφανίζουν, με όριο που τέθηκε από τους ανθρώπους.

Δηλαδή όταν η αλλαγή στο χαρακτηριστικό Χ γίνει μεγαλύτερη από μία συγκεκριμένη τιμή, τότε αποφασίσαμε ότι εμφανίζεται νέο είδος.

Αρα υπάρχουν επαναλαμβανόμενα και τυποποιημένα στοιχεία στη φύση, αλλά υπάρχουν και τα χαοτικά.
Συνηθως τα πραγματα αλλαζουν με αργες μεταλλαξεις. Εμεις βαζουμε τα ορια όπου θεωρουμε οτι ειναι πιο ευστοχο να τα βαλουμε και κανουμε την καταγραφη μας. Δε θα ελεγα οτι υπαρχει καποια χαοτικη συνθηκη εδω και σιγουρα αυτα δεν ειναι φαινομενα για τα οποια θα χρησιμοποιουσαμε τη λεξη φυσιολογικοτητα με οποιονδηποτε τροπο εκτως ισως του οτι και αυτες οι μεταλλαξεις ακολουθουν την φυσιολογικη διαδικασια της εξελιξης. Κυριως ομως οταν λεμε κατι ειναι η δεν ειναι φυσιολογικο εννοουμε κατι που εμφανιζεται σε ενα σταθερο πλαισιο για εναν ορισμενο απο εμας χρονο. Οι λεξεις υπαρχουν για να μας υπηρετουνε και να της χρησιμοποιουμε οταν εμεις τις χρειαζομαστε για να περιγραψουμε μια κατασταση και οχι για να τις υπηρετουμε εμεις και να αναγκαζομαστε να τις χρησιμοποιουμε σε καταστασεις για τις οποιες δεν εχουν φτιαχτει να περιγραψουν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

BILLO έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 03:49 Οι λεξεις υπαρχουν για να μας υπηρετουνε και να της χρησιμοποιουμε οταν εμεις τις χρειαζομαστε για να περιγραψουμε μια κατασταση και οχι για να τις υπηρετουμε εμεις και να αναγκαζομαστε να τις χρησιμοποιουμε σε καταστασεις για τις οποιες δεν εχουν φτιαχτει να περιγραψουν.
:bravo:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

vag_el έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 00:00
Dorian έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 20:33
vag_el έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:53 Εχω ένα ξαδερφάκι καμμια 15 χρόνια μικρότερό μου.Ε αυτό το παιδί γεννήθηκε ομοφυλόφιλο,είναι σα κοριτσάκι και επίσης ενα φανταράκι στη σειρά μου που επίσης ήταν σα γυναίκα.Τι να κάνουμε όταν η φύση αποφασίζει για το φύλο ενός παιδιού.Θα τους πάρουμε τα κεφάλια?
Στο 1960 ζούμε; γιατί δεν το πάνε το παιδί σε κανένα γιατρό, μπορεί να έχει ελλειψη σε ορμόνη, η υπόφυση να υπολειτουργεί, τα διαγνωστικά ορμονολογικές, μαγνητικές υπάρχουν πλέον .
Τώρα έχει μεγαλώσει και όπως καταλαβαίνεις είναι αργά για τέτοιου είδους δυστοπικές μεθόδους.Εχει πάρει το δρόμο του και πορεύεται (και εμείς μαζί) με ό,τι αποφάσισε η φύση για αυτόν.
Mαλλον και ο συμμαθητής μου με έλλειψη αυξητικής ορμόνης έπρεπε να μείνει 1,20 επειδή η φύση αποφάσισε, ή οι εκατοντάδες χιλιάδες με υπο-υπερθυροειδισμό, να μην πάρουν την ορμόνη τους. Δυστοπικές μέθοδοι δεν είναι αυτές, δαιμονική δυστοπία είναι αυτό που ζούμε, να θεωρείται κακό να βοηθήσουμε αυτόν που πάσχει. Το τελευταίο που έρχεται από τον μεγάλο σατανά, ο "αγώνας" για τους τρανσ, εμφανώς ψυχωτικοί άνθρωποι με τάσεις αυτοτραυματισμού αυτοακρωτηριασμού, αντί να τους δωθεί το αντιψυχωτικό να σταματήσουν την τάση αυτή (από όσο ξέρω δινόταν και δούλευε), τους παροτρύνουν να προχωράνε σε φρικτές μη αναστρέψιμες επεμβάσεις, βγαλμένες από ταινίες τρόμου. Εικόνες δεν βάζω ευκολο είναι να βρεθούν. Πρώτος πρώτος το αρχισίχαμα ο Μητσοτάκης βγήκε με δηλώσεις ότι θα απαγορεύσει την προσπάθεια οσων επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Passager έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:39
Passager έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:26
Δυο δειγματα δινω... τετοια εχω καταχωρησει απειρα στο αρχειο μου....

I want your child we re coming fo your children
Δειτε απο 1:14

We’re Here, We’re Queer, We’re Coming For Your Children

Κυριοι πλεον τα πραγματα δεν κρυβονται απο του ιδιους, η επαρση ειναι το ιδιον του βιαβολου.
Οποιος ειναι τοσο προχω και δεχεται τετοια πραγματα για τα παιδια του τι να πω, οσο για αυτους που δεν εχουν αλλα θεουν να αναπαραγουν το βιτσιο τους με αλλων τα παιδια...Ειναι δαιμονικη κατασταση.

Ειμαστε σε πολεμο.
Ποιος πόλεμος; "Ερχόμαστε για τα παιδιά σας" λέει αν δεν μου διαφεύγει κάτι άλλο. Δεν λέει τι θα κάνουν όταν έρθουν. Μπορεί π.χ. να τους διαβάσουν παραμύθια και να βρουν λίγο χρόνο οι κουρασμένοι γονείς να ασχοληθούν με το τάμπλετ, να δουν καμιά ταινία στο Netflix κλπ.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Τίποτε δε θα κάνουν, γενικά τα πραιντ είναι ατενσιονχορισμος και αυτοί που πηγαίνουν απλά θέλουν να προκαλεσουν.

-ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΜΑΙ κτλ κτλ;;;

-Δε με νοιάζει

-ΌΠΟΙΟΝ ΘΈΛΩ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΏ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΝΥΦΙΚΟ ΑΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ

-dont care lol

-ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Κ Η ΠΑΤΡΙΣ

-ok bro

-ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

- :smt017
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 10:28 Τίποτε δε θα κάνουν, γενικά τα πραιντ είναι ατενσιονχορισμος και αυτοί που πηγαίνουν απλά θέλουν να προκαλεσουν.

-Δε με νοιάζει

-dont care lol

-ok bro

Σε αυτό το σενάριο είσαι κάτι σαν τον Εμπενιζερ Σκρουτζ της σεξουαλικότητας που στοιχειώνεται από το Πνεύμα του Πραιντ; :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

Dorian έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 03:59
vag_el έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 00:00
Dorian έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 20:33
Στο 1960 ζούμε; γιατί δεν το πάνε το παιδί σε κανένα γιατρό, μπορεί να έχει ελλειψη σε ορμόνη, η υπόφυση να υπολειτουργεί, τα διαγνωστικά ορμονολογικές, μαγνητικές υπάρχουν πλέον .
Τώρα έχει μεγαλώσει και όπως καταλαβαίνεις είναι αργά για τέτοιου είδους δυστοπικές μεθόδους.Εχει πάρει το δρόμο του και πορεύεται (και εμείς μαζί) με ό,τι αποφάσισε η φύση για αυτόν.
Mαλλον και ο συμμαθητής μου με έλλειψη αυξητικής ορμόνης έπρεπε να μείνει 1,20 επειδή η φύση αποφάσισε, ή οι εκατοντάδες χιλιάδες με υπο-υπερθυροειδισμό, να μην πάρουν την ορμόνη τους. Δυστοπικές μέθοδοι δεν είναι αυτές, δαιμονική δυστοπία είναι αυτό που ζούμε, να θεωρείται κακό να βοηθήσουμε αυτόν που πάσχει. Το τελευταίο που έρχεται από τον μεγάλο σατανά, ο "αγώνας" για τους τρανσ, εμφανώς ψυχωτικοί άνθρωποι με τάσεις αυτοτραυματισμού αυτοακρωτηριασμού, αντί να τους δωθεί το αντιψυχωτικό να σταματήσουν την τάση αυτή (από όσο ξέρω δινόταν και δούλευε), τους παροτρύνουν να προχωράνε σε φρικτές μη αναστρέψιμες επεμβάσεις, βγαλμένες από ταινίες τρόμου. Εικόνες δεν βάζω ευκολο είναι να βρεθούν. Πρώτος πρώτος το αρχισίχαμα ο Μητσοτάκης βγήκε με δηλώσεις ότι θα απαγορεύσει την προσπάθεια οσων επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους.
Δεν καταλαβαίνεις,το παιδί είναι 37+ ,η όποια επικοινωνία μαζί του είναι απαγορευτική για τέτοια θέματα,δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τραυματική εμπειρία που την επιδεινώνει το ''μοντέρνο'' περιβάλλον που ζεί?
Γιατί θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε όπως λές αν και η κοινωνία το είχε αποδεχτεί ως κατι που συμβαίνει απο τη φύση και είναι αναστρέψιμο,όμως εκείνος όπου και να πάει του γυρίζουν την πλάτη και τον κοροιδεύουν ειδικά εδω στο χωριό που δεν τολμά να πάει μια βόλτα μέχρι το καφενείο.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 10:28 Τίποτε δε θα κάνουν, γενικά τα πραιντ είναι ατενσιονχορισμος και αυτοί που πηγαίνουν απλά θέλουν να προκαλεσουν.

-Δε με νοιάζει

-dont care lol

-ok bro

Όπως το βλέπω εγώ, μόνο τα δύο τελευταία είναι προβληματικά (γι αυτό μου έχουν βγάλει τη ρετσινιά του αλτ-ραητ). Τα δύο πρώτα όμως δεν είναι γιατι δεν αφορούν και δεν επηρεάζουν τους στρεητ. Οσοι λένε ότι τους επηρεάζουν, κάνουν λογικά άλματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 10:55 Σε αυτό το σενάριο είσαι κάτι σαν τον Εμπενιζερ Σκρουτζ της σεξουαλικότητας που στοιχειώνεται από το Πνεύμα του Πραιντ; :lol:
Μάλλον είμαι το πνεύμα της πατριαρχιας που στοιχειώνει τα πραιντ :102:

Σοβαρα τωρα, εμένα δε με νοιάζει, ούτε με ένοιαζε ποτε για τους γκει. Κυριολεκτικά έχω την ίδια άποψη που είχα στα ομοφοβικα 90s ως ημιεφηβος, και οι αντρακλες της παρεας με κοιταγαν ύποπτα, και αυτή είναι ότι δεν έχω πρόβλημα με τους γκει
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 11:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 10:55 Σε αυτό το σενάριο είσαι κάτι σαν τον Εμπενιζερ Σκρουτζ της σεξουαλικότητας που στοιχειώνεται από το Πνεύμα του Πραιντ; :lol:
Μάλλον είμαι το πνεύμα της πατριαρχιας που στοιχειώνει τα πραιντ :102:

Σοβαρα τωρα, εμένα δε με νοιάζει, ούτε με ένοιαζε ποτε για τους γκει. Κυριολεκτικά έχω την ίδια άποψη που είχα στα ομοφοβικα 90s ως ημιεφηβος, και οι αντρακλες της παρεας με κοιταγαν ύποπτα, και αυτή είναι ότι δεν έχω πρόβλημα με τους γκει
Κανείς δεν έχει πρόβλημα με τους gay. Φυσιολογικός εννοώ.
Αυτό δεν σημαίνει πως όταν φτάνουμε σε ακραίες καταστάσεις δε θα λέμε τίποτα για να μην θιχτεί το αδερφάτο στα κανάλια και στα social media.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

Καβαλάρης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 00:43
vag_el έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 00:38Ρε φίλε ,άνοιξε κανα βιβλίο και παράτα τα γίδια σου.
Βιβλίο είναι η βικιπαιδεία; Και μην μιλάτε για γίδια οι γιδοβοσκοί! :003:

Τα γίδια δεν τα αφήνω για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου :lol:
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A ... MSKu5oMMOQ
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

Jimmy81 έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 04:52
Passager έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:39
Passager έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:26
Δυο δειγματα δινω... τετοια εχω καταχωρησει απειρα στο αρχειο μου....

I want your child we re coming fo your children
Δειτε απο 1:14

We’re Here, We’re Queer, We’re Coming For Your Children

Κυριοι πλεον τα πραγματα δεν κρυβονται απο του ιδιους, η επαρση ειναι το ιδιον του βιαβολου.
Οποιος ειναι τοσο προχω και δεχεται τετοια πραγματα για τα παιδια του τι να πω, οσο για αυτους που δεν εχουν αλλα θεουν να αναπαραγουν το βιτσιο τους με αλλων τα παιδια...Ειναι δαιμονικη κατασταση.

Ειμαστε σε πολεμο.
Ποιος πόλεμος; "Ερχόμαστε για τα παιδιά σας" λέει αν δεν μου διαφεύγει κάτι άλλο. Δεν λέει τι θα κάνουν όταν έρθουν. Μπορεί π.χ. να τους διαβάσουν παραμύθια και να βρουν λίγο χρόνο οι κουρασμένοι γονείς να ασχοληθούν με το τάμπλετ, να δουν καμιά ταινία στο Netflix κλπ.
Ε ναι.... ξεχασα... συντεχνια babysitter ειναι τελικα :fp:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

pikey25 έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:40
mao mao έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:29
pikey25 έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:28

Για ποιο λογο δεν θελουν παιδια ? Αν ειναι λευκος γαμος τυπου barbie προφανως και ξεφτιλιζει το θεσμο του γαμου

Mπορεί να μη βγαίνουν οικονομικά, μπορεί να μην μπορούν, μπορεί απλά να μη νιώθουν οτι θέλουν να γίνουν γονείς.
Αν δε μπορουν σημαινει οτι θελουν και οχι οτι δε θελουν και μπορουν να υιοθετησουν
Αν δε βγαινουν οικονομικα θα πρεπει το κρατος να στηριξει οπως λεει το συνταγμα
Πως ακριβως μετραμε το πως νιωθουν ? Νομιζεις οτι ειναι κανενας ετοιμος να γινει γονιος ? Οταν πρεπει να κολυμπησεις κολυμπας, εξω απο το νερο μπορεις να κανεις τον Φελπς

Γαμος σημαινει οικογενεια και οικογενεια σημαινει παιδια, οποτε επειδη ειναι λεπτο το θεμα με ατομα που δεν μπορουν να κανουν παιδια ας πουμε οτι γαμος χωρις παιδια ειναι de facto αποτυχημενος γαμος και αυτο το ξερουν πολυ καλα και για αυτο θελουν να αγορασουν / οικειοποιηθουν παιδια οι 2slgbtqia+
Ενώ ο γάμος με παιδιά είναι de facto πετυχημένος.
Έχουμε δει γάμους που μένει έγκυος η κυρία για να κρατήσει τον μαλάκα, αλλά τελικά χωρίζουν.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”