!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πραξικόπημα στην Ιταλία
- Μαυροβασίλης
Re: Πραξικόπημα στην Ιταλία
μαστερστροουκ πρόεδρα με ματτεο και σιλβιο, φθινόπωρο κυβέρνηση χωρίς λαζοπουλίστι και πόνος άσωτος
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Οργισμένος
Και θα φταινε οι αγορες...Υδράργυρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:59Στο τελος θα γινει πολεμος σαν τη γιουγκοσλαβιαΟργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:58 Αυτο που δεν εχει γινει κατανοητο ειναι οτι η πολωμενη οικονομικα κοινωνικα και εδαφικα Ιταλια κινδυνευει να εισελθει σε διασπαστικες ατραπους με μια εξοδο απο το ευρω.
Ας ειναι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Υδράργυρος
Και στη γιουγκοσλαβια οι αγορες ητανΟργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:00Και θα φταινε οι αγορες...Υδράργυρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:59Στο τελος θα γινει πολεμος σαν τη γιουγκοσλαβιαΟργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:58 Αυτο που δεν εχει γινει κατανοητο ειναι οτι η πολωμενη οικονομικα κοινωνικα και εδαφικα Ιταλια κινδυνευει να εισελθει σε διασπαστικες ατραπους με μια εξοδο απο το ευρω.
Ας ειναι.
- Dwarven Blacksmith
Για να δούμε, μήπως κοντεύουμε να συννενοηθούμε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:51Τι πάει να πει, σήματα των αγορών, ρε φίλε; Τι είναι οι αγορές, τίποτε μεταφυσικές οντότητες των οποίων τους οιωνούς πρέπει να ερμηνεύουν οι ψηφοφόροι αλλιώς θα υποστούν την μήνη τους; Γιατί οι αγορές να είναι υπεράνω των δημοκρατικών διαδικασιών; Γιατί οι αγορές να επιβάλουν πολιτικές στα έθνη και στους λαούς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:44Που την είδες την επιβολή άνθρωπέ μου; Να καταλάβουν τα σήματα των αγορών τους λέει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:37
Δεν έγινε επίτηδες η δήλωση. Αυτό είναι το πολιτικό ήθος των Γερμανών. Επιβολή και δύναμη! Μόνο από αυτό καταλαβαίνουν!
Ξέρεις τι χρησιμεύει η αίσθηση του πόνου στον άνθρωπο; Πιάνεις ένα καυτό μάτι της κουζίνας, και αυτόματα ο οργανισμός σου καταλαβαίνει ότι δεν είναι καλό αυτό που θα συμβεί αν συνεχιστεί.
Επιβολή το θεωρείς αυτό; Ρε παρανοϊκοί είστε;
Η ερώτηση που κάνεις προφανώς θέλει πολύ διάβασμα για να απαντηθεί. Γενικά μπορώ να σου πω ότι είναι η συνισταμένη των προσδοκιών που έχουν όλοι οι μετέχοντες στην οικονομία.
Δεν επιβάλλουν πολιτικές ούτε είναι υπεράνω, όπως είπα και σου είπε και ο Αίγαγρος, δείχνουν προσδοκίες κι από αυτό εσύ μπορείς να
καταλάβεις διάφορα. π.χ. πιστεύουν ότι αν πας προς τα κει ως χώρα, αυξάνεται το ρίσκο χρεοκοπίας σου. Αυτό σημαίνουν τα υψηλά επιτόκια.
Ρωτάς τώρα εσύ τον εαυτό σου, "Είναι καλό πράγμα να αυξήσω το ρίσκο χρεοκοπίας μου;". Αν θεωρείς ότι είναι καλό, συνεχίζεις. Αν θεωρείς ότι είναι κακό, αλλάζεις πορεία. Αυτό σημαίνει διαβάζω τα σήματα.
Με συγχωρείς για την αμάθεια μου. Δεκαπέντε χρόνια στην ελεύθερη αγορά και ακόμη να την μάθω. Θα ρωτήσω κάποιον δημόσιο υπάλληλο να μου πει.Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:59Αμαθεια.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:57Ναι. Έχεις δίκιο. Πως δεν το είχα καταλάβει. Το ίδιο είμαι εγώ με τον αρχιτραπεζίτη της Μπούντεςμπανκ!Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:55
Αγορες ειναι οι ιδιοι οι ανθρωποι αλλα δεν κοβει ουτε με βαλε. Λοιπον ελπιζω σε αυτοδυναμια 5 βλακων τον Ιουλη.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Υδράργυρος
Ειναι λυση να βαλουν τον μπερλουσκονι; το απολυτο χτες; οτι πιο σπαξιωνενο;Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:00 μαστερστροουκ πρόεδρα με ματτεο και σιλβιο, φθινόπωρο κυβέρνηση χωρίς λαζοπουλίστι και πόνος άσωτος
- Οργισμένος
Καλα θα καμεις.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:04Με συγχωρείς για την αμάθεια μου. Δεκαπέντε χρόνια στην ελεύθερη αγορά και ακόμη να την μάθω. Θα ρωτήσω κάποιον δημόσιο υπάλληλο να μου πει.Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:59Αμαθεια.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:57
Ναι. Έχεις δίκιο. Πως δεν το είχα καταλάβει. Το ίδιο είμαι εγώ με τον αρχιτραπεζίτη της Μπούντεςμπανκ!![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Μαυροβασίλης
μην είσαι κορόιδο- ο Ματτεο θα μπει, που είναι της σχολής καβαλιερε viewtopic.php?f=30&t=1895&p=89205#p89205Υδράργυρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:04 Ειναι λυση να βαλουν τον μπερλουσκονι; το απολυτο χτες; οτι πιο σπαξιωνενο;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Γκάιζ, ηρεμήστε.
Η Λέγκα θα βγει σίγουρα κερδισμένη εκλογικά απ'αυτή την ιστορία (ειδικά μετά τις παρεμβάσεις Ευρωπαίων μανδαρίνων και γερμανικού τύπου, αλλά και την αναμενόμενα ηλιθιώδη εκλ. εκστρατεία της ιταλικής κεντρο-αριστεράς [του στυλ «Ευρώ ή βαρβαρότητα»]) αλλά αυτό θα συμβεί εις βάρος του M5S, που απέδειξε ότι δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα για πρωτοβουλίες. Εν τέλει, είτε θα έχουμε κεντροδεξιά κυβέρνηση, είτε ανοχή σε μια «ουδέτερη» - τους Σαβόλα θα κάνουν όλοι πως δεν τους ξέρουνε και (παρ'όλα αυτά) δε θα κουνήσει φύλλο.
Η Λέγκα θα βγει σίγουρα κερδισμένη εκλογικά απ'αυτή την ιστορία (ειδικά μετά τις παρεμβάσεις Ευρωπαίων μανδαρίνων και γερμανικού τύπου, αλλά και την αναμενόμενα ηλιθιώδη εκλ. εκστρατεία της ιταλικής κεντρο-αριστεράς [του στυλ «Ευρώ ή βαρβαρότητα»]) αλλά αυτό θα συμβεί εις βάρος του M5S, που απέδειξε ότι δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα για πρωτοβουλίες. Εν τέλει, είτε θα έχουμε κεντροδεξιά κυβέρνηση, είτε ανοχή σε μια «ουδέτερη» - τους Σαβόλα θα κάνουν όλοι πως δεν τους ξέρουνε και (παρ'όλα αυτά) δε θα κουνήσει φύλλο.
So hab ich dich schon unbedingt
Με αυτά και με αυτά πάντως, δεν τη βλέπω την καθαρή έξοδο του Αλέκση τον Αύγουστο.
-
fagano3
Το μονο σιγουρο ειναι πως εγινε επιτηδες.Αίγαγρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:32 Τα αυτονόητα είπε ο Γκίντερ, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ή σκίζετε τα ιμάτιά σας.
Οι αγορές έτσι λειτουργούν και αυτό που λέμε προσδοκίες στα οικονομικά, είναι (περίπου) το Α και το Ω.
Το timing όμως ήταν τελείως λάθος (εκτός αν έγινε επίτηδες), καθότι με τέτοιες δηλώσεις ερεθίζει το θυμικό των ψηφοφόρων,
με κίνδυνο να σπρώξει περισσότερο κόσμο σε λαϊκιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δική μας μπανανία και το εφιαλτικό 1ο εξάμηνο του 15'.
Οι Γερμανοι δεν εχουν προβλημα οπως εξηγησε και ο Mole.Για αυτους το καλυτερο τους ειναι τετοιες καταστασεις.
-
fagano3
Αίγαγρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:13 Με αυτά και με αυτά πάντως, δεν τη βλέπω την καθαρή έξοδο του Αλέκση τον Αύγουστο.
Εξοδο δεν θα ειχαμε ετσι και αλλιως οποτε βρηκε και δικαιολογια ο Αλεξης
ΥΓ. Δεν εννοούσα ότι «οι Γερμανοί» κάνουν ό,τι κάνουν επίτηδες, επειδή στην πραγματικότητα θέλουν τη Λέγκα.
So hab ich dich schon unbedingt
Για ποιον είναι μεγαλύτερη κατάντια ο Μπερλουσκόνι να προωθείται ως η λύση σταθερότητας;
Τους Ιταλούς ή τους Ευρωπαίους που τον έδιωξαν κακήν-κακώς ως λαϊκιστή κλόουν και τώρα τον αποζητούν;
Τους Ιταλούς ή τους Ευρωπαίους που τον έδιωξαν κακήν-κακώς ως λαϊκιστή κλόουν και τώρα τον αποζητούν;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-