!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πραξικόπημα στην Ιταλία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Re: Πραξικόπημα στην Ιταλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

μαστερστροουκ πρόεδρα με ματτεο και σιλβιο, φθινόπωρο κυβέρνηση χωρίς λαζοπουλίστι και πόνος άσωτος

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Υδράργυρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:59
Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:58 Αυτο που δεν εχει γινει κατανοητο ειναι οτι η πολωμενη οικονομικα κοινωνικα και εδαφικα Ιταλια κινδυνευει να εισελθει σε διασπαστικες ατραπους με μια εξοδο απο το ευρω.

Ας ειναι.
Στο τελος θα γινει πολεμος σαν τη γιουγκοσλαβια
Και θα φταινε οι αγορες...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:00
Υδράργυρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:59
Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:58 Αυτο που δεν εχει γινει κατανοητο ειναι οτι η πολωμενη οικονομικα κοινωνικα και εδαφικα Ιταλια κινδυνευει να εισελθει σε διασπαστικες ατραπους με μια εξοδο απο το ευρω.

Ας ειναι.
Στο τελος θα γινει πολεμος σαν τη γιουγκοσλαβια
Και θα φταινε οι αγορες...
Και στη γιουγκοσλαβια οι αγορες ηταν :wink
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:51
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:44
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:37

Δεν έγινε επίτηδες η δήλωση. Αυτό είναι το πολιτικό ήθος των Γερμανών. Επιβολή και δύναμη! Μόνο από αυτό καταλαβαίνουν!
Που την είδες την επιβολή άνθρωπέ μου; Να καταλάβουν τα σήματα των αγορών τους λέει.

Ξέρεις τι χρησιμεύει η αίσθηση του πόνου στον άνθρωπο; Πιάνεις ένα καυτό μάτι της κουζίνας, και αυτόματα ο οργανισμός σου καταλαβαίνει ότι δεν είναι καλό αυτό που θα συμβεί αν συνεχιστεί.
Επιβολή το θεωρείς αυτό; Ρε παρανοϊκοί είστε;
Τι πάει να πει, σήματα των αγορών, ρε φίλε; Τι είναι οι αγορές, τίποτε μεταφυσικές οντότητες των οποίων τους οιωνούς πρέπει να ερμηνεύουν οι ψηφοφόροι αλλιώς θα υποστούν την μήνη τους; Γιατί οι αγορές να είναι υπεράνω των δημοκρατικών διαδικασιών; Γιατί οι αγορές να επιβάλουν πολιτικές στα έθνη και στους λαούς;
Για να δούμε, μήπως κοντεύουμε να συννενοηθούμε.
Η ερώτηση που κάνεις προφανώς θέλει πολύ διάβασμα για να απαντηθεί. Γενικά μπορώ να σου πω ότι είναι η συνισταμένη των προσδοκιών που έχουν όλοι οι μετέχοντες στην οικονομία.

Δεν επιβάλλουν πολιτικές ούτε είναι υπεράνω, όπως είπα και σου είπε και ο Αίγαγρος, δείχνουν προσδοκίες κι από αυτό εσύ μπορείς να
καταλάβεις διάφορα. π.χ. πιστεύουν ότι αν πας προς τα κει ως χώρα, αυξάνεται το ρίσκο χρεοκοπίας σου. Αυτό σημαίνουν τα υψηλά επιτόκια.
Ρωτάς τώρα εσύ τον εαυτό σου, "Είναι καλό πράγμα να αυξήσω το ρίσκο χρεοκοπίας μου;". Αν θεωρείς ότι είναι καλό, συνεχίζεις. Αν θεωρείς ότι είναι κακό, αλλάζεις πορεία. Αυτό σημαίνει διαβάζω τα σήματα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:59
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:57
Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:55

Αγορες ειναι οι ιδιοι οι ανθρωποι αλλα δεν κοβει ουτε με βαλε. Λοιπον ελπιζω σε αυτοδυναμια 5 βλακων τον Ιουλη.
Ναι. Έχεις δίκιο. Πως δεν το είχα καταλάβει. Το ίδιο είμαι εγώ με τον αρχιτραπεζίτη της Μπούντεςμπανκ!
Αμαθεια.
Με συγχωρείς για την αμάθεια μου. Δεκαπέντε χρόνια στην ελεύθερη αγορά και ακόμη να την μάθω. Θα ρωτήσω κάποιον δημόσιο υπάλληλο να μου πει. :roll:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:00 μαστερστροουκ πρόεδρα με ματτεο και σιλβιο, φθινόπωρο κυβέρνηση χωρίς λαζοπουλίστι και πόνος άσωτος

Ειναι λυση να βαλουν τον μπερλουσκονι; το απολυτο χτες; οτι πιο σπαξιωνενο;
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:04
Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:59
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:57

Ναι. Έχεις δίκιο. Πως δεν το είχα καταλάβει. Το ίδιο είμαι εγώ με τον αρχιτραπεζίτη της Μπούντεςμπανκ!
Αμαθεια.
Με συγχωρείς για την αμάθεια μου. Δεκαπέντε χρόνια στην ελεύθερη αγορά και ακόμη να την μάθω. Θα ρωτήσω κάποιον δημόσιο υπάλληλο να μου πει. :roll:
Καλα θα καμεις.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Υδράργυρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:04 Ειναι λυση να βαλουν τον μπερλουσκονι; το απολυτο χτες; οτι πιο σπαξιωνενο;
μην είσαι κορόιδο- ο Ματτεο θα μπει, που είναι της σχολής καβαλιερε viewtopic.php?f=30&t=1895&p=89205#p89205
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

Γκάιζ, ηρεμήστε.

Η Λέγκα θα βγει σίγουρα κερδισμένη εκλογικά απ'αυτή την ιστορία (ειδικά μετά τις παρεμβάσεις Ευρωπαίων μανδαρίνων και γερμανικού τύπου, αλλά και την αναμενόμενα ηλιθιώδη εκλ. εκστρατεία της ιταλικής κεντρο-αριστεράς [του στυλ «Ευρώ ή βαρβαρότητα»]) αλλά αυτό θα συμβεί εις βάρος του M5S, που απέδειξε ότι δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα για πρωτοβουλίες. Εν τέλει, είτε θα έχουμε κεντροδεξιά κυβέρνηση, είτε ανοχή σε μια «ουδέτερη» - τους Σαβόλα θα κάνουν όλοι πως δεν τους ξέρουνε και (παρ'όλα αυτά) δε θα κουνήσει φύλλο.
So hab ich dich schon unbedingt
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Με αυτά και με αυτά πάντως, δεν τη βλέπω την καθαρή έξοδο του Αλέκση τον Αύγουστο.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Αίγαγρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:32 Τα αυτονόητα είπε ο Γκίντερ, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ή σκίζετε τα ιμάτιά σας.
Οι αγορές έτσι λειτουργούν και αυτό που λέμε προσδοκίες στα οικονομικά, είναι (περίπου) το Α και το Ω.

Το timing όμως ήταν τελείως λάθος (εκτός αν έγινε επίτηδες), καθότι με τέτοιες δηλώσεις ερεθίζει το θυμικό των ψηφοφόρων,
με κίνδυνο να σπρώξει περισσότερο κόσμο σε λαϊκιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δική μας μπανανία και το εφιαλτικό 1ο εξάμηνο του 15'.
Το μονο σιγουρο ειναι πως εγινε επιτηδες.

Οι Γερμανοι δεν εχουν προβλημα οπως εξηγησε και ο Mole.Για αυτους το καλυτερο τους ειναι τετοιες καταστασεις.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Αίγαγρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:13 Με αυτά και με αυτά πάντως, δεν τη βλέπω την καθαρή έξοδο του Αλέκση τον Αύγουστο.

Εξοδο δεν θα ειχαμε ετσι και αλλιως οποτε βρηκε και δικαιολογια ο Αλεξης
Mole

ΥΓ. Δεν εννοούσα ότι «οι Γερμανοί» κάνουν ό,τι κάνουν επίτηδες, επειδή στην πραγματικότητα θέλουν τη Λέγκα.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Για ποιον είναι μεγαλύτερη κατάντια ο Μπερλουσκόνι να προωθείται ως η λύση σταθερότητας;
Τους Ιταλούς ή τους Ευρωπαίους που τον έδιωξαν κακήν-κακώς ως λαϊκιστή κλόουν και τώρα τον αποζητούν; :a040:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Mole

Τί σημασία έχει;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”