!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:33
Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:30
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:28

Και πως το ξέρω ότι είναι spicy? Μπορει να ονειρεύομαι ελευθέρας στα χοντος :lol:
Μη με ανάβεις μεσημεριάτικο!!
Ο κρυφός πόθος όλων των γυναικών.
Χάρισμα σας όλος ο Χόντος. Εγώ θέλω τα παπούτσια και συγκεκριμένα τις γόβες. :romance-hearteyes:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

κανα ξυλοσπόγγιουμ σε καλή τιμούλα παίζει στον χόντο, ή μπα?
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:12
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:33
Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:30

Μη με ανάβεις μεσημεριάτικο!!
Ο κρυφός πόθος όλων των γυναικών.
Χάρισμα σας όλος ο Χόντος. Εγώ θέλω τα παπούτσια και συγκεκριμένα τις γόβες. :romance-hearteyes:
Δικές σου όλες. Μόνο τα σταράκια να πάρω και κανένα αρβυλάκι :romance-hearteyes:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

foscilis έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:07 Γυναίκες στα 90s:

Γυναίκες στα '10s:

Γυναικες στα 20ς

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Παίδες, πέρα από τα αστεία, έχω ένα ερώτημα.

Έστω ότι υπάρχουν κοπελιές που βλέπουν τα πράγματα όπως η υποθετική ή υπαρκτή περσόνα του θέματος.
Έστω ότι όντως κάνει ψυχοθεραπεία.
Τι γίνεται στη φάση που η ψυχοθεραπεία δεν αποδίδει και απλώς λειτουργεί ως πρόσχημα, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Πως πρέπει να αντιδρά το στενό της περιβάλλον, όταν διαπιστώνει ότι όντως υπάρχουν κάποια θέματα που για τον χ ή ψ λόγο η γυναίκα δεν μπορεί ή δεν θέλει να παραδεχθεί ή να αντιμετωπίσει, ακόμη κι αν παίζει ψυχοθεραπεία για ένα χ διάστημα στο πλάνο; Ισχύει και για αντίστοιχες περιπτώσεις ανδρών το ερώτημα.

Δεν έχει κάποια ειρωνική ή περιπαικτική διάθεση το ερώτημα, το διευκρινίζω από τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:33 Παίδες, πέρα από τα αστεία, έχω ένα ερώτημα.
https://ampa.lifo.gr/koinotita/o-filos- ... koimomoyn/

Διάβασε τα σχόλια και επαναδιατύπωσε την ερώτηση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:33 Παίδες, πέρα από τα αστεία, έχω ένα ερώτημα.

Έστω ότι υπάρχουν κοπελιές που βλέπουν τα πράγματα όπως η υποθετική ή υπαρκτή περσόνα του θέματος.
Έστω ότι όντως κάνει ψυχοθεραπεία.
Τι γίνεται στη φάση που η ψυχοθεραπεία δεν αποδίδει και απλώς λειτουργεί ως πρόσχημα, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Πως πρέπει να αντιδρά το στενό της περιβάλλον, όταν διαπιστώνει ότι όντως υπάρχουν κάποια θέματα που για τον χ ή ψ λόγο η γυναίκα δεν μπορεί ή δεν θέλει να παραδεχθεί ή να αντιμετωπίσει, ακόμη κι αν παίζει ψυχοθεραπεία για ένα χ διάστημα στο πλάνο; Ισχύει και για αντίστοιχες περιπτώσεις ανδρών το ερώτημα.

Δεν έχει κάποια ειρωνική ή περιπαικτική διάθεση το ερώτημα, το διευκρινίζω από τώρα.
σε ψυχολόγο λέει ότι πήγε, όχι σε ψυχίατρο. Οι ψυχολόγοι δεν είναι, και στην Ελλάδα τουλάχιστον ούτε παριστάνουν τους γιατρούς. Είναι glorified εξομολόγοι και ως τέτοιοι αναγνωρίζονται και απο το κράτος. Συμβουλές δίνουν μόνο
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Οι ψυχολόγοι μπορούν να κάνουν CBT.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:55 αλλά νόμιζα ότι στόχος είναι η κοινή απόλαυση των δυο. Τώρα να φτιάχνεται ο άλλος να βάζει δάχτυλα την ώρα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα και να πάει να την παίζει ε εμένα μου κάνει ψυχανωμαλο. Ειναί έτσι; Δεν είναι; είμαι υπερβολική; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι δεν θα τον εμπιστευόμουν δευτερόλεπτο.
Φυσικά και στόχος είν η απόλαυση και των δύο. Αυτό δε σημαίνει ότι απαγορεύεται σε κάποιον να αυτοικανοποιηθει οπότε θέλει (σε λογικά πλαισια) γιατί στόχος είναι η ικανοποίηση και των δυο Παίζει συμβολαιο; Ή μαζί ή καθολου;

Και μη τρελαθούμε τώρα! Αν δεν είσαι ναρκωμενη ή ζάντα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη ξυπνήσεις τα πρώτα δευτερόλεπτα όταν κάποιος σου βάζει δάχτυλο. Δε σού τραγουδάνε νανούρισμα απ το διπλανό δωμάτιο. Όσο κουρασμένη κι αν είσαι, υπό φυσιολογικές συνθήκες ξυπνάς και είτε συνεχίζετε, είτε του λες ότι δεν γουστάρεις.
Το να ξυπνάς επειδή σου βάζουν δάχτυλο, να μη σ αρέσει, να μη λες τίποτα και να κάνεις ότι λαγοκοιμασαι κι όταν σ αφήνει ο άλλος να την παίξει στη τουαλέτα εσύ να νιώθεις βιασμένη, δεν είναι κριπι;
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:33
Δεν ανακατεύονται, δεν είναι δουλειά τους

Αν για κάποιο λόγο τους ενοχλεί και δεν μπορούν να την ξεκόψουν,πρέπει να πάνε αυτοί για ψυχοθεραπεία
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:36 Είναι glorified εξομολόγοι και ως τέτοιοι αναγνωρίζονται και απο το κράτος. Συμβουλές δίνουν μόνο
:fp:

Αμάν με αυτή την παραπληροφόρηση

Είναι πολύ πιο περίπλοκα τα πράγματα

Απλά για να καταλάβεις, οι σπουδές στην ψυχοθεραπεία είναι άλλα 4 χρόνια μετά το πτυχίο της ψυχολογίας. Εκτός απ την cbt που είναι 2.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stargazer την 10 Ιαν 2020, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:21
foscilis έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:07 Γυναίκες στα 90s:

Γυναίκες στα '10s:

Γυναικες στα 20ς

Μπορεις να μου βρεις αυτο που λεει διωξτηνα-διωξτηνα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Μην υποτιμάτε την ψυχολογία/ψυχανάλυση κλπ. Ούτε είναι τόσο απλό όσο φαντάζεστε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”