Εντός εκτός κι επι τα παπάρια μας. Ασχολούμαστε ένα τρίμηνο, γιατί..πχόρουμ.Dante Alighieri έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:58Υδράργυρος έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:50Παλιό είναι. Πάμε παρακάτωΠασιφάη έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:26 Η Καρολίνα , δεν επιθυμεί να διευκρυνίσει αν είναι παλιό μέλος ή καινούργιο.
Πόσο παρακάτω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Re: Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
αα εσύ είσαι καλή μεταγραφήηηηηηηΚαρολίνα έγραψε: 20 Απρ 2023, 15:15
Ευχαριστώ παιδιά, το είχα ξαναδεί κάπου που το είχε πει ο Άγις, αλλά θεώρησα ότι ήταν μέρος των φαντασιώσεών του και ότι εννοούσε κάτι με 42 πόντους.![]()
δεν σε θυμάμαι απο το παλιό
για δώσε βιο
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Έλα ρε παλιοσειρά, τι κάνεις; Χαθήκαμε μετά που τελειώσαμε το φανταριλίκι. Να βρεθούμε καμιά μέρα να τα πιούμε και να αναπολήσουμε τις παλιές καλές μέρες που εσύ καθάριζες την Καλλιόπη και εγώ μετρούσα πόσα push-ups έκανες πάνω από την τούρκικη.Υδράργυρος έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:50Παλιό είναι. Πάμε παρακάτωΠασιφάη έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:26 Η Καρολίνα , δεν επιθυμεί να διευκρυνίσει αν είναι παλιό μέλος ή καινούργιο.
Είμαι ο Γιαννόπουλος καλέ, τόσες φορές τα έχουμε πει. Καλά, τίποτα δεν διάβασες;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι είμαστε εμείς εδώ μέσα. Καλά παιδιά που λένε ποιο είναι το παλιό νικ κάποιου μέλους.Καρολίνα έγραψε: 20 Απρ 2023, 15:15BigChiefWahoo έγραψε: 20 Απρ 2023, 07:45Είναι απλά το παλιό νικ του Kongrosian,αν και δεν μπορώ να δω την σύνδεση - ο 42 άκουγε ψιλοκαλή μουσική.
Ευχαριστώ παιδιά, το είχα ξαναδεί κάπου που το είχε πει ο Άγις, αλλά θεώρησα ότι ήταν μέρος των φαντασιώσεών του και ότι εννοούσε κάτι με 42 πόντους.![]()
Το ακριβώς αντίθετο από εσένα δλδ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καρολίνα έγραψε: 20 Απρ 2023, 15:19Είμαι ο Γιαννόπουλος καλέ, τόσες φορές τα έχουμε πει. Καλά, τίποτα δεν διάβασες;![]()
εντάξει
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Θα ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου (δεν πιστεύω να είσαι κανένας ψηλέας και καταξοδευτώ, ε;).Ασέβαστος έγραψε: 20 Απρ 2023, 11:04οκ, να ξερουμε να ειμαστε προετοιμασμενοι. θα φερω τροχο, και ενα λαμαρινοψαλιδο, θα τη βρουμε την ακρη.Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:32
Θα έρθω με τσίγκινο σώβρακο, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά έχει χαλάσει ο Ακροβάτης το γιαουρτλού, μαθαίνω. Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Αλλάχ ρε συ.![]()
χαλασμενο γιαουρτλου και τσιγγινο σωβρακο δεν ειναι καλος συνδυασμος, να ξερεις. θα ευλογας την τυχη του που ετυχες διπλα σε μαστορα, σιδεροφαγο, κλειδαρα, πιστο του ηφαιστου.![]()
Σε κάθε περίπτωση, μια χαρά είναι τώρα η Καρολίνα. Είτε παλιά είτε νέα, έχει ηρεμήσει, οπότε κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με τη μόνη διαφορά πως οι γείτονές σας, δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να σας επισκεφτούν. Γιατί πέσανε περμαμπαναρίσματα τότενες. Να τα λέμε κι αυτά. Έτσι Βάλλον; Αυτός δεν είσαι εκεί;βοθρατζης έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:43θα έλεγα
μερικές φορές πάμε μια βόλτα στους γείτονες
να
έφερα και γλυκά για το κέρασμα
όσο και να το θέλετε εμείς είμαστε πιο cult...
είμαστε λίγοι αλλά εκλεκτοί..!!!!
![]()
Cult και τα παπάρια μου είστε. Ευχαριστούμε για τα γλυκά.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Μπορεί να την ξενερώνει το κλίμα γαλήνης και το μελιστάλακτο ύφος που τις διακατέχειΠασιφάη έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:26 Επειδή παρατηρώ πως τον τελευταίο καιρό δεν απαντάς στις παραθέσεις μου, θα ήθελα να γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο θέμα
- Dante Alighieri
Γιατί αν λείπουν οι χαρακτηρισμοί και οι εριστικές συμπεριφορές, τα κομματικά φερέφωνα το πολύ πολύ να σε ενημερώσουβ για τις θέσεις του κόμματός σου. Δεν θα πάθεις και κάτι.Γράφων έγραψε: 20 Απρ 2023, 15:13Γιατί όχι και τα δύο;Γράφων έγραψε: 20 Απρ 2023, 15:12Dante Alighieri έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:40
Όχι δεν είναι τα κομματικά φερέφωνα το πρόβλημα. Οι εριστικές συμπεριφορές είναι.
Hec est vipera versa in viscera genitricis
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Αν ήμουν ο enaon θα έβαζα αυτή την παράθεση σαν συννεφάκι σε έναν καουμπόι που προτάσσει το όπλο σε ένα σαλούν 
Άσχετο, μήπως πρέπει να αλλάξεις υπογραφή;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 20 Απρ 2023, 15:29 Αν ήμουν ο enaon θα έβαζα αυτή την παράθεση σαν συννεφάκι σε έναν καουμπόι που προτάσσει το όπλο σε ένα σαλούν![]()
Λέμε τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορώ να είμαι κι ευγενική. Άλλο.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 20 Απρ 2023, 15:27Μπορεί να την ξενερώνει το κλίμα γαλήνης και το μελιστάλακτο ύφος που τις διακατέχειΠασιφάη έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:26 Επειδή παρατηρώ πως τον τελευταίο καιρό δεν απαντάς στις παραθέσεις μου, θα ήθελα να γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο θέμα![]()
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2023, 15:31Άσχετο, μήπως πρέπει να αλλάξεις υπογραφή;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 20 Απρ 2023, 15:29 Αν ήμουν ο enaon θα έβαζα αυτή την παράθεση σαν συννεφάκι σε έναν καουμπόι που προτάσσει το όπλο σε ένα σαλούν![]()
Λέμε τώρα.
30 χρονών άνθρωπος είναι οκ να λέει ότι δύο αμαθοι και μισονηστικοι κοπανανε 3 ποτάκια και μετά βουρ στο τιμονι;
Λέμε τώρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-