!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:56
Winston Smith έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:48
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:43

Πλάκα μου κάνεις; το αντίθετο λέω. Αφού στο εξήγησα κιόλας 3-4 φορές . Δεν είναι θέμα ντυσίματος. Πως μου το κολλάς ότι λέω αυτό;
Το έγραψα στο έντιτ αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες. Ντύσιμο + κάποια μικρή συμπεριφορά που συνδυαστικά (το ντύσιμο περιλαμβάνεται μη το βγάζεις απέξω) εκλαμβάνεται από κάποιον ως προκλητικό. Το υπόλοιπο ποστ μένει ίδιο και η ερώτηση επίσης.
Το ντύσιμο μπαίνει ως παράμετρος γιατί μπήκε εξαρχής. Δεν το έβαλα εγώ.
Δεν με νοιάζει αν κάποια φοράει ένα προκλητικό φόρεμα (δηλαδή σεξι φόρεμα που θα προκαλέσει να το κομψά τον θαυμασμό :lol: ) δεν θα την χαρακτηρίσω πατσαβουρα για αυτό τον λόγο. Ήμαρτον. Ότι γούσταρει η κάθε μία θα φοράει. Το να φλερτάρει όμως τον δικό μου, ε εκεί θα την πω. Δηλαδή αν η άλλη φοράει σκελεα και του κωλοτριβεται δεν είναι πατσαβουρα; είναι πατσαβουρα με σκελεα. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.Οπως βέβαια αντίστοιχα και ένας άντρας που δεν έχει και το στοιχείο του προκλητικού ντυσίματος, φλερτάρει εμένα ενώ είμαι με τον σύντροφο μου, δεν είναι ένας γυμνοσαλιαγκας μαλάκας; είναι.
Νομίζω ότι αν άνοιγες άλλο νήμα η κουβέντα δεν θα αδικούνταν όσο τώρα που αναφέρεται σε νήμα για βιασμούς.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Πλάκα μου κάνεις; το αντίθετο λέω. Αφού στο εξήγησα κιόλας 3-4 φορές . Δεν είναι θέμα ντυσίματος. Πως μου το κολλάς ότι λέω αυτό;
Το έγραψα στο έντιτ αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες. Ντύσιμο + κάποια μικρή συμπεριφορά που συνδυαστικά (το ντύσιμο περιλαμβάνεται μη το βγάζεις απέξω) εκλαμβάνεται από κάποιον ως προκλητικό. Το υπόλοιπο ποστ μένει ίδιο και η ερώτηση επίσης.
Δεν με νοιάζει αν κάποια φοράει ένα προκλητικό φόρεμα (δηλαδή σεξι φόρεμα που θα προκαλέσει να το κομψά τον θαυμασμό :lol: ) δεν θα την χαρακτηρίσω πατσαβουρα για αυτό τον λόγο. Ήμαρτον. Ότι γούσταρει η κάθε μία θα φοράει. Το να φλερτάρει όμως τον δικό μου, ε εκεί θα την πω. Δηλαδή αν η άλλη φοράει σκελεα και του κωλοτριβεται δεν είναι πατσαβουρα; είναι πατσαβουρα με σκελεα. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.Οπως βέβαια αντίστοιχα και ένας άντρας που δεν έχει και το στοιχείο του προκλητικού ντυσίματος, φλερτάρει εμένα ενώ είμαι με τον σύντροφο μου, δεν είναι ένας γυμνοσαλιαγκας μαλάκας; είναι.
αν μια γυναικα χαλβαδιαζει προκαλει φλερταρει γκομενους παροντος η αποντος του γκομενου της τι ειναι ;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:24
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:40 Δεν ξέρω γιατί σας ενοχλεί ο όρος πατσαβουρα. Αναφέρομαι μόνο στις πρώην του δικού μου γκόμενου που δεν τις ξέρω καν και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Και όποια βέβαια την γνωρίζω και το κερδίζει επάξια με τον χαρακτήρα της.
Από τι ακριβώς πιαστηκατε από τον χαρακτηρισμό και το κάνατε πανό;
Μα αυτό που έγραψα δεν αφορά μόνον στις πρώην και τις νυν του δικού σου γκόμενου.

Αφορά στην περίπτωση, που το "τι βρίσκεις στην πατσαβούρα" εκφέρεται και όταν ο άντρας ή γκόμενος, κοιτάζει απλώς τον κώλο μιας άγνωστης "πατσαβούρας", που η ίδια δεν έχει κάτι το οτιδήποτε για να τον προκαλέσει προσωπικά. Μπορεί και να μην τον έχει δει. Εκ των πραγμάτων η θέαση του κώλου, προϋποθέτει και θέαση της πλάτης. :lol:
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποιες είναι οι πατσαβουρες. Τουλάχιστον για μένα. Όχι οποιαδήποτε γυναίκα φοράει το κολλητό της ή κουνάει τον κώλο της ή δεν ξέρω γω τι. Αυτό μπορεί να το κάνω και εγώ και εσύ και οποιαδήποτε.
Πατσαβουρα είναι αυτή που θα κάνει επίτηδες κινήσεις για να τον προκαλέσει ενώ είμαι μπροστά. Να τον φλερτάρει δλδ ενώ συνοδεύεται. Και οι πρώην του.
Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι όλες οι φεμινίστριες λένε πατσαβούρα ή οτιδήποτε μόνον τις γυναίκες που την "πέφτουν" στον άντρα τους. Με τις γυναίκες που είναι ντυμένες προκλητικά και κοιτάζει ο άντρας τους, δεν έχουν πρόβλημα. Είσαι σίγουρη; :lol:

Κατά τα άλλα, Νάιδα, έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα. Γιατί αν η οποιαδήποτε τύπισσα την πέσει στον άντρα μου, ενώ είμαι παρούσα, εμένα μ' ενδιαφέρει η αντίδραση του άντρα μου. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την τύπισσα. Αυτό είναι ξεκάθαρα πρόβλημα του άντρα μου. Ας το λύσει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Papa John έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:57 Δεν θέλω να σχολιάσω την μάνα (σύμφωνα με όσα φτάνουν στα αυτιά μας πάντα),γιατί θα γίνω πολύ χυδαίος και ποιος ακούει τη Naida
Ότι έχει γίνει, έχει γίνει σχετικά πρόσφατα. Και email και SMS υπήρχαν την εποχή εκείνη. Αν αυτά που ισχυρίζεται αυτός στέκουν, θα βρει στοιχεία να τα αποδείξει. Αν έκαναν γιορτές όλοι μαζί οικογενειακά και του φερόντουσαν σαν μέλλοντα γαμπρό, κάπου κάποιος θα τους είδε, κάποιες φωτογραφίες μέσα στο σπίτι θα έχει κλπ. Θα δούμε. Μπορεί να είναι και πολύ πονηρός και να θολώνει τα νερά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Papa John έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:57
ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:55
Papa John έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:42 Όμως δεν νομίζω πως είναι ο κλασσικός τύπος παιδεραστή,που θα έπαιρνε σβάρνα τα σάιτ και τα αππς σε αναζήτηση θύματος.
Το ίδιο μου φαίνεται κι εμένα. Και για κάποιο λόγο η συνεχής αναφορά του στη μάνα μου κάνει εντύπωση.
Δεν θέλω να σχολιάσω την μάνα (σύμφωνα με όσα φτάνουν στα αυτιά μας πάντα),γιατί θα γίνω πολύ χυδαίος και ποιος ακούει τη Naida
Την μάνα την μπλέκει αυτός. Το τι ισχύει δεν το ξέρουμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
sakisku

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku »

Paris έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:43

Μα αυτό που έγραψα δεν αφορά μόνον στις πρώην και τις νυν του δικού σου γκόμενου.

Αφορά στην περίπτωση, που το "τι βρίσκεις στην πατσαβούρα" εκφέρεται και όταν ο άντρας ή γκόμενος, κοιτάζει απλώς τον κώλο μιας άγνωστης "πατσαβούρας", που η ίδια δεν έχει κάτι το οτιδήποτε για να τον προκαλέσει προσωπικά. Μπορεί και να μην τον έχει δει. Εκ των πραγμάτων η θέαση του κώλου, προϋποθέτει και θέαση της πλάτης. :lol:
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποιες είναι οι πατσαβουρες. Τουλάχιστον για μένα. Όχι οποιαδήποτε γυναίκα φοράει το κολλητό της ή κουνάει τον κώλο της ή δεν ξέρω γω τι. Αυτό μπορεί να το κάνω και εγώ και εσύ και οποιαδήποτε.
Πατσαβουρα είναι αυτή που θα κάνει επίτηδες κινήσεις για να τον προκαλέσει ενώ είμαι μπροστά. Να τον φλερτάρει δλδ ενώ συνοδεύεται. Και οι πρώην του.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Τι δεν καταλαβες; Θεωρει τον εαυτο της θρησκεια, οτι ηταν πριν απο αυτην ηταν δαιμονες οπως και οτι βαζει σε δοκιμασια τον πιστο της επισης ειναι δαιμονες του σατανα. Εχει προσδωσει μια μεταφυσικη θεωρηση στην φαση :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2021, 00:00

Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι όλες οι φεμινίστριες λένε πατσαβούρα ή οτιδήποτε μόνον τις γυναίκες που την "πέφτουν" στον άντρα τους. Με τις γυναίκες που είναι ντυμένες προκλητικά και κοιτάζει ο άντρας τους, δεν έχουν πρόβλημα. Είσαι σίγουρη; :lol:

Κατά τα άλλα, Νάιδα, έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα. Γιατί αν η οποιαδήποτε τύπισσα την πέσει στον άντρα μου, ενώ είμαι παρούσα, εμένα μ' ενδιαφέρει η αντίδραση του άντρα μου. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την τύπισσα. Αυτό είναι ξεκάθαρα πρόβλημα του άντρα μου. Ας το λύσει. :lol:
Όταν λες όλες; μια προς μια; δεν ξέρω να ρωτήσω.
Νομίζω το ανέφερα κι εγώ ότι δεν έχει σημασία το κάνει η άλλη αλλά η ευθύνη είναι του δικού μου. Αυτό και κλείνω για να μην παρεκτρεπουμε άλλο την συζήτηση και με μαλώνει ο stavmanr.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Οκ άρα καταλήγουμε στο ότι δεν φταίει το ντύσιμο αλλά η πρόθεση να προκαλέσει με κάποια συμπεριφορά (που μπορεί να συμπεριλαμβάνει και το ντύσιμο). Απλά αυτή η πρόθεση είναι υποκειμενική μας κρίση, μπορεί να μην ισχύει. Οπότε είναι λίγο ολισθηρός ο λόφος όταν αρχίσουμε να λέμε ότι καλά κάνω και τη λέω πατσαβούρα γιατί ήθελε να προκαλέσει, ολισθαίνεις σε άντρες που δικαιολογούν το χαρακτηρισμό πουτάνα/τσουλάκι κοκ. Οκ κάποιος ερμηνεύει το σκύψιμο σαν πρόθεση για πρόκληση, άλλος το ντύσιμο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 00:02 Την μάνα την μπλέκει αυτός. Το τι ισχύει δεν το ξέρουμε.
Σωστό αυτό. Και στη θέση που βρίσκεται μπορεί να μεταχειριστεί οποιοδήποτε ψέμα για να γλιτώσει.

Ένα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής. Στην περίπτωση της Μπεκατώρου δεν ήξερε κανείς για το περιστατικό. Ούτε καν ο πρώην συζυγός της. Εδώ οι γονείς ήξεραν ή όχι; Και αν ήξεραν γιατί δεν τον έσυραν στα δικαστήρια τόσα χρόνια;
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

sakisku έγραψε: 26 Ιαν 2021, 00:04
Paris έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:43

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Τι δεν καταλαβες; Θεωρει τον εαυτο της θρησκεια, οτι ηταν πριν απο αυτην ηταν δαιμονες οπως και οτι βαζει σε δοκιμασια τον πιστο της επισης ειναι δαιμονες του σατανα. Εχει προσδωσει μια μεταφυσικη θεωρηση στην φαση :lol:
μαλισταααα :003:

αποφευγει παντως να μου επαντησει
ας ξαναπροσπαθησω

''αν μια γυναικα χαλβαδιαζει προκαλει φλερταρει γκομενους παροντος η αποντος του γκομενου της τι ειναι ;''
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:56 Το ντύσιμο μπαίνει ως παράμετρος γιατί μπήκε εξαρχής. Δεν το έβαλα εγώ.
και που ξέρει η κατ εσένα πατσαβούρα ότι κάποιος είναι μαζί σου και ότι σε βλέπει σοβαρά? [κάτι που έχει σημασία μόνο για σένα αλλά τέλος πάντων].τους μαρκάρεις στο κωλομάγουλο με Ν?
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Paris έγραψε: 26 Ιαν 2021, 00:08 ''αν μια γυναικα χαλβαδιαζει προκαλει φλερταρει γκομενους παροντος η αποντος του γκομενου της τι ειναι ;''
Το ερώτημα ίσως είναι το τι αντιδράσεις μπορεί να προκληθούν από το ανδρικό φύλλο

Η το περιμένει αυτή η γυναίκα από τους άνδρες

Η το μηνύματα στέλνει με αυτή την συμπεριφορά της στο ανδρικό φύλλο
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Όταν μια τέτοια γυναικεία συμπεριφορά στέλνει το μήνυμα
Είμαι διαθέσιμη ορμηξτε μου ..
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nowhere έγραψε: 26 Ιαν 2021, 00:09
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:56 Το ντύσιμο μπαίνει ως παράμετρος γιατί μπήκε εξαρχής. Δεν το έβαλα εγώ.
και που ξέρει η κατ εσένα πατσαβούρα ότι κάποιος είναι μαζί σου και ότι σε βλέπει σοβαρά? [κάτι που έχει σημασία μόνο για σένα αλλά τέλος πάντων].τους μαρκάρεις στο κωλομάγουλο με Ν?
Τσου. Φοράμε τέτοια μπλουζάκια Εικόνα
(του το είχα στείλει όντως για να τα πάρουμε :lol:?

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 00:07
Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 00:02 Την μάνα την μπλέκει αυτός. Το τι ισχύει δεν το ξέρουμε.
Σωστό αυτό. Και στη θέση που βρίσκεται μπορεί να μεταχειριστεί οποιοδήποτε ψέμα για να γλιτώσει.

Ένα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής. Στην περίπτωση της Μπεκατώρου δεν ήξερε κανείς για το περιστατικό. Ούτε καν ο πρώην συζυγός της. Εδώ οι γονείς ήξεραν ή όχι; Και αν ήξεραν γιατί δεν τον έσυραν στα δικαστήρια τόσα χρόνια;
Γιατί μάλλον λεει την αλήθεια. Συγγνώμη αλλα αληθεια το έχω δει το έργο να συμβαίνει με 12χρονες και 13χρονες να προξενευονται σε 20αρηδες που έχουν ή το παίζουν οτι έχουν λεφτά κ οι μανάδες να σιγονταρουν. Γι αυτο το ρώτησα κ πριν αν ειμαι ο μόνος που ξέρω τέτοια περίπτωση, κ είδα ότι προφανώς δεν είμαι. Απλα αυτά γίνονταν πριν 20 χρονια, ούτε τότε ήταν φουλ νορμάλ, αλλά ήταν πιο νορμάλ για κάποιες οικογένειες. Μιλάω για μικροαστικό προάστιο της Αθήνας, όχι στα Λιόσια ε;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”