!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Ρε παιδιά, να ρωτήσω εδώ κάτι και σόρυ αν έχει ήδη ειπωθεί, κάποιες σελίδες από χθες μέχρι και τώρα απλά τις "πήδηξα".

Τότε που συζητούσαμε για την ψήφο των ομογενών, οι Ζαίοι της παρέας εδώ, γενικά τι θέση είχαν πάρει; Ήταν υπέρ, κατά... τι; Όντως δεν θυμάμαι, δεν κάνω πλάκα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Lord Brum έγραψε: 29 Αύγ 2023, 13:54 Μακάρι να τον ψηφίσουν οι ζαιοι και να έχουν κοινοβουλευτικό αρχηγό έναν καπιταλιστή αμερικανό ομοφυλόφιλο. Ακριβώς στο dna του κόμματος μιλαει
Αυτό πάντως που έπαθαν οι Ζαιοι με τον Κασσελακη,το έχει πάθει και μια γειτόνισσα μου με την κόρη της. Έκραζε τις άλλες που δεν παντρεύονται παρθένες κ η κόρη της πήγε στην εκκλησία γκαστρωμενη. :giggle: :giggle: :giggle:

Μην σου τύχει.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

southern έγραψε: 29 Αύγ 2023, 13:53
1,45 με 2,40 είναι μεγάλη διαφορά στη στοιχηματίζω απόδοση
1.08 ήταν η Αχτσιόγλου απόδοση χθες και ο Κασσελάκης με το καλημέρα πήγε στο 2.40.
Πιστεύω μέχρι την ημέρα των εκλογών θα την έχει περάσει.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 29 Αύγ 2023, 13:58
southern έγραψε: 29 Αύγ 2023, 13:53
1,45 με 2,40 είναι μεγάλη διαφορά στη στοιχηματίζω απόδοση
1.08 ήταν η Αχτσιόγλου απόδοση χθες και ο Κασσελάκης με το καλημέρα πήγε στο 2.40.
Πιστεύω μέχρι την ημέρα των εκλογών θα την έχει περάσει.
Στηρίζουμε, βοηθούμε ούλοι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ποτιζετε τον φυτευτο σας να ανθισει. Ξεχάσατε ότι ο Στέφανος δεν είναι βουλευτής οπότε εάν εκλεγεί θα πάει ο Σύριζα σε διαρχία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:05
Ρε μεγάλε, σοβαρά τώρα; Σοβαρά;;;

Είσαι τόσο κάφρος δηλαδή;
Πάντως ήταν πολύ παιδαράς τότε. Τώρα έχει σιτέψει
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 13:55 Ρε παιδιά, να ρωτήσω εδώ κάτι και σόρυ αν έχει ήδη ειπωθεί, κάποιες σελίδες από χθες μέχρι και τώρα απλά τις "πήδηξα".

Τότε που συζητούσαμε για την ψήφο των ομογενών, οι Ζαίοι της παρέας εδώ, γενικά τι θέση είχαν πάρει; Ήταν υπέρ, κατά... τι; Όντως δεν θυμάμαι, δεν κάνω πλάκα.
Νομίζω οι περισσότεροι διαφωνούσαν ειδικά με το χωρίς προϋποθέσεις δικαίωμα ψήφου ακόμη και για κάποιους που ίσως δεν έχουν ζήσει ποτέ στην Ελλάδα.
Ο κασσελακης έχει 20 χρόνια εκτός Ελλάδας αλλά έκανε την επιλογή να έρθει στην Ελλάδα και να δραστηριοποιηθεί ενεργά εδώ.
Προφανώς υπάρχουν συριζαιοι που διαφωνούν με την υποψηφιότητα του και κάποιες από τις θέσεις του και γι'αυτό δε θα τον ψηφίσουν.
Εφόσον η πλειοψηφία των πολιτών που ζουν στην Ελλάδα ψήφισε κόμματα που εφεραν δικαίωμα ψήφου κατοίκων εξωτερικού χωρίς καθόλου προϋποθέσεις νομίζω ότι είναι ηθικό και οι κάτοικοι εξωτερικού να το χρησιμοποιήσουν. Εγώ πάντως που από την αρχή της χρονιάς ζω το περισσότερο διάστημα εκτός Ελλάδας κατάσταση που μάλλον θα μονιμοποιηθεί θα το κάνω και στο μέλλον ενώ δεν σκόπευα και θα παροτρύνω και άλλα άτομα να το κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:07
Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:05
Ρε μεγάλε, σοβαρά τώρα; Σοβαρά;;;

Είσαι τόσο κάφρος δηλαδή;
Πάντως ήταν πολύ παιδαράς τότε. Τώρα έχει σιτέψει
Και το συνεχίζεις βλέπω. Ανίκητος!

Παιδιά, μήπως να τον συμμαζεύατε λίγο ετούτον εδώ, να μην τρέχετε; Δεν πάει καλά ο τύπος, έχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:12
Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 13:55 Ρε παιδιά, να ρωτήσω εδώ κάτι και σόρυ αν έχει ήδη ειπωθεί, κάποιες σελίδες από χθες μέχρι και τώρα απλά τις "πήδηξα".

Νομίζω οι περισσότεροι διαφωνούσαν ειδικά με το χωρίς προϋποθέσεις δικαίωμα ψήφου ακόμη και για κάποιους που ίσως δεν έχουν ζήσει ποτέ στην Ελλάδα.
Ο κασσελακης έχει 20 χρόνια εκτός Ελλάδας αλλά έκανε την επιλογή να έρθει στην Ελλάδα και να δραστηριοποιηθεί ενεργά εδώ.
Προφανώς υπάρχουν συριζαιοι που διαφωνούν με την υποψηφιότητα του και κάποιες από τις θέσεις του και γι'αυτό δε θα τον ψηφίσουν.
Εφόσον η πλειοψηφία των πολιτών που ζουν στην Ελλάδα ψήφισε κόμματα που εφεραν δικαίωμα ψήφου κατοίκων εξωτερικού χωρίς καθόλου προϋποθέσεις νομίζω ότι είναι ηθικό και οι κάτοικοι εξωτερικού να το χρησιμοποιήσουν. Εγώ πάντως που από την αρχή της χρονιάς ζω το περισσότερο διάστημα εκτός Ελλάδας κατάσταση που μάλλον θα μονιμοποιηθεί θα το κάνω και στο μέλλον ενώ δεν σκόπευα και θα παροτρύνω και άλλα άτομα να το κάνουν.
Δεν ξέρω αν και τι ισχύει, επειδή με το που έγινε το μπαμ με τον τύπο έχουν βγει ένα σωρό ειδήσεις αλλά και πολλές "ειδήσεις", είδα όμως σε κάποια sites να λένε ότι είναι κάτοικος Μαϊάμι, αλλά έρχεται συχνά στην Ελλάδα και κάτι τέτοια. Επίσης, ο ίδιος δηλώνει πως ήρθε να πολιτευτεί εκπροσωπώντας την ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ. Γι' αυτό και η απορία μου, αν πιάνεις τι λέω...
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:12

Παιδιά, μήπως να τον συμμαζεύατε λίγο ετούτον εδώ, να μην τρέχετε; Δεν πάει καλά ο τύπος, έχει πρόβλημα.
Τρόλαρα μαρη και εσύ.

Ούτε να τον φτύσω τον Γεωργούλη. Εμένα μου αρέσουν κοιλαράδες πάνω από 120 κιλά με δάσος τρίχα. Τα βανίλα άτομα είναι όχι από μένα.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:16
Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:12

Τρόλαρα μαρη και εσύ.

Ούτε να τον φτύσω τον Γεωργούλη. Εμένα μου αρέσουν κοιλαράδες πάνω από 120 κιλά με δάσος τρίχα. Τα βανίλα άτομα είναι όχι από μένα.
Ρε συ, χέστηκα για το τι έκανες και τι δεν έκανες. Ή για τα γούστα σου, ποιος σου αρέσει, ποιος όχι κλπ. Ούτε με νοιάζει, ούτε μ' ενδιαφέρει, ούτε και μ' αγγίζει κάτι απ' αυτά.

Αλλά να λες δημόσια τέτοια πράγματα, έστω και για πλάκα/τρολάρισμα; Πλήρης άγνοια κινδύνου δηλαδή; Κι άντε εσύ, τα λες κι έχεις την ευθύνη των λόγων σου. Ετούτοι εδώ (μοντς, αντμίνς) που έχουν ευθύνη από την δική τους σκοπιά, τι φταίνε;

Και δεν μιλάμε απλά για ένα "ο Χ είναι μαλάκας", έτσι; Αντιλαμβάνεσαι ελπίζω πόσο σοβαρά μπορεί να το πάρει κανείς αυτό που είπες.
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Το βίντεο ανακύκλωσης της υποψηφιότητας του δείχνει έναν πολιτικό που είναι ταλαντούχος.Και αυτό οφείλει να του το αναγνωρίσει και οποίος διαφωνεί μαζί του: https://www.topontiki.gr/2023/08/29/kas ... eek-dream/
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:19

Ρε συ, χέστηκα για το τι έκανες και τι δεν έκανες. Ή για τα γούστα σου, ποιος σου αρέσει, ποιος όχι κλπ. Ούτε με νοιάζει, ούτε μ' ενδιαφέρει, ούτε και μ' αγγίζει κάτι απ' αυτά.

Αλλά να λες δημόσια τέτοια πράγματα, έστω και για πλάκα/τρολάρισμα; Πλήρης άγνοια κινδύνου δηλαδή; Κι άντε εσύ, τα λες κι έχεις την ευθύνη των λόγων σου. Ετούτοι εδώ (μοντς, αντμίνς) που έχουν ευθύνη από την δική τους σκοπιά, τι φταίνε;

Και δεν μιλάμε απλά για ένα "ο Χ είναι μαλάκας", έτσι; Αντιλαμβάνεσαι ελπίζω πόσο σοβαρά μπορεί να το πάρει κανείς αυτό που είπες.
Ε περίμενα κάποιος να τσιμπήσει πρώτα και ήσουν το πρώτο άτομο που τσίμπησε :003:
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Ξεκάθαρη αναβάθμιση σε σχέση με Τσίπρα. Τουλάχιστον θα έχει επιτέλους κάποιο ενδιαφέρον η αντιπολίτευση.

Ο Πολάκης που έχει χαθεί;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”