!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Ρε παιδιά, να ρωτήσω εδώ κάτι και σόρυ αν έχει ήδη ειπωθεί, κάποιες σελίδες από χθες μέχρι και τώρα απλά τις "πήδηξα".
Τότε που συζητούσαμε για την ψήφο των ομογενών, οι Ζαίοι της παρέας εδώ, γενικά τι θέση είχαν πάρει; Ήταν υπέρ, κατά... τι; Όντως δεν θυμάμαι, δεν κάνω πλάκα.
Τότε που συζητούσαμε για την ψήφο των ομογενών, οι Ζαίοι της παρέας εδώ, γενικά τι θέση είχαν πάρει; Ήταν υπέρ, κατά... τι; Όντως δεν θυμάμαι, δεν κάνω πλάκα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Αυτό πάντως που έπαθαν οι Ζαιοι με τον Κασσελακη,το έχει πάθει και μια γειτόνισσα μου με την κόρη της. Έκραζε τις άλλες που δεν παντρεύονται παρθένες κ η κόρη της πήγε στην εκκλησία γκαστρωμενη.Lord Brum έγραψε: 29 Αύγ 2023, 13:54 Μακάρι να τον ψηφίσουν οι ζαιοι και να έχουν κοινοβουλευτικό αρχηγό έναν καπιταλιστή αμερικανό ομοφυλόφιλο. Ακριβώς στο dna του κόμματος μιλαει
Μην σου τύχει.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Τοξοβόλος_UK
1.08 ήταν η Αχτσιόγλου απόδοση χθες και ο Κασσελάκης με το καλημέρα πήγε στο 2.40.
Πιστεύω μέχρι την ημέρα των εκλογών θα την έχει περάσει.
Στηρίζουμε, βοηθούμε ούλοιΤοξοβόλος_UK έγραψε: 29 Αύγ 2023, 13:581.08 ήταν η Αχτσιόγλου απόδοση χθες και ο Κασσελάκης με το καλημέρα πήγε στο 2.40.
Πιστεύω μέχρι την ημέρα των εκλογών θα την έχει περάσει.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ποτιζετε τον φυτευτο σας να ανθισει. Ξεχάσατε ότι ο Στέφανος δεν είναι βουλευτής οπότε εάν εκλεγεί θα πάει ο Σύριζα σε διαρχία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τοξοβόλος_UK
Πάντως ήταν πολύ παιδαράς τότε. Τώρα έχει σιτέψει
- Highlander
Νομίζω οι περισσότεροι διαφωνούσαν ειδικά με το χωρίς προϋποθέσεις δικαίωμα ψήφου ακόμη και για κάποιους που ίσως δεν έχουν ζήσει ποτέ στην Ελλάδα.Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 13:55 Ρε παιδιά, να ρωτήσω εδώ κάτι και σόρυ αν έχει ήδη ειπωθεί, κάποιες σελίδες από χθες μέχρι και τώρα απλά τις "πήδηξα".
Ο κασσελακης έχει 20 χρόνια εκτός Ελλάδας αλλά έκανε την επιλογή να έρθει στην Ελλάδα και να δραστηριοποιηθεί ενεργά εδώ.
Προφανώς υπάρχουν συριζαιοι που διαφωνούν με την υποψηφιότητα του και κάποιες από τις θέσεις του και γι'αυτό δε θα τον ψηφίσουν.
Εφόσον η πλειοψηφία των πολιτών που ζουν στην Ελλάδα ψήφισε κόμματα που εφεραν δικαίωμα ψήφου κατοίκων εξωτερικού χωρίς καθόλου προϋποθέσεις νομίζω ότι είναι ηθικό και οι κάτοικοι εξωτερικού να το χρησιμοποιήσουν. Εγώ πάντως που από την αρχή της χρονιάς ζω το περισσότερο διάστημα εκτός Ελλάδας κατάσταση που μάλλον θα μονιμοποιηθεί θα το κάνω και στο μέλλον ενώ δεν σκόπευα και θα παροτρύνω και άλλα άτομα να το κάνουν.
Και το συνεχίζεις βλέπω. Ανίκητος!
Παιδιά, μήπως να τον συμμαζεύατε λίγο ετούτον εδώ, να μην τρέχετε; Δεν πάει καλά ο τύπος, έχει πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν και τι ισχύει, επειδή με το που έγινε το μπαμ με τον τύπο έχουν βγει ένα σωρό ειδήσεις αλλά και πολλές "ειδήσεις", είδα όμως σε κάποια sites να λένε ότι είναι κάτοικος Μαϊάμι, αλλά έρχεται συχνά στην Ελλάδα και κάτι τέτοια. Επίσης, ο ίδιος δηλώνει πως ήρθε να πολιτευτεί εκπροσωπώντας την ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ. Γι' αυτό και η απορία μου, αν πιάνεις τι λέω...Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:12Νομίζω οι περισσότεροι διαφωνούσαν ειδικά με το χωρίς προϋποθέσεις δικαίωμα ψήφου ακόμη και για κάποιους που ίσως δεν έχουν ζήσει ποτέ στην Ελλάδα.Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 13:55 Ρε παιδιά, να ρωτήσω εδώ κάτι και σόρυ αν έχει ήδη ειπωθεί, κάποιες σελίδες από χθες μέχρι και τώρα απλά τις "πήδηξα".
Ο κασσελακης έχει 20 χρόνια εκτός Ελλάδας αλλά έκανε την επιλογή να έρθει στην Ελλάδα και να δραστηριοποιηθεί ενεργά εδώ.
Προφανώς υπάρχουν συριζαιοι που διαφωνούν με την υποψηφιότητα του και κάποιες από τις θέσεις του και γι'αυτό δε θα τον ψηφίσουν.
Εφόσον η πλειοψηφία των πολιτών που ζουν στην Ελλάδα ψήφισε κόμματα που εφεραν δικαίωμα ψήφου κατοίκων εξωτερικού χωρίς καθόλου προϋποθέσεις νομίζω ότι είναι ηθικό και οι κάτοικοι εξωτερικού να το χρησιμοποιήσουν. Εγώ πάντως που από την αρχή της χρονιάς ζω το περισσότερο διάστημα εκτός Ελλάδας κατάσταση που μάλλον θα μονιμοποιηθεί θα το κάνω και στο μέλλον ενώ δεν σκόπευα και θα παροτρύνω και άλλα άτομα να το κάνουν.
- Τοξοβόλος_UK
Τρόλαρα μαρη και εσύ.Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:12
Παιδιά, μήπως να τον συμμαζεύατε λίγο ετούτον εδώ, να μην τρέχετε; Δεν πάει καλά ο τύπος, έχει πρόβλημα.
Ούτε να τον φτύσω τον Γεωργούλη. Εμένα μου αρέσουν κοιλαράδες πάνω από 120 κιλά με δάσος τρίχα. Τα βανίλα άτομα είναι όχι από μένα.
-
Mitharadir
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του: https://tvstar.gr/2023/08/29/o-kasselak ... s-po-kati/
Ρε συ, χέστηκα για το τι έκανες και τι δεν έκανες. Ή για τα γούστα σου, ποιος σου αρέσει, ποιος όχι κλπ. Ούτε με νοιάζει, ούτε μ' ενδιαφέρει, ούτε και μ' αγγίζει κάτι απ' αυτά.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:16Τρόλαρα μαρη και εσύ.Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:12
Ούτε να τον φτύσω τον Γεωργούλη. Εμένα μου αρέσουν κοιλαράδες πάνω από 120 κιλά με δάσος τρίχα. Τα βανίλα άτομα είναι όχι από μένα.
Αλλά να λες δημόσια τέτοια πράγματα, έστω και για πλάκα/τρολάρισμα; Πλήρης άγνοια κινδύνου δηλαδή; Κι άντε εσύ, τα λες κι έχεις την ευθύνη των λόγων σου. Ετούτοι εδώ (μοντς, αντμίνς) που έχουν ευθύνη από την δική τους σκοπιά, τι φταίνε;
Και δεν μιλάμε απλά για ένα "ο Χ είναι μαλάκας", έτσι; Αντιλαμβάνεσαι ελπίζω πόσο σοβαρά μπορεί να το πάρει κανείς αυτό που είπες.
-
Mitharadir
Το βίντεο ανακύκλωσης της υποψηφιότητας του δείχνει έναν πολιτικό που είναι ταλαντούχος.Και αυτό οφείλει να του το αναγνωρίσει και οποίος διαφωνεί μαζί του: https://www.topontiki.gr/2023/08/29/kas ... eek-dream/
- Τοξοβόλος_UK
Ε περίμενα κάποιος να τσιμπήσει πρώτα και ήσουν το πρώτο άτομο που τσίμπησεIsildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:19
Ρε συ, χέστηκα για το τι έκανες και τι δεν έκανες. Ή για τα γούστα σου, ποιος σου αρέσει, ποιος όχι κλπ. Ούτε με νοιάζει, ούτε μ' ενδιαφέρει, ούτε και μ' αγγίζει κάτι απ' αυτά.
Αλλά να λες δημόσια τέτοια πράγματα, έστω και για πλάκα/τρολάρισμα; Πλήρης άγνοια κινδύνου δηλαδή; Κι άντε εσύ, τα λες κι έχεις την ευθύνη των λόγων σου. Ετούτοι εδώ (μοντς, αντμίνς) που έχουν ευθύνη από την δική τους σκοπιά, τι φταίνε;
Και δεν μιλάμε απλά για ένα "ο Χ είναι μαλάκας", έτσι; Αντιλαμβάνεσαι ελπίζω πόσο σοβαρά μπορεί να το πάρει κανείς αυτό που είπες.
Ξεκάθαρη αναβάθμιση σε σχέση με Τσίπρα. Τουλάχιστον θα έχει επιτέλους κάποιο ενδιαφέρον η αντιπολίτευση.
Ο Πολάκης που έχει χαθεί;
Ο Πολάκης που έχει χαθεί;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση