Ο Άραγκορν δεν θα σε άρεζε πιστεύω. Ένα από τα πολλά του προσωνύμια ήταν Γοργοπήδαρος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Έστω ότι έφαγε μια γενικότερη φρίκη από συμπεριφορά+ύψος. Γιατί να ξεκοψει τόσο απότομα; Είναι εντελώς σκληρό. Και τώρα όλα αυτά τα περίεργα. Από τη μία να κάνει λαικ στο ποιήμα, να δέχεται το δεμα και μετά να με μπλοκαρει σε ένα άσχετο προφίλ. Βέβαια μεσολαβησαν κι αλλα μέιλ μου. Είμαι κι εγώ μαλακας. Δεν έπρεπε να είχα στείλει τίποτα. Εγώ άνοιξα το λάκκο μου.
Και δεν επρεπε ποτέ να την εμπιστευτω και να δεθω μαζί της. Μόνο λύπη μου έχει χαρίσει αυτή η ιστορία. Μελαγχόλησα πάλι. Τους μήνες που μιλουσαμε δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο καλή ήταν, πώς γίνεται να μην είχαμε γνωριστεί νωριτερα, πόσο τυχερός ήμουν. Και όλα κατέληξαν στη χειρότερη εκβαση. Απορώ πώς γινεται να εμπιστευομαι ακόμα τους σνθρωπους. Πλανευτηκα από τα κάλλη της. Οι άνθρωποι είμαι εκ φύσεως κακοι, το έχω δει και στην οικογένειά μου αυτό, γιατί πίστεψα πως μια άγνωστη θα ήταν η εξαίρεση; Όλο αυτό μου κοστισε πολύ ψυχικά και να 'μαι εδώ με τόσα φώτα εγώ ο μωρός όσο και πρώτα που λέει και ο Φαουστ. Αντε πάλι τόσος χρόνος να μου πάρει να συνέλθω επειδή οι ανθρωποι αποδεικνύονται ανεπαρκεις. Δεν νομίζω πως αξιζα αυτή τη συμπεριφορά.
Και δεν επρεπε ποτέ να την εμπιστευτω και να δεθω μαζί της. Μόνο λύπη μου έχει χαρίσει αυτή η ιστορία. Μελαγχόλησα πάλι. Τους μήνες που μιλουσαμε δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο καλή ήταν, πώς γίνεται να μην είχαμε γνωριστεί νωριτερα, πόσο τυχερός ήμουν. Και όλα κατέληξαν στη χειρότερη εκβαση. Απορώ πώς γινεται να εμπιστευομαι ακόμα τους σνθρωπους. Πλανευτηκα από τα κάλλη της. Οι άνθρωποι είμαι εκ φύσεως κακοι, το έχω δει και στην οικογένειά μου αυτό, γιατί πίστεψα πως μια άγνωστη θα ήταν η εξαίρεση; Όλο αυτό μου κοστισε πολύ ψυχικά και να 'μαι εδώ με τόσα φώτα εγώ ο μωρός όσο και πρώτα που λέει και ο Φαουστ. Αντε πάλι τόσος χρόνος να μου πάρει να συνέλθω επειδή οι ανθρωποι αποδεικνύονται ανεπαρκεις. Δεν νομίζω πως αξιζα αυτή τη συμπεριφορά.
Μια φίλη μου που την εμπιστεύομαι στις κρίσεις της υποστηρίζει ότι ο beta της είπε να με μπλοκαρει για να κόψει κίνηση. Και ότι της βαζει σίγουρα λόγια για μένα, ο αχρειος.
Να ξεκοψεις απο την "φιλη" σου γιατι θελει το κακο σου.Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 21:37 Μια φίλη μου που την εμπιστεύομαι στις κρίσεις της υποστηρίζει ότι ο beta της είπε να με μπλοκαρει για να κόψει κίνηση. Και ότι της βαζει σίγουρα λόγια για μένα, ο αχρειος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Με ποιο σκεπτικό το λες αυτο;
+1
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τι εννοείτε όμως; Δεν καταλαβαίνω.
Υποθέτω εννοούν πως οι κρίσεις της δεν είναι τόσο σωστές (στην καλύτερη περίπτωση, λέμε), με αποτέλεσμα να σου ταΐζει την, ήδη υπάρχουσα ,τεράστια εμμονή με τη λεγάμενη.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν είναι τόσο τρελό σενάριο. Σε εμένα σχολιαζε μέχρι και τις φίλες της. Αν όντως είναι ο νέος έμπιστός της στο βαθμό που ήμουν εγώ σημαίνει ότι του εχει πει τα πάντα για μένα όπως μου σχολιαζε κι εμένα για άλλους. Αν του έχει παραπονεθεί οτι της εστειλα δέμα κλπ, αυτός είναι δικηγόρος, σίγουρα θα της δινει συμβουλές για να φανεί καλος ο ιδιος. Η φάτσα του δείχνει σεξουαλική στέρηση και μέχρι και στο goodreads έχει στείλει αίτημα σε κάθε θηλυκό. Απίθανο είναι να της βάζει λόγια εναντίων μου και να της είπε να δοκιμάσει να με μπλοκαρει στο αλλο προφίλ, αν είχε δει το αίτημα, για να δουν αν θα αντιδρασω; Για τέτοια κουτοπονηρη νυφιτσα φαίνεται ο λέρας.
Μπετα γουωρς: δε σαγκα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ε, περίμενε λίγο μέχρι να βαρεθεί και τον νυφίτσα και να τον πετάξει (όπως την "τρίχα από το ζυμάρι", που λέει κι ο σοφός λαός).Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 09:01 Δεν είναι τόσο τρελό σενάριο. Σε εμένα σχολιαζε μέχρι και τις φίλες της. Αν όντως είναι ο νέος έμπιστός της στο βαθμό που ήμουν εγώ σημαίνει ότι του εχει πει τα πάντα για μένα όπως μου σχολιαζε κι εμένα για άλλους. Αν του έχει παραπονεθεί οτι της εστειλα δέμα κλπ, αυτός είναι δικηγόρος, σίγουρα θα της δινει συμβουλές για να φανεί καλος ο ιδιος. Η φάτσα του δείχνει σεξουαλική στέρηση και μέχρι και στο goodreads έχει στείλει αίτημα σε κάθε θηλυκό. Απίθανο είναι να της βάζει λόγια εναντίων μου και να της είπε να δοκιμάσει να με μπλοκαρει στο αλλο προφίλ, αν είχε δει το αίτημα, για να δουν αν θα αντιδρασω; Για τέτοια κουτοπονηρη νυφιτσα φαίνεται ο λέρας.
Στο μεταξύ εσύ μπορείς να δημιουργήσεις μια λίστα με χαρακτηρισμούς για τους αναμενόμενους διαδόχους-ει δυνατόν τα επίθετα καταχωρημένα με αλφαβητική σειρά, αφού προβλέπεται άχρηστοι να'ναι κι αυτοί.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δύο ερωτήματα.Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 09:01 Δεν είναι τόσο τρελό σενάριο. Σε εμένα σχολιαζε μέχρι και τις φίλες της. Αν όντως είναι ο νέος έμπιστός της στο βαθμό που ήμουν εγώ σημαίνει ότι του εχει πει τα πάντα για μένα όπως μου σχολιαζε κι εμένα για άλλους. Αν του έχει παραπονεθεί οτι της εστειλα δέμα κλπ, αυτός είναι δικηγόρος, σίγουρα θα της δινει συμβουλές για να φανεί καλος ο ιδιος. Η φάτσα του δείχνει σεξουαλική στέρηση και μέχρι και στο goodreads έχει στείλει αίτημα σε κάθε θηλυκό. Απίθανο είναι να της βάζει λόγια εναντίων μου και να της είπε να δοκιμάσει να με μπλοκαρει στο αλλο προφίλ, αν είχε δει το αίτημα, για να δουν αν θα αντιδρασω; Για τέτοια κουτοπονηρη νυφιτσα φαίνεται ο λέρας.
α) Αν έδινες στον εαυτό σου έναν προσδιορισμό ζώου, ποιος θα ήταν αυτός;
β) Θεωρείς ότι θα υπήρχε ταύτιση μεταξύ του δικού σου προσδιορισμού και της αντίστοιχης κρίσης των άλλων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μεταξύ μας είχαμε ένα προσωνυμιο ζωου για μένα αλλά δεν θέλω να πω ποιο ήταν.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2023, 10:15Δύο ερωτήματα.Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 09:01 Δεν είναι τόσο τρελό σενάριο. Σε εμένα σχολιαζε μέχρι και τις φίλες της. Αν όντως είναι ο νέος έμπιστός της στο βαθμό που ήμουν εγώ σημαίνει ότι του εχει πει τα πάντα για μένα όπως μου σχολιαζε κι εμένα για άλλους. Αν του έχει παραπονεθεί οτι της εστειλα δέμα κλπ, αυτός είναι δικηγόρος, σίγουρα θα της δινει συμβουλές για να φανεί καλος ο ιδιος. Η φάτσα του δείχνει σεξουαλική στέρηση και μέχρι και στο goodreads έχει στείλει αίτημα σε κάθε θηλυκό. Απίθανο είναι να της βάζει λόγια εναντίων μου και να της είπε να δοκιμάσει να με μπλοκαρει στο αλλο προφίλ, αν είχε δει το αίτημα, για να δουν αν θα αντιδρασω; Για τέτοια κουτοπονηρη νυφιτσα φαίνεται ο λέρας.
β) Θεωρείς ότι θα υπήρχε ταύτιση μεταξύ του δικού σου προσδιορισμού και της αντίστοιχης κρίσης των άλλων;
Εμένα μου αρέσει να με σκέφτομαι ως αμφίβιο. Ναι, πολλές φορές ρωτάω τους αλλους ως τι ζώο θα με έβλεπαν.
Αυτό λέει και η φίλη μου, να κάτσω ήσυχος και κάποια στιγμη θα τον βαρεθεί κι αυτόν. Δεν αμφιβάλλω. Καταρχάς αυτός σίγουρα αποσκοπεί κάπου, απλώς πρέπει να κάτσει η ευκαιρία να βρεθούν εφόσον μένουν αλλού. Απλώς με βασανίζει η ιδέα ότι διαβάζουν μαζι ,όπως ΕΓΩ της πρότεινα.aLiCat έγραψε: 19 Αύγ 2023, 10:06ε, περίμενε λίγο μέχρι να βαρεθεί και τον νυφίτσα και να τον πετάξει (όπως την "τρίχα από το ζυμάρι", που λέει κι ο σοφός λαός).Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 09:01 Δεν είναι τόσο τρελό σενάριο. Σε εμένα σχολιαζε μέχρι και τις φίλες της. Αν όντως είναι ο νέος έμπιστός της στο βαθμό που ήμουν εγώ σημαίνει ότι του εχει πει τα πάντα για μένα όπως μου σχολιαζε κι εμένα για άλλους. Αν του έχει παραπονεθεί οτι της εστειλα δέμα κλπ, αυτός είναι δικηγόρος, σίγουρα θα της δινει συμβουλές για να φανεί καλος ο ιδιος. Η φάτσα του δείχνει σεξουαλική στέρηση και μέχρι και στο goodreads έχει στείλει αίτημα σε κάθε θηλυκό. Απίθανο είναι να της βάζει λόγια εναντίων μου και να της είπε να δοκιμάσει να με μπλοκαρει στο αλλο προφίλ, αν είχε δει το αίτημα, για να δουν αν θα αντιδρασω; Για τέτοια κουτοπονηρη νυφιτσα φαίνεται ο λέρας.![]()
Στο μεταξύ εσύ μπορείς να δημιουργήσεις μια λίστα με χαρακτηρισμούς για τους αναμενόμενους διαδόχους-ει δυνατόν τα επίθετα καταχωρημένα με αλφαβητική σειρά, αφού προβλέπεται άχρηστοι να'ναι κι αυτοί.![]()
Δεν τους βγάζω όλους σκαρτους. Για τον αλφα τύπο με τις φλέβες και τα τατουάζ είπα κάτι κακό; (δεν τον εντόπισα) Ίσα ίσα είπα ότι φαίνεται νταβραντισμενος.
Ένας φίλος μου είπε ότι μια φίλη του του είπε να μου πει και να σου πω, ότι από τη στιγμή που αποδίδεις σαφή προσδιορισμό σε κάποιον άλλον, καλό είναι να αναφέρεις επίσης σαφώς και τον αυτοπροσδιορισμό σου.Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 10:19Μεταξύ μας είχαμε ένα προσωνυμιο ζωου για μένα αλλά δεν θέλω να πω ποιο ήταν.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2023, 10:15Δύο ερωτήματα.Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 09:01 Δεν είναι τόσο τρελό σενάριο. Σε εμένα σχολιαζε μέχρι και τις φίλες της. Αν όντως είναι ο νέος έμπιστός της στο βαθμό που ήμουν εγώ σημαίνει ότι του εχει πει τα πάντα για μένα όπως μου σχολιαζε κι εμένα για άλλους. Αν του έχει παραπονεθεί οτι της εστειλα δέμα κλπ, αυτός είναι δικηγόρος, σίγουρα θα της δινει συμβουλές για να φανεί καλος ο ιδιος. Η φάτσα του δείχνει σεξουαλική στέρηση και μέχρι και στο goodreads έχει στείλει αίτημα σε κάθε θηλυκό. Απίθανο είναι να της βάζει λόγια εναντίων μου και να της είπε να δοκιμάσει να με μπλοκαρει στο αλλο προφίλ, αν είχε δει το αίτημα, για να δουν αν θα αντιδρασω; Για τέτοια κουτοπονηρη νυφιτσα φαίνεται ο λέρας.
Εμένα μου αρέσει να με σκέφτομαι ως αμφίβιο. Ναι, πολλές φορές ρωτάω τους αλλους ως τι ζώο θα με έβλεπαν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση