!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eχετε δει μινι μαρκετ που να ειναι φτηνοτερο απο τις μεγαλες αλυσιδες;

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Eχετε δει μινι μαρκετ που να ειναι φτηνοτερο απο τις μεγαλες αλυσιδες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πάντως η Αθήνα χέλη έχει πέσει νομίζω, πάει, μας φάγαμε. Δεν λέει και κανείς τι γίνεται στην γειτονιά του να καταλάβω αν έχω λάθος εικόνα, αλλά νομίζω οτι εδώ έχουν καρτελοποιηθεί τα πάντα, βλέπω κοκακόλες που γράφουν οτι δεν πωλούνται ανά τεμάχιο συνέχεια στους μικρούς, ακόμα και στα περίπτερα.

μικρός στην Αθήνα σημαίνει ακριβός ή διαφορετικός, προϊόντα από επαρχία κλπ, νομίζω δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

hellegennes έγραψε: 20 Δεκ 2018, 02:54

Τι λες, βρε νούμερο; Πρώτον αυτό δεν είναι του Μετρό, του οποίου η προσφορά -50% που βλέπεις είναι αρκετά ακριβότερη από την τιμή που παρουσιάζω, είναι ανεξάρτητου C&C, που δεν σχετίζεται με κανένα ΣΜ. Δεύτερον, αν είχες μάτια θα έβλεπες ότι δεν υπάρχει καμμιά έκπτωση. Τρίτον, φυσικά και δεν παίρνω μόνο αυτό το νούμερο, κοκορόμυαλε υπάλληλε των Lidl:

Εικόνα

Αυτές τις μαλακίες γράφει κανείς όταν εκφέρει άποψη για πράγματα που δεν ξέρει, γκουγκλίζοντας στα πρόχειρα.

Πρωτον πουθενα δεν εγραψα οτι ειναι απο το Metro
Εφερνα ενα παραδειγμα προσφορας.Προιον προσφορας πηρες.Μην κρυβεσαι πισω απο το δακτυλο σου

Δευτερον η εκπτωση στην τιμολογηση αφορα ατομικη εκπτωση για συγκεκριμενο κωδικο πελατη και οχι εκπτωση που προκυπτει απο προσφορα προιοντος

Τριτον.Οτι εγραψα για το νουμερο ισχυει στο 100%
Αυτος ειναι και ο λογος που εσπευσες να παρουσιασεις και αλλο νουμερο
Αλλα βρε νουμερο και το δευτερο νουμερο απο προσφορα το πηρες

Μου κινησες την περιεργεια
Θα ηθελα να μαθω αυτο το ανεξαρτητο cash and carry
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 03:38 Μου κινησες την περιεργεια
Θα ηθελα να μαθω αυτο το ανεξαρτητο cash and carry
:003:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 20 Δεκ 2018, 03:15
Αυτό είναι αλήθεια, αν η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή αρχίζουν οι καχυποψίες. Τα αγοράζεις μαύρα, είναι μαϊμού, είναι χαλασμένα, κτλ. Ευτυχώς αυτό το κλίμα έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Αν το έκανα αυτό το 2010 δεν θα έπιανε με τίποτα. Ο κόσμος έχει πλέον αντιληφθεί ότι τα μικρά καταστήματα μπορούν να είναι ανταγωνιστικά. Βοήθησε και το Ίντερνετ σ' αυτό. Επίσης μας μπούσταρε μάλλον η απάτη του Μαρινόπουλου και το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός πλήρωσε εξαιρετικά ακριβά την όλη ιστορία και αηδίασε.

Το μεγαλο σου προβλημα ειναι πως οταν σου τελειωσουν και δεν βρεις τα ιδια ακριβως προιοντα σε προσφορα εχεις δυο επιλογες
Ειτε να λειπουν προιοντα απο το ραφι σου ειτε αυτους που ξανααγορασε να τα δει ξαφνικα με μεγαλη αυξηση
Αυτο σε κανει αναξιοπιστο και οχι οι χαμηλες τιμες σε προιοντα που αγοραζεις σε προσφορες

Στην πρωτη περιπτωση προτεινω να λες:"Ε ας χεστει και λιγο πανω το το παιδι.Δημιουργει αντισωματα ετσι μην τα εχετε να παιδια σε γυαλα"
Στην δευτερη περιπτωση προτεινω να λες:""Τσιπρα ηθελες πληρωνε τωρα"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 20 Δεκ 2018, 03:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Έχεις πηγές για τις μαλακίες που λες ή θα γελοιοποιηθείς παραπάνω; Αυτά είναι οι μόνιμες τιμές που παίρνω κι έχω πει πολλές φορές ότι η μόνιμη τιμή μου είναι 10 ευρώ. Κάποιες φορές τα παίρνω προσφορά και τα δίνω 9 ευρώ ή ακόμα και 8.

Για το νούμερο έγραψες παπαριές. Το 7αρι είναι το τελευταίο νούμερο στο οποίο κάθονται τα παιδιά, συνήθως στον δεύτερο χρόνο. Τα πρώτα τρία νούμερα είναι για τον πολύ πρώτο καιρό. Το νούμερο 1 μπορεί να μην το βάλει καν. Και, ζώον, έτυχε απλώς να είναι το πρώτο προϊόν του τιμολογίου. Έβαλα αυτό για να φαίνονται από πάνω οι λεζάντες, όπου φαίνεται ότι δεν υπάρχει και έκπτωση. Σε λίγο θα μας πεις ότι τους είπα να το χτυπήσουν και πρώτο. :smt005:

Πόσο απελπισμένος είσαι; Δεν χορταίνεις να γελάνε μαζί σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Α ρε ΓΓ, τι θα κάναμε χωρίς εσένα;

Δεν κάνω πλάκα, τα καλύτερα θέματα ανοίγεις δω μέσα.
Άβαταρ μέλους
enaon

sharp έγραψε: 20 Δεκ 2018, 03:46 Α ρε ΓΓ, τι θα κάναμε χωρίς εσένα;

Δεν κάνω πλάκα, τα καλύτερα θέματα ανοίγεις δω μέσα.
:smt023
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 20 Δεκ 2018, 03:46 Έχεις πηγές για τις μαλακίες που λες ή θα γελοιοποιηθείς παραπάνω; Αυτά είναι οι μόνιμες τιμές που παίρνω κι έχω πει πολλές φορές ότι η μόνιμη τιμή μου είναι 10 ευρώ. Κάποιες φορές τα παίρνω προσφορά και τα δίνω 9 ευρώ ή ακόμα και 8.

Για το νούμερο έγραψες παπαριές. Το 7αρι είναι το τελευταίο νούμερο στο οποίο κάθονται τα παιδιά, συνήθως στον δεύτερο χρόνο. Τα πρώτα τρία νούμερα είναι για τον πολύ πρώτο καιρό. Το νούμερο 1 μπορεί να μην το βάλει καν. Και, ζώον, έτυχε απλώς να είναι το πρώτο προϊόν του τιμολογίου. Έβαλα αυτό για να φαίνονται από πάνω οι λεζάντες, όπου φαίνεται ότι δεν υπάρχει και έκπτωση. Σε λίγο θα μας πεις ότι τους είπα να το χτυπήσουν και πρώτο. :smt005:

Το οτι εφτασες στο σημειο να βγαλεις και την Babylino φελη γι αυτα που γραφει για τα ιδια της τα νουμερα ηταν κατι αναμενομενο απο σενα
Οπως εχως ξαναπει εισαι ικανος να βιασεις καθε ιχνος αληθειας απλα για να ικανοποιησεις την εμμονη σου
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 20 Δεκ 2018, 03:46

Ειναι η τριτη η η τεταρτη φορα που θα το γραψω και θα το γραψω οσο προσποιεισαι οτι δεν το διαβαζεις
Υπεδειξες μας καποια συγκεκριμενα μινι μαρκετ στην Θεσσαλονικη που πουλανε πιο φτηνα απο τις αλυσιδες

Τελικα αυτο το ανεξαρτητο cash and carry θα μαθουμε ποιο ειναι η ειναι και αυτο μυστικο;
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Όλοι έχουν καταλάβει ποιος έχει εμμονή, εδώ μέσα. Χρήζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Παλι τουμπεκι;
Δεν βλεπω να παιρνω απαντηση τελικα
Τι παιζει;
Φοβασαι οτι μπορει να παω ω και εγω στο cash and carry και στο mini market;
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 03:54
hellegennes έγραψε: 20 Δεκ 2018, 03:46 Πόσο απελπισμένος είσαι; Δεν χορταίνεις να γελάνε μαζί σου;
Ειναι η τριτη η η τεταρτη φορα που θα το γραψω και θα το γραψω οσο προσποιεισαι οτι δεν το διαβαζεις
Υπεδειξες μας καποια συγκεκριμενα μινι μαρκετ στην Θεσσαλονικη που πουλανε πιο φτηνα απο τις αλυσιδες

Τελικα αυτο το ανεξαρτητο cash and carry θα μαθουμε ποιο ειναι η ειναι και αυτο μυστικο;
Είναι αντιδεοντολογικό, γι' αυτό και δεν άφησα στην εικόνα τα στοιχεία του. Αντιλαμβάνομαι ότι η δεοντολογία είναι λέξη άγνωστη για σένα, βέβαια.

Το ίδιο αντιδεοντολογικό είναι να αναφέρω καταστήματα. Αν θέλεις διαφημίσεις, ψάξε μόνος σου στον ιστό. Εγώ λευκή διαφήμιση δεν κάνω. Και όχι, δεν μπορείς να πας σε C&C ο ίδιος. Μπορεί να σ'το επιτρέπουν τα C&C των ΣΜ, αλλά όχι τα ανεξάρτητα. Μόνο με κωδικό επαγγελματία τροφίμων/παντοπωλείου μπορείς να μπεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μου εχουν κανει εντυπωση κανα δυο πραγματακια
Πρωτον το οτι ειχες προσβαση στο ιδιο "τυχαιο" τιμολογιο στις 3,30 το βραδυ
Δευτερον οτι σε αυτο το cash and carry τα babylino τα ονομαζουν αλλες φορες economy και αλλες econ
Και τριτον οτι τους εχει φυγει λιγο η στοιχηση στον εκτυπωτη και το οτι το δευτερο προιον ξεφυγε λιγο απο τις γραμμες
Screenshot_12.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 20 Δεκ 2018, 04:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 03:56 Τι παιζει;
Φοβασαι οτι μπορει να παω ω και εγω στο cash and carry και στο mini market;
φοβάται μάλλον ότι θα αφήσει τα παιδάκι του ανθρώπου ορφανά μέσα στα Χριστούγεννα, ωραίος ο χέλης που δεν τσιμπάει, να τα βρει το λιντλ μόνο του, έλεος δηλαδή. :)

παλιά ήταν:
βρείτε το πιο φθηνά από εμάς, και θα φροντίσουμε να το δώσουμε τόσο και εμείς.

τώρα ειναι:
πείτε μας έναν φθηνότερο, θα θα φροντίσουμε να το πουλάει όσο εμείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 20 Δεκ 2018, 04:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 20 Δεκ 2018, 04:00

Είναι αντιδεοντολογικό, γι' αυτό και δεν άφησα στην εικόνα τα στοιχεία του. Αντιλαμβάνομαι ότι η δεοντολογία είναι λέξη άγνωστη για σένα, βέβαια.

Το ίδιο αντιδεοντολογικό είναι να αναφέρω καταστήματα. Αν θέλεις διαφημίσεις, ψάξε μόνος σου στον ιστό. Εγώ λευκή διαφήμιση δεν κάνω. Και όχι, δεν μπορείς να πας σε C&C ο ίδιος. Μπορεί να σ'το επιτρέπουν τα C&C των ΣΜ, αλλά όχι τα ανεξάρτητα. Μόνο με κωδικό επαγγελματία τροφίμων/παντοπωλείου μπορείς να μπεις.

Α μαλιστα
Δηλαδη διαφημιζεις πχ τα Babylino αλλα δεν διαφημιζεις την αλυσιδα
Δεοντολογια επιλεκτικη
Δεν ειπα πουθενα να αφησεις εικονα με τα στοιχεια του
Ειπα να μας πεις ποιο ειναι αυτο το ανεξαρτητο
Οπως μας λες για Βασιλοπουλους και για Lidl
Ουπς
Παλι επιλεκτικη δεοντολογια

Ρε ασε το τι μπορω και το τι δεν μπορω να κανω εγω
Εσυ θα μου πεις τι μπορω να κανω;Μεινε στα δικα σου
Αρίστος for Tsirpas
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”