!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SARS-CoV-2: Δυσοίωνη πρόβλεψη 2022
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: SARS-CoV-2: Δυσοίωνη πρόβλεψη 2022
γιατι πανικοβσλεστε για ένα απλό κρυολόγημα
- EKPLIKTIKOS
Green Dragon έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:58Οι μισοί μου υπάλληλοι έχουν αρρωστήσει, πρακτικά υπολειτουργώ. Σύντομα θα χτυπήσει και την δική μου πόρτα, δεν αμφιβάλλω.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:16Έχει γεύση/όσφρηση και δεν έχει εξάνθημα. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα.ST48410 έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:14
Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι τόσο το εμβόλιο όσο και η Δ δεν προστατεύει επαρκώς από την μόλυνση με Ο. Αν έχει γεύση και όσφρηση και κάποιο δερματικό εξάνθημα, μαζί με τον πονοκέφαλο θα είναι μάλλον πιθανό να κόλλησε την Ο.
Υ.Γ. Μου έλεγε ότι και να μην τους κλείνανε για πρωτοχρονιά, όλο το προσωπικό νοσεί, δεν έβρισκαν άτομα! Δε βλέπω πώς θα τη γλυτώσουμε.
Το 80% των επιχειρήσεων που ξέρω είναι έτσι. Δεν είσαι γκαντέμης. Ο κανόνας είσαι σήμερα και όχι η εξαίρεση. Είναι όλοι άρρωστοι
αφού τους εμβολιασες με το ζόρι και αποδυναμωσες το ανοσοποιητικό τους,τι περιμενεςGreen Dragon έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:58Οι μισοί μου υπάλληλοι έχουν αρρωστήσει, πρακτικά υπολειτουργώ. Σύντομα θα χτυπήσει και την δική μου πόρτα, δεν αμφιβάλλω.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:16Έχει γεύση/όσφρηση και δεν έχει εξάνθημα. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα.ST48410 έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:14
Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι τόσο το εμβόλιο όσο και η Δ δεν προστατεύει επαρκώς από την μόλυνση με Ο. Αν έχει γεύση και όσφρηση και κάποιο δερματικό εξάνθημα, μαζί με τον πονοκέφαλο θα είναι μάλλον πιθανό να κόλλησε την Ο.
Υ.Γ. Μου έλεγε ότι και να μην τους κλείνανε για πρωτοχρονιά, όλο το προσωπικό νοσεί, δεν έβρισκαν άτομα! Δε βλέπω πώς θα τη γλυτώσουμε.
- hellegennes
Το εμβόλιο λογικό να μην τον σώσει, της πούτσας είναι. Αλλά η νόσηση θα τον βοηθήσει να περάσει ελαφριά την δεύτερη φορά.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:22Ρε παπάρα, σου λέω ότι νόσησε κιόλας! Ούτε εμβόλιο ούτε νόσηση τον γλύτωσαν.Στύγιος έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:20Ι rest my case.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:02 Πριν ένα μήνα ο κουνιάδος μου έκανε τρίτη δόση. Τρεις μέρες αργότερα διαγνώστηκε με covid. Το πέρασε σχετικά ελαφρά με λίγο πυρετό κλπ.
Έκανε PCR και βγήκε αρνητικό δέκα ημέρες αργότερα.
Σήμερα είχε πονοκέφαλο. Έκανε rapid, αρνητικό. Έκανε και PCR και μόλις έμαθε ότι είναι θετικό.
Τι γίνεται ρε πστ μου!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
το χτύπημα στην εστίαση θα είναι τελειωτικό
δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει κανείς να συνέλθει και να αποσβέσει τη χασούρα του 21 μετά απο αυτό
χάθηκαν πολλά λεφτά
δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει κανείς να συνέλθει και να αποσβέσει τη χασούρα του 21 μετά απο αυτό
χάθηκαν πολλά λεφτά
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Fixed ^2vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:27φιξντGherschaagk έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:25Θα πεθάνουμε νοσήσουμε μολυνθούμε όλοι.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:22
Ρε παπάρα, σου λέω ότι νόσησε κιόλας! Ούτε εμβόλιο ούτε νόσηση τον γλύτωσαν.
Πιθανότατα άλλο στέλεχος.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:02 Πριν ένα μήνα ο κουνιάδος μου έκανε τρίτη δόση. Τρεις μέρες αργότερα διαγνώστηκε με covid. Το πέρασε σχετικά ελαφρά με λίγο πυρετό κλπ.
Έκανε PCR και βγήκε αρνητικό δέκα ημέρες αργότερα.
Σήμερα είχε πονοκέφαλο. Έκανε rapid, αρνητικό. Έκανε και PCR και μόλις έμαθε ότι είναι θετικό.
Τι γίνεται ρε πστ μου!
Το είχα γράψει σχετικά με στενή μου συγγενή νεαρής ηλικίας που νόσησε δις μέσα σε δύο μήνες και κάποιοι τότε μου έγραφαν ότι φαντάζομαι πράγματα...
Φυσικές ανοσίες κλπ.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Με τέτοια ζώα που δεν σέβονται τίποτα να περιμένετε τα χειρότερα
https://www.instagram.com/tv/CX3x-o2jMm ... hare_sheet
30 βουρδουλιές στον καθένα
https://www.instagram.com/tv/CX3x-o2jMm ... hare_sheet
30 βουρδουλιές στον καθένα
"Amid a lot of optimistic noises about evidence of the “mildness” of the Omicron variant and the modest rise in hospitalisations compared to cases so far in the UK, Professor Peter Openshaw, who sits on the New and Emerging Respiratory Virus Threats Advisory Group (Nervtag), has struck a more cautious note this morning on BBC Breakfast. PA Media quote him saying:
The latest figures show extraordinary rises in infection rates and this is before we’ve had time to see the full effect of what’s happened over Christmas.
The people currently who are very sadly dying of Covid were probably infected on average about 35 days ago, so this was really before Omicron really started to transmit.
It’s therefore too early to say what the impact of Omicron is going to be on more severe disease.
It’s mostly been circulating in children, in people in contact with children, and it’s now going to spread into older adults at much higher risk of severe disease and those with pre-existing illnesses.
I’m very, very glad that a very large majority of those have been triple-vaccinated because that gives you very good levels of protection, admittedly probably not for good but at least for a while."
Εντωμεταξύ αυτά που αναφέρει ο καθηγητής και είναι common sense τα έχουμε δει και σε προηγούμενα κύματα. Φέτος το καλοκαίρι μας έλεγαν για τη δέλτα οτι είναι σαν κοινό κρυολόγημα και οτι δεν δίνει θανάτους. Αυτό βέβαια συνέβαινε επειδή χτυπούσε τις νέες ηλικίες το καλοκαίρι λόγω κινητικότητας και επειδή οι περισσότεροι τότε ήταν φρεσκοεμβολιασμένοι. Το γεγονός οτι ανεβαίνουν οι νοσηλείες σε μικρά παιδιά στην Βρετανία και στην Αμερική από την όμικρον είναι πολύ ανησυχητικό. Αν περάσει και στους άνω των 65 δεν είμαι καθόλου σίγουρος οτι θα είναι κοινό κρυολόγημα. Αλλά θα ξερουμε σε εμάς περισσότερα μετά από 20-25 μέρες τουλάχιστον.
The latest figures show extraordinary rises in infection rates and this is before we’ve had time to see the full effect of what’s happened over Christmas.
The people currently who are very sadly dying of Covid were probably infected on average about 35 days ago, so this was really before Omicron really started to transmit.
It’s therefore too early to say what the impact of Omicron is going to be on more severe disease.
It’s mostly been circulating in children, in people in contact with children, and it’s now going to spread into older adults at much higher risk of severe disease and those with pre-existing illnesses.
I’m very, very glad that a very large majority of those have been triple-vaccinated because that gives you very good levels of protection, admittedly probably not for good but at least for a while."
Εντωμεταξύ αυτά που αναφέρει ο καθηγητής και είναι common sense τα έχουμε δει και σε προηγούμενα κύματα. Φέτος το καλοκαίρι μας έλεγαν για τη δέλτα οτι είναι σαν κοινό κρυολόγημα και οτι δεν δίνει θανάτους. Αυτό βέβαια συνέβαινε επειδή χτυπούσε τις νέες ηλικίες το καλοκαίρι λόγω κινητικότητας και επειδή οι περισσότεροι τότε ήταν φρεσκοεμβολιασμένοι. Το γεγονός οτι ανεβαίνουν οι νοσηλείες σε μικρά παιδιά στην Βρετανία και στην Αμερική από την όμικρον είναι πολύ ανησυχητικό. Αν περάσει και στους άνω των 65 δεν είμαι καθόλου σίγουρος οτι θα είναι κοινό κρυολόγημα. Αλλά θα ξερουμε σε εμάς περισσότερα μετά από 20-25 μέρες τουλάχιστον.
Ανεμβολίαστος 80χρονος μακρινός συγγενής στην εντατική με Covid.
Χθες το έμαθα.

Χθες το έμαθα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δλδ τί θα γίνει; θα εξαφανιστούν τα κασαμπού ανά την επικράτεια; ή μήπως τα σουβλατζήδικα;βοθρατζης έγραψε: 31 Δεκ 2021, 10:47 το χτύπημα στην εστίαση θα είναι τελειωτικό
χάθηκαν πολλά λεφτά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εκει που ειχες 10 θα απομεινουν 1 τα υπολοιπα κλεινουν.Αληθεια ποια ((επενδυση)) θα προσλαβει ολους αυτους τους ανεργους?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:14δλδ τί θα γίνει; θα εξαφανιστούν τα κασαμπού ανά την επικράτεια; ή μήπως τα σουβλατζήδικα;βοθρατζης έγραψε: 31 Δεκ 2021, 10:47 το χτύπημα στην εστίαση θα είναι τελειωτικό
χάθηκαν πολλά λεφτά
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν είναι μόνο ότι ΘΑ απολύσουν.zteo έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:25Εκει που ειχες 10 θα απομεινουν 1 τα υπολοιπα κλεινουν.Αληθεια ποια ((επενδυση)) θα προσλαβει ολους αυτους τους ανεργους?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:14δλδ τί θα γίνει; θα εξαφανιστούν τα κασαμπού ανά την επικράτεια; ή μήπως τα σουβλατζήδικα;βοθρατζης έγραψε: 31 Δεκ 2021, 10:47 το χτύπημα στην εστίαση θα είναι τελειωτικό
χάθηκαν πολλά λεφτά
Ήδη δουλεύουν τα περισσότερα με το 1/3 των εργαζομένων που θα είχαν.
Να μην τα επαναλαμβανουμε οι κυβερνησεις εργαλοποιουν την πανδημια για να κλεισουν τις μικρομεσσαιες επιχειρησεις προς οφελος των πολυεθνικων.Ιδιως οι εστιαση και ο χωρος της τεχνης εχει υποστει τεραστια ζημια.stavmanr έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:34Δεν είναι μόνο ότι ΘΑ απολύσουν.zteo έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:25Εκει που ειχες 10 θα απομεινουν 1 τα υπολοιπα κλεινουν.Αληθεια ποια ((επενδυση)) θα προσλαβει ολους αυτους τους ανεργους?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Δεκ 2021, 11:14
δλδ τί θα γίνει; θα εξαφανιστούν τα κασαμπού ανά την επικράτεια; ή μήπως τα σουβλατζήδικα;
Ήδη δουλεύουν τα περισσότερα με το 1/3 των εργαζομένων που θα είχαν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-