!!! DEVELOPMENT MODE !!!

SARS-CoV-2: Δυσοίωνη πρόβλεψη 2022

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Re: SARS-CoV-2: Δυσοίωνη πρόβλεψη 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Awesomatic έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:39
βοθρατζης έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:27 υπάρχουν και οι απλές ιώσεις , δεν είναι όλα κοβιτ
Σε αυτή τη φάση οποίος κολλήσει οτιδήποτε έχει ποσοστά Τσαουσέσκου να είναι όμικρον.
Αστα, περιμένω τα αποτελέσματα του prc αύριο
ελπίζω να είναι ίωση
θα δούμε
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:22
Στύγιος έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:20
vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:02 Πριν ένα μήνα ο κουνιάδος μου έκανε τρίτη δόση. Τρεις μέρες αργότερα διαγνώστηκε με covid. Το πέρασε σχετικά ελαφρά με λίγο πυρετό κλπ.
Έκανε PCR και βγήκε αρνητικό δέκα ημέρες αργότερα.
Σήμερα είχε πονοκέφαλο. Έκανε rapid, αρνητικό. Έκανε και PCR και μόλις έμαθε ότι είναι θετικό.

Τι γίνεται ρε πστ μου!
Ι rest my case.
Ρε παπάρα, σου λέω ότι νόσησε κιόλας! Ούτε εμβόλιο ούτε νόσηση τον γλύτωσαν.
Θα πεθάνουμε όλοι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Gherschaagk έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:25
Στύγιος έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:20

Ι rest my case.
Θα πεθάνουμε νοσήσουμε όλοι.
φιξντ
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:27

φιξντ
Ιδια περιπου περιπτωση μου ειπε ο φαρμακοποιος της γειτονιας μου, γυναικα που νοσηλευτηκε και βγηκε απο το νοσοκομειο στα μεσα Οκτωβριου σημερα παλι βγηκε θετικη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:27

φιξντ
:smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:02 Πριν ένα μήνα ο κουνιάδος μου έκανε τρίτη δόση. Τρεις μέρες αργότερα διαγνώστηκε με covid. Το πέρασε σχετικά ελαφρά με λίγο πυρετό κλπ.
Σήμερα είχε πονοκέφαλο. Έκανε rapid, αρνητικό. Έκανε και PCR και μόλις έμαθε ότι είναι θετικό.

Τι γίνεται ρε πστ μου!
Δέλτα + Όμικρον μάλλον.

Γκαντεμιά.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Δ+Ο = ΔΟ. ΔΟ+Υ= Δ.Ο.Υ.

ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Green Dragon έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:41

Τι γίνεται ρε πστ μου!
Δέλτα + Όμικρον μάλλον.

Γκαντεμιά.
η τα εμβολια ευθυνονται για την νοσηση :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

taliban έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:43 Δ+Ο = ΔΟ. ΔΟ+Υ= Δ.Ο.Υ.

Πιο εύκολα ξεμπλέκεις από Δ+Ο μαζί παρά από τη ΔΟΥ :-?
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
taliban

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:45
Green Dragon έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:41

Τι γίνεται ρε πστ μου!
Δέλτα + Όμικρον μάλλον.

Γκαντεμιά.
η τα εμβολια ευθυνονται για την νοσηση :102:
Αν σου πουν πως η 3 δόση ( τυχαίος αριθμός) προσφέρει 60% προστασία από νόσηση σημαίνει πως οι 6/10 δεν θα νοσήσουν . Οι υπόλοιποι 4 ναι.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Δεύτερη φορά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η Κόνι Μεταξά.

Η παρουσιάστρια του «MEGA Star» ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα πως κόλλησε εκ νέου κορωνοϊό γράφοντας σε μια ανάρτηση: «Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες». To απόγευμα της Τετάρτης, η γνωστή performer που έχει κάνει αμφότερες τις δόσεις για τον κορωνοϊό πριν λίγους μήνες, εμφανίστηκε μέσω Skype από το σπίτι της στην εκπομπή Live News του MEGA.

«Εγώ πριν από ενάμισι μήνα ξαναπέρασα κορωνοϊό. Διαφορετικό τελείως, δεν ξέρω ποια μετάλλαξη είχα. Το πέρασα δύσκολα. Τώρα είμαι ξανά θετική στον κορωνοϊό, έχω χαμηλό ιικό φορτίο, όπως μου είπε ο γιατρός. Το μόνο που έχω, είναι βήχα, ο οποίος με ταλαιπωρεί πολύ τη νύχτα, αλλά δεν έχω κάτι άλλο» δήλωσε αρχικά η δημοφιλής performer.
ΖΩΗ 29/12/2021 12:57
Θετικός στον κορωνοϊό ο Χάρης Βαρθακούρης -Τι θα γίνει με τη συμμετοχή του στο J2US
ΖΩΗ 29/12/2021 03:29
Θετικός στον κορωνοϊό και ο Λάκης Λαζόπουλος -Η επική του ανάρτηση

«Δεν είχε περάσει πολύς καιρός από τη δεύτερη δόση μου, δηλαδή δεν είχε ακόμα φτάσει η ώρα να κάνω την τρίτη. Έκανα την δεύτερη δόση τον Αύγουστο. Κόλλησα 28 Οκτωβρίου. Αν και ήμουν εμβολιασμένη, είχα όλα τα συμπτώματα, αλλά δεν κόλλησα κανέναν. Θέλω να πιστεύω ότι το καλό με το εμβόλιο είναι ότι δεν το μεταδίδουμε τόσο εύκολα. Εννοείται ότι ήμουν σπίτι μου. Ευτυχώς δεν μπήκα στο νοσοκομείο, αλλά δεν το πέρασα εύκολα», τόνισε στη συνέχεια για την πρώτη φορά που νόσησε από κορωνοϊό.

«Την πρώτη φορά είχα πόνο στο σώμα, χαμηλό πυρετό -δηλαδή δέκατα για περίπου πέντε ημέρες-, είχα πολύ μπούκωμα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω από τη μύτη, έχασα την όσφρηση και τη γεύση. Όλα τα συμπτώματα κράτησαν περίπου μία εβδομάδα. Τώρα το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι ο βήχας, αλλά όχι ξηρός βήχας. Δεν έχω τίποτα άλλο. Έχω βγάλει κάτι σπυράκια, αλλά δεν ξέρω αν είναι από την Omicron ή από την μάσκα» σημείωσε η Κόνι Μεταξά.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/koni-metaxa">Κόνι Μεταξά: «Κόλλησα κορωνοϊό δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα - Πολύ διαφορετικά τα συμπτώματα» </a></p>
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:16
ST48410 έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:14
vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:11 Πρώτα με rapid και μετά με PCR.
Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι τόσο το εμβόλιο όσο και η Δ δεν προστατεύει επαρκώς από την μόλυνση με Ο. Αν έχει γεύση και όσφρηση και κάποιο δερματικό εξάνθημα, μαζί με τον πονοκέφαλο θα είναι μάλλον πιθανό να κόλλησε την Ο.
Έχει γεύση/όσφρηση και δεν έχει εξάνθημα. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα.

Υ.Γ. Μου έλεγε ότι και να μην τους κλείνανε για πρωτοχρονιά, όλο το προσωπικό νοσεί, δεν έβρισκαν άτομα! Δε βλέπω πώς θα τη γλυτώσουμε.
Οι μισοί μου υπάλληλοι έχουν αρρωστήσει, πρακτικά υπολειτουργώ. Σύντομα θα χτυπήσει και την δική μου πόρτα, δεν αμφιβάλλω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ο Γώγος νωρίτερα σε δελτίο ειδήσεων ανέφερε ότι υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις νεκρών από Ο παγκοσμίως. Το κρατάμε στα θετικά για την ώρα.
Άβαταρ μέλους
taliban

Awesomatic έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:51
taliban έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:43 Δ+Ο = ΔΟ. ΔΟ+Υ= Δ.Ο.Υ.

Πιο εύκολα ξεμπλέκεις από Δ+Ο μαζί παρά από τη ΔΟΥ :-?
:+1:
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Εικόνα
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”