Αστα, περιμένω τα αποτελέσματα του prc αύριοAwesomatic έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:39Σε αυτή τη φάση οποίος κολλήσει οτιδήποτε έχει ποσοστά Τσαουσέσκου να είναι όμικρον.
ελπίζω να είναι ίωση
θα δούμε
Αστα, περιμένω τα αποτελέσματα του prc αύριοAwesomatic έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:39Σε αυτή τη φάση οποίος κολλήσει οτιδήποτε έχει ποσοστά Τσαουσέσκου να είναι όμικρον.
Θα πεθάνουμε όλοι.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:22Ρε παπάρα, σου λέω ότι νόσησε κιόλας! Ούτε εμβόλιο ούτε νόσηση τον γλύτωσαν.Στύγιος έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:20Ι rest my case.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:02 Πριν ένα μήνα ο κουνιάδος μου έκανε τρίτη δόση. Τρεις μέρες αργότερα διαγνώστηκε με covid. Το πέρασε σχετικά ελαφρά με λίγο πυρετό κλπ.
Έκανε PCR και βγήκε αρνητικό δέκα ημέρες αργότερα.
Σήμερα είχε πονοκέφαλο. Έκανε rapid, αρνητικό. Έκανε και PCR και μόλις έμαθε ότι είναι θετικό.
Τι γίνεται ρε πστ μου!
φιξντ
Ιδια περιπου περιπτωση μου ειπε ο φαρμακοποιος της γειτονιας μου, γυναικα που νοσηλευτηκε και βγηκε απο το νοσοκομειο στα μεσα Οκτωβριου σημερα παλι βγηκε θετικη.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:27φιξντGherschaagk έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:25Θα πεθάνουμε νοσήσουμε όλοι.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:22
Ρε παπάρα, σου λέω ότι νόσησε κιόλας! Ούτε εμβόλιο ούτε νόσηση τον γλύτωσαν.
vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:27φιξντGherschaagk έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:25Θα πεθάνουμε νοσήσουμε όλοι.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:22
Ρε παπάρα, σου λέω ότι νόσησε κιόλας! Ούτε εμβόλιο ούτε νόσηση τον γλύτωσαν.
Δέλτα + Όμικρον μάλλον.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:02 Πριν ένα μήνα ο κουνιάδος μου έκανε τρίτη δόση. Τρεις μέρες αργότερα διαγνώστηκε με covid. Το πέρασε σχετικά ελαφρά με λίγο πυρετό κλπ.
Σήμερα είχε πονοκέφαλο. Έκανε rapid, αρνητικό. Έκανε και PCR και μόλις έμαθε ότι είναι θετικό.
Τι γίνεται ρε πστ μου!
η τα εμβολια ευθυνονται για την νοσησηGreen Dragon έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:41Δέλτα + Όμικρον μάλλον.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:02 Πριν ένα μήνα ο κουνιάδος μου έκανε τρίτη δόση. Τρεις μέρες αργότερα διαγνώστηκε με covid. Το πέρασε σχετικά ελαφρά με λίγο πυρετό κλπ.
Τι γίνεται ρε πστ μου!
Γκαντεμιά.
Πιο εύκολα ξεμπλέκεις από Δ+Ο μαζί παρά από τη ΔΟΥ
Αν σου πουν πως η 3 δόση ( τυχαίος αριθμός) προσφέρει 60% προστασία από νόσηση σημαίνει πως οι 6/10 δεν θα νοσήσουν . Οι υπόλοιποι 4 ναι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:45η τα εμβολια ευθυνονται για την νοσησηGreen Dragon έγραψε: 30 Δεκ 2021, 21:41Δέλτα + Όμικρον μάλλον.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:02 Πριν ένα μήνα ο κουνιάδος μου έκανε τρίτη δόση. Τρεις μέρες αργότερα διαγνώστηκε με covid. Το πέρασε σχετικά ελαφρά με λίγο πυρετό κλπ.
Τι γίνεται ρε πστ μου!
Γκαντεμιά.![]()
Οι μισοί μου υπάλληλοι έχουν αρρωστήσει, πρακτικά υπολειτουργώ. Σύντομα θα χτυπήσει και την δική μου πόρτα, δεν αμφιβάλλω.vatraxos έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:16Έχει γεύση/όσφρηση και δεν έχει εξάνθημα. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα.ST48410 έγραψε: 30 Δεκ 2021, 20:14Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι τόσο το εμβόλιο όσο και η Δ δεν προστατεύει επαρκώς από την μόλυνση με Ο. Αν έχει γεύση και όσφρηση και κάποιο δερματικό εξάνθημα, μαζί με τον πονοκέφαλο θα είναι μάλλον πιθανό να κόλλησε την Ο.
Υ.Γ. Μου έλεγε ότι και να μην τους κλείνανε για πρωτοχρονιά, όλο το προσωπικό νοσεί, δεν έβρισκαν άτομα! Δε βλέπω πώς θα τη γλυτώσουμε.