Διότι αν πρέπει να χαρακτηρίσεις με ένα όνομα τον Σύριζα, το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι το μπολσεβίκοιkarapialis7 έγραψε: 13 Ιουν 2021, 20:01 Αυστρία Σκόπια άλλες εποχές θα ήταν μονάχα ένα παιχνίδι Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά.
Ότι με τη παρωδία των 24 ομάδων φτάνουν τέτοιες ομάδες στους ομίλους δεν το βλέπουν πουθενά στην ΟΥΕΦΑ; Ξεφτιλίζεται το άθλημα.
Υγ. Περαστικά στις γαλάζιες καρακάξες που σκούζανε για προδοτική συμφωνία (που είναι) των Πρεσπών αλλά την εφαρμόζουν πιστά και δεν καταγγέλουν στο ελάχιστο τις αυθαιρεσίες και παρανομίες των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. Πιστή συνέχεια των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ από τους οποίους δήθεν διαφέρουν στις πολιτικές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
Re: UEFA EURO 2020/1
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- karapialis7
Δεν ξέρω πως αλλιώς να χαρακτηρίσω άτομα που έχουν στα υπουργεία τους κάδρα του βελουχιώτη και του μαρξ. (πχ πολάκης)Beria έγραψε: 13 Ιουν 2021, 20:05Διότι αν πρέπει να χαρακτηρίσεις με ένα όνομα τον Σύριζα, το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι το μπολσεβίκοιkarapialis7 έγραψε: 13 Ιουν 2021, 20:01 Αυστρία Σκόπια άλλες εποχές θα ήταν μονάχα ένα παιχνίδι Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά.
Ότι με τη παρωδία των 24 ομάδων φτάνουν τέτοιες ομάδες στους ομίλους δεν το βλέπουν πουθενά στην ΟΥΕΦΑ; Ξεφτιλίζεται το άθλημα.
Υγ. Περαστικά στις γαλάζιες καρακάξες που σκούζανε για προδοτική συμφωνία (που είναι) των Πρεσπών αλλά την εφαρμόζουν πιστά και δεν καταγγέλουν στο ελάχιστο τις αυθαιρεσίες και παρανομίες των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. Πιστή συνέχεια των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ από τους οποίους δήθεν διαφέρουν στις πολιτικές.![]()
Τώρα για το γεγονός ότι εφαρμόσανε μνημονιακή πολιτική, ας μην τον ψηφίζατε οι κομμουνιστές με χέρια και με πόδια το 2015
Δεν ξέρω ποιος σας έδωσε την εντύπωση ότι η αριστερά είναι αντιμνημονιακή, σε όλες τις ευρωπαικές χώρες πάντως ουρά των τραπεζιτών και των καπιταλιστών ήταν ιστορικά, όπως έχει δηλώσει και σχετικά ο βιομήχανος ΑΝΙΕΛΙ.
Ψιλοτσεκουραδες οι Σκοπιανοί.
Δεν βλέπω να βγάζουν παιχνιδι με 11
Δεν βλέπω να βγάζουν παιχνιδι με 11
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
τον εκανε αλλαγη ο καριολης,μακαρι γκολ στο 94
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τον ήπιαμε πάλι;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν συντρεχει λογος ανησυχιας εχουμε ενα ολοκληρο μηνα μπροστα μας,ειτε θα πλουτισουμε ειτε θα πουλησουμε κανα νεφρο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγώ εριξα στο λαιβ ένα τάληρο σε κόκκινη. 4,40 στο στοιχημαν
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Αν φανε κανα γκολ μεχρι το 80' και τσαντιστουν εχεις ελπιδες να παιχτει καμια καρατια
Σε άλλο κουπόνι το εχω άσσο, για να δούμε...
Occasio facit furem
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τι καθεστε και βλεπετε ρε ηρωες; 
Παίζουν με παθος ενώ δεν έχουν την τεχνική των αντιπάλων. Δεν χρειάζεται μόνο γκόλ και η κουραση θα βγάλει νέυρα. Πόσο θα τρέχουν πισω απο την μπάλα;GoBack έγραψε: 13 Ιουν 2021, 20:27 Αν φανε κανα γκολ μεχρι το 80' και τσαντιστουν εχεις ελπιδες να παιχτει καμια καρατια
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Rocco Siffredi
Σιγά μη τους νοιάζειkarapialis7 έγραψε: 13 Ιουν 2021, 20:01 Αυστρία Σκόπια άλλες εποχές θα ήταν μονάχα ένα παιχνίδι Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά.
Το χρήμα να πέφτει
Να θυμίσω ότι θα γαμησουν και το Μουντιάλ θα αυξήσουν τις ομάδες και κει
δεν τους βλεπω κουρασμενους,μην το καρφωσουν και στην κοντρατεν τεν έγραψε: 13 Ιουν 2021, 20:29Παίζουν με παθος ενώ δεν έχουν την τεχνική των αντιπάλων. Δεν χρειάζεται μόνο γκόλ και η κουραση θα βγάλει νέυρα. Πόσο θα τρέχουν πισω απο την μπάλα;GoBack έγραψε: 13 Ιουν 2021, 20:27 Αν φανε κανα γκολ μεχρι το 80' και τσαντιστουν εχεις ελπιδες να παιχτει καμια καρατια
Βγαζουν φαρμακερές αντεπιθέσεις.GoBack έγραψε: 13 Ιουν 2021, 20:32δεν τους βλεπω κουρασμενους,μην το καρφωσουν και στην κοντρατεν τεν έγραψε: 13 Ιουν 2021, 20:29Παίζουν με παθος ενώ δεν έχουν την τεχνική των αντιπάλων. Δεν χρειάζεται μόνο γκόλ και η κουραση θα βγάλει νέυρα. Πόσο θα τρέχουν πισω απο την μπάλα;GoBack έγραψε: 13 Ιουν 2021, 20:27 Αν φανε κανα γκολ μεχρι το 80' και τσαντιστουν εχεις ελπιδες να παιχτει καμια καρατια![]()
Μπράβο τους
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ναι ρε
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 3 Απαντήσεις