!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: UEFA EURO 2020/1
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
1-1 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Nατος ο γαμιολης ο παντεφ ο βοσκος...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Σκατά έχουν τα χέρια του αυστριακού τερματά;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τι θα γινει θα ξυπνησουν λιγο να παιξουν απο τα αριστερα οι αυστριακοι;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Από το γκολ της ισοφάρισης νομίζω ότι θα σπρωχτεί το μόρφωμα
Κλασικός Βούλγαρος ο σκόρερ.
West Bulgaria να λέτε
Και δώστου γαμώ το σπίτι του ο χαραμοφάης του Αντ1 να τους αποκαλεί με τό όνομα της συμφωνίας !!
Κλασικός Βούλγαρος ο σκόρερ.
West Bulgaria να λέτε
Και δώστου γαμώ το σπίτι του ο χαραμοφάης του Αντ1 να τους αποκαλεί με τό όνομα της συμφωνίας !!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Eθνικοκοινωνιστης
το παιξες το χαντικαπ?GoBack έγραψε: 13 Ιουν 2021, 19:32 Τι θα γινει θα ξυπνησουν λιγο να παιξουν απο τα αριστερα οι αυστριακοι;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
οχι εχω παιξει καρτα στο τσεκουρι των μακεδονων που παιζει την πλευρα δεξιαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιουν 2021, 19:35το παιξες το χαντικαπ?GoBack έγραψε: 13 Ιουν 2021, 19:32 Τι θα γινει θα ξυπνησουν λιγο να παιξουν απο τα αριστερα οι αυστριακοι;![]()
FFM, Football Federation Macedonia. Οι μακεδονομάχοι της νδουλας καταπίνουν αμασητα.
Τσαϊκόφσκι δεν έχουν;
Occasio facit furem
50 κίτρινες καρτες στα προκριματικά, τα ταγάρια.
Occasio facit furem
Αυτά δεν είχαν λυθεί με την συμφωνιαρα του συριζα σύντροφε?Echelon έγραψε: 13 Ιουν 2021, 19:37 FFM, Football Federation Macedonia. Οι μακεδονομάχοι της νδουλας καταπίνουν αμασητα.
Ο Αλεξης το ελυσε το προβλημα αλλα δυστυχως με την κυβερνηση κομμουνιστων που εχουμε τωρα μας γραφουν ολοι στ αρχιδια τους.
Πολύ φάρδος ο Βούλγαρος.
- karapialis7
Αυστρία Σκόπια άλλες εποχές θα ήταν μονάχα ένα παιχνίδι Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά.
Ότι με τη παρωδία των 24 ομάδων φτάνουν τέτοιες ομάδες στους ομίλους δεν το βλέπουν πουθενά στην ΟΥΕΦΑ; Ξεφτιλίζεται το άθλημα.
Υγ. Περαστικά στις γαλάζιες καρακάξες που σκούζανε για προδοτική συμφωνία (που είναι) των Πρεσπών αλλά την εφαρμόζουν πιστά και δεν καταγγέλουν στο ελάχιστο τις αυθαιρεσίες και παρανομίες των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. Πιστή συνέχεια των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ από τους οποίους δήθεν διαφέρουν στις πολιτικές.
Ότι με τη παρωδία των 24 ομάδων φτάνουν τέτοιες ομάδες στους ομίλους δεν το βλέπουν πουθενά στην ΟΥΕΦΑ; Ξεφτιλίζεται το άθλημα.
Υγ. Περαστικά στις γαλάζιες καρακάξες που σκούζανε για προδοτική συμφωνία (που είναι) των Πρεσπών αλλά την εφαρμόζουν πιστά και δεν καταγγέλουν στο ελάχιστο τις αυθαιρεσίες και παρανομίες των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. Πιστή συνέχεια των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ από τους οποίους δήθεν διαφέρουν στις πολιτικές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 3 Απαντήσεις