hades έγραψε: 29 Μάιος 2024, 10:17
Chilloutbuddy έγραψε: 29 Μάιος 2024, 10:14
εμένα πάντως δε με πειράζει η ανασκαφή ποσταρισμάτων, χώσε, έχει γέλιο να προσπαθώ αν θυμηθώ τι σκατά έπινα
Για το Σλούκα πάντως θυμήθηκα .
Υποτίθεται ο Σλούκας διάλεξε να φύγει για να πάρει και καλά "το ρόλο που του ταιριάζει", γιατί στον Ολυμπιακό υποτίθεται δεν τον έπαιρνε, σωστά; Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα. Ε, αυτό είναι για μένα μια τρομακτική προοπτική, πόσο μάλλον να πληρώσεις και 9εκ από πάνω.
Αλλά έλα όμως που δεν έγινε αυτό. Δεν πήρε ποτέ "το ρόλο που του ταίριαζε", γουατέβερ δε φακ δατ μινς
Έγινε έκτος παίκτης και αν δεις τα στατιστικά του έπαιξε μέσο όρο τα ίδια λεπτά και πήρε τα ίδια σούτ που έπαιρνε και στον Ολυμπιακό τρία χρόνια.
Πήρε δηλαδή το ρόλο που του αρμόζει, που είναι ο ίδιος ρόλος που του έδωσε κι ο Μπαρτζώκας.
Αν έλεγε ότι πάω στον Παναθηναϊκό να γίνω ό,τι ήμουνα και στον Ολυμπιακό ε δε θα έλεγα κι εγώ όχι, μια χαρά είναι για 6ος παίκτης από πάγκο, φτάνει να έχεις καλύτερους για πεντάδα.
Ναι αλλά ο Τούρκος τον έχει αρχηγό Ο DPG τα ίδια .Ο Mr Μπιν δεν τον σέβοταν καν Δεν πήγε καν στο ραντεβού με τους Αφους και τον Σλούκα.
4 ώρες μιλούσαν, νομίζεις δεν συνδέθηκε με βιντεοκλήση ο Μπαρτζώκας; Τι έλεγαν 4 ώρες, τον καφέ;
Απλά φάνηκε ότι δεν ήθελε και δεν γούσταρε, είχε φανεί και από πιο παλιά (υπάρχουν ένας σκασμός φωτογραφίες της ομάδας από νίκες, μπάρμπεκιου, κλπ., και αυτός δεν βρίσκεται πουθενά, ενώ σε όλο το F4 είχε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα), και μεταξύ πρώτου και υποτιθέμενου δεύτερου ραντεβού τα βρήκε με βάζελο (είχε ήδη συναντηθεί με τον ταβερνιάρη) και γι' αυτό το δεύτερο δεν έγινε ποτέ. Εντός 24 ωρών αφού ανακοινώθηκε η αποχώρηση του, ανακοινώθηκε από βάζελο.
Το μόνο στο οποίο έχεις δίκιο είναι ότι ήθελε να νιώθει αρχηγός και νούμερο 1.
Στην πρώτη του θητεία έπεσε πάνω στον Σπανούλη που ο Σφαιρόπουλος δεν άλλαζε, και ήταν μικρός ηλικιακά, δεν μπορούσε να το έχει. Στην δεύτερη θητεία ξεκίνησε έτσι, αλλά επισκιάστηκε από το step up του Βεζένκοφ και την προσωπικότητα του Μπαρτζώκα. Χαλάστηκε, έφυγε, βρήκε αλλού αυτό που ήθελε. Ενδιάμεσα, δεν κατάφερε να είναι νούμερο 1 στην Φενέρ και ο μελιτζάνας προς το τέλος του τα έχωνε στα τάιμ άουτς.
Και επειδή κάποιοι έχετε ξεχάσει ή δεν ασχολιόσασταν τότε, στην πρώτη του θητεία έφυγε λέγοντας πάλι ψέματα ("πέντε πάνω, πέντε κάτω, θα τα βρούμε") ενώ ήδη συζητούσε με τον μελιτζάνα. Υπάρχει ιστορία πως είχε πει στους Αγγελόπουλους ότι ήταν άρρωστος και δεν θα μπορούσε να κατέβει Αθήνα να τους συναντήσει για να συμφωνήσουν, και την ίδια ημέρα είχε εθεαθεί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης να έρχεται από ή να φεύγει για Κωνσταντινούπολη. Πέρυσι έκανε πάλι τα ίδια, "εγώ εδώ" στην φιέστα και 10 μέρες μετά υπέγραφε αλλού. Όμως έτσι πάει, ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
Φωτογραφία από 2 χρόνια πριν btw: