!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιουρολίγκουε 24

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Γιουρολίγκουε 24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

εμένα πάντως δε με πειράζει η ανασκαφή ποσταρισμάτων, χώσε, έχει γέλιο να προσπαθώ αν θυμηθώ τι σκατά έπινα :lol:

Για το Σλούκα πάντως θυμήθηκα .
Υποτίθεται ο Σλούκας διάλεξε να φύγει για να πάρει και καλά "το ρόλο που του ταιριάζει", γιατί στον Ολυμπιακό υποτίθεται δεν τον έπαιρνε, σωστά; Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα. Ε, αυτό είναι για μένα μια τρομακτική προοπτική, πόσο μάλλον να πληρώσεις και 9εκ από πάνω.
Αλλά έλα όμως που δεν έγινε αυτό. Δεν πήρε ποτέ "το ρόλο που του ταίριαζε", γουατέβερ δε φακ δατ μινς
Έγινε έκτος παίκτης και αν δεις τα στατιστικά του έπαιξε μέσο όρο τα ίδια λεπτά και πήρε τα ίδια σούτ που έπαιρνε και στον Ολυμπιακό τρία χρόνια.
Πήρε δηλαδή το ρόλο που του αρμόζει, που είναι ο ίδιος ρόλος που του έδωσε κι ο Μπαρτζώκας.
Αν έλεγε ότι πάω στον Παναθηναϊκό να γίνω ό,τι ήμουνα και στον Ολυμπιακό ε δε θα έλεγα κι εγώ όχι, μια χαρά είναι για 6ος παίκτης από πάγκο, φτάνει να έχεις καλύτερους για πεντάδα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Chilloutbuddy έγραψε: 29 Μάιος 2024, 10:14 εμένα πάντως δε με πειράζει η ανασκαφή ποσταρισμάτων, χώσε, έχει γέλιο να προσπαθώ αν θυμηθώ τι σκατά έπινα :lol:

Υποτίθεται ο Σλούκας διάλεξε να φύγει για να πάρει και καλά "το ρόλο που του ταιριάζει", γιατί στον Ολυμπιακό υποτίθεται δεν τον έπαιρνε, σωστά; Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα. Ε, αυτό είναι για μένα μια τρομακτική προοπτική, πόσο μάλλον να πληρώσεις και 9εκ από πάνω.
Αλλά έλα όμως που δεν έγινε αυτό. Δεν πήρε ποτέ "το ρόλο που του ταίριαζε", γουατέβερ δε φακ δατ μινς
Έγινε έκτος παίκτης και αν δεις τα στατιστικά του έπαιξε μέσο όρο τα ίδια λεπτά και πήρε τα ίδια σούτ που έπαιρνε και στον Ολυμπιακό τρία χρόνια.
Πήρε δηλαδή το ρόλο που του αρμόζει, που είναι ο ίδιος ρόλος που του έδωσε κι ο Μπαρτζώκας.
Αν έλεγε ότι πάω στον Παναθηναϊκό να γίνω ό,τι ήμουνα και στον Ολυμπιακό ε δε θα έλεγα κι εγώ όχι, μια χαρά είναι για 6ος παίκτης από πάγκο, φτάνει να έχεις καλύτερους για πεντάδα.
Ναι αλλά ο Τούρκος τον έχει αρχηγό Ο DPG τα ίδια .Ο Mr Μπιν δεν τον σέβοταν καν Δεν πήγε καν στο ραντεβού με τους Αφους και τον Σλούκα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Chilloutbuddy έγραψε: 29 Μάιος 2024, 10:14 εμένα πάντως δε με πειράζει η ανασκαφή ποσταρισμάτων, χώσε, έχει γέλιο να προσπαθώ αν θυμηθώ τι σκατά έπινα :lol:

προφανως και δεν ηταν μονο ο χρονος συμμετοχης η διαφωνια του με τον Μπαρτζωκα,

- Αφοι: ρε γκραντμαστερ αυτος μας ζηταει 9μυρια για 3 χρονια τι κανουμε;
- Ταβλαδορος: μη σκατε μπορω και με εναν πιονι απο τα lidl στο 1/6 της τιμης του, θελω ομως το 1/3 του ποσου απο καθε παικτη πους σας "γλιτωνω" οκ;
- Αφοι: οκεικ γραντμαστερ οφ puppets & τικι-τακα :blm:
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Κλαίω ρεμαλακες 🤣🤣🤣🤣
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

hades έγραψε: 29 Μάιος 2024, 10:17

Ναι αλλά ο Τούρκος τον έχει αρχηγό Ο DPG τα ίδια .Ο Mr Μπιν δεν τον σέβοταν καν Δεν πήγε καν στο ραντεβού με τους Αφους και τον Σλούκα.
4 ώρες μιλούσαν, νομίζεις δεν συνδέθηκε με βιντεοκλήση ο Μπαρτζώκας; Τι έλεγαν 4 ώρες, τον καφέ;

Απλά φάνηκε ότι δεν ήθελε και δεν γούσταρε, είχε φανεί και από πιο παλιά (υπάρχουν ένας σκασμός φωτογραφίες της ομάδας από νίκες, μπάρμπεκιου, κλπ., και αυτός δεν βρίσκεται πουθενά, ενώ σε όλο το F4 είχε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα), και μεταξύ πρώτου και υποτιθέμενου δεύτερου ραντεβού τα βρήκε με βάζελο (είχε ήδη συναντηθεί με τον ταβερνιάρη) και γι' αυτό το δεύτερο δεν έγινε ποτέ. Εντός 24 ωρών αφού ανακοινώθηκε η αποχώρηση του, ανακοινώθηκε από βάζελο.

Το μόνο στο οποίο έχεις δίκιο είναι ότι ήθελε να νιώθει αρχηγός και νούμερο 1. Στην πρώτη του θητεία έπεσε πάνω στον Σπανούλη που ο Σφαιρόπουλος δεν άλλαζε, και ήταν μικρός ηλικιακά, δεν μπορούσε να το έχει. Στην δεύτερη θητεία ξεκίνησε έτσι, αλλά επισκιάστηκε από το step up του Βεζένκοφ και την προσωπικότητα του Μπαρτζώκα. Χαλάστηκε, έφυγε, βρήκε αλλού αυτό που ήθελε. Ενδιάμεσα, δεν κατάφερε να είναι νούμερο 1 στην Φενέρ και ο μελιτζάνας προς το τέλος του τα έχωνε στα τάιμ άουτς.

Και επειδή κάποιοι έχετε ξεχάσει ή δεν ασχολιόσασταν τότε, στην πρώτη του θητεία έφυγε λέγοντας πάλι ψέματα ("πέντε πάνω, πέντε κάτω, θα τα βρούμε") ενώ ήδη συζητούσε με τον μελιτζάνα. Υπάρχει ιστορία πως είχε πει στους Αγγελόπουλους ότι ήταν άρρωστος και δεν θα μπορούσε να κατέβει Αθήνα να τους συναντήσει για να συμφωνήσουν, και την ίδια ημέρα είχε εθεαθεί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης να έρχεται από ή να φεύγει για Κωνσταντινούπολη. Πέρυσι έκανε πάλι τα ίδια, "εγώ εδώ" στην φιέστα και 10 μέρες μετά υπέγραφε αλλού. Όμως έτσι πάει, ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.

Φωτογραφία από 2 χρόνια πριν btw:

Εικόνα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

enterprise-psi έγραψε: 29 Μάιος 2024, 10:57 Εικόνα
Ίδια φάση με τον Ερμής και εσύ, θα κάνεις την ουρά αμέσως μετά από τα ποστς μου όλη μέρα χωρίς να με κάνεις παράθεση, και μόλις σου απευθυνθώ θα με ρωτάς αν έκανες προσωπική επίθεση. :003:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

απο τις 800 αναμνηστικες φωτογραφιες κατ εντολη Αφων προωθηθηκε η μια για να εξυφανθει το σεναριο..

το βασικο σεναριο μεχρι την τελευταια στιγμη ελεγε Φενερ που ειχε παρει και Παπαγιαννη,
αυτο που δεν υπολογιζαν οι Αφοι κι ο σκακιστης ηταν η επανοδος του Τρακη,

στα καλοκαιρινα πλανα τους -με εναν Παναθηναικο στα ιδια με τα περσινα- ειχαν καπαρωμενο πρωταθλημα και συμμετοχη σε Φ4 που ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας κανεις δε θα τους αγγιζε,

αν παλι ο Σλουκας κατεληγε στη Φενερ ή σε ομαδα του εξωτερικου τιποτα δε θα συνεβαινε,
ο τροπος που εδιωξαν τον Σλουκα και ο οχετος που ακολουθησε και συνεχιζει, ειναι η καυσιμη υλη για το αποτελεσμα που εχουμε σημερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 29 Μάιος 2024, 11:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Λεγεών έγραψε: 29 Μάιος 2024, 10:59
enterprise-psi έγραψε: 29 Μάιος 2024, 10:57 Εικόνα
Ίδια φάση με τον Ερμής και εσύ, θα κάνεις την ουρά αμέσως μετά από τα ποστς μου όλη μέρα χωρίς να με κάνεις παράθεση, και μόλις σου απευθυνθώ θα με ρωτάς αν έκανες προσωπική επίθεση. :003:
Γαυρε, πότε σου έκανα προσωπική επίθεση; Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ, γαύρε, για να το ρίχνω στις προσωπικές επιθέσεις, ειδικά για οπαδικά.
Επίσης πάντα κάνω παράθεση σε όποιον απευθύνομαι.

Το πήξιμο κρατεί ακόμη ε; Δε πειράζει, παστίλιες για τον πόνο του άλλου. Συνεχισε

Εικόνα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

kameron έγραψε: 29 Μάιος 2024, 02:48 Είναι ενδιαφέρον ότι κατόπιν εορτής εμφανίζονται ορισμένοι χρήστες, απολύτως ανύπαρκτοι στο νήμα σε όλη τη χρονιά, για να αναδείξουν αποσπάσματα αναρτήσεων άλλων χρηστών που ανεξάρτητα από την ορθότητα των απόψεών τους παρακολουθούν σε νίκες και ήττες και εκφράζουν σταθερά την άποψή τους. Είναι λυπηρό, αλλά μάλλον είναι και σημείο των καιρών.

Σε ό,τι με αφορά έχω αναφέρει τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά του Αταμάν, του Μπαρτζώκα, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων. Έχω δε επισημάνει ότι από το πρώτο ματς με τη Μακάμπι και έπειτα έχει κάνει υποδειγματικό κοουτσάρισμα, μοιράζοντας καλά το χρόνο συμμετοχής, δίνοντας λεπτά στον Καλαϊτζάκη κ.α.
Μια χαρα τα εχω πει στο νημα, το οτι δεν κανω περισπουδαστες αναλυσεις σαν και σας που παιρνετε το φτυαρι προτου δειτε ενα σοβαρο δειγμα γραφης, δεν σημαινει οτι ειμαι ανυπαρκτος.
Αν εισαι σοβαρος χρηστης περιμενεις να δεις μια καινουρια ομαδα με καινουριο προπονητη να κανει εναν κυκλο παιχνιδιων πρωτα για να κανεις τη κριτικη σου μετα.
Αυτο εκανα και με τον Τεριμ, εκανα υπομονη, ειδα τι ''παιζει'' και μετα εκραξα.
Εσεις εδω με υφος βετερανου επαγγελματια μπασκεμπολιστα και νυν κορυφαιου προπονητη, περναγατε γενεες δεκατεσσερις Αταμαν και παικτες απο τα πρωτα παιχνιδια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

enaon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 04:39
Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 01:42 Ναι εγώ φταίω που ήταν ανύπαρκτος στα F4 (γενικα) και έκανε προχτές το (1) παιχνίδι της ζωής του.

Καλό θα ήταν να κοιτάξετε τους αριθμούς για την φετινή euroleage. Θα εκπλαγείτε.
τελικος του 12 ειπαμε, αλλα οκ, τα βραβεια δεν κοιτανε τετοιες λεπτομερειες, ετυχε να το παρεις εσυ, τι να κανουμε;
Τελικός του 12 που έβαλε 4 πόντους; (στον ημιτελικό μόλις 2)
Έγινε. Προφανώς κάθε πόντος μετράει όταν έχεις κερδίσει με 1, αλλά τότε και ο Κεσελ μας το πήρε.
Ή ο Μάτζαρης με τη τριποντάρα.

Να σοβαρευτούμε λίγο.
Ακόμα και ο Χαινς έκανε πολύ περισσότερα στον τελικό του 2012 που δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι του σε καμία περίπτωση.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Εχω ακούσει τα άπειρα για το Σλουκα. Μέχρι και το οτι επειδή ειναι βαζελος(δε το ήξερα, το ακουσα και αυτό), έπαιζε χάλια στα φ4 με γαύρο και οτι στους πανηγυρισμούς δεν ηταν τοσο ένθερμος.
Δηλαδή κάπου ώπα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
hades

Ερμής έγραψε: 29 Μάιος 2024, 11:59 Εχω ακούσει τα άπειρα για το Σλουκα. Μέχρι και το οτι επειδή ειναι βαζελος(δε το ήξερα, το ακουσα και αυτό), έπαιζε χάλια στα φ4 με γαύρο και οτι στους πανηγυρισμούς δεν ηταν τοσο ένθερμος.
Δηλαδή κάπου ώπα.
Βάζελος ο ΣΛούκας δεν είναι Εννοώ να το υπόστηριζε μικρός
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
paotaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paotaris »

hades έγραψε: 29 Μάιος 2024, 12:01
Ερμής έγραψε: 29 Μάιος 2024, 11:59 Εχω ακούσει τα άπειρα για το Σλουκα. Μέχρι και το οτι επειδή ειναι βαζελος(δε το ήξερα, το ακουσα και αυτό), έπαιζε χάλια στα φ4 με γαύρο και οτι στους πανηγυρισμούς δεν ηταν τοσο ένθερμος.
Δηλαδή κάπου ώπα.
Αρειανος ειναι.
Άβαταρ μέλους
hades

paotaris έγραψε: 29 Μάιος 2024, 12:03
hades έγραψε: 29 Μάιος 2024, 12:01
Δηλαδή κάπου ώπα.
Αρειανος ειναι.
ακριβώς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”