!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:32 Από ότι διαβάζω μίλησε η φαρμακοποιός στον Ant1 και επιβεβαίωσε οτι η κοπέλα πήγε και πήρε ουροσυλλεκτες.
Γιατί η αστυνομία είπε ψέμματα ότι της έδωσαν εκείνοι ουροσυλλεκτες;
Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς έχει δημοσιοποιηθεί και απόδειξη με ημερομηνία 1/1 από τον ζουγκλα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:33
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:32 Από ότι διαβάζω μίλησε η φαρμακοποιός στον Ant1 και επιβεβαίωσε οτι η κοπέλα πήγε και πήρε ουροσυλλεκτες.
Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς έχει δημοσιοποιηθεί και απόδειξη με ημερομηνία 1/1 από τον ζουγκλα
Έχει ξεκαθαρίσει πως η αστυνομία δεν είχε ουροσυλλέκτες να της δώσει ή εκείνη πήγε και πήρε από το φαρμακείο και της έδωσαν και οι αστυνομικοί;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:21

Πως δεν υπήρχαν λεβέντη μου, σε όλα τα μμε ανέφεραν οτι στις εδώ αναλύσεις βρέθηκαν ίχνη ουσίας που παραλύει το νευρικό σύστημα. Και εδώ τα γράφαμε και έχουν μπει και λινκ κτλ
Δεν θυμάσαι ότι μαζί την κάναμε την συζήτηση που μας έγραφες δεν είναι βιασμός αν συμμετείχε και σε ρώτησα αν ξέρεις τι είναι το χάπι βιασμού; αχ αχ ξεχνάς μου φαίνεται βρε ατιμουτσικο.
σου εγραψα οτι δεν ηταν βιασμος αν συμμετειχε ΧΩΡΙΣ χαπι βιασμου.

εδω δεν βρεθηκαν ουσιες, γι αυτο τα εστειλαν εξω. δεν θυμασαι, ατιμουτσικο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Οκ, γιατί είπε ψέμματα η αστυνομία;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:36
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:21

Πως δεν υπήρχαν λεβέντη μου, σε όλα τα μμε ανέφεραν οτι στις εδώ αναλύσεις βρέθηκαν ίχνη ουσίας που παραλύει το νευρικό σύστημα. Και εδώ τα γράφαμε και έχουν μπει και λινκ κτλ
Δεν θυμάσαι ότι μαζί την κάναμε την συζήτηση που μας έγραφες δεν είναι βιασμός αν συμμετείχε και σε ρώτησα αν ξέρεις τι είναι το χάπι βιασμού; αχ αχ ξεχνάς μου φαίνεται βρε ατιμουτσικο.

Μα για αυτό τα έστειλαν έξω γιατί οι εδώ δεν βρήκαν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:32 Την πιστεύεις;
Περισσότερο ναι παρά όχι. Υποθέτω ότι μέσα στην θολούρα της μπορεί να φαντάζεται ή να μη θυμάται σωστά κάποιες λεπτομέρειες. Και πιθανόν λέει και πράγματα λάθος επειδή τα είχε μπερδεμένα στο μυαλό της.
Το τι θεωρώ όμως εγώ δεν έχει σημασία. Μπορεί να μου είναι συμπαθής ή να μου φαίνεται ειλικρινής για άσχετους λόγους. Μου λείπουν πάρα πολλά στοιχεία για να μπορώ να πω με σιγουριά. Και για να κατηγορήσεις κάποιον για βιασμό και να τον βάλεις μέσα, θα πρέπει να έχεις στοιχεία.

Όπως και να έχει η θέση της αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη με τα όσα ακούγονται εδώ κι εκεί.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:36

Βρε γιατί λες ψέμματα; μερικές σελίδες πιο πίσω είναι το ποστ σου, θέλεις να στο βρω να μου υποδείξεις ποθ γράφεις ότι δεν ήταν βιασμός αν συμμετείχε χωρίς χαπι βιασμού; για αυτό δεν σε ρώταγα αν ξέρεις τι ειναι το χάπι βιασμού και να διορθώσεις την μαλακία που εγραψες;
Το ότι έγραφαν τα μμε ότι βρέθηκαν ουσίες που παραλύουν το νευρικό σύστημα δεν το θυμάσαι;
Εχεις πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 03 Φεβ 2022, 20:50, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:35
Έχει ξεκαθαρίσει πως η αστυνομία δεν είχε ουροσυλλέκτες να της δώσει ή εκείνη πήγε και πήρε από το φαρμακείο και της έδωσαν και οι αστυνομικοί;
Δεν ξέρω. Είδα όμως αυτό

https://www.instagram.com/tv/CZgt3edpDn ... gn=loading
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:38
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:32 Την πιστεύεις;
Περισσότερο ναι παρά όχι. Υποθέτω ότι μέσα στην θολούρα της μπορεί να φαντάζεται ή να μη θυμάται σωστά κάποιες λεπτομέρειες. Και πιθανόν λέει και πράγματα λάθος επειδή τα είχε μπερδεμένα στο μυαλό της.
Το τι θεωρώ όμως εγώ δεν έχει σημασία. Μπορεί να μου είναι συμπαθής ή να μου φαίνεται ειλικρινής για άσχετους λόγους. Μου λείπουν πάρα πολλά στοιχεία για να μπορώ να πω με σιγουριά. Και για να κατηγορήσεις κάποιον για βιασμό και να τον βάλεις μέσα, θα πρέπει να έχεις στοιχεία.

Όπως και να έχει η θέση της αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη με τα όσα ακούγονται εδώ κι εκεί.
Από τι θα μπορούσε να είναι θολωμένη, αφου δεν βρέθηκαν ουσίες ή ικανή ποσότητα αλκοόλ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:36
Οκ, γιατί είπε ψέμματα η αστυνομία;
Δεν έχω ιδέα. Δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία για να καλύψουν την ανεπάρκειά τους; Όπως και να το δω μου φαίνεται απαράδεκτο που δεν έστειλαν ένα περιπολικό να πάει να φέρει και έβαλαν κοπέλα που καταγγέλλει βιασμό να ψάχνει δοχείο σε αργία. Και έγραψα και παραπίσω ότι τα ούρα πρέπει να συλλέγονται με κάποιο τρόπο που θα αποκλείεται οποιαδήποτε παρέμβαση τρίτου. Τι θα γινόταν αν τους έφερνε το δοχείο γεμάτο; Πως θα αποδεικνυόταν ότι είναι δικά της και δεν έριξε κάτι μέσα για να ανιχνευθεί; Όλα λάθος έγιναν.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:41 Από τι θα μπορούσε να είναι θολωμένη, αφου δεν βρέθηκαν ουσίες ή ικανή ποσότητα αλκοόλ.
Δεν είμαι ειδικός να ξέρω πόσο αλκοόλ παραμένει στα ούρα 17-18 ώρες μετά. Μπορεί να ήταν πια αργά για οτιδήποτε έπρεπε να ανιχνευθεί.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:39
Βρε γιατί λες ψέμματα; μερικές σελίδες πιο πίσω είναι το ποστ σου, θέλεις να στο βρω να μου υποδείξεις ποθ γράφεις ότι δεν ήταν βιασμός αν συμμετείχε χωρίς χαπι βιασμού; για αυτό δεν σε ρώταγα αν ξέρεις τι ειναι το χάπι βιασμού και να διορθώσεις την μαλακία που εγραψες;
Το ότι έγραφαν τα μμε ότι βρέθηκαν ουσίες που παραλύουν το νευρικό σύστημα δεν το θυμάσαι;
Εχεις πρόβλημα.
ναι, το ξαναβρηκες, το ξαναβαλες, λεει ακριβως αυτα που περιγραφω, και εξακολουθεις να ισχυριζεσαι οτι λεει τα αντιθετα, ακριβως κατω απο το ποστ.

δεν εχει νοημα, δεν ξερεις αναγνωση, μαλλον.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:54
Naranjita έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:57

μια κοπέλα που έκανα παρέα από το δημοτικό, πολύ καλή και όχι τσουλίτσα, ένα χρόνο μικρότερη, όταν πήγε πενταήμερη, την μέθυσαν τόσο πολύ που την έβαζαν να κάνει ακατανομαστα πράγματα και έβγαζαν φωτογραφίες.

η κοπέλα έπαθε χοντρό κλονισμό, γιατί ήταν και συμμαθητές της ότι τίποτα άγνωστοι που δεν θα τους ξαναβλεπε.
επίσης ήταν παρθένα. τα θελε και αυτή λοιπόν?
την κρατουσαν ακινητη με τη βια και της εριχναν αλκοολ στο στομα; κρεμαλα τα καθικια.

αν παλι επινε μονη της, αλλη συζητηση.
δηλαδή αν ένα παιδί 17 ετών που είναι άμαθο στο ποτό, πιει μερικά ποτήρια έστω και μόνο του, μετά δικαίως πρεπει να το πιάσει η παρέα, να χώνει πέη στο στόμα του και να τραβά φωτογραφίες.

από όσο θυμάμαι, στην πενταήμερη όλοι πίναμε, άρα έπρεπε οι ροδίτες να μας ξεκ.....

α και μιλάμε για 1988
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:40
Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:35

Δεν ξέρω. Είδα όμως αυτό

https://www.instagram.com/tv/CZgt3edpDn ... gn=loading
Δεν το αμφισβητώ αυτό.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Naranjita έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:47
Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:54
Naranjita έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:57

μια κοπέλα που έκανα παρέα από το δημοτικό, πολύ καλή και όχι τσουλίτσα, ένα χρόνο μικρότερη, όταν πήγε πενταήμερη, την μέθυσαν τόσο πολύ που την έβαζαν να κάνει ακατανομαστα πράγματα και έβγαζαν φωτογραφίες.

η κοπέλα έπαθε χοντρό κλονισμό, γιατί ήταν και συμμαθητές της ότι τίποτα άγνωστοι που δεν θα τους ξαναβλεπε.
επίσης ήταν παρθένα. τα θελε και αυτή λοιπόν?
την κρατουσαν ακινητη με τη βια και της εριχναν αλκοολ στο στομα; κρεμαλα τα καθικια.

αν παλι επινε μονη της, αλλη συζητηση.
δηλαδή αν ένα παιδί 17 ετών που είναι άμαθο στο ποτό, πιει μερικά ποτήρια έστω και μόνο του, μετά δικαίως πρεπει να το πιάσει η παρέα, να χώνει πέη στο στόμα του και να τραβά φωτογραφίες.

από όσο θυμάμαι, στην πενταήμερη όλοι πίναμε, άρα έπρεπε οι ροδίτες να μας ξεκ.....

α και μιλάμε για 1988
Μα η 17χρονη δεν ήπιε.

Γιατί τα μπερδεύουμε;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”