Γελάς εσύ αλλά εμείς μιλάμε για πανικό, όχι αστεία.Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:51Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 08:26 Ας μου πει κάποιος αν τα σχολεία της πρωτεύουσας είναι ανοιχτά σήμερα. Χθες στο star ανέφεραν σε κάποια φάση πως σήμερα θα είναι κλειστά τα σχολεία όλης της χώρας και ψάχναμε κωδικούς webex.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κι εγώ θα ήθελα, αλλά δε μας έκατσε.Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:53Γελάς εσύ αλλά εμείς μιλάμε για πανικό, όχι αστεία.Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:51Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 08:26 Ας μου πει κάποιος αν τα σχολεία της πρωτεύουσας είναι ανοιχτά σήμερα. Χθες στο star ανέφεραν σε κάποια φάση πως σήμερα θα είναι κλειστά τα σχολεία όλης της χώρας και ψάχναμε κωδικούς webex.![]()
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού θα πάει; Θα έρθει κι η σειρά μας.Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:55Κι εγώ θα ήθελα, αλλά δε μας έκατσε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Τι ζήτησα ο έρμος ; Ένα τριήμερο webex.
Κούλη γκαντέμηηη...
Κούλη γκαντέμηηη...
δεν ειναι θεμα εξυπναδας η βλακειας. ειναι θεμα φυσικης.OANNHSEA έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:30
Δηλαδή οι Σκανδιναυοί (και οι Καναδοί) είναι όλοι τους μαλάκες και εσύ ο έξυπνος!!!
Άντε τώρα να δώσεις να καταλάβει ο ανεγκέφαλος Πατρινός ότι μιλάμε για δύο διαφορετικά συστήματα!!!
.
μπορεις να βρεις λαθος σε αυτο;
αν οχι, δεν εχουμε θεμα συζητησης.Φίλε μου, έστω χώρος θερμοκρασίας 20°, στον οποίο σταματάμε την θέρμανση για χρονικό διάστημα Χ. Η θερμότητα επαναφοράς του χώρου στους 20° είναι πάντα μικρότερη από την θερμότητα που θα απαιτούταν για να διατηρηθεί η θερμοκρασία στους 20° καθ' όλο το χρονικό διάστημα Χ, ασχέτως του μεγέθους του Χ.
οι σκανδιναυοι και οι καναδοι και ο ξαδερφος απο του χουριο δεν ειναι επιχειρημα. μπορει αυτοι να μη νοιαζονται για οικονομια, η να εχουν αλλους λογους οπως το να μη σπασουν τιποτα σωληνωσεις απο τον παγο, η οτι.
περα απο τη φυσικη, το εχω κανει και πειραματικα σε παρομοια κατασταση. θερμοσιφωνας, ενας φιλος ελεγε οτι ειναι πιο οικονομικο να τον εχεις μονιμα αναμμενο, απο το να τον ζεσταινεις μια φορα τη μερα. μετρησαμε, εχασε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
stergiosbik έγραψε: 06 Φεβ 2023, 10:55Ασέβαστος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 09:14
Ο καυστηριατζής καλά κάνει και σου λέει αυτά που σου λέει. Εμένα ο καυστηριατζής λέει σταθερή θερμοκρασία, αλλά και να μην το έλεγε ο καυστηριατζής, το λέει ο άντρας μου που είναι μηχανολόγος μηχανικός και είναι στο αντικείμενό του όλα αυτά.
![]()
Που να ξερει ο αντρας σου μωρε που εβγαλε Πολυτεχνειο;
Ξερει ο Ασεβαστος που το διαβασε στο ιντερνετ.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Εδώ η φωτογραφία είναι μετά, που σου 'φυγε;vatraxos έγραψε: 06 Φεβ 2023, 10:20 Το επιτελικό κράτος λειτουργεί. Εδώ βλέπουμε το εκχιονιστικό επί τω έργω
![]()

https://www.lifo.gr/now/greece/kakokair ... is-attikis
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μεσα στο σπιτι? Εγώ οριακά ειμαι με κοντομανικο. Χθες που αναψα το τζακι, με αμανικο.
Κι αν ανάψεις A/C θα κυκλοφορείς με το λουκάνικο;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Έλα παραπονιάρη, σας έφεξε.
Τηλεργασία στο Δημόσιο: Καθιερώνεται σε μόνιμη βάση – Ολες οι αλλαγές
https://www.kathimerini.gr/society/5622 ... i-allages/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
stergiosbik
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν αναβω. Δεν τη μπορω τη ζεστη απο το a/c με πιγκώνει, με πνίγει. Χώρια που με το που το κλείσεις, εξαφανιστηκε σε χρονο dt.
Δεν ειναι (σοβαρα) μηχανηματα θερμανσης τα a/c παιδια, ειναι ψύξης. Ας το παρουμε αποφαση επιτελους.
Τότε καλά κάνεις και το χρησιμοποιείς όπως το χρησιμοποιείς...Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:50Έκαιγα μόνο για 3 μήνες όσα έκαψα για ολόκληρο χρόνο. 1500 ευρώ.Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:47Επειδή είσαι η μόνη που έχω ακούσει ότι έχεις δοκιμάσει και τους δύο τρόπους, τι τάξη μεγέθους ήταν η διαφορά;Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:38
Ξαναγράφω δεν το κάνω γιατί έτσι μου ήρθε, αλλά γιατί δοκίμασα και την άλλη μέθοδο και έκαιγα περισσότερα. Κατά συνέπεια, πλήρωνα και πιο πολλά.
Yippie Kay Yay
- Cecily Anne
Ας πάρω την υπόθεση της 8ωρη λειτουργία κάπου στους 20℃. Και; 5 λίτρα τη μέρα κοντά; Τσέκαρε να δεις. Εγώ υποθέτω ότι έκαιγες 150 λίτρα κοντα μηνιαία. Σε kwh κάπου 1500 δηλαδή. Το πετρέλαιο πόσο ήταν σε τιμή, τον Οκτώβρη ήταν κοντά στο 1.3-1.4 που είχα κοιτάξει (λέω Οκτώβρη γιατί δε φαντάζομαι να γεμίζεις μες στα χιόνια και να σε πιάνουν κορόιδο). Άρα κοντά 210 ο μήνας. Χοντρικά. Άρα το τρίμηνο 600.Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:50Έκαιγα μόνο για 3 μήνες όσα έκαψα για ολόκληρο χρόνο. 1500 ευρώ.Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:47Επειδή είσαι η μόνη που έχω ακούσει ότι έχεις δοκιμάσει και τους δύο τρόπους, τι τάξη μεγέθους ήταν η διαφορά;Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:38
Ξαναγράφω δεν το κάνω γιατί έτσι μου ήρθε, αλλά γιατί δοκίμασα και την άλλη μέθοδο και έκαιγα περισσότερα. Κατά συνέπεια, πλήρωνα και πιο πολλά.
Έχω κάνει πολλές υποθέσεις, πες τις πραγματικές συνθήκες, για να στρωθεί το σενάριο στα μέτρα σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις