Ψηφιστε με αφου δεν θελετε Ανδρουλακη λεει.Ετσι κερδισε και τις δημοτικες και με την ιδια συνταγη παει να παρει το ΠΑΣΟΚ.southern έγραψε: 07 Οκτ 2024, 07:41 Ο Δουκας μιλαει για το 70% που ζηταει αλλαγη και δεν βλεπει το 80% της Αττικης που τον αποδοκιμασε, βλεποντας το εργο του ως δημαρχο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
Re: Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
Αυτό τώρα το λες για καλό (απ' την σκοπιά σου) Τοξοβόλε;Archer29 έγραψε: 07 Οκτ 2024, 06:08Στην πολιτική δεν υπάρχουν κενά. Ο Κασσελάκης θα γλεντήσει ανδρουλάκη μέχρι τις βουλευτικές.Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:32 Έπος, οι πασοκοι κάνουν εκλογές να αλλάξει αρχηγός και ξαναβγαίνει ο ίδιος loser
Οι ζαιοι έχουν ξανά υποψήφιο τον κρεατοφαγο και βλέπω να ξαναβγαίνει
Μιλάμε για τσιρκο η κατάσταση
Αν είναι αυτός ο πραγματικός του στόχος, τότε Κασσελάκι γλεντάει Ανδρουλάκι και τρίβει χέρια το Μητσοτάκι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Όντως, αν πάρει και το ΠΑΣΟΚ ο Δούκας, θα είναι η αποθέωση του timing. Ένας άγνωστος, ατάλαντος και ψιλοάχρηστος πολιτικός θα έχει αναμετρηθεί με τον ακόμα πιο άχρηστο γόνο και το ακόμα πιο ατάλαντο ζαβό, και θα τους έχει κερδίσει επειδή ακριβώς είναι άγνωστος.
Πάντως όποιος απ'τους δυο και να βγει, το ΠΑΣΟΚ σταθεροποιείται στο 15%. Η ΝΔ θα κινδυνεύει πλέον περισσότερο από διάσπαση εκ των έσω.
Πάντως όποιος απ'τους δυο και να βγει, το ΠΑΣΟΚ σταθεροποιείται στο 15%. Η ΝΔ θα κινδυνεύει πλέον περισσότερο από διάσπαση εκ των έσω.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αυτό!micmic έγραψε: 07 Οκτ 2024, 09:58 Όντως, αν πάρει και το ΠΑΣΟΚ ο Δούκας, θα είναι η αποθέωση του timing. Ένας άγνωστος, ατάλαντος και ψιλοάχρηστος πολιτικός θα έχει αναμετρηθεί με τον ακόμα πιο άχρηστο γόνο και το ακόμα πιο ατάλαντο ζαβό, και θα τους έχει κερδίσει επειδή ακριβώς είναι άγνωστος.
Ο Δούκας πρέπει να ανάψει μια θεόρατη λαμπάδα στο μητσοτακεϊκο. Ένας ανύπαρκτος τύπος κατάφερε να κερδίσει τον δήμο της Αθήνας μόνο και μόνο γιατί απέναντι του είχε τον αντιπαθεστατο γόνο που πήγε να μας φορτώσει η οικογένεια και εξαιτίας αυτού έφτασε να διεκδικεί την προεδρία του ΠΑΣΟΚ!
Απίστευτο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Cecily Anne
Kαι αντι να ανάψει μια λαμπάδα, να κάτσει στο δήμο, να κάνει καμία σοβαρή δουλειά, να αποκτήσει εμπειρία, να περιμένει τις επόμενες εκλογές με αλλά εχέγγυα, είδε λίστα υποψηφίων και χώθηκε.Beria έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:19Αυτό!micmic έγραψε: 07 Οκτ 2024, 09:58 Όντως, αν πάρει και το ΠΑΣΟΚ ο Δούκας, θα είναι η αποθέωση του timing. Ένας άγνωστος, ατάλαντος και ψιλοάχρηστος πολιτικός θα έχει αναμετρηθεί με τον ακόμα πιο άχρηστο γόνο και το ακόμα πιο ατάλαντο ζαβό, και θα τους έχει κερδίσει επειδή ακριβώς είναι άγνωστος.
Ο Δούκας πρέπει να ανάψει μια θεόρατη λαμπάδα στο μητσοτακεϊκο. Ένας ανύπαρκτος τύπος κατάφερε να κερδίσει τον δήμο της Αθήνας μόνο και μόνο γιατί απέναντι του είχε τον αντιπαθεστατο γόνο που πήγε να μας φορτώσει η οικογένεια και εξαιτίας αυτού έφτασε να διεκδικεί την προεδρία του ΠΑΣΟΚ!
Απίστευτο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Δημοκράτης
Τοξορουφα σοτ έχω ξαναπεί, δεν έρχεσαι εδώ για προβλέψειςArcher29 έγραψε: 07 Οκτ 2024, 06:08Στην πολιτική δεν υπάρχουν κενά. Ο Κασσελάκης θα γλεντήσει ανδρουλάκη μέχρι τις βουλευτικές.Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:32 Έπος, οι πασοκοι κάνουν εκλογές να αλλάξει αρχηγός και ξαναβγαίνει ο ίδιος loser
Οι ζαιοι έχουν ξανά υποψήφιο τον κρεατοφαγο και βλέπω να ξαναβγαίνει
Μιλάμε για τσιρκο η κατάσταση
-
Δημοκράτης
Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:26Kαι αντι να ανάψει μια λαμπάδα, να κάτσει στο δήμο, να κάνει καμία σοβαρή δουλειά, να αποκτήσει εμπειρία, να περιμένει τις επόμενες εκλογές με αλλά εχέγγυα, είδε λίστα υποψηφίων και χώθηκε.Beria έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:19Αυτό!micmic έγραψε: 07 Οκτ 2024, 09:58 Όντως, αν πάρει και το ΠΑΣΟΚ ο Δούκας, θα είναι η αποθέωση του timing. Ένας άγνωστος, ατάλαντος και ψιλοάχρηστος πολιτικός θα έχει αναμετρηθεί με τον ακόμα πιο άχρηστο γόνο και το ακόμα πιο ατάλαντο ζαβό, και θα τους έχει κερδίσει επειδή ακριβώς είναι άγνωστος.
Απίστευτο
Αλλά περιμένε 1 χρόνο και κάτι με λέει ότι ακόμα και ο μπακογιαννης θα φαίνεται καλός δήμαρχος μπροστά στον Δούκα
Μετά όχι αρχηγείο στο πασοκ δεν μ
Θα μπορεί να διεκδικήσει αλλά ούτε επανεκλογή στον δήμο
- Cecily Anne
Μα εκεί είναι το ερωτηματικό, κανείς δεν ξέρει, αφού κανείς δεν τον ξέρει. Εγώ εύχομαι να πάει καλά στο δήμο. Ως εκεί .Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:31Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:26Kαι αντι να ανάψει μια λαμπάδα, να κάτσει στο δήμο, να κάνει καμία σοβαρή δουλειά, να αποκτήσει εμπειρία, να περιμένει τις επόμενες εκλογές με αλλά εχέγγυα, είδε λίστα υποψηφίων και χώθηκε.Beria έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:19
Αυτό!
Απίστευτο![]()
Αλλά περιμένε 1 χρόνο και κάτι με λέει ότι ακόμα και ο μπακογιαννης θα φαίνεται καλός δήμαρχος μπροστά στον Δούκα
Εγώ το φυσάω και δεν κρυώνει από χτες. Οι δε δικοί μου πανηγυρίζουν όλοι. Το ένα σοι, γιατί έχει σίγουρο Δούκα πρωθυπουργό, το άλλο σόι γιατί έχει σίγουρο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.
Θέλω να πυρποληθώ στο ίσωμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ορφανεμένο 40% των ΠΑΣΟΚων
μεταξύ μας τώρα
ξέρετε πως ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ Ανδρουλακη ή του Δουκα
ή τη ΝΔ του Μητσοτακη
ξέρετε ποιον από δω και μπρος θα ψηφίζετε
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Πάντως κάπου εδώ σκέφτομαι αυτά που μου ειχε πει πασόκος σε ερώτηση μου γιατί δε κατεβαίνει ο Χριστοδουλάκης.Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:34Μα εκεί είναι το ερωτηματικό, κανείς δεν ξέρει, αφού κανείς δεν τον ξέρει. Εγώ εύχομαι να πάει καλά στο δήμο. Ως εκεί .Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:31Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:26
Kαι αντι να ανάψει μια λαμπάδα, να κάτσει στο δήμο, να κάνει καμία σοβαρή δουλειά, να αποκτήσει εμπειρία, να περιμένει τις επόμενες εκλογές με αλλά εχέγγυα, είδε λίστα υποψηφίων και χώθηκε.![]()
Εγώ το φυσάω και δεν κρυώνει από χτες. Οι δε δικοί μου πανηγυρίζουν όλοι. Το ένα σοι, γιατί έχει σίγουρο Δούκα πρωθυπουργό, το άλλο σόι γιατί έχει σίγουρο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.
Η απάντηση του ήταν "πρέπει να καεί ένας ακόμη και μετά"
Σε συνδυασμό αυτό το παραπάνω με το οτι είναι κολλητός του γερουλάνου και οτι στήριξε Δούκα με σθένος, μου κάνει λίγο αβαβά, στο να έχουν κανένα σχέδιο να κάψουν το Δούκα για κάποιο λόγο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
αφού αυτό τρέμουν όλες οι κανάγιες. νουδουλικές πασοκικές. Μην τυχόν κ ο Κασσελάκης βρει το βηματισμό του
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Cecily Anne
Μα είναι μαλακες, αν ισχύει, διότι ο άλλος αυτοαναφλέγεται, δε θέλει βοήθεια. Τον ρωτάνε «είναι η Αθήνα βρώμικη» και απαντάει «πρώτη φορά είναι ;» Δηλαδή χεσε με, στόχος έπρεπε να είναι να συσπειρώσουν ένα κεντρώο κόμμα, μπας και ξεκινήσουν να κάνουν λίγο σοβαρή αντιπολίτευση και να ξαποστείλουν τα σούργελα. Τεσπα.Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:48Πάντως κάπου εδώ σκέφτομαι αυτά που μου ειχε πει πασόκος σε ερώτηση μου γιατί δε κατεβαίνει ο Χριστοδουλάκης.Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:34Μα εκεί είναι το ερωτηματικό, κανείς δεν ξέρει, αφού κανείς δεν τον ξέρει. Εγώ εύχομαι να πάει καλά στο δήμο. Ως εκεί .Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 10:31
![]()
Η απάντηση του ήταν "πρέπει να καεί ένας ακόμη και μετά"
Σε συνδυασμό αυτό το παραπάνω με το οτι είναι κολλητός του γερουλάνου και οτι στήριξε Δούκα με σθένος, μου κάνει λίγο αβαβά, στο να έχουν κανένα σχέδιο να κάψουν το Δούκα για κάποιο λόγο.
τον Κασσελάκη τον ρώτησε ο κούλης?
- Rocco Siffredi
Τι έριξες; Paul;Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 09:18Υπήρξαν και ορισμένοι που απλά ήθελαν ένα λιγότερο σούργελο στην αντιπολίτευση για αρχή και βλέπουμε.πατησιωτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 09:11
Η βάση του λαικού ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα μεγαλύτερη από τη βάση του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.Η πεποίθηση ότι εάν έβγαινε ένας εκσυγχρονιστής πρόεδρος θα ήταν εύκολο να νικήσει τον Μητσοτάκη επειδή θα του έπαιρνε τις κεντρώες ψήφους βασίζεται στην υπόθεση ότι το λαικό ΠΑΣΟΚ θα έμενε πιστό σε αυτόν,κάτι που έχει παύσει να ισχύει μετά τα μνημόνια και την εμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 9 Απαντήσεις