!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
πάμε για ρακές στα χωριά του ψηλορείτη
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Βγήκε ο Δούκας τέλος. 800 ψήφοι διαφορά και μένουν να καταμετρηθούν μόνο 4000. Ας ελπίσουμε στο β γύρο ο Γερουλάνος να στηρίξει Δούκα και να πάρει μπούλο ο Ανδρουλάτσης.
Έλα ας μη δουλευόμαστε παρεάκι. Σήμερα επισφραγίστηκε οτι ο Ανδρουλάκης θα σαρώσει το ράκος που λέγεται Δούκας και βγαίνει 4ος Αττική. Ένα έχω να πω, ευτυχώς που δεν βγήκε ο Γερουλάνος β γύρο. Θα έχανε σίγουρα το ζαβό Ανδρουλάκης.Arisvilla έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:11 Βγήκε ο Δούκας τέλος. 800 ψήφοι διαφορά και μένουν να καταμετρηθούν μόνο 4000. Ας ελπίσουμε στο β γύρο ο Γερουλάνος να στηρίξει Δούκα και να πάρει μπούλο ο Ανδρουλάτσης.
Αντίστοιχα αυτό δρομολογεί εξελίξεις υπέρ Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.
- Cecily Anne
Επανέρχομεθα στην απολιτικ φορουμικη καριέρα μας, μιας και μυαλό δεν βάζουμε.
Καλά στερνά με το γιδογαμη στη γ εθνική.
Καλά στερνά με το γιδογαμη στη γ εθνική.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στις δημοτικές πάντως, ο Μπακογιάννης είχε 41% την πρώτη Κυριακή κι ο Δούκας 14%.Archer29 έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:16Έλα ας μη δουλευόμαστε παρεάκι. Σήμερα επισφραγίστηκε οτι ο Ανδρουλάκης θα σαρώσει το ράκος που λέγεται Δούκας και βγαίνει 4ος Αττική. Ένα έχω να πω, ευτυχώς που δεν βγήκε ο Γερουλάνος β γύρο. Θα έχανε σίγουρα το ζαβό Ανδρουλάκης.Arisvilla έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:11 Βγήκε ο Δούκας τέλος. 800 ψήφοι διαφορά και μένουν να καταμετρηθούν μόνο 4000. Ας ελπίσουμε στο β γύρο ο Γερουλάνος να στηρίξει Δούκα και να πάρει μπούλο ο Ανδρουλάτσης.
Απλά λέω...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Έλα τον αδικείς. Mε ανδρουλάκη πρόεδρο το πιάνει ένα 12.5% ως ταβάνι το πασόκ. Πάμε δυνατά
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπράβο σε όσους πιστέψατε στον αστοπροχωκάγκουρα Παυλάρα, κι εγώ τον ήθελα να βγει, αλλά εξ αρχής δεν το πίστεψα.
Τις τελευταίες εξελίξεις που τον έδειχναν μπροστά και εν τέλει ανατράπηκαν, τις θεωρούσα υπερέκπληξη.
Και ιστορικά να το δεις, δεν θα έβγαινε. Έχει βάλει κι άλλες φορές υποψηφιότητα για αρχηγός κόμματος (άλλες 2 φορές ή μόνο μια, δεν θυμάμαι) και είχε πάρει το τρίτο το μακρύτερο.
Ο κόσμος του πασοκ δεν δείχνει να πιστεύει σε αυτόν κάθε φορά που δοκιμαζει τις δυνάμεις του, και δεν καταλαβαίνω και γιατί.
Εμένα μια χαρά τύπος μου φαίνεται.
Τις τελευταίες εξελίξεις που τον έδειχναν μπροστά και εν τέλει ανατράπηκαν, τις θεωρούσα υπερέκπληξη.
Και ιστορικά να το δεις, δεν θα έβγαινε. Έχει βάλει κι άλλες φορές υποψηφιότητα για αρχηγός κόμματος (άλλες 2 φορές ή μόνο μια, δεν θυμάμαι) και είχε πάρει το τρίτο το μακρύτερο.
Ο κόσμος του πασοκ δεν δείχνει να πιστεύει σε αυτόν κάθε φορά που δοκιμαζει τις δυνάμεις του, και δεν καταλαβαίνω και γιατί.
Εμένα μια χαρά τύπος μου φαίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 07 Οκτ 2024, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έλα έφαγε τεράστια επικοινωνιακή κ πολιτική ήττα ο Δούκας. Χαίρομαι που πέρασε με πύρειο νίκη στο β γύρο.Isildur έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:23
Στις δημοτικές πάντως, ο Μπακογιάννης είχε 41% την πρώτη Κυριακή κι ο Δούκας 14%.
Απλά λέω...
Τώρα θα τον κατασπαράξει ο μέσος πασόκος έναντι ανδρουλάκη.
- Λίνο Βεντούρα
Ο καθένας με τον πόνο του…Archer29 έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:16Έλα ας μη δουλευόμαστε παρεάκι. Σήμερα επισφραγίστηκε οτι ο Ανδρουλάκης θα σαρώσει το ράκος που λέγεται Δούκας και βγαίνει 4ος Αττική. Ένα έχω να πω, ευτυχώς που δεν βγήκε ο Γερουλάνος β γύρο. Θα έχανε σίγουρα το ζαβό Ανδρουλάκης.Arisvilla έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:11 Βγήκε ο Δούκας τέλος. 800 ψήφοι διαφορά και μένουν να καταμετρηθούν μόνο 4000. Ας ελπίσουμε στο β γύρο ο Γερουλάνος να στηρίξει Δούκα και να πάρει μπούλο ο Ανδρουλάτσης.
Εν τω μεταξύ ο Κασσελακης μπορεί να φάει μπαν
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αν σε 2 μήνες Σύριζα και Πασοκ συνεχίζουν να έχουν τους ίδιους αρχηγούς βλέπω για αξιωματική αντιπολίτευση τον Μήτσο τον Κουτσούμπα. Αν το θέλει βέβαια γιατί παίζει να αρχίσει τις μαλακίες για να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση.
- Ληστοσυμμορίτης
στις μοίρες για αντικριστό
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Μακάρι!
Εγώ θέλω να τον διαγράψουν.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Δημοκράτης
Έπος, οι πασοκοι κάνουν εκλογές να αλλάξει αρχηγός και ξαναβγαίνει ο ίδιος loser
Οι ζαιοι έχουν ξανά υποψήφιο τον κρεατοφαγο και βλέπω να ξαναβγαίνει
Μιλάμε για τσιρκο η κατάσταση
Οι ζαιοι έχουν ξανά υποψήφιο τον κρεατοφαγο και βλέπω να ξαναβγαίνει
Μιλάμε για τσιρκο η κατάσταση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 659 Προβολές