!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Τι να πείτε ρε νουμπάδες. Εγώ είχα προλάβει την πρώτη φορά που έβρεξε στον πλανήτη. Ξέρετε πόσο νερό έριξε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Η διαφορά στην επιφάνεια με αναφορά σε Καρδίτσα; Σε Θεσσαλία; Κάτι τέτοιο μάλλον.enaon έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:31το χ 30 είναι διαφορα στην επιφανεια στην οποια πέφτουν τα χιλιοστά νερου, για να βγάλεις τον όγκο. Το εξήγησε ο χελης νομιζω, το είπες και εσύ, έχει σημασία αν εννοεί γερμανια ως εκταση, η έως σημείο αναφοράς ρυθμου βροχοπτωσης. Το δεύτερο είναι 120, το πρώτο είναι νωε.
Εγώ σχολιάζω αυτό.
Αν το διατυπώσω αλλιώς συμφωνούμε;Γερμανός μετεωρολόγος: Στην Ελλάδα σε τρεις ημέρες έπεσε τόση βροχή, όση πέφτει σε ένα χρόνο σε όλη τη Γερμανία
Σε κάποιες περιοχές στην Ελλάδα έπεσε σε 3 μέρες τόση βροχή όσο πέφτει σε πολλές περιοχές της Γερμανίας σε ένα χρόνο
διάβασε λίγο παρακάτω να φτάσεις στην απαντηση του χελη, το εξηγεί μια χαρά.
δεν έχει τόση σοβαρή διαφορα η γερμανια στον ρυθμό βροχοπτωσης απο την Θεσσαλία για να υπαρχει λογος να μπει στην προταση, στην βάση της είναι "στην Θεσσαλία έριξε σε 3 μέρες όσο σε ένα χρόνο".
Αυτό είναι πολύ όπως είδαμε, παρα πολυ. Επι 30 για να εννοεί όλη την γερμανια σε έκταση το θύμα που πλαστογραφησε τα λεγόμενα του ο νανδρος, ειναι οσο θα έριχνε σε 30 χρονια, νωε δηλαδη.
αν και για τώρα που το βλέπω με παρεσυρε ο χελης, δεν λέει για Θεσσαλία ο νανδρος, ολη την Ελλαδα λεει, χ3 λοιπόν, οκ δεν είναι και τόσο τραγική η υπερβολή.
δεν έχει τόση σοβαρή διαφορα η γερμανια στον ρυθμό βροχοπτωσης απο την Θεσσαλία για να υπαρχει λογος να μπει στην προταση, στην βάση της είναι "στην Θεσσαλία έριξε σε 3 μέρες όσο σε ένα χρόνο".
Αυτό είναι πολύ όπως είδαμε, παρα πολυ. Επι 30 για να εννοεί όλη την γερμανια σε έκταση το θύμα που πλαστογραφησε τα λεγόμενα του ο νανδρος, ειναι οσο θα έριχνε σε 30 χρονια, νωε δηλαδη.
αν και για τώρα που το βλέπω με παρεσυρε ο χελης, δεν λέει για Θεσσαλία ο νανδρος, ολη την Ελλαδα λεει, χ3 λοιπόν, οκ δεν είναι και τόσο τραγική η υπερβολή.
- hellegennes
Πρώτα απ' όλα το "Γερμανία" είναι εντυπωσιασμός. Π.χ. η Θεσσαλονίκη και το Βερολίνο έχουν παρόμοια ετήσια βροχόπτωση.ST48410 έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:37 Αν το διατυπώσω αλλιώς συμφωνούμε;
Σε κάποιες περιοχές στην Ελλάδα έπεσε σε 3 μέρες τόση βροχή όσο πέφτει σε πολλές περιοχές της Γερμανίας σε ένα χρόνο
Μετά, ο μέσος όρος που είπα είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Όταν στο Βερολίνο ρίχνει 400 χιλιοστά και στην Βαυαρία 800, ο μέσος όρος τους καταλαβαίνεις ότι είναι μικρότερος. Αν πάρεις τον μέσο όρο ολόκληρης χώρας θα καταλήξεις σε μικρότερο αριθμό. Αν έπαιρνες την Αυστραλία ως παράδειγμα θα ήσουν κοντά στα 400 χιλιοστά, αλλά όπως καταλαβαίνεις έχει περιοχές με μηδενικές βροχές και άλλες που ρίχνει 3 μέτρα νερό τον χρόνο. Οπότε άλλο μέσος όρος χώρας και άλλο συνολικός όγκος νερού.
Έπειτα, έχει περιοχές στην Γερμανία που βρέχει πολύ περισσότερο στην διάρκεια του έτους, άρα ούτε το "από όπου οπουδήποτε στην Γερμανία" είναι αλήθεια.
Τέλος, αυτά είναι ετήσιοι μέσοι όροι. Θα συμβεί κάποιες χρονιές να ρίξει σε μια πόλη 100 χιλιοστά και άλλες χρονιές να ρίξει 800.
Συμφωνούμε πάντως ότι το "έπεσε σε 1-2 μέρες στην Καρδίτσα τόσο νερό όσο δεν πέφτει σε όλην την Γερμανία όλην την χρονιά" δεν ακούγεται απλώς παράλογο, είναι φύσει αδύνατον. Αυτό όμως κατάλαβαν οι ιδιοφυΐες που το αναπαράγουν στα σόσιαλ και λένε "τι θα μπορούσαμε να κάνουμε" γιατί πραγματικά αυτό θα ήταν βιβλική καταστροφή, όσο πιο κυριολεκτικά γίνεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
enaon έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:41 αν και για τώρα που το βλέπω με παρεσυρε ο χελης, δεν λέει για Θεσσαλία ο νανδρος, ολη την Ελλαδα λεει, χ3 λοιπόν, οκ δεν είναι και τόσο τραγική η υπερβολή.
Εγώ δεν διάβασα για Καρδίτσα στο ποστ του Νάνδρου αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς για τις σαχλαμάρες στο fbhellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2023, 02:01 Συμφωνούμε πάντως ότι το "έπεσε σε 1-2 μέρες στην Καρδίτσα τόσο νερό όσο δεν πέφτει σε όλην την Γερμανία όλην την χρονιά" δεν ακούγεται απλώς παράλογο, είναι φύσει αδύνατον.
- hellegennes
Είπαμε, από τον έναν στον άλλον σπασμένο τηλέφωνο. Ωστόσο ούτε κι αυτό είναι κοντά στην πραγματικότητα. Δεν έβρεξε παντού στην Ελλάδα. Εδώ π.χ. έβρεξε ελάχιστα.enaon έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:41 αν και για τώρα που το βλέπω με παρεσυρε ο χελης, δεν λέει για Θεσσαλία ο νανδρος, ολη την Ελλαδα λεει, χ3 λοιπόν, οκ δεν είναι και τόσο τραγική η υπερβολή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το έγραψε ο Ότο σε προηγούμενη σελίδα:ST48410 έγραψε: 09 Σεπ 2023, 02:05Εγώ δεν διάβασα για Καρδίτσα στο ποστ του Νάνδρου αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς για τις σαχλαμάρες στο fbhellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2023, 02:01 Συμφωνούμε πάντως ότι το "έπεσε σε 1-2 μέρες στην Καρδίτσα τόσο νερό όσο δεν πέφτει σε όλην την Γερμανία όλην την χρονιά" δεν ακούγεται απλώς παράλογο, είναι φύσει αδύνατον.
Otto Weininger έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:13 Διάβασα ότι στην Καρδίτσα έπεσε τόσο νερό όσο πέφτει σε όλη την Γερμανία σε ένα χρόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι θα πει φύσει αδύνατον. Είναι φυσικό το να έχεις τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
οκ αλλα δεν μπορούμε να κοροιδεψουμε αυτο που εννοούσε μόνο αυτό που έγραψε, που οκ θα ήταν τριπλάσια καταστροφή αλλα οχι νωε.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2023, 02:11Είπαμε, από τον έναν στον άλλον σπασμένο τηλέφωνο. Ωστόσο ούτε κι αυτό είναι κοντά στην πραγματικότητα. Δεν έβρεξε παντού στην Ελλάδα. Εδώ π.χ. έβρεξε ελάχιστα.enaon έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:41 αν και για τώρα που το βλέπω με παρεσυρε ο χελης, δεν λέει για Θεσσαλία ο νανδρος, ολη την Ελλαδα λεει, χ3 λοιπόν, οκ δεν είναι και τόσο τραγική η υπερβολή.
Προφανως και κατι δεν παει καλα
The average for 2020 based on 39 countries was 829 mm per year. The highest value was in Iceland: 1940 mm per year and the lowest value was in Moldova: 450 mm per year. The indicator is available from 1961 to 2020.
Αν ομως δουμε τι γραφουν οι Ελληνικες εφημεριδες ....

Για τον Ιανο βγαζουν 3.212 οποτε....
The average for 2020 based on 39 countries was 829 mm per year. The highest value was in Iceland: 1940 mm per year and the lowest value was in Moldova: 450 mm per year. The indicator is available from 1961 to 2020.
Αν ομως δουμε τι γραφουν οι Ελληνικες εφημεριδες ....

Για τον Ιανο βγαζουν 3.212 οποτε....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
που το έβγαλαν αυτό;
δεν το είχα διαβάσει, δεν θα σιγονταρα, τον otto δεν πρέπει να τον πειράζεις νομίζω έξω από τα νηματα ιατρικης, εγραφε για πρακτορες στις κουφαλες απο τις ελιές. Να του εξηγείς χωρίς να τον δουλεύεις, είναι καλό παιδι, κριμα ειναι.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2023, 02:13 Το έγραψε ο Ότο σε προηγούμενη σελίδα:
Otto Weininger έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:13 Διάβασα ότι στην Καρδίτσα έπεσε τόσο νερό όσο πέφτει σε όλη την Γερμανία σε ένα χρόνο.
Τι πειραχτήρια είσαστε κι οι δύοenaon έγραψε: 09 Σεπ 2023, 02:32δεν το είχα διαβάσει, δεν θα σιγονταρα, τον otto δεν πρέπει να τον πειράζεις νομίζω έξω από τα νηματα ιατρικης, εγραφε για πρακτορες στις κουφαλες απο τις ελιές. Να του εξηγείς χωρίς να τον δουλεύεις, είναι καλό παιδι, κριμα ειναι.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2023, 02:13 Το έγραψε ο Ότο σε προηγούμενη σελίδα:
Με αυτό το νούμερο κάτι δεν πάει καλά. Τα άλλα στην εικόνα μοιάζουν σωστά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas