!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Ρε συ, ο τύπος δεν κάνει ούτε για τα κορδόνια μου!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Σιγά να μην καθόμουν να παραδίνω μαθήματα σε μια 35άρα. Πολύ δεν πάει; Ό,τι είχε να μάθει το έμαθε... από μια ηλικία και μετά αν δεν καταλάβεις τι γίνεται δεν θα καταλάβεις ποτέ.Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:25Πάνας έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:24Εγώ σε μια τέτοια προσποιήθηκα οργασμόNostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:41 Με το να στηθει και να ανοιξει τα ποδια της δεν σημαινει και ικανοποιηση. Ειλικρινα απορω, τι νομιζετε οτι ειμαστε ζωα ή εντελως βλακες;τραβήχτηκα και έφυγα αμέσως για την τουαλέτα... δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω και είχα βαρεθεί.
Κακώς προσποιήθηκες. Δε θα καταλάβει ποτέ ότι δεν το'χει. Καλύτερα να έλεγες την αλήθεια. Κακό τους κάνετε παρά καλό.
the end
- Cecily Anne
Ναι, οκ, πάσο.Πάνας έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:29
Σιγά να μην καθόμουν να παραδίνω μαθήματα σε μια 35άρα. Πολύ δεν πάει; Ό,τι είχε να μάθει το έμαθε... από μια ηλικία και μετά αν δεν καταλάβεις τι γίνεται δεν θα καταλάβεις ποτέ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μαλακίες, εγώ δεν τρέχω από πίσω του.Carreras έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:40Nostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:29Ο συγκεκριμενος γυφτουλας και κομπλεξικος μαλακας ειναι. Αλλο να δεσεις την γυναικα για να της φερθεις πιο βιαια κατα την διαρκεια του σεξ και αλλο να την αφησεις εγκυο και να την βαζεις να πληρωνει καθε φορα.Carreras έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:20
γιατι τετοιο μενος προς τον παικτη;
οχι απαραιτητα
εχω φιλο σαδιστη που τη βρισκει με το να πληγωνει τις γκομενες του,σκεψου οτι γκαστρωσε επιτηδες 4 για να τις αναγκασει να κανουν εκτρωση
μονο για τωρα θα σου πω οτι τα εχει με μια 20χρονη,πρωτο πραμα,τη βαζει να του πληρωνει τους καφεδες και τα ποτ οταν βγαινουμε εξω,
του παιρνει τσιγαρα,τη βαραει οταν μαλωνουνε και την εβαλα να πληρωσει μονη της την εκτρωση πριν λιγους μηνες
και αυτη ακομα τρεχει απο πισω του
το θεμα ειναι οτι ολες τρεχουν απο πισω του οσο σκληρα και να τους φερθει
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 45ΑΡΑ ΓΙΑ ΡΑΒΑΝΙ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αυτές που τρέχουν πίσω από τέτοιους τύπους είναι εντελώς χαζές και τρομερά εγωίστριες. Ο τύπος αυτό εκμεταλλεύεται. Τον εγωισμό τους... τον πατάει και βραχυκυκλώνουν.
Ο απώτερος σκοπός τους είναι να τον κάνουν να τρέχει από πίσω τους για να του φερθούν το ίδιο... κούνια που τις κούναγε λέω εγώ.
Ο απώτερος σκοπός τους είναι να τον κάνουν να τρέχει από πίσω τους για να του φερθούν το ίδιο... κούνια που τις κούναγε λέω εγώ.
the end
- Rocco Siffredi
θα ανεβασεις ηλικια και κιλα;
- Otto Weininger
Αλήθεια θεωρείτε κατόρθωμα να συμπεριφέρεσαι με αδιαφορία σε κάποιον/α που σε αφήνει...αδιάφορο;
Έλεος κάπου, δεν είμαστε 15.
Έλεος κάπου, δεν είμαστε 15.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Φυσιολογικη αντιδραση.Πάνας έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:24Εγώ σε μια τέτοια προσποιήθηκα οργασμόNostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:41 Με το να στηθει και να ανοιξει τα ποδια της δεν σημαινει και ικανοποιηση. Ειλικρινα απορω, τι νομιζετε οτι ειμαστε ζωα ή εντελως βλακες;τραβήχτηκα και έφυγα αμέσως για την τουαλέτα... δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω και είχα βαρεθεί.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
αν το πας ετσι, μηχανικα δηλαδη, και ο αντας εχει την ευχερεια να ικανοποιησει τη γυναικα απειρες φορες, κι ας μην του σηκωνεται. υπαρχουν και αλλοι τροποι.Naida έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:31
Βασικά αυτό που έγραψα είναι ότι πρακτικά η γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να ικανοποιήσει τον άντρα όσες φορές θέλει. Πρακτικά όχι ποιοτικά κτλ. Και αν θέλει βάζει και λίγο "δράμα" και το κάνει και πιο ποιοτικό. Ενώ ο άνδρας δεν έχει αυτή την ευχέρεια.
Κατά τη γνώμη μου όμως για την γυναίκα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπαίνει σε αυτές τις διαδικασίες.
αλλα αν ειναι να ικανοποιειται μονο ο ενας απο τους 2 δεν το λες σεξ, αγγαρεια το λες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ζητα παρθενες πανω απο 30. νομιζω θαχεις καλυτερες ελπιδες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αδιάφορο αυτό που λες.αι μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιήσει έναν άντρα με διάφορους τρόπους.Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:54αν το πας ετσι, μηχανικα δηλαδη, και ο αντας εχει την ευχερεια να ικανοποιησει τη γυναικα απειρες φορες, κι ας μην του σηκωνεται. υπαρχουν και αλλοι τροποι.Naida έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:31
Βασικά αυτό που έγραψα είναι ότι πρακτικά η γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να ικανοποιήσει τον άντρα όσες φορές θέλει. Πρακτικά όχι ποιοτικά κτλ. Και αν θέλει βάζει και λίγο "δράμα" και το κάνει και πιο ποιοτικό. Ενώ ο άνδρας δεν έχει αυτή την ευχέρεια.
Κατά τη γνώμη μου όμως για την γυναίκα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπαίνει σε αυτές τις διαδικασίες.
αλλα αν ειναι να ικανοποιειται μονο ο ενας απο τους 2 δεν το λες σεξ, αγγαρεια το λες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μπορώ να σε φέρω σε επαφή με το ζευγάρι μου τον Καπετάνιο - για αυτοψίαΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:04Ένα πράγμα, συνέχεια ακούω ή διαβάζω για κάτι τέτοιους τύπους, που παίζουν τις γυναίκες στα δάκτυλα, είναι πολύ σκληροί να'ούμε, αλλά μονάχα ακούω και διαβάζω. Δεν έχω συναντήσει ούτε έναν!Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:59Ε την τακτική Άγις την προσπαθούν πολλοί, την καταφέρνει ένας μόνο.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ουτις να σ πω, δικό σου ήταν εκείνο το κανάλι στο γιουτουμπ με ελληνικά τραγούδια; Μπιθικώτση, Θεοδωράκη...
Όχι.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 34 Απαντήσεις