!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Διαφημίσεις ιστοσελίδων, αγγελίες: αναζήτηση - προσφορά.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Ρε συ, ο τύπος δεν κάνει ούτε για τα κορδόνια μου!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:25
Πάνας έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:24
Nostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:41 Με το να στηθει και να ανοιξει τα ποδια της δεν σημαινει και ικανοποιηση. Ειλικρινα απορω, τι νομιζετε οτι ειμαστε ζωα ή εντελως βλακες;
Εγώ σε μια τέτοια προσποιήθηκα οργασμό :003: τραβήχτηκα και έφυγα αμέσως για την τουαλέτα... δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω και είχα βαρεθεί.
:smt017 Κακώς προσποιήθηκες. Δε θα καταλάβει ποτέ ότι δεν το'χει. Καλύτερα να έλεγες την αλήθεια. Κακό τους κάνετε παρά καλό.
Σιγά να μην καθόμουν να παραδίνω μαθήματα σε μια 35άρα. Πολύ δεν πάει; Ό,τι είχε να μάθει το έμαθε... από μια ηλικία και μετά αν δεν καταλάβεις τι γίνεται δεν θα καταλάβεις ποτέ.
the end
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πάνας έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:29
Σιγά να μην καθόμουν να παραδίνω μαθήματα σε μια 35άρα. Πολύ δεν πάει; Ό,τι είχε να μάθει το έμαθε... από μια ηλικία και μετά αν δεν καταλάβεις τι γίνεται δεν θα καταλάβεις ποτέ.
Ναι, οκ, πάσο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Carreras έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:40
Nostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:29
Carreras έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:20

γιατι τετοιο μενος προς τον παικτη;

οχι απαραιτητα
εχω φιλο σαδιστη που τη βρισκει με το να πληγωνει τις γκομενες του,σκεψου οτι γκαστρωσε επιτηδες 4 για να τις αναγκασει να κανουν εκτρωση

μονο για τωρα θα σου πω οτι τα εχει με μια 20χρονη,πρωτο πραμα,τη βαζει να του πληρωνει τους καφεδες και τα ποτ οταν βγαινουμε εξω,
του παιρνει τσιγαρα,τη βαραει οταν μαλωνουνε και την εβαλα να πληρωσει μονη της την εκτρωση πριν λιγους μηνες
και αυτη ακομα τρεχει απο πισω του
Ο συγκεκριμενος γυφτουλας και κομπλεξικος μαλακας ειναι. Αλλο να δεσεις την γυναικα για να της φερθεις πιο βιαια κατα την διαρκεια του σεξ και αλλο να την αφησεις εγκυο και να την βαζεις να πληρωνει καθε φορα.

το θεμα ειναι οτι ολες τρεχουν απο πισω του οσο σκληρα και να τους φερθει
Μαλακίες, εγώ δεν τρέχω από πίσω του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 45ΑΡΑ ΓΙΑ ΡΑΒΑΝΙ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Αυτές που τρέχουν πίσω από τέτοιους τύπους είναι εντελώς χαζές και τρομερά εγωίστριες. Ο τύπος αυτό εκμεταλλεύεται. Τον εγωισμό τους... τον πατάει και βραχυκυκλώνουν.
Ο απώτερος σκοπός τους είναι να τον κάνουν να τρέχει από πίσω τους για να του φερθούν το ίδιο... κούνια που τις κούναγε λέω εγώ. :lol:
the end
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

MiGiSukhoI έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:54 Τζίφος... Καμία ενδιαφερόμενη...

Θα αλλάξω target group...
θα ανεβασεις ηλικια και κιλα;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αλήθεια θεωρείτε κατόρθωμα να συμπεριφέρεσαι με αδιαφορία σε κάποιον/α που σε αφήνει...αδιάφορο;

Έλεος κάπου, δεν είμαστε 15.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Πάνας έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:24
Nostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:41 Με το να στηθει και να ανοιξει τα ποδια της δεν σημαινει και ικανοποιηση. Ειλικρινα απορω, τι νομιζετε οτι ειμαστε ζωα ή εντελως βλακες;
Εγώ σε μια τέτοια προσποιήθηκα οργασμό :003: τραβήχτηκα και έφυγα αμέσως για την τουαλέτα... δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω και είχα βαρεθεί.
Φυσιολογικη αντιδραση.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:31
Βασικά αυτό που έγραψα είναι ότι πρακτικά η γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να ικανοποιήσει τον άντρα όσες φορές θέλει. Πρακτικά όχι ποιοτικά κτλ. Και αν θέλει βάζει και λίγο "δράμα" και το κάνει και πιο ποιοτικό. Ενώ ο άνδρας δεν έχει αυτή την ευχέρεια.
Κατά τη γνώμη μου όμως για την γυναίκα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπαίνει σε αυτές τις διαδικασίες.
αν το πας ετσι, μηχανικα δηλαδη, και ο αντας εχει την ευχερεια να ικανοποιησει τη γυναικα απειρες φορες, κι ας μην του σηκωνεται. υπαρχουν και αλλοι τροποι.

αλλα αν ειναι να ικανοποιειται μονο ο ενας απο τους 2 δεν το λες σεξ, αγγαρεια το λες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

MiGiSukhoI έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:54 Τζίφος... Καμία ενδιαφερόμενη...

Θα αλλάξω target group...
ζητα παρθενες πανω απο 30. νομιζω θαχεις καλυτερες ελπιδες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:54
Naida έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:31
Βασικά αυτό που έγραψα είναι ότι πρακτικά η γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να ικανοποιήσει τον άντρα όσες φορές θέλει. Πρακτικά όχι ποιοτικά κτλ. Και αν θέλει βάζει και λίγο "δράμα" και το κάνει και πιο ποιοτικό. Ενώ ο άνδρας δεν έχει αυτή την ευχέρεια.
Κατά τη γνώμη μου όμως για την γυναίκα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπαίνει σε αυτές τις διαδικασίες.
αν το πας ετσι, μηχανικα δηλαδη, και ο αντας εχει την ευχερεια να ικανοποιησει τη γυναικα απειρες φορες, κι ας μην του σηκωνεται. υπαρχουν και αλλοι τροποι.

αλλα αν ειναι να ικανοποιειται μονο ο ενας απο τους 2 δεν το λες σεξ, αγγαρεια το λες.
Αδιάφορο αυτό που λες.αι μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιήσει έναν άντρα με διάφορους τρόπους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:04
Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:59
Carreras έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:57
δε με ενδιαφερει να πεισω κανεναν
λεω τι εχει γινει
Ε την τακτική Άγις την προσπαθούν πολλοί, την καταφέρνει ένας μόνο.
Ένα πράγμα, συνέχεια ακούω ή διαβάζω για κάτι τέτοιους τύπους, που παίζουν τις γυναίκες στα δάκτυλα, είναι πολύ σκληροί να'ούμε, αλλά μονάχα ακούω και διαβάζω. Δεν έχω συναντήσει ούτε έναν! :lol:
Μπορώ να σε φέρω σε επαφή με το ζευγάρι μου τον Καπετάνιο - για αυτοψία :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:28 Ρε συ, ο τύπος δεν κάνει ούτε για τα κορδόνια μου!

Ουτις να σ πω, δικό σου ήταν εκείνο το κανάλι στο γιουτουμπ με ελληνικά τραγούδια; Μπιθικώτση, Θεοδωράκη...
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Χουργιατς έγραψε: 12 Οκτ 2018, 14:19
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:28 Ρε συ, ο τύπος δεν κάνει ούτε για τα κορδόνια μου!

Ουτις να σ πω, δικό σου ήταν εκείνο το κανάλι στο γιουτουμπ με ελληνικά τραγούδια; Μπιθικώτση, Θεοδωράκη...
Όχι.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις”