!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Διαφημίσεις ιστοσελίδων, αγγελίες: αναζήτηση - προσφορά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Carreras έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:57
δε με ενδιαφερει να πεισω κανεναν
λεω τι εχει γινει
Ε την τακτική Άγις την προσπαθούν πολλοί, την καταφέρνει ένας μόνο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:59
Carreras έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:57
δε με ενδιαφερει να πεισω κανεναν
λεω τι εχει γινει
Ε την τακτική Άγις την προσπαθούν πολλοί, την καταφέρνει ένας μόνο.
Ένα πράγμα, συνέχεια ακούω ή διαβάζω για κάτι τέτοιους τύπους, που παίζουν τις γυναίκες στα δάκτυλα, είναι πολύ σκληροί να'ούμε, αλλά μονάχα ακούω και διαβάζω. Δεν έχω συναντήσει ούτε έναν! :lol:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Και ούτε πρόκειται.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Carreras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Carreras »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:04
Ένα πράγμα, συνέχεια ακούω ή διαβάζω για κάτι τέτοιους τύπους, που παίζουν τις γυναίκες στα δάκτυλα, είναι πολύ σκληροί να'ούμε, αλλά μονάχα ακούω και διαβάζω. Δεν έχω συναντήσει ούτε έναν! :lol:
κι εγω συνεχεια διαβαζω και ακουω για ανθρωπους που εχουν ψυχολογικα προβληματα και δε μπορουν να πλησιασουν ερωτικα γυναικες,
παει να πει πω δεν υπαρχουν;
ο ερμης για παραδειγμα

ας πουμε αυτος εδω

πληροι τα κριτηρια σου για σκληρο τυπο που παιζει τις γκομενες;

δε τον εχεις γνωρισει,φανταζομαι
μηπως δεν υπαρχει ουτε αυτος;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Αυτός εδώ συγκεκριμένα ας πούμε δεν κάνει ούτε για να βόσκει κοάλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Carreras

κοιτα δεν αντιλεγω
ο τυπος στο βιντεο ειναι γτπ
αλλα ειδες τι γκομενακι ειχε
ειδες την Ρωσιδα πως την επαιξε

δεν κρινουμε αν ειναι αξιολογος αλλα αν εχει περαση στις γυναικες
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Carreras έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:17 κοιτα δεν αντιλεγω
ο τυπος στο βιντεο ειναι γτπ
αλλα ειδες τι γκομενακι ειχε
ειδες την Ρωσιδα πως την επαιξε

δεν κρινουμε αν ειναι αξιολογος αλλα αν εχει περαση στις γυναικες
Είδα και έγραψα ότι ταιριάζουν απόλυτα. Ίδιο επίπεδο. Μια χαρά ζευγάρι. Εσύ προφανώς την θεώρησες "ουάου".
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Carreras έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:19 εγω τη θεωρησα ωραιο μουνι
Ε κατάλαβες ότι ό,τι δίνεις παίρνει; Έδωσε π... πήρε μ... Κομπλέ. Τα άλλα όλα ήταν περιττά. Τι εξυπνάδες κλπ μας τσαμπουνάς δεν ξέρω. Τα ίδια και με τον άλλον που έδωσες παράδειγμα. Κάποιος μοιράζει φρι π... κάποια φρι μ... Ταιριάξανε, τέλος. Τι μπλέκετε μέσα ιστορίες;
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Carreras έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:20
Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2018, 00:59 Αυτή η συμπεριφορά τραβάει τριτοτεταρτες. Για sub καλές είναι αλλά για γονιδιακή ένωση ούτε με σφαίρες.

ΥΓ αυτοί οι παίχτες/κάφροι όταν ερωτευτουν και την πατήσουν, ξεπερνάνε τον πιο κλάψα μουνοδουλο με διαφορά. Για λύπηση.

γιατι τετοιο μενος προς τον παικτη;

οχι απαραιτητα
εχω φιλο σαδιστη που τη βρισκει με το να πληγωνει τις γκομενες του,σκεψου οτι γκαστρωσε επιτηδες 4 για να τις αναγκασει να κανουν εκτρωση

μονο για τωρα θα σου πω οτι τα εχει με μια 20χρονη,πρωτο πραμα,τη βαζει να του πληρωνει τους καφεδες και τα ποτ οταν βγαινουμε εξω,
του παιρνει τσιγαρα,τη βαραει οταν μαλωνουνε και την εβαλα να πληρωσει μονη της την εκτρωση πριν λιγους μηνες
και αυτη ακομα τρεχει απο πισω του
Μπορείς να μου τον γνωρίσεις σε παρακαλώ πολύ;
Θέλω να τον γαμήσω :003:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Nostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:41 Με το να στηθει και να ανοιξει τα ποδια της δεν σημαινει και ικανοποιηση. Ειλικρινα απορω, τι νομιζετε οτι ειμαστε ζωα ή εντελως βλακες;
Εγώ σε μια τέτοια προσποιήθηκα οργασμό :003: τραβήχτηκα και έφυγα αμέσως για την τουαλέτα... δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω και είχα βαρεθεί.
the end
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Πάνας έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:24
Nostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:41 Με το να στηθει και να ανοιξει τα ποδια της δεν σημαινει και ικανοποιηση. Ειλικρινα απορω, τι νομιζετε οτι ειμαστε ζωα ή εντελως βλακες;
Εγώ σε μια τέτοια προσποιήθηκα οργασμό :003: τραβήχτηκα και έφυγα αμέσως για την τουαλέτα... δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω και είχα βαρεθεί.
:smt017 Κακώς προσποιήθηκες. Δε θα καταλάβει ποτέ ότι δεν το'χει. Καλύτερα να έλεγες την αλήθεια. Κακό τους κάνετε παρά καλό.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Το γενικό peak μπορεί να είναι εκεί που λέει ο Άγις. Και καλό είναι να μην το χαραμίσει με κανέναν σαραντάρη. Τέλος πάντων... Αλλά το peak των ορμονών αυτών των παράξενων που λένε τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία να γονιμοποιηθείς, το ένιωσα κάπου στα 43-44... Μύριζα και απίστευτα ωραία κάποιες στιγμές.
:lol: To sex δεν είναι μόνο για γονιμοποίηση.
Carreras

Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:21
Carreras έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:19 εγω τη θεωρησα ωραιο μουνι
Ε κατάλαβες ότι ό,τι δίνεις παίρνει; Έδωσε π... πήρε μ... Κομπλέ. Τα άλλα όλα ήταν περιττά. Τι εξυπνάδες κλπ μας τσαμπουνάς δεν ξέρω. Τα ίδια και με τον άλλον που έδωσες παράδειγμα. Κάποιος μοιράζει φρι π... κάποια φρι μ... Ταιριάξανε, τέλος. Τι μπλέκετε μέσα ιστορίες;
δε συμφωνω με το οτι δινεις παιρνεις
ο καθενας παιρνει αυτο που θελει και χρειαζεται και μπορει

τωρα για τον αλλο
τον ανεφερα σαν παραδειγμα αντρα με απαισια συμπεριφορα που ομως αρεσει στις γυναικες
Carreras

don't speak έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:22
Μπορείς να μου τον γνωρίσεις σε παρακαλώ πολύ;
Θέλω να τον γαμήσω :003:
ξερω γω
γιατι οχι;

με χαρα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση