!!! DEVELOPMENT MODE !!!

η απάτη της ηλεκτροκίνησης

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Lt Aldo Raine

Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lt Aldo Raine »

Ρε ασε τις μαλακιες λεμε,λελεδοπουλο με σφυροδρεπανο.Το εχω δει εγω ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ που θα μου δειξεις φωτο.Τραβα δες τα και εσυ,διπλα ειναι τα δερβενοχωρια.

Εχουμε ή δεν εχουμε ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ,ρε "μαοικε"?

Θα γινεται,λεει,και αγροτοοικοτουρισμος.Εχουμε τους απατεώνες,εχουμε και τους προοδευτικους κλακαδόρους τους.

ΥΓ μηπως εισαι της ΟΑΚΚΕ?Αμα ειναι έτσι δλδ,γουσταρω πολυ τις αφισσες σας.Αλλα εσυ παλι σπρωχνεις ρωσσοΚΙΝΕΖΙΚΟ άξονα,μπα...

ΥΓ2 Ακου λεει "πολυ πρασινο"...ΜΟΝΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΣΑΚΙΔΙΟ,ΙΣΩΣ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lt Aldo Raine την 26 Αύγ 2023, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Lt Aldo Raine έγραψε: 26 Αύγ 2023, 16:38 Ρε ασε τις μαλακιες λεμε,λελεδοπουλο με σφυροδρεπανο.Το εχω δει εγω ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ που θα μου δειξεις φωτο.Τραβα δες τα και εσυ,διπλα ειναι τα δερβενοχωρια.

Θα γινεται,λεει,και αγροτοοικοτουρισμος.Εχουμε τους απατεώνες,εχουμε και τους προοδευτικους κλακαδόρους τους.

ΥΓ μηπως εισαι της ΟΑΚΚΕ?Αμα ειναι έτσι δλδ,γουσταρω πολυ τις αφισσες σας.Αλλα εσυ παλι σπρωχνεις ρωσσοΚΙΝΕΖΙΚΟ άξονα,μπα...
Τα έχεις δει από κοντά και ήταν από παντού τσιμέντο ε;
Οκ μαν, ό,τι πεις. Εσύ να πηγαίνεις να βλέπεις τα λιγνιτορυχεία άμα δεν σου αρέσουν οι λιμνούλες.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Lt Aldo Raine

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Αύγ 2023, 16:53
Lt Aldo Raine έγραψε: 26 Αύγ 2023, 16:38 Ρε ασε τις μαλακιες λεμε,λελεδοπουλο με σφυροδρεπανο.Το εχω δει εγω ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ που θα μου δειξεις φωτο.Τραβα δες τα και εσυ,διπλα ειναι τα δερβενοχωρια.

Τα έχεις δει από κοντά και ήταν από παντού τσιμέντο ε;
Οκ μαν, ό,τι πεις. Εσύ να πηγαίνεις να βλέπεις τα λιγνιτορυχεία άμα δεν σου αρέσουν οι λιμνούλες.
Ναι,ηταν περιφραγμενα,ηταν φουλ τσιμεντο στις βασεις τους.Και τα μονοπατια ειχαν γινει δρομοι για να περασουν τα φορτηγα.Ισοπεδωση και μπαζωμα.

Και δε γουσταρα καθόλου.Μου χαλαγαν την αισθητικη κατ' αρχην,αφου ειχα προλαβει τα ιδια μερη ΧΩΡΙΣ ανεμιστηρες.

Το χειροτερο ομως δεν ειναι αυτο.Στη τελικη εγω ειμαι ενας κολλημενος μαλακας που θελω να βλεπω βουνοκορφες και αμνοεριφια ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ.Το χειρότερο ειναι πως οι ΑΠΕ ειναι ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ.Η Πτολεμαιδα πχ εγινε ισιωμα αλλα εκανε δουλεια.Αυτα δεν κανουν,εκτος αν θεωρεις δουλεια το να μασαμπουκιαζουν οι εθνικοι εργολαβοι.Α,ναι,και επειδη εισαι, και καλα,κομμουνιστης να ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

ΥΓ Εδω που τα λεμε και στον παλαι ποτε "πάγκο του ΠΑΣΟΚ" κομμουνιστες δήλωναν.Α,ναι,και ο Θεοδωρικάκος.Αυτος ητανε και πουρ σανγκ.Απο φασέικο ραντικαλικι εδω χάμω άλλο τίποτε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Lt Aldo Raine έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:03Το χειρότερο ειναι πως οι ΑΠΕ ειναι ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ.Η Πτολεμαιδα πχ εγινε ισιωμα αλλα εκανε δουλεια.Αυτα δεν κανουν,εκτος αν θεωρεις δουλεια το να μασαμπουκιαζουν οι εθνικοι εργολαβοι.
Αυτό τουλάχιστον ελέγχεται. Για την ώρα παράγουν το 42% της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας.
Άβαταρ μέλους
Lt Aldo Raine

To αλλο?Με 50 έουρος μπαινει,λεει, το απλικέησο και το τουτου μπλέντερ κανει βρουμ βρουμ...

Ρε ΕΡΜΕ μιλενιάρη,δεν καταλαβαινεις οτι με αυτα τα κάλπικα κατ'αρχην ξεφτιλίζονται τα μπλεντερ τουτου?

Εδω που τα λεμε ομως με μαιμουδιες φτιαχτηκαν στην Κινα,τωρα προσφέρουν μπαταρίες με απλικέισο που ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ κατι άλλο.Λογικο...

Μαιμου αισθητικη για τον 21ο αιώνα λοιπόν.Αυτη ειναι πλεον η "πρόοδος".
Άβαταρ μέλους
Lt Aldo Raine

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:25
Lt Aldo Raine έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:03Το χειρότερο ειναι πως οι ΑΠΕ ειναι ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ.Η Πτολεμαιδα πχ εγινε ισιωμα αλλα εκανε δουλεια.Αυτα δεν κανουν,εκτος αν θεωρεις δουλεια το να μασαμπουκιαζουν οι εθνικοι εργολαβοι.
Αυτό τουλάχιστον ελέγχεται. Για την ώρα παράγουν το 42% της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας.
Οι ανεμιστηρες και τα φωτοβολταικα ειναι για το μπουτσο όπως και τα καθικιμερινου τυπου αρθράκια που επικαλεισαι,"μαοικε".

Μονο το φυσικο αεριο σωζει τη φαση ΤΩΝ "Α"ΠΕ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΙΟ ΠΙΣΩ.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Lt Aldo Raine έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:45
Οι ανεμιστηρες και τα φωτοβολταικα ειναι για το μπουτσο όπως και τα καθικιμερινου τυπου αρθράκια που επικαλεισαι,"μαοικε".

Το "για τον μπούτσο" κάπως μετράται.
Για την ώρα λοιπόν παράγουν το 42% της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας. Όταν αρχίσατε τη γκρίνια, παρήγαγαν το 1%.
Αλλά τα χούγια δύσκολα κόβονται.
Άβαταρ μέλους
Lt Aldo Raine

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:46
Lt Aldo Raine έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:45

Το "για τον μπούτσο" κάπως μετράται.
Για την ώρα λοιπόν παράγουν το 42% της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας.
Οχι,δεν παει έτσι ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.Δεν παει με ανακοινωσάρες ουάου και καθικιμερινα φεργκιουσονογραφήματα.

Παει real time,και αυτο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο γιουνανισταν.

Πρωτα αυτο και ΜΕΤΑ το σπαμε φραγκοδίφραγκα τι και πως.Και φυσικα οπως γραψαν και άλλοι(και εκανες γαργάρα) ετσι και μπαταριοποιηθουν τα τουτου δεν φτανουν ουτε για ζητω οι ΑΠΕ,ακομη και αν γινει ενα απεραντο εργοταξιο με ανεμιστηρες ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ η χωρα.Αφηνω τις υποδομες που θελουν,που επισης κανεις γαργάρα.

ΥΓ Υποθετω αυτο ειναι το επομενο γκραντε κολπο,μιας και το ανεμιστιριλικι ειναι περιπου δεδομενο πλεον..Σκαφτε τα ολα μπηκοζ γκρην ντηλ δικε μου.Θα πεσουν και φραγκα απο την ευρώπη τω λαώνε σ'λέω,θα φαμε πσωμακι...

ΥΓ2 μηπως σε διέγραψαν απο την ΟΑΚΚΕ?Πιο λογικο αυτο.Εδειξες τασεις στηριξης ρωσσοκινεζικου άξονα,σε σουταρανε.Εννοειται τα λελεδιλικια της ΟΑΚΚΕ έμειναν.

ΥΓ3 και φυσικα το κοστος απο τα ΑΠΕτζιδικα κολπα με τους εθνικους εργολαβους το πληρωνουν ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.Προσοχή ομως "σύντροφοι", μη μας πει οπισθοδρομικους η καθημερινη και τα Νεα...εμεις ειμαστε προοδευτικοι...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Γκρίνιαααα. Η Ιστορία θα σας πετάξει στα σκουπίδια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

stergiosbik έγραψε: 26 Αύγ 2023, 13:16
Ερμής έγραψε: 26 Αύγ 2023, 12:44
talaipwros έγραψε: 25 Αύγ 2023, 23:51
Κάτι δε μου κολλάει εδώ.
Το mg4xpower έχει στα χαρτιά 0-100 σε 3.8 ενώ το datsun GTR σε 2.9.
Εδώ στο βίντεο δε φαίνεται. Η τα χαρτιά λένε ψέμματα η οι οδηγοί του βιδεο
Είναι από τα πρώτα gtr που είχαν 480 ps.
Αν δεν με απατα η μνήμη μου ήταν γύρω στα 3,5 sec στο 0-100.
Αλλά όπως και να 'χει,το ότι το κινέζικο μπρίκι μπορεί να είναι πιο γρήγορο στο 400αρι δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο αμάξι.
Σαφέστατα απλά εξετάζουμε μόνο τα του βιδεο.
Και το 3.5 να είναι πάλι δε στέκει όταν στα χαρτιά το mg δίνει 3.8.
Η τα χαρτιά λένε ψέματα ή το βίντεο. Και επειδή εμπιστεύομαι περισσότερο τα επίσημα νούμερα των εταιρειών, πιστεύω πως το βίντεο παίζει να είναι αντίστοιχο του άλλου που έβαζε εκείνο το βλήμα που ένα χιουνται τα "έριχνε" στη γτ3
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

και αυτο καλη φαση, 0-100 σε 3.9 , AWD , αυτονομια καμια 600ρια χιλιομετρα , συν το οτι αμα εισαι στο χωριο και δεν εχει ρευμα, το αφηνεις μια 10ρια μερες στον ηλιο και εβαλες 100 χιλιομετρα αυτονομια εξτρα
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

αυτό είναι από την magna κιόλας, σαν αμάξι δηλαδή θα είναι επίπεδο μερσεντεζ/bmw ; Tο σημα δεν φέρνει λίγο σε άλφα;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Ακόμη βρισκόμαστε κάπου εδώ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

talaipwros έγραψε: 26 Αύγ 2023, 19:04 , το αφηνεις μια 10ρια μερες στον ηλιο και εβαλες 100 χιλιομετρα αυτονομια εξτρα
:smt005:

Θυμίζει τα πρώτα iphones , εντάξει δεν χρειάζεται να κρατάει όλη μέρα η μπαταρία, δεν χρειάζεται να έχω διαφορετικούς ήχους κλήσεις, κλπ κλπ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

enterprise-psi έγραψε: 26 Αύγ 2023, 20:07
talaipwros έγραψε: 26 Αύγ 2023, 19:04 , το αφηνεις μια 10ρια μερες στον ηλιο και εβαλες 100 χιλιομετρα αυτονομια εξτρα
:smt005:

Θυμίζει τα πρώτα iphones , εντάξει δεν χρειάζεται να κρατάει όλη μέρα η μπαταρία, δεν χρειάζεται να έχω διαφορετικούς ήχους κλήσεις, κλπ κλπ
Μπα, απλά δεν είναι ο κύριος τρόπος φόρτισης, γκατζιετιά είναι και πάντα έτσι θα είναι.
Και το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μου έχει πάνελ για φόρτιση από τον ήλιο. Αλλά έχει και θύρα USB-C.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”